Guest Kondomcho Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Емилия имала предчувствие, че нещо ще се случи часове преди тежкия инцидент Имам някакво лошо предчувствие. Едва ли ще се видим в петък на участието ми в Петрич. Това е споделила часове преди инцидента фолкпевицата Емилия с най-верния си фен и ловец на автографи – учителя по география Тодор Петров. В сряда вечерта певицата била на участие в Пловдив. Преди него била на фризьор, а Тошко я придружил, пише „Телеграф”. „Държеше се странно. Тя има дарба и усеща разни неща. За пръв път не искаше да я гримират, а каза, че сама щяла да се погрижи за това по-късно”, спомня си Петров. След програмата й в пловдивска дискотека към, 4.30 часа двамата си поговорили. „Тогава ми каза, че предчувствала нещо. Сподели, че през деня ще пътува към Гълъбово за абитуриентския бал на племенника си”, разказа Тодор. На раздяла фенът напомнил на Емилия, че ще се видят в петък, когато трябвало да има участие в Петрич. „Е, как пък ще се видим тогава? Едва ли ще се случи”, отговорила певицата. След това му дала 30 лева , които да си харчи. „Не знам защо го направи. Друг път не се е случвало, а ние сме доста близки и аз я следвам навсякъде. Сигурен съм, че знаеше, че предстои инцидент”, убеден е учителят по география. източник: https://www.marica.bg/v-plovdiv-emiliq-imal...cle-130349.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Психопат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Психопат Тошко ли? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Тошко ли? :1000 (29): Да. Кой друг. От 10 кладенеца вода извади, за наследница на Ванга само дето не я обяви. А това с 30те лева сигурно е равно на последно сбогом :1000 (29): Емилия му е казала , че сигурно няма да се видят в Петрич, защото ще предупреди изришно охраната да не допускат това лице в заведението... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Да. Кой друг. От 10 кладенеца вода извади, за наследница на Ванга само дето не я обяви. А това с 30те лева сигурно е равно на последно сбогом :1000 (29): Емилия му е казала , че сигурно няма да се видят в Петрич, защото ще предупреди изришно охраната да не допускат това лице в заведението... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Грозничък е и психопатийска визия има определено. Но й е верен вече толкова години и тя си го обича. С такова впечатление съм останал от поведението й във Фейсбук. За предчувствията точно човек Риби би трябвало да знае и да е изпитвал усещания-предвещания, че нещо ще се случи. Аз съм имал такива. Може и да е вярно, а може и Тодорица просто да търси медийно внимание. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Грозничък е и психопатийска визия има определено. Но й е верен вече толкова години и тя си го обича. С такова впечатление съм останал от поведението й във Фейсбук. За предчувствията точно човек Риби би трябвало да знае и да е изпитвал усещания-предвещания, че нещо ще се случи. Аз съм имал такива. Може и да е вярно, а може и Тодорица просто да търси медийно внимание. Емилия не е риби. А той говори за нейните предчувствия а не за своите. Този просто търси под мухата слон ,за да изкриви спомените си от последната им среща до такава степен, че всеки жест и дума от ема, му се струват предвещания и прогнози... Тя и Преса даваше автографи на Весо фена ама не пречи гаджетата и да го замлатват из чалготеките :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Емилия не е риби. А той говори за нейните предчувствия а не за своите. Този просто търси под мухата слон ,за да изкриви спомените си от последната им среща до такава степен, че всеки жест и дума от ема, му се струват предвещания и прогнози... Тя и Преса даваше автографи на Весо фена ама не пречи гаджетата и да го замлатват из чалготеките :1000 (29): Знам, че не е Риби. На точната граница е между Риби и Овен, но има планети в Риби. И аз имам. Все някога ще даде интервю по темата и ще разберем дали наистина е усетила нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Да. Кой друг. От 10 кладенеца вода извади, за наследница на Ванга само дето не я обяви. А това с 30те лева сигурно е равно на последно сбогом :1000 (29): Емилия му е казала , че сигурно няма да се видят в Петрич, защото ще предупреди изришно охраната да не допускат това лице в заведението... Няма как да се видят в Петрич - Емилия не е имала обявено участие там, so... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Няма как да се видят в Петрич - Емилия не е имала обявено участие там, so... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пак е бил на лепило... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Няма как да се видят в Петрич - Емилия не е имала обявено участие там, so... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Значи е имала нелегално такова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 19-годишен водач, с почти нулев опит като шофьор, зад волана на мощен автомобил.... писнало ми е да чета такива неща в бюлетина всеки ден. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Хората са настръхнали срещу нея като чета коментари из нета.Все едно тя има някаква вина. Би било добре за нея да се отдръпне за известно време от медийният живот и социалните мрежи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Хората са настръхнали срещу нея като чета коментари из нета.Все едно тя има някаква вина. Би било добре за нея да се отдръпне за известно време от медийният живот и социалните мрежи. Никой не им е виновен на хората, че са малоумни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Баща му е виновен ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Никой не им е виновен на хората, че са малоумни. Разбирам, че я харесваш, но не се превръщай в типичен нейн фен, който не дава и дума да се издума за въпросната... А има много какво да се каже, извън Лозановите клишета за "ангелски глас" и "нежност за Емилия"... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Разбирам, че я харесваш, но не се превръщай в типичен нейн фен, който не дава и дума да се издума за въпросната... А има много какво да се каже, извън Лозановите клишета за "ангелски глас" и "нежност за Емилия"... Ти следиш ли изобщо темата на разговор? Потребителят, който цитирах, каза, че хората се били надигнали срещу нея сякаш тя е виновна за катастрофата и смъртта на момчето. В тази връзка аз казвам, че хората са малоумни, ако вярват в подобно нещо. Та в каква връзка е твоя коментар? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Ти следиш ли изобщо темата на разговор? Потребителят, който цитирах, каза, че хората се били надигнали срещу нея сякаш тя е виновна за катастрофата и смъртта на момчето. В тази връзка аз казвам, че хората са малоумни, ако вярват в подобно нещо. Та в каква връзка е твоя коментар? О, много връзки могат да се намерят - и логически, контекстуални и т.н. Но наистина не смятам да продължавам спора "Емилия" точно тук, защото всяка дума срещу тази е като някакво светотатство приета! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 О, много връзки могат да се намерят - и логически, контекстуални и т.н. Но наистина не смятам да продължавам спора "Емилия" точно тук, защото всяка дума срещу тази е като някакво светотатство приета! Аз съм на обратното мнение. Емилия не е виновна за катастрофата. Нито тя е шофирала, нито му е истинска майка на момчето, за да му нареди да не кара колата той. Баща му е бил там и явно е бил ОК със ситуацията. Както стана ясно, дори скоростта е била под позволената допустима. Нещастен случай. Ако мислиш, че Емилия има някаква вина, те призовавам да споделиш мисленето си по въпроса. Ще е интересно да се зароди дискусия по тази тема. Ако имаш желание, де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Аз съм на обратното мнение. Емилия не е виновна за катастрофата. Нито тя е шофирала, нито му е истинска майка на момчето, за да му нареди да не кара колата той. Баща му е бил там и явно е бил ОК със ситуацията. Както стана ясно, дори скоростта е била под позволената допустима. Нещастен случай. Ако мислиш, че Емилия има някаква вина, те призовавам да споделиш мисленето си по въпроса. Ще е интересно да се зароди дискусия по тази тема. Ако имаш желание, де. Отдавна съм се отказала да споделям каквито и да било мнения тук, тъй като не мисля паралелно с масовката, което отключва вътрешните пориви на мислители на ранг листи да ми обясняват колко съм на дъното. За Емилия съм говорила много, мога да кажа и още, разбира се. Не смятам, че коментарите на всички по темата са задължително злобни или малоумни. Толкова! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Отдавна съм се отказала да споделям каквито и да било мнения тук, тъй като не мисля паралелно с масовката, което отключва вътрешните пориви на мислители на ранг листи да ми обясняват колко съм на дъното. За Емилия съм говорила много, мога да кажа и още, разбира се. Не смятам, че коментарите на всички по темата са задължително злобни или малоумни. Толкова! Умееш да лавираш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Емилия едва се отърва, с кво толкова е виновна? Нито е карала, нито това е бил нейния автомобил, до колкото разбрах и тя е претърпяла не лека операция. Как може да има хора, които да я нападат, вместо да са съпричастни? Българите сме жестоки, в това съм се обедил. Жестоки и завистливи. Особено ниската прослойка на обществото е нещо страшно - там по малките градчета, села и пришълците дошли в големите градове. А Емилия дори го изпя наскоро - "От теб да носиш не върви диаманти, по улици препълнени с бедняци, така и щастието виждам крадат ти, покажеш ли се с него пред нещастници". Страхотен текст ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Самата Емилия може да си приписва някаква вина, щото нали били тръгнали в посока към нейната рода? А и май преживелите такава трагедия имат склонността да си приписват вина, само защото са оцелели, а други не са. Евентуално, и може би, на същия принцип, и малоумниците, все пак тряя да се оправдае хейта по някъв начин. Все пак нали беше обявена (пак оттам) за шаврантия, (на)родотстъпница и какво ли още не, щото имаше нахалството да демонстрира щастлива връзка със сириеца, и наглостта да се затрие тя в катастрофата, ами момчето? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Самата Емилия може да си приписва някаква вина, щото нали били тръгнали в посока към нейната рода? А и май преживелите такава трагедия имат склонността да си приписват вина, само защото са оцелели, а други не са. С това съм съгласен и наистина няма как на всеки човек, ако беше на нейно място, да не му минат подобни мисли. Но се преодоляват. С интелект и с времето. Защото, ако тръгнем да разсъждаваме по този начин, то можем да насътворим всевъзможни сценарии, в които всеки е виновен за нечие страдание, защото еди-кво си и еди-що си... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Емилия е ангел, пожелавам й всичко да се подреди и да го преодолеят тоя кофти момент. Сякаш с песните си понякога предизвикват съдбата... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Емилия е ангел, пожелавам й всичко да се подреди и да го преодолеят тоя кофти момент. Сякаш с песните си понякога предизвикват съдбата... Да отива при моя ходжа! За 7-8 години трета поредна тежка катастрофа все в един и същ месец с последствия и операции. Отделно другите й здравословни проблеми. Това не е нормално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.