Dominatora Публикувано на Ноември 24 Report Share Публикувано на Ноември 24 Вашите коментари спрямо Яница Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Уникална и неповторима! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Императрица! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Императрица! +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Яница, Юнона и Димана са вършили добрини за един и същ платежоспособен господин. Двете по едно и също време ги е въртял, а третата в дългосрочен аспект 4 години... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Императрица! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Много е яка на концерта Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Истинска кралица!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 БЕЗ ОЦКО Е КРЪГЛА НУЛА !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Истинска кралица!!! Писна ми.. искам палтото от графиките ти! Искай на Яни да ни го подари, ще се редуваме да го носим Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Писна ми.. искам палтото от графиките ти! Искай на Яни да ни го подари, ще се редуваме да го носим Ще се помъча. Ще и кажа, че сме социално слаби да ни съжали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Ще се помъча. Ще и кажа, че сме социално слаби да ни съжали. Това е добра причина Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Абсолютен хит. От всички клипчета, които изгледах на този потребител, на тази песен най-силно се пее. Невероятна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Ужасен тоалет и коса, иначе песента е страхотна. Преди беше много красиво момиче, сега не прилича на човек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Каква песен е записала Яница, някой има ли информация? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Каква песен е записала Яница, някой има ли информация? Тя май е снимала нещо. Тази визия не си спомням да сме я виждали някъде: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Тя май е снимала нещо. Тази визия не си спомням да сме я виждали някъде: Да в Звездно нали каза, че ще снима и клип към песента. Иначе в предаването ми изглеждаше леко напълняла. Тази снимка е ужас честно казано, като робот е :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Да в Звездно нали каза, че ще снима и клип към песента. Иначе в предаването ми изглеждаше леко напълняла. Тази снимка е ужас честно казано, като робот е :1000 (29): Да. на нищо не прилича. Цецо и Ивайло я правеха най-добре. Вече май не работи с тях. Те и без това вече не са екип... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Да в Звездно нали каза, че ще снима и клип към песента. Иначе в предаването ми изглеждаше леко напълняла. Тази снимка е ужас честно казано, като робот е :1000 (29): Ужасно направен грим, дано това не е от клип. Как може да се хареса така? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Гласовите й данни не струват, добре че са парите и скъпите клипове, та да има с какво да изпъкне. Прави едноневна и до болка втръснала чалга, песните й ми харесват, но дотам. Тук-таме някои, които много да ми харесат и да ме зарибят,но като цяло не е нищо особено и отличаващо се, не знам защо толкова я величите всички тук. Не струва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Преди правеше хубави песни, ама последните ѝ 3 може би са от еднотипните на Пашев. Ако пак посмее да пусне подобно нещо ще бъде автогол. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 27 Author Report Share Публикувано Март 27 Уж Яница е актуална и харесвана а не коментирате в темата и тцтцт? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 30 Author Report Share Публикувано Март 30 Помним ли тези хитове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Яница, Юнона и Димана са вършили добрини за един и същ платежоспособен господин. Двете по едно и също време ги е въртял, а третата в дългосрочен аспект 4 години... Пиши по-конкретно, де, кой е тоя 😁 Така за всяка може да подхвърлим. Отделно колко самохвалковци има, дето сомо са си мечтали, но пущат слухове. Не че не бих повярвал, но като ще говориш, давай докрай. 😉 Преоткривам Яница. Преди години ме кефеше много, с първите два албума, после ми стана досадна, но на фона на цялата скука и летаргия в жанра, само Теда е над нея в пайнера. Новата й песен пак е къртачка. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Тва да си скипнеш толкоз години чалга си има своите позитиви. Има много песни на Яница за преоткриване, а и повечето са най-малкото приятни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.