Сцената обичам лудо Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Новите и песни са изключително слаби и безлични. Единствено ми допада "Завинаги с любовта" - хубаво изпяване и нежна песен като цяло. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Cmo npo 6me nycHe HoBu necHu. 3By4am kamo 3anucaHu noegu noc/\egHume ū xumoBe. npuqmHu, Ho nomeHzua/\ ūok 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Новите песни нещо не ме грабват засега, трябват ми повече слушания да преценя. Само не разбирам защо пак е записала "Седнах да вечерям"..Не можа ли да си избере друга народна песен 🤷♀️ 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 това й е най-добрата песен от новите. Останалите са отбиване на номера, но тя винаги в албумите си е имала безумно количество филъри и пълнежи. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 преди 31 минути, Andrew Cunanan. каза: това й е най-добрата песен от новите. Останалите са отбиване на номера, но тя винаги в албумите си е имала безумно количество филъри и пълнежи. И тя много добре го е знаела, щом е клипирала точно нея.. Другите ще си останат ей така. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Ние с @Emanuela.Carey сме много доволни от Връзки по учебник и Пак ли! ❤️ 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 @Willy твоята любимка с такъв интерес кога????? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 преди 37 минути, Andrew Cunanan. каза: @Willy твоята любимка с такъв интерес кога????? Връзки по учебник - писна ми! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 преди 6 часа , DevilWish каза: Ние с @Emanuela.Carey сме много доволни от Връзки по учебник и Пак ли! ❤️ XumoB xum! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 За моите отчети бих дала дори, цели плакати и флашките ми! Бързо калкулатор тук ми включи! АаАААААААааААА! Мога да сметна всичко сама! Само в НАП искам, искам сега! Одиторка днес ми шепти: Ела меееееееее СМЕТНИИИИ! ❤️ 3 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Подозирам, че истинското й име не е Емилия, а е Елка. 😁 1 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Най-добрата песен на английски в новия албум ! ❤️ Флоп, не флоп, по-яка е от Джаджата и онова нещо Адреналина! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.