dan!el Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 По-яка на снимки в последните 2-3 години рядко сме я виждали. Вярно, че не е имала и много официални фотосесии, а предимно от участия, нещо по време на клип и така, но тука е много красива. Както и на фотосесията със сакото, където беше се щракнала и с Жорж. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Все пак забравихме да отбележим 2-та милиона гледания за 8 дни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Отначало нещо не ме впечатли песента, но сега ми е най-слушаната чалга. Припевът е голяма зарибявка. И малко се шокирах, като видях, че текстът не е "С мъж, че спиш, се носи слух". :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 А сега само пренасищат пазара с песни през 2 месеца, сакън някой да не забрави коя е Преслава, Емануела или Анелия. О, да, Преслава е бълващата с 3 проекта за изминалата година, а не Емилия с 5. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 О, да, Преслава е бълващата с 3 проекта за изминалата година, а не Емилия с 5. През миналата година Емилия има 4 проекта, което е напълно нормално нормално за 12 месеца. Още повече, когато си направил пауза от 9 месеца преди тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 През миналата година Емилия има 4 проекта, което е напълно нормално нормално за 12 месеца. Още повече, когато си направил пауза от 9 месеца преди тях. 1.Напусни 2.Само мой 3.Как да изтрезнея 4.Все едно ми е 5. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 "Жени е станала 4 часЪ сутринтЪ да ни напрАЙ тукА баница". :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 От известно време си правя статистика с всички клипове на Емилия в PlanetaOfficial и наблюдавам една донякъде странна тенденция. Гледанията си ги отчитам през точно 2 седмици и следя ръста в този период. ТОП 10 най-гледани клипове на Емилия за периода 06.04. до 19.04.2018 е: 1. По такива си падам - 2 389 330 2. Как да изтрезнея - 253 104 3. Стано, Стано - 107 182 4. Все едно ми е - 52 313 5. По-силна ставам - 51 517 6. Втори дубъл - 42 192 7. Обичай ме - 41 269 8. Ето ме - 38 906 9. Стоян Еленка думаше - 29 880 10.Калифорния - 20 536 "Стано, Стано" си е редовно в ТОП 3/4 в последните няколко двуседмични периода. "Втори дубъл" и другата народна "Стоян Еленка думаше" също за редовни ТОП 10 попадения. И трите клипа са качени отдавна, а в момента правят по-големи гледания от доста по-големи хитове. Доста напред, сравнени с класацията по общ брой гледания, са също клипове като "Мъртви души", "Писмата ти", Да знаят малките моми" и "Сълза" и учудващо хитови песни и гледани клипове като "Кой ще му каже", "Питбул" и "Да бях от гадните" са по-назад. Има ли някой някакво логично обяснение? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 От известно време си правя статистика с всички клипове на Емилия в PlanetaOfficial и наблюдавам една донякъде странна тенденция. Гледанията си ги отчитам през точно 2 седмици и следя ръста в този период. ТОП 10 най-гледани клипове на Емилия за периода 06.04. до 19.04.2018 е: 1. По такива си падам - 2 389 330 2. Как да изтрезнея - 253 104 3. Стано, Стано - 107 182 4. Все едно ми е - 52 313 5. По-силна ставам - 51 517 6. Втори дубъл - 42 192 7. Обичай ме - 41 269 8. Ето ме - 38 906 9. Стоян Еленка думаше - 29 880 10.Калифорния - 20 536 "Стано, Стано" си е редовно в ТОП 3/4 в последните няколко двуседмични периода. "Втори дубъл" и другата народна "Стоян Еленка думаше" също за редовни ТОП 10 попадения. И трите клипа са качени отдавна, а в момента правят по-големи гледания от доста по-големи хитове. Доста напред, сравнени с класацията по общ брой гледания, са също клипове като "Мъртви души", "Писмата ти", Да знаят малките моми" и "Сълза" и учудващо хитови песни и гледани клипове като "Кой ще му каже", "Питбул" и "Да бях от гадните" са по-назад. Има ли някой някакво логично обяснение? Да! Емилия купува гледания. :1000 (29): Може да са почнали да се показват отстрани. Нали знаеш, че youtube периодично сменя песните, дето излизат като предложения и изведнъж почват да трупат трафик парчета, които до този момент са се представяли слабо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Да! Емилия купува гледания. :1000 (29): Може да са почнали да се показват отстрани. Нали знаеш, че youtube периодично сменя песните, дето излизат като предложения и изведнъж почват да трупат трафик парчета, които до този момент са се представяли слабо. Първото твърдение е абсурдно! Иначе за песните отстрани ясно, ама как пък все народни. Още нещо интересно. Като изключим "По-силна ставам", ето как изглежда ТОП 3 на песните, които са се представили по-добре в тези две седмици от предните две седмици: 1. Стано, Стано 2. Стоян Еленка думаше 3. Да знаят малките моми :mf_surrender: П.С. "По-силна ставам" дебютира директно под №12 за най-гледан клип на Емилия (от общо 88 изследвани). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Първото твърдение е абсурдно! Иначе за песните отстрани ясно, ама как пък все народни. Още нещо интересно. Като изключим "По-силна ставам", ето как изглежда ТОП 3 на песните, които са се представили по-добре в тези две седмици от предните две седмици: 1. Стано, Стано 2. Стоян Еленка думаше 3. Да знаят малките моми :mf_surrender: П.С. "По-силна ставам" дебютира директно под №12 за най-гледан клип на Емилия (от общо 88 изследвани). Фолклора=пенсия за чалгаджийка. Хайде, време й е на Башурка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Първото твърдение е абсурдно! Иначе за песните отстрани ясно, ама как пък все народни. Още нещо интересно. Като изключим "По-силна ставам", ето как изглежда ТОП 3 на песните, които са се представили по-добре в тези две седмици от предните две седмици: 1. Стано, Стано 2. Стоян Еленка думаше 3. Да знаят малките моми :mf_surrender: П.С. "По-силна ставам" дебютира директно под №12 за най-гледан клип на Емилия (от общо 88 изследвани). Първото твърдение беше шеговито, затова имаше смеещо се човече. И тия работи ли трябва да обяснявам? Странно е наистина. Но не виждам друго обяснение освен появяването отстрани. Не е задължително и трите народни песни да са почнали да излизат като предложения. Достатъчно е само една от тях да излиза, хората цъкат на нея и вече като са цъкнали им излизат и другите две по признака на подобие. Друга причина би могла да бъде настъпването на пролетта и стартиране на празниците на всевъзможни малки градчета и села, където се слуша такава музика. Но..това е само догадка от моя страна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Фолклора=пенсия за чалгаджийка. Хайде, време й е на Башурка. Фолклора, Денис, се оказа почти единственото поприще, в което все още продават албуми и се генерират някакви приходи от тази дейност. Ненапразно почти всяка чалгаджийка направи такъв албум. А и като си го може жената, защо да не се изяви и в тази сфера. Ще й донесе само допълнително признание и престиж. Малина на 50 още драпаше за хитове, Емата е на 36, има време до песния. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Първото твърдение беше шеговито, затова имаше смеещо се човече. И тия работи ли трябва да обяснявам? Не, аз не съм Слави. П.С. Айде, един бонус от мен. Сигурно не са много тези, които са го гледали: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Малина на 50 още драпаше за хитове, Емата е на 36, има време до песния. Пенсията не се взема задължително по старост. Емилия отдавна е изхабен и изтъркан продукт. Аз нямам идея как все още се задържа на фронта. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Пенсията не се взема задължително по старост. Емилия отдавна е изхабен и изтъркан продукт. Аз нямам идея как все още се задържа на фронта. А, де! Най-големият хит от началото на годината е при нея. Дай Боже всеки му такава изхабеност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 А, де! Най-големият хит от началото на годината е при нея. Дай Боже всеки му такава изхабеност. Анелия и Емануела не харесват това Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Малина на 50 още драпаше за хитове, Емата е на 36, има време до песния. Tой явно се е заблудил, че всички руси бомби ги пенсионират около и преди 30-те, ама някои от тях все пак имат глас и умеят да задържат интереса към себе си и с песни след тази възраст, когато не разчиташ главно на циците си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Анелия и Емануела не харесват това Янева също. Ама кво да прайш... Емилия има склонността през годините да се забива яко в кереча с неуспешни и посредствени песни и извенъж, когато всеки най-малко очаква, удря и им реже главите. Голяма късметлийка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Tой явно се е заблудил, че всички руси бомби ги пенсионират около и преди 30-те, ама някои от тях имат глас и умеят да задържат интереса към себе си и с песни след тази възраст, когато не разчиташ главно на циците си. Единствения интерес към Гърбушко от Нострадамус беше когато отмъкна мъжа на Анелия и след това злобееше постоянно по нея. Всеки път когато пускаше нова песен, естествено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Tой явно се е заблудил, че всички руси бомби ги пенсионират около и преди 30-те, ама някои от тях все пак имат глас и умеят да задържат интереса към себе си и с песни след тази възраст, когато не разчиташ главно на циците си. Даниеле, я кажи, как ти харесва Емилия повече, с новия или стария нос? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Даниеле, я кажи, как ти харесва Емилия повече, с новия или стария нос? Ако остане без, ще е най-чаровна. Поне ще изпъкне с нещо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Единствения интерес към Гърбушко от Нострадамус беше когато отмъкна мъжа на Анелия и след това злобееше постоянно по нея. Всеки път когато пускаше нова песен, естествено. Нострадамус е астролог и пророк. Сигурно дори Андреа и Анелия знаят, че гърбушкото от е Нотр Дам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Ако остане без, ще е най-чаровна. Поне ще изпъкне с нещо. :1000 (29): Защо я хейтиш така? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Нострадамус е астролог и пророк. Сигурно дори Андреа и Анелия знаят, че гърбушкото от е Нотр Дам. Аа, значи освен гърбава е и астроложка? Ето защо Конди й симпатизира. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.