DrAkO Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Нали щеше да има албум за рождения й ден А ако наистина е бременна албум след 6 години Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Честит Рожден ден, Емилия! Пожелавам здраве, творческо вдъхновение и голяма любов! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Нали щеше да има албум за рождения й ден Той тоя албум беше още за миналата година планиран, а така и не излезе... Макар че, ако излезе пък, не знам какво ще включва. Има точно 20 попфолк песни, издадени след предния албум: Кукла (2013) Ти си ми (2013) Ако си звезда (2013) Оставяш сам (2013) Dame tu Amor (дует с Лазар Кисьов) (2013) Кой ще му каже/Boi tegali li (дует с Ави Бенеди) (2014) Балкания (дует с Ави Бенеди) (2014) Да бях от гадните (2014) Без въпроси (2014) Втори дубъл (2015) Ето ме (2015) Питбул (дует с Тони Стораро) (2015) Обичай ме (дует с Борис Дали) (2015) California (дует с DJ Цеци Лудата Глава) (2016) Специално за всяка (2016) Напусни (дует с DJ Цеци Лудата Глава) (2017) Само мой (2017) Как да изтрезнея (дует с Тони Стораро) (2017) Все едно ми е (2017) По-силна ставам (2018) Болднатите си бяха топ хитове всичките и поне тях би трябвало да включи в албума, а ако "набутат" вътре и всичко от миналата година, то не остана място за нови песни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Той тоя албум беше още за миналата година планиран, а така и не излезе... Макар че, ако излезе пък, не знам какво ще включва. Има точно 20 попфолк песни, издадени след предния албум: Кукла (2013) Ти си ми (2013) Ако си звезда (2013) Оставяш сам (2013) Dame tu Amor (дует с Лазар Кисьов) (2013) Кой ще му каже/Boi tegali li (дует с Ави Бенеди) (2014) Балкания (дует с Ави Бенеди) (2014) Да бях от гадните (2014) Без въпроси (2014) Втори дубъл (2015) Ето ме (2015) Питбул (дует с Тони Стораро) (2015) Обичай ме (дует с Борис Дали) (2015) California (дует с DJ Цеци Лудата Глава) (2016) Специално за всяка (2016) Напусни (дует с DJ Цеци Лудата Глава) (2017) Само мой (2017) Как да изтрезнея (дует с Тони Стораро) (2017) Все едно ми е (2017) По-силна ставам (2018) Болднатите си бяха топ хитове всичките и поне тях би трябвало да включи в албума, а ако "набутат" вътре и всичко от миналата година, то не остана място за нови песни... За албума говореше още в интервюто за Емилия Стоянова по време на снимките на "Калифорния". Според мен си разменил "Ти си ми" с "Без въпроси". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 21 Author Report Share Публикувано Март 21 Да видим Емилия дали ще ни изненада с албум тази година и най вече с нови песни в самия албум Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Той тоя албум беше още за миналата година планиран, а така и не излезе... Макар че, ако излезе пък, не знам какво ще включва. Има точно 20 попфолк песни, издадени след предния албум: Кукла (2013) Ти си ми (2013) Ако си звезда (2013) Оставяш сам (2013) Dame tu Amor (дует с Лазар Кисьов) (2013) Кой ще му каже/Boi tegali li (дует с Ави Бенеди) (2014) Балкания (дует с Ави Бенеди) (2014) Да бях от гадните (2014) Без въпроси (2014) Втори дубъл (2015) Ето ме (2015) Питбул (дует с Тони Стораро) (2015) Обичай ме (дует с Борис Дали) (2015) California (дует с DJ Цеци Лудата Глава) (2016) Специално за всяка (2016) Напусни (дует с DJ Цеци Лудата Глава) (2017) Само мой (2017) Как да изтрезнея (дует с Тони Стораро) (2017) Все едно ми е (2017) По-силна ставам (2018) Болднатите си бяха топ хитове всичките и поне тях би трябвало да включи в албума, а ако "набутат" вътре и всичко от миналата година, то не остана място за нови песни... Доколкото си спомням, някъде говореше за двоен диск - старите песни на един, и на друг от последните 1-2 години плюс нови. Уж всичко й беше готово, само обложката оставаше, че имала идея да е по-интересна. Но, както пееше Тони Димитрова - Обещания щедри, обещания само. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Според мен си разменил "Ти си ми" с "Без въпроси". Нищо не съм разменил. "Ти си ми" явно нямат права, тъй като я свалиха и от Youtube. Доколкото си спомням, някъде говореше за двоен диск - старите песни на един, и на друг от последните 1-2 години плюс нови. Уж всичко й беше готово, само обложката оставаше, че имала идея да е по-интересна. Но, както пееше Тони Димитрова - Обещания щедри, обещания само. Ами като гледам как й се "получават" нещата откакто роди, по-добре да го забави малко и да пусне добри песни, отколкото "Само мой" или "По-силна ставам", от които не мога да определя по-големия провал. Единствената ми надежда е, че тези песни са правени още в периода с Динев и около и малко след бременността, когато не й е било до това. И продължавам да се надявам да пусне нещо наистина читаво... Имаше уж балада от Иво Моллов, която чака вече втора година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Нищо не съм разменил. "Ти си ми" явно нямат права, тъй като я свалиха и от Youtube. Ами като гледам как й се "получават" нещата откакто роди, по-добре да го забави малко и да пусне добри песни, отколкото "Само мой" или "По-силна ставам", от които не мога да определя по-големия провал. Единствената ми надежда е, че тези песни са правени още в периода с Динев и около и малко след бременността, когато не й е било до това. И продължавам да се надявам да пусне нещо наистина читаво... Имаше уж балада от Иво Моллов, която чака вече втора година. "Не и е до това" не е оправдание. Ако ще пуска бози, по-добре да не пуска нищо. Определено трябва си върне старото аз когато мачкаше с хубави песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 "Не и е до това" не е оправдание. Ако ще пуска бози, по-добре да не пуска нищо. Определено трябва си върне старото аз когато мачкаше с хубави песни. За какво оправдание говориш изобщо? Тя не е длъжна с нищо на никой!!! Ако иска ще си пуска бози, ако иска ще си пуска тотални хитове. На когото му харесват ги слуша, на когото не - не ги слуша. Няма нужда да се оправдава пред когото и да било. Нито някой има право да й държи сметка, принципно! Не мога да си обясня защо 90% от хората си мислят, че някой им е длъжен на тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 За какво оправдание говориш изобщо? Тя не е длъжна с нищо на никой!!! Ако иска ще си пуска бози, ако иска ще си пуска тотални хитове. На когото му харесват ги слуша, на когото не - не ги слуша. Няма нужда да се оправдава пред когото и да било. Нито някой има право да й държи сметка, принципно! Не мога да си обясня защо 90% от хората си мислят, че някой им е длъжен на тях. Я по-спокойно. Длъжна е на себе си и на феновете си да пуска качествени проекти. Изпълнител, който има едни от най-големите хитове в жанра, едни от най-стойностните песни и един от най-разпознаваемите гласове в държавата, е длъжен да си изпипва нещата докрай и да не прави компромиси с творчеството си. "Само мой" и "По-силна ставам" очевидно се слушат предимно от родата в Гълъбово. От Емилия искаме повече. Показвала е, че го може. Около стотина пъти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 За какво оправдание говориш изобщо? Тя не е длъжна с нищо на никой!!! Ако иска ще си пуска бози, ако иска ще си пуска тотални хитове. На когото му харесват ги слуша, на когото не - не ги слуша. Няма нужда да се оправдава пред когото и да било. Нито някой има право да й държи сметка, принципно! Не мога да си обясня защо 90% от хората си мислят, че някой им е длъжен на тях. На никого не държа сметка, като фен имам право да си споделя мнението за това какво искам да слушам, а тя какво ще пуска си е нейна работа, да. А моя е да коментирам какво харесвам и какво не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Я по-спокойно. Длъжна е на себе си и на феновете си да пуска качествени проекти. Изпълнител, който има едни от най-големите хитове в жанра, едни от най-стойностните песни и един от най-разпознаваемите гласове в държавата, е длъжен да си изпипва нещата докрай и да не прави компромиси с творчеството си. "Само мой" и "По-силна ставам" очевидно се слушат предимно от родата в Гълъбово. От Емилия искаме повече. Показвала е, че го може. Около стотина пъти. :whistling: Нещо си в голяма грешка. Изобщо не е длъжна на никакви фенове... Никой не ги е накарал на сила да й бъдат такива, самата тя не ги кара и не ги задължава с нищо. Така че, айде "по-спокойно" ти и вземи да осъзнаеш, че ако иска Емилия ще пуска само бози до края на кариерата си и никой няма право да й държи сметка (това важи за всеки един изпълнител впрочем). Като си й фен, слушай я. Като ти харесва нещо, слушай го... като не ти харесва, го подмини. Ама да ти е длъжен някой на теб само защото си му фен, тотално ти е сбъркано разбирането. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 :whistling: Нещо си в голяма грешка. Изобщо не е длъжна на никакви фенове... Никой не ги е накарал на сила да й бъдат такива, самата тя не ги кара и не ги задължава с нищо. Така че, айде "по-спокойно" ти и вземи да осъзнаеш, че ако иска Емилия ще пуска само бози до края на кариерата си и никой няма право да й държи сметка (това важи за всеки един изпълнител впрочем). Като си й фен, слушай я. Като ти харесва нещо, слушай го... като не ти харесва, го подмини. Ама да ти е длъжен някой на теб само защото си му фен, тотално ти е сбъркано разбирането. Тя, ако пуска само бози, както ти казваш, няма да се наложи да чакаме дълго до края на кариерата й. Ти, като считаш, че не е длъжна на феновете си, НЕ изисквай хубави и хитове песни. Ние пък ще изискваме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 "По-силна ставам" реално е хубава песен, изобщо не може да се сравнява със "Само мой", която си беше пародия. Текстът е много добър, посланието, но просто нещо не стигна. Скучна е, видеото още повече намали шансовете. Така или иначе не се наложи, въпреки че се надявах. По принцип Емилия е от певиците, които много не умеят да чакат и ако осъзнават, че имат нещо хитово, си го пускат. Така че щом я е имала толкова време, едва ли е виждала потенциала. За нереализирана песен от албум щеше да си е супер. Но просто "Как да изтрезнея" гръмна мощно и ще се върти още дълго по заведенията, няма как да очаква да изкара цял сезон с "По-силна ставам". Трябва да се мобилизира. За съжаление малко или много жанрът губи инерцията си от края на миналата година. Няма го ефекта уау и интерес най-вече. Не знам защо така се получава. Реално ако си пусне албума ще е пълнен с хитове и ако се оценява песен по песен, сигурно и най-силния да й е, но на мен вече ми напомня на The Best, просто прекалено се забави. А и сега любовната ера според мен рязко я отдалечи от мисълта за кариера и върхове, нищо че говори друго. Тя си е такава, не е от певиците, които делят двете неща. Една Галена е щастлива, ражда деца, запази семейство толкова време, но е голяма сила и в кариерата. Но Емилия няма вина, това си е до характер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 А и сега любовната ера според мен рязко я отдалечи от мисълта за кариера и върхове, нищо че говори друго. Тя си е такава, не е от певиците, които делят двете неща. Една Галена е щастлива, ражда деца, запази семейство толкова време, но е голяма сила и в кариерата. Но Емилия няма вина, това си е до характер. Или ще стане така, или точно обратното... Направи ми впечатление, че когато Мон Дьо я пита защо никога не е се е борила реално за върха в жанра, въпреки че го заслужавала, отговора й беше нещо от рода на това, че мъжът до нея никога не я е подкрепял в тази насока, а не нея точно това й липсвало. Да видим дали новият й мъж ще я подкрепя в кариерното й развитие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Не я бил подкрепял Коко в кариерата... Сигурно скъпите гръцки кавъри от "Родена съм да те обичам", тя сама си ги е плащала?! Не знам защо винаги държи да разказва надълго и нашироко за любовите си, да се явява по интервюта на тази тема, да се обяснява в километрични постове... Първата сватба с Красимир я излъчваха сигурно 100 пъти по Планета, в Нов фолк имаше едно 5 страници снимки и разкази, филм даже бяха заснели за тая прословута сватба. После, като се върна при Динев, навсякъде говореше за него, водена от комплекса си, наречен "Анелия". Че и Ана хапеше и окачествяваше, помним цирковете и драмите покрай фенклуба на Анелия, който щеше да е в Кошарите, после къде ли не натърти, че е добра певица, но не я харесвала като човек, че били различни, че как била възпитавала Ивон... Сега явно ще слушаме и четем за новата звезда Жорж. Как може толкова открито да си признава, че уж хубава и вървежна жена като нея, никога не била истински обичана досега? Никога не съм я харесвала тази Емилия. Говори, колкото да каже там нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 На мен пък Емилия ми изглежда много добра душа. Може да е от хората, които обичат да споделят щастието си и това да изглежда като натрапване, но не мисля, че го прави с цел ПР. А и това, че е споделила, че едва сега е намерила истинската любов не е повод за срам. Дано е много щастлива! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Не я бил подкрепял Коко в кариерата... Сигурно скъпите гръцки кавъри от "Родена съм да те обичам", тя сама си ги е плащала?! Определено не си гледала интервюто. Няколко пъти подчерта, че не говори за финансова подкрепа и държеше да се знае. После, като се върна при Динев, навсякъде говореше за него, водена от комплекса си, наречен "Анелия". Че и Ана хапеше и окачествяваше, помним цирковете и драмите покрай фенклуба на Анелия, който щеше да е в Кошарите, после къде ли не натърти, че е добра певица, но не я харесвала като човек, че били различни, че как била възпитавала Ивон... Малко я е хапала, предвид това, което е видяла и изпитала от нея. И никога не се осмели да каже истината, в която Анелия ще лъсне много грозно. А и кое от малкото казано от Емилия за Анелия не е вярно? Сега явно ще слушаме и четем за новата звезда Жорж. Как може толкова открито да си признава, че уж хубава и вървежна жена като нея, никога не била истински обичана досега? Хората откриват истинската любов веднъж в живота си. Някои даже не я откриват. Кое му е лошото на това да срещнеш любовта и да си щастлив след толкова много години, в които си се опитвал да бъдеш и не се е получавало? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Интервюто го гледах! Ако говориш за това при Мон дьо. Същите неща - колко е обичана и желана, колко е спокойна и щастлива, ги говореше и за Коко, особено покрай бременността с Мира. Колкото до Анелия - въпросната никога и никъде не я захапа в интервю, даже не я споменаваше. Личните им неща нас - зрителите не ни засягат. А имаше период, в който Емица говореше по-често за Ана, отколкото за песните и клиповете си. Отстрани ми изглеждаше мега комплексирана на тема "Анелия е по-популярна и призната от мен към днешна дата. Че и мъж ми я почита, което не ми се нрави." Да не споменаваме, че тя нямаше право да засяга темата "Ивон", а го е правила. За любовта си прав, но не разбирам желанието на Ема вечно да ни я натрапва тази "любов" - трима мъже вече върти из публичното пространство и ги прави популярни. Нека си е щастлива, обичана и подкрепяна. Защо го креши пред всички? На Коко ли иска да каже нещо, чрез тези обобщения и сравнения? Глория и Ивана години мълчат по темата с кого спят, например. Като сме на тема "интервюта", помним ли москвича? А "бутиците", в които пазарували с Деса в Димитровград през 2000-та година? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Интервюто го гледах! Ако говориш за това при Мон дьо. Същите неща - колко е обичана и желана, колко е спокойна и щастлива, ги говореше и за Коко, особено покрай бременността с Мира. Още по-лошо ако си го гледала тогава, тъй като в предния ти пост извърташ темата към нещо, което не е истина. Самата тя подчерта, че не говори за пари, а ти използва това като довод. Колкото до Анелия - въпросната никога и никъде не я захапа в интервю, даже не я споменаваше. Личните им неща нас - зрителите не ни засягат. А имаше период, в който Емица говореше по-често за Ана, отколкото за песните и клиповете си. Отстрани ми изглеждаше мега комплексирана на тема "Анелия е по-популярна и призната от мен към днешна дата. Че и мъж ми я почита, което не ми се нрави." Всички много добре знаят защо Анелия не е засягала темата. Ти на нейно място ще имаш ли очи да повдигаш темата? На нея просто така й беше изгодно ... изкара жертвата в цялата история и по едно време цяла България я съжаляваше. За любовта си прав, но не разбирам желанието на Ема вечно да ни я натрапва тази "любов" - трима мъже вече върти из публичното пространство и ги прави популярни. Нека си е щастлива, обичана и подкрепяна. Защо го креши пред всички? Глория и Ивана години мълчат по темата с кого спят, например. Всеки сам си преценява дали да показва любовта си или не? Това, че са популярни личности, не значи, че и те не са хора като всички останали. Колкото ти имаш право да си качваш снимки със съпруга си или детето си в социалните мрежи, толкова и тя има това право. Още повече като популярна личност, няма как нейните връзки да не са публично достояние. А и това показва, че самата тя вярва в тази любов и не се притеснява от човека до себе си (за разлика от много нейни колежки, които така и не показаха никога кой стои до тях). Камелия като е 15 години с един човек и не го крие, проблем ли е? Глория като беше омъжена или там, каквата е била с Илия Загоров, и го е показвала проблем ли е? Малина като беше толкова години с боксьора и го демонстрираше публично? Десислава колко от връзките си показа? Ами Галена ? Че тя даже и друго показа... Защо тогава да е проблем, че Емилия осветлява връзките си? Като сме на тема "интервюта", помним ли москвича? Помним го, да? Не смятам за нещо лошо това да кажеш, каквото мислиш. : ) Нима е лъжа всъщност, че няма къде да срещне мъж с москвич и да бъде обвързана с такъв? На това признание би се обидил единствено точно такъв бай Ганьо с москвич от някоя панелка или забутано село, който се е открил в думите й и е останал разочарован от простата истина. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Разбирам, че си нейн почитател. Мога да разбера и защо я харесваш като глас и репертоар (макар аз да не мога да я слушам). Но не разбирам тази "защита", що се касае до нейното поведение, което на моменти е повече от неадекватно. Твърдиш, че няма как да си популярна личност, а личния ти живот да остане скрит. Аз пък твърдя, че Глория и Ивана са далеч по-популярни от мис Гълъбово, но никъде не писаха километрични постове колко са обичани сега и колко не са били преди. Да, след Илия Загоров, от когото има дете, Глория повече никъде не показа и не разтяга локуми по темата кой спи с нея. Нали не мислиш, че е сама от 2004 година?! Или че не е получавала букети на колене?! Това за москвича може и да е истина, но маниера и тона, с който го каза, бяха адски комплексарски, издаващи селската природа на Ема, измъкнала се от родното село и направила някой лев. Гостуването при Азис защо си пропуснал да коментираш? Подскочи като ужилена, когато Азо спомена какво му е споделила Деса за сутиените и пазарите. Не помнела такова нещо, по бутици ходили. Дива селянка! Не разбирам също така и думите ти, че не дължала нищо на никого. Доволен си от "По-силна ставам"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 И аз разбирам, че не я харесваш и си извърташ нещата вече няколко пъти, според това което ти е угодно на теб да коментираш, и така и не оборваш моите доводи, затова спирам да коментирам. Не разбирам също така и думите ти, че не дължала нищо на никого. Доволен си от "По-силна ставам"? Това дали съм доволен от нещо или не си е лично мой проблем. Тя може да си пее каквото си иска и й харесва на нея. Нито съм й платил текста, нито съм купил гръцката мелодия, нито в клипа или във всяка друга част от създаването на този проект съм участвал. Лично нейна работа си е какво ще пее и как ще го представи, тя си го е платила, тя си го е създала ... нея ще храни. Аз единствено решавам дали да го слушам или не. Като не ми харесва, не си го пускам и толкова. Нямам никакво право да й казвам какво да пее и дали да го пее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Аз единствено решавам дали да го слушам или не. Като не ми харесва, не си го пускам и толкова. Нямам никакво право да й казвам какво да пее и дали да го пее. С тази разлика, че тя пее за публиката си, а не под душа в банята. Не знам кое извъртам и ми е удобно на мен - твърдя, че две доста по-успели от нея певици успяха вече повече от десет години да не говорят само за мъжете си. Очевидно се получава. Толкова! За сутиените и пазара пак не отговори. Явно няма да ни се получи дискусия по темата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 С тази разлика, че тя пее за публиката си, а не под душа в банята. Публиката, ако харесва нещо, го слуша. Ако не го харесва, го подминава. Не е публиката, тази която ще определя какво да пее изпълнителя. Точно обратното е! Жалко, че някои хора не го разбират. Изпълнителят пее, каквото му се пее и сам си носи последствията от това. Не знам кое извъртам и ми е удобно на мен - твърдя, че две доста по-успели от нея певици успяха вече повече от десет години да не говорят само за мъжете си. Очевидно се получава. Толкова! Не знам умишлено ли пропусна примерите, които ти дадох с още поне 6-7 от ТОП имената, които са афиширали връзките си. Аз ли да ти кажа защо през 2004 година Глория не е показала човека до себе си? По същата причина, поради която и Цветелина Янева в момента не го показва. А и в крайна сметка, всеки сам решава дали да го направи или не. Тук мога отново да отворя темата от горния ми цитат. Не е длъжна да давя обяснения за действията си. Така е решила, така е направила... Какъв е проблема? За сутиените и пазара пак не отговори. Явно няма да ни се получи дискусия по темата. След като не съм гледал въпросното интервю или не се сещам за това какво е казано в него, какъв е смисъл да коментирам нещо, само за да си правя вятър на пръстите. Аз като не съм запознат с нещо, не го коментирам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 И аз мисля, че Емилия е много чиста и добра душа. Самото й лице свети и излъчва такава енергия. Чувал съм хубави неща за нея от хора които са имали познанство с нея. Да, много е.споделяла за.личния си живот , но то беше неизбежно. То беше голям фурор, когато с Анелия си размениха ролите и нямаше как да не бъде обект на обсъждане и да не я канят само за това. А и да не забравяме, че преди години беше по-простовата и се изцепваше постоянно. Но от доста години насам ми се вижда много израстнала и като жена и ментално ако щеш. Абе срадурана е, харесвам я, мнението ми е, че е много благороден и мил човек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.