Dominatora Публикувано на Ноември 24 Report Share Публикувано на Ноември 24 Вашите коментаци относно Емилия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Последните дни съм на вълна на Емилия. Желязна дискография има тази жена. В "Самотна стая" слаба песен няма. А тоя глас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Преси с кавър скоро ще я мине по гледания Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 4 Author Report Share Публикувано Декември 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 ВИДЕО :: ЕМИЛИЯ в "Събуди се" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Емилия става все по-хубава, голяма сладурана! Дано да е много щастлива, заслужава го и и го пожелавам от сърце. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Емилия за мен е една от най-талантливите и най-човечни фолк певици!!! Пожелавам ѝ да е много щастлива в личен и професионален план и да не ѝ пука за хейтърите!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Емилия за мен е една от най-талантливите и най-човечни фолк певици!!! Пожелавам ѝ да е много щастлива в личен и професионален план и да не ѝ пука за хейтърите!!! Напълно съгласен! Подкрепям! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Честит годеж на Ема :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Поздрав за феновете на Еми с нещо любимо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Емилия говори официално за своя годеж в медийното пространство и показа красивия диамант, който грее на ръката й. Усмивката не слиза от лицето й и не оставя никакво съмнение, че тя е една много влюбена жена. Годежният пръстен е факт, а изпълнителката потвърждава и новината за предстояща сватба. Емилия мечтае за своята приказка в бяло, защото когато са се събрали със своя любим е осъзнала, че чувствата, които я владеят в момента, не е изпитвала никога досега. “Сега ми е мечта, защото преди е било различно. На всяка възраст, любовта е много различна. Сега съм много осъзната, знаем какво искаме и не искаме да губим и секунда време. И честно казано, мечтая си за този момент.” Междуврeменно звездата на телевизия “Планета” признава, че е вдъхновена да продължава да създава стойностни и въздействащи песни. Емилия няма точна формула за успех, за нея раждането на един хит е съвкупност от фактори: “Някак си трябва да ти дойде муза, да ти се получат нещата, въпрос на късмет, на постоянство, на работа. Няма да спирам, моят живот е музиката!” Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Какво се случва, Емилия да не е решила да става двойник на този индивид /гримьор ли, стилист ли е, джендър ли е/? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Номинации за Емилия във форум "Наградите на десетилетието": Текст на десетилетието :: Смелите си имат всичко Дует/трио на десетилетието :: Обичай ме Балада на десетилетието :: Обичам ме Най-добро изпълнение на живо :: Акустичен МИКС (Награди 2014) Най-добро изпълнение на живо :: Не виждам (Концерт 14 години ТВ Планета) Кавърверсия на десетилетието :: Да бях от гадните Кавърверсия на десетилетието :: Смелите си имат всичко Албум на десетилетието :: Смелите си имат всичко Певица на десетилетието С общо 9 номинации е втора по този критерии, само с една по-малко от Галена. Айде сега нейната агитка да коментираме кой, какво, кога и как за това десетилетие. За мен лично, съдейки по настроенията тук и опита с други награди, тя няма да вземе нищо. Все пак най-големи шансове има в "Текст". Няма да е незаслужено и "Балада"-та. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Помним ли какво чудо настана, когато излезе тази песен? Фейса гърмеше със статуси фрази от текста и всички се откриваха в тях - големи, малки, жени, мъже, с различни увлечения и наклонности. 7 години минаха. :girl_cry2: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Помним ли какво чудо настана, когато излезе тази песен? Фейса гърмеше със статуси фрази от текста и всички се откриваха в тях - големи, малки, жени, мъже, с различни увлечения и наклонности. 7 години минаха. :girl_cry2: Защото всички хитруващи на дребно се мислят за смели. :1000 (34): Но, да на Емилия й трябва пак песен, която да покрива толкова обширна аудитория като въпросната. Лято 2011 беше много хитово и с интересни и различни предложения. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Помним ли какво чудо настана, когато излезе тази песен? Фейса гърмеше със статуси фрази от текста и всички се откриваха в тях - големи, малки, жени, мъже, с различни увлечения и наклонности. 7 години минаха. :girl_cry2: Най-добрата й песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Помним ли какво чудо настана, когато излезе тази песен? Фейса гърмеше със статуси фрази от текста и всички се откриваха в тях - големи, малки, жени, мъже, с различни увлечения и наклонности. 7 години минаха. :girl_cry2: И излезе точно на имения ми ден - Голяма Богородица на 15 август. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 И излезе точно на имения ми ден - Голяма Богородица на 15 август. Помня и че се поздравявахме с нея във фейса. Тя от песните, които не омръзват. Има много от неклипираните песни на Ема от последните албуми, които харесвам и смятам за потенциални хитове. Не знам защо не реализира "Ще се влюбиш", "С теб", "Няма те". Харесвам и "Бях за теб" и "Преди да ме убиеш", "Как ще издържиш", "Не ме засяга". А "Някога, някъде, някак си" е шедьовър, който си остана само с коледна тв версия. "Няма те" и сега да реализира някак, няма да сгреши, ама то те нямат и трибуна вече - никой и на гледа Планета, камо ли коледните им програми. Жалко. Можеше Пайнер да се разрасне като индустрия и да си направят поне студия като Гранд, предавания... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Честит Рожден Ден на Емилия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 "Не ме засяга" и "Няма те" са брутални, а дори ТВ реализции не получиха. Баладата за мен е много по-добра от клипираната "Сълза". "С теб" също беше много добра. Винаги може да ги припомни поне на някоя програма, както Андра направи с "Мен си търсил", Деси Слава с "Не издържам", Есил Дюран също беше снимала Коледна ТВ версия на стара неклипирана песен. Ако изобщо има програми вече - освен, че концертите са сведени до минимум след прекъсването на наградите, и празнични програми не направиха миналата година, по неясни за мен причини. Егати падението. Телевизия може да не се гледа вече, но като качат видеата в YouTube песните ще получат шанс за внимание, много фенове ще ги помислят дори за нови. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Честит рожден ден на Емилия и от мен! Нека бъде здрава, да е много щастлива с новата си любов, да я радват децата и да прави още красиви песни и по-специално разтърсващи балади! Също така - да си остане същият скромен, нежен, уважителен и ведър човек, който пее предимно от сърце, а не за награди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 "Не ме засяга" и "Няма те" са брутални, а дори ТВ реализции не получиха. Баладата за мен е много по-добра от клипираната "Сълза". "С теб" също беше много добра. Винаги може да ги припомни поне на някоя програма, както Андра направи с "Мен си търсил", Деси Слава с "Не издържам", Есил Дюран също беше снимала Коледна ТВ версия на стара неклипирана песен. Ако изобщо има програми вече - освен, че концертите са сведени до минимум след прекъсването на наградите, и празнични програми не направиха миналата година, по неясни за мен причини. Егати падението. Телевизия може да не се гледа вече, но като качат видеата в YouTube песните ще получат шанс за внимание, много фенове ще ги помислят дори за нови. Никой не гледа Планета почти и не за друго, а защото когато и да я пуснеш, се въртят едни и същи неща. В рубрики като "Класика в жанра" ми даваха песен на 5 години. А можеха да си направят един ретро канал по тв - да има поздрави и всичко. Щото много хора все още пускат радио Веселина, ДС ТВ, на Драгана телевизията, като са на домашно. Когато Веселина имаше телевизия, имаха си точно студия, предавания, имаха си и свои изпълнители с авторски песни, имаше и такива като Десислава и Азис, които гостуваха... + поръчки и поздрави. Много се гледаше тогава, не знам защо я закриха. Но Димитров така и не инвестира в нещо смислено през тия години. След като не спечели по програмата "Конкурентноспособност", съвсем се отказаха да инвестира. И не е само до техника, а до идея - да наеме обекти или да си беше построил свои, и там да си снимат песните, да им се правят интервютата. Виждаме Звезде Гранда, Пинкове звезде. Те как са могли? Просто сърбите знаят как да влагат в традициите си, за да не се затрият. И си държат на шлагерните песновки паралелно с новите и поп музиката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Честит Рожден Ден! Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Никой не гледа Планета почти и не за друго, а защото когато и да я пуснеш, се въртят едни и същи неща. В рубрики като "Класика в жанра" ми даваха песен на 5 години. А можеха да си направят един ретро канал по тв - да има поздрави и всичко. Щото много хора все още пускат радио Веселина, ДС ТВ, на Драгана телевизията, като са на домашно. Когато Веселина имаше телевизия, имаха си точно студия, предавания, имаха си и свои изпълнители с авторски песни, имаше и такива като Десислава и Азис, които гостуваха... + поръчки и поздрави. Много се гледаше тогава, не знам защо я закриха. Но Димитров така и не инвестира в нещо смислено през тия години. След като не спечели по програмата "Конкурентноспособност", съвсем се отказаха да инвестира. И не е само до техника, а до идея - да наеме обекти или да си беше построил свои, и там да си снимат песните, да им се правят интервютата. Виждаме Звезде Гранда, Пинкове звезде. Те как са могли? Просто сърбите знаят как да влагат в традициите си, за да не се затрият. И си държат на шлагерните песновки паралелно с новите и поп музиката. Действително могат да трансформират първата "Планета" в ретро телевизия - сега се дублират с HD канала като и двете въртят основно новото, а иначе старата "Планета" би била за порасналите фенове като нас и за възрастните, които биха слушали с носталгия старите песни и не се интересуват HD ли е, не е ли. Но явно Димитров съвсем е отписал телевизионната част - ретро YouTube канал направиха, но не и ТВ. Елена Паришева имаше много добра идея за предаване с поздрави на живо, в което изпълнителите да гостуват и изпълняват и песни на колеги, но така и не я реализираха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 ЧРД Емилия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.