asylum Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Не вярвам. Симпатична ми е, но не може да отречем, че е меркантилна. И в това няма лошо, но нека не я изкарваме повече от другите златотърсачки. Доста луксозно си живее и не си го осигурява тя тоя стандарт. Не че не би могла, кадърна е, но защо да не избере по-лесното. Сега инак ми изглежда влюбена. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 А може би просто няма идеи. Или пък амбиция (което сама е споменавала). За амбицията непременно да е номер 1 е споменавала - да. Не ми се вярва чак дотам да е безидейна. Най-малкото можеше се да "вдъхновява" редовно от световни звезди или балкански такива (а тя ги следи), както прави колежката й ГаленЧЕ. Или пък да си сформира професионален екип, който да мисли вместо нея, както също ГаленЧЕ направи. Емилия е човек и като всички хора обича да е успешна и оценена. След големи свои хитове като "Смелите", "Гадните", "Калифорния" е била супер щастлива и го е изразявала в интервютата си. Тя е усещала сладостта от това имаш най-големия хит и да си в топа (макар и за кратко), а това е наркотик... Спокойно можеше да почне да точи от милионите на Динев, за да продължи да си доставя поредна доза от този наркотик, но не го направи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Не вярвам. Симпатична ми е, но не може да отречем, че е меркантилна. И в това няма лошо, но нека не я изкарваме повече от другите златотърсачки. Доста луксозно си живее и не си го осигурява тя тоя стандарт. Не че не би могла, кадърна е, но защо да не избере по-лесното. Сега инак ми изглежда влюбена. Аз не налагам тезата, че не търси богати мъже. Но очевидно не ги използва за това да наливат средства в кариерата й като други свои колежки. С това е различна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Емилия е един от диамантите в поп-фолка! Изключително лъчезарна и приятна физиономия. Стабилна дискография, премерени експерименти, един много добър цялостен продукт. Но да, при Емилия повечето плюсаве са от дискографията й. Страхотен изпълнител! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Да не говорим, че за 10 години с Коко най-много един-два пъти да са отишли на някаква скъпа почивка. С дрехите също не е парадирала. Как ще я сравнявате с меркантилни като Янева и Мария ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Тя реално вече и за сценични дрехи не харчи пари - всичките ги взима за вечерта и после ги връща. Личи си по таговете в инстаграм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Тя реално вече и за сценични дрехи не харчи пари - всичките ги взима за вечерта и после ги връща. Личи си по таговете в инстаграм. Поне сега ходи с прилични тоалети на световни марки, дочувам, че бачка със стилистка. Че е имала култови неща, като си е решавала сама. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Поне сега ходи с прилични тоалети на световни марки, дочувам, че бачка със стилистка. Че е имала култови неща, като си е решавала сама. Този тоалет предполагам е от тия, дето сама си ги е избирала, иначе стилистката е за бой. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Този тоалет предполагам е от тия, дето сама си ги е избирала, иначе стилистката е за бой. Мен тук ме беше утрепала. :1000 (29): Както и на тези: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Това е от същата стилистка, с която работи и сега. Тогава беше спряла да работи доста време с нея, но от известно време пак работят заедно. Реално е доста добра, просто не е толкова комерсиална, както Добри. И със сигурност много по-добра от онзи, който ползва готови визии за Преслава и Фики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Много са ми смешни такива.. боди ли се вика, трико ли, не знам, дето няма крачоли и краката им са целите отвън. Супер неподходящо ми изглежда за голяма концертна сцена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Това е от същата стилистка, с която работи и сега. Тогава беше спряла да работи доста време с нея, но от известно време пак работят заедно. Реално е доста добра, просто не е толкова комерсиална, както Добри. И със сигурност много по-добра от онзи, който ползва готови визии за Преслава и Фики. По мое мнение, Емилия изглежда нелепо на снимките, които съм качила, както и на много други. Сещам се, че в "Двойно" е много смешна също. Не знам защо засягаш стилиста на Преслава и Фики, но откакто той се зае с Преса, тя просто е друг човек. Много е хубава всеки път като тоалети и аксесоари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Този тоалет предполагам е от тия, дето сама си ги е избирала, иначе стилистката е за бой. Потресаващ тоалет, но Емилия после в едно интервю каза, че нарочно е избрала такова прилепнало облекло, за да увековечи следродилната си фигура, защото знае, че скоро ще си е върнала старите килограми (както и стана). И оттогава го оценявам като идея. :1000 (29): https://www.facebook.com/emilia.online/phot...e=3&theater Коментирайте, че това е жена на 36. Изглежда зашеметяващо напоследък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 https://www.facebook.com/emilia.online/phot...e=3&theater Коментирайте, че това е жена на 36. Изглежда зашеметяващо напоследък. Яка е. Но тя сега е на гребена на вълната с новата любов, още е екзалтирана и хормоните й бушуват. Ще я видим след 2-3 години, когато Башур свикне с нея и спре да си мие краката преди лягане, дали ще има същото излъчване. Иначе мен ме кефеше повече преди операцията на носа. Промени й изцяло изражението. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Емата ми е най-красива в клиповете на дуетите им с Ави. Творчески не ме е докоснала от дуета и' с Борис Дали, а любимка ми е. :1000 (21): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Винаги е била стилна. Истинска дама! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Поне сега ходи с прилични тоалети на световни марки, дочувам, че бачка със стилистка. Че е имала култови неща, като си е решавала сама. Сега я обличат в Роберто Кавали и Патризия Пепе, работи с техните бутици в София. Изглежда много яко, има осанка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Винаги е била стилна. Истинска дама! Модна икона, Donatella Versace found dead in a ditch! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Важното е, че с годините си е променила визията. Дори ''модните икони'' Галена, Мара и Цветелина са имали супер изцепки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 31 Author Report Share Публикувано Март 31 Запей нещо? Само срещу заплащане! Можеше да запее нещо много се издразних тука! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Десислава (2014) :: Емилия (2009) ... или когато "копието" надмине "оригинала". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Десислава (2014) :: Емилия (2009) ... или когато "копието" надмине "оригинала". Не намирам прилики, иначе снимката на ДесиСлава е много по-добра от тази на Емата, просто първата има осанка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Не намирам прилики, иначе снимката на ДесиСлава е много по-добра от тази на Емата, просто първата има осанка. Смях в залата! :1000 (29): :1000 (29): Не бяха ли точно феновете на Десислава (да не кажа един конкретен) тези, които коментираха как Емилия облякла на Коко боксерките за фотосесия. А няколко години по-късно тяхната на кой боксерките облече? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Деса наистина ли е била толкова слаба? Изобщо не помня тези времена! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Снимката на Емилия е покъртителна, драги, пайетени възглавници, легло и гола Емилия - чалга клише, да не говорим за прическата с обем в корените. Деса изглежда западно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.