DrAkO Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Колежките й ще я намразят още повече. Ама кой им е виновен, че инвестират в модни парцали, а не в престиж. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 "Bombon Bebe" твърде много се харесва в Румъния явно и това е станало по-скоро сега, щом от няколко телевизии ги канят, много се радвам за нея. Ако я поканят на Евровизия би смазала с глас, но ми се ще песента да не е типичното на Кости, искам да извиси глас. Наистина преживява най-хубавия си етап, кой би казал, че след 20 години на огромни успехи и хитове, 2019 година ще й донесе нещо толкова признато от всеки като дуетите и особено "Тръгвай си", както и "Адреналина". Това, ако беше певица с повече фенска маса във форума, само за нея щеше да се говори. Паметни успехи от времето на "Нежни устни", големият за времето си клип на "Не виждам" и самата песен като емблема за жанра, голямата "Безумна любов", която спечели всички награди навремето, Токичовия период, в който сякаш се прероди с "Целувай ме", после следващия етап с по-модерните неща и комерса и навлизането в дискотеките, но запазвайки себе си, още една голяма емблема в лицето на "Смелите си имат всичко", която даде и старта на няколко години хит след хит, сега проектите с Денис и Кости е поредния етап като че ли. Затова ще си има винаги златната дискография, само Деси и Глория имат толкова различни неща и периоди. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Не знам колко е хит тая песен в Румъния. Реално с пари навсякъде може да си уредиш интервю. Дано да е хит, де, но по-скоро ми звучи като редово гостуване на певачка с Кости някъде си там. То обикновено румънските хитове звучат и тука, пък този нещо удря на камък... Да видим следващото предложение на Емел. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Аз харесвам Емилия като певица, но от година поне гласът и на живо звучи потресващо. Беше качила на стори вчера като пее Нежни устни и Мечтата ми вземи. Еми тя все едно ги изрева, голямо дране. Няма следа от нежния и глас. Дано е нещо временно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 От 1.11.2019 г. от 18:48, Born to Die каза: Това, ако беше певица с повече фенска маса във форума, само за нея щеше да се говори. Ще говорят, ще говорят! Тепърва се започва... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Вие сте луди. Заспалата Емилия на такава международна сцена. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 От 3.11.2019 г. от 7:26, DarkChild каза: Вие сте луди. Заспалата Емилия на такава международна сцена. Последният победител не е много буден 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 От 1.11.2019 г. от 22:28, GSA каза: Аз харесвам Емилия като певица, но от година поне гласът и на живо звучи потресващо. Беше качила на стори вчера като пее Нежни устни и Мечтата ми вземи. Еми тя все едно ги изрева, голямо дране. Няма следа от нежния и глас. Дано е нещо временно. Нежният глас винаги го е вадила все в студио записи. На живо така си пее открай време. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 От 31.10.2019 г. от 19:46, DrAkO каза: Колежките й ще я намразят още повече. Ама те наистина ли я мразят? 🙄😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Казват, че тази година ще има Евровизия защото Емил Кошлуков намерил спонсор, който да плати всипки разходи по представянето на БГ. Дали не става дума именно за Башур. Всъщност много добра инвестиция. Да не е тъпа като Галоша или Янева да влага всичко в чалга, за да избива комплекси. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 3 часа , Slavi каза: Казват, че тази година ще има Евровизия защото Емил Кошлуков намерил спонсор, който да плати всипки разходи по представянето на БГ. Дали не става дума именно за Башур. Всъщност много добра инвестиция. Да не е тъпа като Галоша или Янева да влага всичко в чалга, за да избива комплекси. Чуждестранен спонсор е, но нищо чудно да е уредено от Башур или Кости. Ще обявят кой точно е спонсорът заедно с изпълнителя и много ме съмнява да кажат - спонсорирано е от мъжа на певицата 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Месечен отчет : Тръгвай си - 15 450 000 Акула - 14 055 000 За 2019 от 3те и проекта има общо 37 680 000, което я подрежда на второ място по гледания след Преслава за годината. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Емили от снощи. Фото : аз 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 10 минути, Роско каза: Емили от снощи. Фото : аз После се подиграват на Преслава. Това е 100 пъти по-плащешо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 И кое е плашещото, супер красива и чаровна. Чакаме новата песен и в канала да качва интересни неща, има какво да покаже от тази година, дето ги пръсна всички. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 От 9.11.2019 г. от 22:51, dan!el каза: Ама те наистина ли я мразят? 🙄😂 Не, разбира се, толкова са щастливи за чуждите успехи, че сън не ги лови от радост! преди 16 часа , Born to Die каза: Чакаме новата песен и в канала да качва интересни неща, има какво да покаже от тази година, дето ги пръсна всички. Да си качи и пълен архив на дискографията - да се запознаят хората с дейността й през годините. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 3 часа , DrAkO каза: Да си качи и пълен архив на дискографията - да се запознаят хората с дейността й през годините. Би било супер Токича да й даде позволение да качи неговите песни, защото от там липсват и някои от най-големите й хитове - "За мен забрави", "Целувай ме", "Ела ме вземи", "Изгори ме с устни", "Още мисля за теб, "Не се обръщай"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Тя казваше, че са в добри отношения и е обещал да й напише нова песен - би трябвало да й разреши да си качи всичко старо, пък тя ще му се реваншира някак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Ще й препише песен по-скоро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 20 часа , DarkChild каза: Ще й препише песен по-скоро. Ако ми кажеш една в попфолка от последните хитове, която не е "преписана" от някъде другате, ще те черпя. Той поне е опитен в преписването и може много неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 1 час, dan!el каза: Ако ми кажеш една в попфолка от последните хитове, която не е "преписана" от някъде другате, ще те черпя. Той поне е опитен в преписването и може много неща. Е, хайде сега. Неговото беше наглост безкрайна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Госпожата като няма да е на концерта, нещо за нова песен с видео дали няма да процедира, че започва да ме дразни вече... Има три мегахита, съгласен съм, но няма самостоятелна поп фолк песен от повече от година. "Сабо тебе искам" я наложи в крайна сметка, вече доста се знае и по участия хората я пеят много, за което браво, защото е прекрасна и в никакъв случай не можем да я наречем флоп вече. Само чееее... Ако смята да ми пусне дуета с цел пазара в Румъния и за там са й всички сили, много ще ме ядоса. Излъга ни пак за албума, вече може да издаде петорно CD, така само Деса е лъгала през годините и в скоро време ще й бъде пратено всичкото това конско на лично. Поне досега ми отговаря на съобщенията... Та някой знае ли нещо все пак? Тази година й е брутално силна, участията са й през ден, препълнени, добра програма и тя каквато е вейка, ще си кара така 100 години. Значи като ми се влюбят и/или имат мегахит, специално тя и още няколко, и край, тотално се забравя да се прави нова музика. Използвай момента и давай, докажи се, че си в топ 3 при жените тази година. Поне една балада да завърши както си трябва годината, ама от нейните си. Само да е посмяла да разочарова след това наслагване и очакване... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 13 минути, Born to Die каза: Ще има Календар 2020 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Кой е третият мегахит на Ема таз година??? Че тя има две песни, дуетни. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 2 часа , asylum каза: Кой е третият мегахит на Ема таз година??? Че тя има две песни, дуетни. Bombon Bebe - 8,8 млн в Youtube, и 384k в Spotify; Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.