dan!el Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Някой нали се чудеше защо изобщо го прави този канал? Някой друг да си е качил "токичова" песен някъде? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 2 000 000 май не е лоша цифра за по-малко от 3 седмици в канал с 15К абоната (те бяха 4К като го качиха де) и то на фона на сегашните гледания, които се правят... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 (редактирано) преди 6 минути, dan!el каза: 2 000 000 май не е лоша цифра за по-малко от 3 седмици в канал с 15К абоната (те бяха 4К като го качиха де) и то на фона на сегашните гледания, които се правят... Също и за песен, която не е на български език, а се развива добре и в България. Доста често я чувам по радио Сити, по заведения и все по-често на сторита. Редактирано Февруари 27 от gabbati 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Много ме кефи как в сайта си "Планета" са написали за съществуването на клип "Отиваш си", но не са дали линк към него - само снимка и ... гледайте в ефира на телевизията. 🤣 Сакън да не направил някое и друго гледане отгоре Емилия. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Гласувай за DJEALE в "Българските 5" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Най-бързите 10 милиона за Емилия, при това в нейния си канал, който в датата на издаването на клипа имаше около хиляда абонати. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Някой има ли логично обяснение този клип да има толкова много гледания, при положение, че е качен в "никакъв" канал. С огромна преднина е в гледанията пред останалите клипове от този канал. На всичкото отгоре "Мечтата ми вземи" също така се очертава и като най-гледания от ретро клиповете, които Емилия качи в своя си канал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, dan!el каза: Някой има ли логично обяснение този клип да има толкова много гледания, при положение, че е качен в "никакъв" канал. С огромна преднина е в гледанията пред останалите клипове от този канал. На всичкото отгоре "Мечтата ми вземи" също така се очертава и като най-гледания от ретро клиповете, които Емилия качи в своя си канал. На мен много ми се показваше отстрани покрай Djeale, според мен там някъде се крие разковничето. А и песента е хубава и неизтъркана, това също допринася. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 5 минути, Blueberry каза: На мен много ми се показваше отстрани покрай Djeale, според мен там някъде се крие разковничето. А и песента е хубава и неизтъркана, това също допринася. Не мисля. Клипа имаше около 1.5 милиона още преди появата на Djeale. Тогава втория най-гледан клип в същия канал беше пак на Емилия "Мъж да си" с около 200 хиляди. Сега гледам, че е поизостанал до 6-то място... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 4 минути, dan!el каза: Не мисля. Клипа имаше около 1.5 милиона още преди появата на Djeale. Тогава втория най-гледан клип в същия канал беше пак на Емилия "Мъж да си" с около 200 хиляди. Сега гледам, че е поизостанал до 6-то място... Не се изразих правилно. Нямах предвид, че е стигнала до 1.8 милиона само заради Джале, а че явно клипът е "благоприятен" за търсачката и често се показва отстрани и като резултат на търсене с думата Емилия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 21 минути, Blueberry каза: Не се изразих правилно. Нямах предвид, че е стигнала до 1.8 милиона само заради Джале, а че явно клипът е "благоприятен" за търсачката и често се показва отстрани и като резултат на търсене с думата Емилия. Ясно. Идеята ми беше кое пък може да е толкова "благоприятно", че и двата клипа на "Мечтата ми вземи" да трупат повече гледания от "равнопоставени" други клипове. Това не доказва ли само, че заради алгоритъма на YT, гледанията не трябва да бъдат най-важния критерии, по който да се определя успеха да дадена песен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 21 минути, dan!el каза: Ясно. Идеята ми беше кое пък може да е толкова "благоприятно", че и двата клипа на "Мечтата ми вземи" да трупат повече гледания от "равнопоставени" други клипове. Това не доказва ли само, че заради алгоритъма на YT, гледанията не трябва да бъдат най-важния критерии, по който да се определя успеха да дадена песен? О, да, разбира се! Ако песента не беше хубава, колкото и да се показва, нямаше да трупа гледания. Мислех, че за алгоритъма разсъждаваш. Емилия има страхотна дискография и за щастие в ютуб ерата може да кара с по 2-3 прилично силни песни на година, старите хитове си ги популяризира и по участия, и в ютуб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Мисля, че нещо куца с качените ретро песни защото никога не ми се показват встрани, дори когато слушам песни от нейния канал. Поне вече почна да влиза в трендинга. Нека качи цялата дискография. Песните без видео може да ги качи с обложката от съотвения албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 3 минути, -A. каза: Мисля, че нещо куца с качените ретро песни защото никога не ми се показват встрани, дори когато слушам песни от нейния канал. Поне вече почна да влиза в трендинга. Нека качи цялата дискография. Песните без видео може да ги качи с обложката от съотвения албум. Ти слушаш музика 3 пъти в месеца, така че не си критерий. Според мен това й е идеята, но го прави постепенно, за да получи всяка песен съответното внимание. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 9 минути, Blueberry каза: О, да, разбира се! Ако песента не беше хубава, колкото и да се показва, нямаше да трупа гледания. Мислех, че за алгоритъма разсъждаваш. Емилия има страхотна дискография и за щастие в ютуб ерата може да кара с по 2-3 прилично силни песни на година, старите хитове си ги популяризира и по участия, и в ютуб. Емилия има десетки по хубави и популярни песни от тази, които нямат и 200ка... Намирам 2та милиона на Мечтата ми вземи за чист късмет. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 43 минути, -A. каза: Мисля, че нещо куца с качените ретро песни защото никога не ми се показват встрани, дори когато слушам песни от нейния канал. Поне вече почна да влиза в трендинга. Нека качи цялата дискография. Песните без видео може да ги качи с обложката от съотвения албум. И аз го мисля същото. Не съм сигурен дали това, че се качват почти всеки ден не играе роля. Както и това, че повечето от тях бяха качени по време на пандемията, когато нямаше гледания на нищо, което да играе някаква роля по алгоритмите и показванията на тези песни. Сега малко се пораздвижиха последните качени, а и за пръв път клип от канала влезе в трендинг, макар и чак след 4-я ден, което отново изигра кофти роля на съответното видео. Може да има нещо сбъркано... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 час, Slavi каза: Емилия има десетки по хубави и популярни песни от тази, които нямат и 200ка... Намирам 2та милиона на Мечтата ми вземи за чист късмет. Една от най-яките й и запазени ретропесни е. Добре е, че е уцелила късмет, ако на това се дължи изобщо. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 17-ят милион ще е най-бързият досега май ... 200 хиляди гледания за 24 на ден 138-я ден след премиерата не е зле 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Супер е, но да не забравяме че с тази песен гонят международният пазар, а не българският. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 50 минути, dan!el каза: 17-ят милион ще е най-бързият досега май ... 200 хиляди гледания за 24 на ден 138-я ден след премиерата не е зле А защо толкова популярна песен с толкова харесвяния и гледания има толкова малко коментари? Едва 2,1К? Диона и Галин с 3М ги минаха Не се заяждам, даже бях забравил за тази песен, просто ми стана странно като отворих 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 40 минути, Гальо каза: А защо толкова популярна песен с толкова харесвяния и гледания има толкова малко коментари? Едва 2,1К? Диона и Галин с 3М ги минаха Не се заяждам, даже бях забравил за тази песен, просто ми стана странно като отворих Аз също задавам този въпрос. Счетоводителката яко купува. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 3 минути, xroflx9 каза: Аз също задавам този въпрос. Счетоводителката яко купува. Не смея да го кажа това, че ще почнат пак Преслава каква била, Алисия, Малисия и всички други Затова просто попитах. А и отделно изобщо не върви в Бг тази песен по дискотеки, нито веднъж не съм я чул Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 2 минути, Гальо каза: Не смея да го кажа това, че ще почнат пак Преслава каква била, Алисия, Малисия и всички други Затова просто попитах. А и отделно изобщо не върви в Бг тази песен по дискотеки, нито веднъж не съм я чул Не обърнах внимание,че това си е темата за Емилия,помислих че са Скандалите и затова тактично я захапах. Иначе песента разбира се не е никакъв хит. Аз лично не мога да се сетя за по-досадно налагана песен и от тази. Буквално звучеше по всички музикални телевизии и радиа,но не успя да се наложи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 1 час, Гальо каза: А защо толкова популярна песен с толкова харесвяния и гледания има толкова малко коментари? Едва 2,1К? Диона и Галин с 3М ги минаха Не се заяждам, даже бях забравил за тази песен, просто ми стана странно като отворих Искаш да кажеш, че на счетоводителката са й криви сметките ли? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.