Slavi Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Да. Всеки сам е отговорен за решенията си и постъпките си. На никого не е длъжна да се обяснява за нещо. Каквото иска, това ще си публикува. Каквото иска, това ще говори. Каквото иска, това ще прави ... В крайна сметка кой си ти, че да държиш сметка и да я коментираш какво прави. Нито ти е длъжна с нещо, нито пък ти или който и да е друг трябва да търси обяснение за действията на някой друг човек. И тук не говоря конкретно за Емилия, а по принцип. А това кой колко глупав човек е, дай да не го коментираме, че не си в изгодна позиция. Именно. И така както Емилия решава какво да коментира и какво не, така го правя и аз. Кой си ти да ми казваш какво мога да коментирам и какво не... Очевидно си душевноболно фенче, но аз не съм ти психодиспансер. Обърни се за помощ към специалисти... И аз каквото си искам, това ще правяя.. Никога не съм държал сметка на Емилия. Нито съм се обръщал лично към нея... Възмущението и погнусата ми от действията и са в рамките на форума. Не ме вълнува и грам личния и живот. Просто тя го набива в очите на хората и затова виждаме, че цялата държава почти я мрази. Няма случайно в атаката към Емилия. На българите им втръсна от обясненията и. И защо реши, че не съм в позиция... От 2007 минаха 12 години. Деса научи столиците, ама Ема очевидно цял живот няма да научи нищо... И си повтаря грешките. То си е за нея. Аз винаги ще и симпатизирам, но да не се чуди защо я мразят българите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Гнусни коментари от някои хора тук, което не е учудващо, българите сме долно племе е затова ще си останем винаги в блатото. Само тя си знае какво изпитва и как го изживява. Не сте никои, че да ѝ давате акъл кога и как да скърби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Не разбрах какво лошо има да публикува снимка, с която честити празника на децата след като тя има две... Освен това и аз със сигурнуст бих се вкопчил в музиката, в нещо, което да ме накара да забравя. Помня преди години, мисля че братът на Елена почина по време на едно от турнетата, но въпреки това тя излезе и пя на концерта. Всеки преминава през болката по различни начини... Отделен въпрос е, че тя не е тръгнала по участия. И естествено, че ще ви се правят забележки, много знаете какво е аквапланинг, че и можело да се предвиди, че и бащата да бил помогнал, защото е опитен шофьор. Колко лесно разрешавате такива ситуации на думи... Това се случва за миг и чак после си даваш сметка изобщо каква е била причината. Баща ми навремето излетя в другото платно поради същата причина и колата изобщо не можеше да бъде контролирана, слава Богу се разминахме. Както и да е, предлагам да поспрем дружно с това, защото очернихме темата на една прекрасна певица, която излезе най-виновната от трагедия, в която беше една от жертвите с нулева вина. Нито е казала, нито е направила нещо нередно след всичко случило се в крайна сметка. А и не мисля, че българите я мразят, в новинарските сайтове коментиращите мразят и майките си без извинение, ако ще да е най-позитивната новина пак ще я коментират по най-гнусен начин. Но това не е представителна извадка все пак, около мен всеки, който е чул песен на Емилия и казва как никой не заслужава такова нещо да му се случи. Но както казах, да продължим да обсъждаме музиката й. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Не разбрах какво лошо има да публикува снимка, с която честити празника на децата след като тя има две... Освен това и аз със сигурнуст бих се вкопчил в музиката, в нещо, което да ме накара да забравя. Помня преди години, мисля че братът на Елена почина по време на едно от турнетата, но въпреки това тя излезе и пя на концерта. Всеки преминава през болката по различни начини... Отделен въпрос е, че тя не е тръгнала по участия. И естествено, че ще ви се правят забележки, много знаете какво е аквапланинг, че и можело да се предвиди, че и бащата да бил помогнал, защото е опитен шофьор. Колко лесно разрешавате такива ситуации на думи... Това се случва за миг и чак после си даваш сметка изобщо каква е била причината. Баща ми навремето излетя в другото платно поради същата причина и колата изобщо не можеше да бъде контролирана, слава Богу се разминахме. Както и да е, предлагам да поспрем дружно с това, защото очернихме темата на една прекрасна певица, която излезе най-виновната от трагедия, в която беше една от жертвите с нулева вина. Нито е казала, нито е направила нещо нередно след всичко случило се в крайна сметка. А и не мисля, че българите я мразят, в новинарските сайтове коментиращите мразят и майките си без извинение, ако ще да е най-позитивната новина пак ще я коментират по най-гнусен начин. Но това не е представителна извадка все пак, около мен всеки, който е чул песен на Емилия и казва как никой не заслужава такова нещо да му се случи. Но както казах, да продължим да обсъждаме музиката й. Няма нужда да се обяснявяш, на всеки нормален човек би му станало кофти от случката с Емилия. На мен лично ми е много гадно за нея, защото ми е супер симпатична, искрена и добронамерена. Дано премине с лекота случилото се, колкото и трудно да им е. Сега видях, че си е отложила всички ангажименти, за неопределен период време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Емилия губи 60 бона! Певицата се бори с тежка депресия Около 60 000 лева ще загуби фолкпевицата Емилия от пропуснати участия. Изпълнителката прекрати всякакви професионални изяви за неопределен период от време, което сериозно ще се отрази на финансовото й състояние. Само до края на месеца Емилия ще е на минус 60 бона, като са отложени над 10 нейни участия. Тя пропусна и няколко абитуриентски бала, за които трябваше да прибере още повече пари. Емилия излезе в творчески отпуск по неприятна причина. Тя катастрофира заедно с годеника си Жорж Башур на магистрала "Тракия". При тежкия инцидент загина Феди, син на любимия й мъж. 19-годишното момче шофирало автомобила, когато попаднали в участък с вода и се преобърнали. Лекарите няколко дни се бориха за живота на Феди, но той издъхна в столична болница. След катастрофата фолкпевицата изпадна в тежка депресия и категорично отказа на този етап да продължи да пее. Емилия не можела да се забавлява, след като само преди броени дни погреба доведения си син. Жорж също бил рухнал психически и изпълнителката искала да е плътно до него в тези тежки моменти. "Поради стеклите се обстоятелства всички предварително поети ангажименти и всякакви публични изяви на Емилия са преустановени за неограничен период", беше съобщено на официалната страница във фейсбук на фолкпевицата. Митко Пайнера проявил пълно разбиране към ситуацията и заявил на Емилия, че може да отсъства колкото дълго реши. Той също ще понесе финансови загуби от нейното оттегляне, тъй като голяма част от хонорара й остава за продуцентската компания. Още повече че в момента Преслава също не приема участия, тъй като е в напреднала бременност. ДесиСлава е в майчинство от декември, когато роди момче, и също не може да е полезна на фирмата с финансови постъпления. Джена също беше в дълга почивка, като вече постепенно започва да наваксва с участията. Въпреки заплетената ситуация Пайнера е оказал подкрепа на Емилия в този труден за нея житейски момент. Засега фолкпевицата категорично отказва всякакви обществени изяви, като не иска и да говори за трагедията. Единствената й активност е в личния й профил във фейсбук, където споделя стари снимки отпреди няколко години, пише "България Днес". На фотосите тя изглежда щастлива и усмихната, но актуални снимки не е публикувала. За последно тя беше снимана на погребението на Феди, където тъгата беше изписана на лицето й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Емилия сама ли си качва снимките в инстаграм или админ? Гледам от 2-3 дни, че има активност на профила й. Дано се е съвзела поне малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Аз много се надявам онази снимка от участие в Пловдив да е актуална и да е започнала, поне малко да се съвземе с музика. Иначе тези снимки сигурно админът й ги качва, сякаш иска да каже, че лятото ще се завърне и ще поднови ангажиментите си или поне аз така го разбирам. Сигурно ще отнесе критики и няма да изглежда добре, но аз наистина смятам, че болката се лекува чрез работа, още от дете не съм разбирал как показваш, че си в траур като стоиш вкъщи в черно, че дори и телевиор не пускаш. Изобщо не мисля, че това е начина, нито че хората, които са ни обичали и са си отишли ще искат да ни гледат такива. Разбира се чалга дискотеката не е точно мястото, но поне тя е наистина певица в истинския смисъл на думата и се храни от фенската любов. За песен и албумът, който готвеше вече не знам дали ще има сили. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Емилия се завръща на сцената! https://www.facebook.com/events/1156069677851497/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Емилия се завръща на сцената! https://www.facebook.com/events/1156069677851497/ Явно се е отказала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 22 Author Report Share Публикувано Юни 22 Че Емилия кога е спирала та да се завръща А да забравих че беше в траур сори! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Слушам албума,,Самотна стая''на Ема. Как е възможно човек да остане равнодушен пред този глас и толкова желязна дискография?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Слушам албума,,Самотна стая''на Ема. Как е възможно човек да остане равнодушен пред този глас и толкова желязна дискография?! Този албум е брутален, пълен е с песни, които имаха ли кипове щяха да са й от емблемите. Но дори само "Целувай ме" и "За мен забрави" стигат, за да е един от най-добрите й и като цяло. Все пак "Ангел в нощта" си остава най-големият. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 И за мен Ангел в ноща е най добрия албум на Емилия, въпреки че най успешния и е Нежни устни. Ангел в ноща, Ти замина са жестоки песни. Дори Фамилия Тоника направиха кавър на Ангел в ноща. И все пак в онзи период много ме дразнеше очеизвадното копиране на ДесиСлава - визия, ангелска орнаментика, стил на песните, позите, дори и тоалетите. Впоследствие намери себе си с годините, заради което започнах и да я харесвам и уважавам като изпълнител. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Този албум е брутален, пълен е с песни, които имаха ли кипове щяха да са й от емблемите. Но дори само "Целувай ме" и "За мен забрави" стигат, за да е един от най-добрите й и като цяло. Все пак "Ангел в нощта" си остава най-големият. Обожавам''С теб да бъдем пак'',''Искаш ли'',''История''Целувай ме'',''За мен забрави'''Самотна стая'',''Само теб съм обичала'',''Ти замина''.... Бих се радвала и сега да правеше такива песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Река на любовта Ще те накажем (дует с Мария) Весело момиче Майчино гнездо Само с поглед Мъж да си Кой си ти? Нежни устни Коварство и печал Не виждам Изгубена любов Мечтата ми вземи Любов в полунощ Ти замина Ангел в нощта Не оставяй сълзи Легенда за любовта Безумна любов (дует с Нидал Кайсар) Няма да тъгувам Нежна, бяла Хайде на купона! Познавам те Целувай ме За мен забрави Самотна стая Изгори ме с устни Писмата ти Още мисля за теб Не се обръщай Ела ме вземи Изнервяш ме История Ще рискувам Сълза Дори и да боли Ти си луд Всяка минута (трио със Сакис Кукос и Bo) Някъде, никога, някак си Питица бяла Искаш ли Така ми харесва Няма как Ще се влюбиш Харесва ми (трио със Сакис Кукос и Kesaras) По твоите следи Пробвай ме Мъртви души Моята половина Ще чакам да ми звъннеш Грешница Просто те убивам Не се променям Двойно Свързано е с теб Осмелявам се Смелите си имат всичко Стано, Стано Молитва за децата на България Самота Лудост е (дует с Валдес) Студен огън (дует с Валдес) Забрави С теб да бъдем пак Когато всичко свърши Отново не дойде Аларма (трио с Малина и Галена) Кукла Ти си ми Ако си звезда Кой ще му каже/Boi tegali li (дует с Ави Бенеди) Балкания (дует с Ави Бенеди) Да бях от гадните Без въпроси Ето ме Питбул (дует с Тони Стораро) Обичай ме (дует с Борис Дали) California (дует с DJ Цеци Лудата Глава) Специално за всяка Напусни (дует с DJ Цеци Лудата Глава) Как да изтрезнея (дует с Тони Стораро) Все едно ми е По такива си падам (дует с Емрах) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Всеки път щом погледна към дискографията й и видя колко много е дала на този жанр... Заради баладите, заради всички тези години с разични и стойностни текстове, дори комерсиалната вълна, народната музика или възраждането на стари хитове, дуетите й. Толкова се гордея! Особено заради всичко в bold, което отбелязах, това поне за мен наистина са непреходни песни, които и до днес слушам и знам наизуст. Обичам я, винаги съм мечтал да ги изпее на един голям концерт. Кой каквото ще да ми говори, заслужаваше по-голяма оценка от публиката през всички тези години. Но да, приел съм оттадвна, че в цялостен образ нещо не беше достатъчно, но поне и до днес се запази в златната среда. Както казах, за мен тази дискография е най-важна, тя и гласа й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Всеки път щом погледна към дискографията й и видя колко много е дала на този жанр... Заради баладите, заради всички тези години с разични и стойностни текстове, дори комерсиалната вълна, народната музика или възраждането на стари хитове, дуетите й. Толкова се гордея! Особено заради всичко в bold, което отбелязах, това поне за мен наистина са непреходни песни, които и до днес слушам и знам наизуст. Обичам я, винаги съм мечтал да ги изпее на един голям концерт. Кой каквото ще да ми говори, заслужаваше по-голяма оценка от публиката през всички тези години. Но да, приел съм оттадвна, че в цялостен образ нещо не беше достатъчно, но поне и до днес се запази в златната среда. Както казах, за мен тази дискография е най-важна, тя и гласа й. И аз много я харесвам! Винаги съм предпочитала нежните и лирични гласове като тези на Деси и Емилия! Бих се радвала много да направят дует! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Всеки път щом погледна към дискографията й и видя колко много е дала на този жанр... Заради баладите, заради всички тези години с разични и стойностни текстове, дори комерсиалната вълна, народната музика или възраждането на стари хитове, дуетите й. Толкова се гордея! Особено заради всичко в bold, което отбелязах, това поне за мен наистина са непреходни песни, които и до днес слушам и знам наизуст. Обичам я, винаги съм мечтал да ги изпее на един голям концерт. Кой каквото ще да ми говори, заслужаваше по-голяма оценка от публиката през всички тези години. Но да, приел съм оттадвна, че в цялостен образ нещо не беше достатъчно, но поне и до днес се запази в златната среда. Както казах, за мен тази дискография е най-важна, тя и гласа й. Съгласен ! Емилия е прелест, диамант в поп-фолк музиката. Толкова стойностни песни, толкова добра музика е оставила след себе си, че няма никакво значение дали е била ощетявана през годините. Ето нещо стойностно и любимо: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 .....Певицата изпадна в тежка депресия и с любимия си мъж не излизаха от дома си. Напоследък фолкпевицата постепенно се завръща към предишния си живот. Емилия е започнала отново да посещава фризьора си, за да възвърне позагубения си блясък. На снимка от салона изпълнителката изглежда бледа и изтормозена и с изпито лице. Емилия е възобновила и социалните си контакти. Тя отново се събира с приятелката си Весела Тотева, която е позната като бивша телевизионна водеща и жена на ексфутболиста Елин Топузаков. Двете дами се събират в домашни условия с децата и се отдават на няколкочасови приказки. Източници разкриха пред "България днес", че до края на юли Емилия ще се завърне и към участията си в нощни заведение. Заради неочаквания отпуск, в който излезе, тя пропусна да спечели няколко хиляди лева, а летният сезон е отлична възможност да навакса, тъй като предложенията от морето валят постоянно. източник: http://hotarena.net/emiliia-se-zavrashta-n...iza-s-priiateli Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Емилия се връща на сцената Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 https://www.instagram.com/p/Bk3eDFilRI8/?hl...y=emilia.online Чувствам,че трябва да напиша тези няколко изречения и да благодаря първо на мъжа до мен - най-силният човек,който познавам и се възхищавам!На цялото семейство на Федка,че дадоха съгласието си за тази песен!На моят толкова близък човек Светльо - за всичко,което прави за мен,на Мариета Ангелова - за прекрасния текст,на Даниел Ганев - за разкъсващия аранжимент на Ники Скерлев,че засне това,което искахме,на момчетата,които бяха около нас и помагаха за всичко по време на снимките,на Тони, Цецо и Момчил за безупречния ми външен вид и на всички от Пайнер и Планета,които винаги са зад мен! За мен тази песен е повече от специална и беше тежко докато работихме по нея…….И винаги ще бъде част от моя действителен живот!Знам,че има много хора,които имат същата съдба и дано слушайки тази песен,сълзите омекотят болката им.Докато имаме сълзи в очите,все още сме хора и все още имаме сърца.🖤 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 най-лицемерната и фалшива чалгарка ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Четвърта песен за Емилия с над 10 милиона: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Уникална Емилия снощи в Дупница! Живо пеене, комуникация с публиката и страхотен подбор на песни. Точно това очаквах от нея и тя не разочарова. Милата беше с много неудобни обувки и отиде да ги смени по едно време. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.