petya1 Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 О, да, и клипа на Някой ден е супер. Но аз имах в предвид цялостното ниво на баладично видео, а не нещо, което е било добро като за времето си. В това отношение наистина не се сещам за друг баладичен клип като В друг живот и Черен сняг откъм идейност, обстановка, заснемане, ефекти... Може би Фалшива кожа на Камелия... но то ако Камелия няма хубави клипове- кой? :1000 (29): Радвам се, че и Десислава дръпна много при тях откакто е в Пайнер. "В друг живот" и за мен е уникален продукт. Песента дори не е точно балада. Точно различното поднасяне ме впечатли и мен. Дори "И това ще преживея" ми звучи някак безлично до "В друг живот". Самата идея за вмъкването на френски и цигански е страшно добра. Клипът е заснет перфектно. Според мен това е най-силният самостоятелен проект на Деси в Пайнер. Мисля, че за "В друг живот" се е вдъхновила от " Without u" на Sergio, която също обожавам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 "В друг живот" и за мен е уникален продукт. Песента дори не е точно балада. Точно различното поднасяне ме впечатли и мен. Дори "И това ще преживея" ми звучи някак безлично до "В друг живот". Самата идея за вмъкването на френски и цигански е страшно добра. Клипът е заснет перфектно. Според мен това е най-силният самостоятелен проект на Деси в Пайнер. Мисля, че за "В друг живот" се е вдъхновила от " Without u" на Sergio, която също обожавам. Мисля, че говорим за клипове на балади, които певиците могат да изпълнят и на живо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 "В друг живот" и за мен е уникален продукт. Песента дори не е точно балада. Точно различното поднасяне ме впечатли и мен. Дори "И това ще преживея" ми звучи някак безлично до "В друг живот". Самата идея за вмъкването на френски и цигански е страшно добра. Клипът е заснет перфектно. Според мен това е най-силният самостоятелен проект на Деси в Пайнер. Мисля, че за "В друг живот" се е вдъхновила от " Without u" на Sergio, която също обожавам. Не е фолк балада. Умерено рнб. Ритъм и блус. Една от малкото песни, в които циганските вокали са на място. Поне от 2-3 места се е вдъхновила за този проект. Много добър саунд и няма и нотка чалга в проекта. С кое право ми е много любима. Нареждам я в топа на фолк баладите. И Галена има 2-3 песни на които настръхваш от изпълнението им - С кое право,, Утешителна награда и Сама Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Стига глупости. Чуйте това :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Как са я изкарали жертва. Каква мелодрама :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Как са я изкарали жертва. Каква мелодрама :1000 (29): Защо не съм я чувал тази песен. Коя е ? От кой албум? Аз май нямам първия с орк. Раднево. СИгурно е от там, кой ще ми го прати :1000 (24): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 https://www.vbox7.com/play:fe40c32d Как ми се иска и двамата на една сцена да изпълнят тази песен или да направят нова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 https://www.vbox7.com/play:7fae44b3 Деска ако направи този ретро хит в нейн вариант ще бъде мега, ултра, гига, хипер хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 https://www.vbox7.com/play:7fae44b3 Деска ако направи този ретро хит в нейн вариант ще бъде мега, ултра, гига, хипер хит Коя е тая песен, не ми се отваря :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Коя е тая песен, не ми се отваря :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Деси по-добре да направи свои си авторски песни в ретро стил, като Хабиби и Мотел, отколкото да възражда някои чужди. Тя с Ангелите плачат постигна нещо такова, между другото, неслучайно това се очертава по някое време да стане не само нейната най-гледана балада, а и най-гледаната за жанра изобщо. Само още 3-4 милиона и е минала "В друг живот". Но и ако възражда ретро песни, пак би й се получило, като на Наско ментата. Тя просто е артист, който хората възприемат в различни светлини. Но на мен лично ми се иска по-често да ни припомня и нейната си светлина, която първа въведе в жанра- на поп и ар енд би дива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Ааа, никакви такива мазнотии от Десислава вече Искам свежо звучене и много пеене Дали скоро ще е на корица с бебока? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Ааа, никакви такива мазнотии от Десислава вече Искам свежо звучене и много пеене Дали скоро ще е на корица с бебока? Да! Само Мойто зайче, Истински щастливи и Невъзможно е да спрем харесвам от по танцувалните. Дори и там и мазно на моменти, но прилично. Днес визитна картичка не са и Мъжете или Бели нощи, ами Две сърца . Бавните умерените и неща жънат повече успех. Защо да се забива с песни с които така и хората не възприемат поднесени от нея. И с Острието пробва и с Пленницата, и с Мъжете 2. Колежките и мечтаят да правят подобни баладични песни хитове , но знаят от опит че милион едва минават, а на Деси без проблем се котират повече и от клубните хитачки и цинични чалги. Сега и е времето да експериментира и да прави все по музикантски неща. Дано се възползва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Предполагам, че за момента Деси записва една или две нови поп-фолк песни, които за да има какво да пусне преди да се завърне официално за сцената..и същевременно да записва и по фолклорния албум..а и може да прави и поп-фолк албум да ни изненада с цели два албума тази година..Дай Боже..че и тя по едно време искаше и двата проекта да ги завърши и без това е дала обещание. Дори още от сега си я представям, каква готина и пищна мадама ще е след раждането и с нови цветове по косите.. Очаквам си я с голямо нетърпение не само аз, но и всички ние Десовите.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Предполагам, че за момента Деси записва една или две нови поп-фолк песни, които за да има какво да пусне преди да се завърне официално за сцената..и същевременно да записва и по фолклорния албум..а и може да прави и поп-фолк албум да ни изненада с цели два албума тази година..Дай Боже..че и тя по едно време искаше и двата проекта да ги завърши и без това е дала обещание. Дори още от сега си я представям, каква готина и пищна мадама ще е след раждането и с нови цветове по косите.. Очаквам си я с голямо нетърпение не само аз, но и всички ние Десовите.. Tя уж снима 2 клипа пролета на 2017 в Гърция, но пусна само Гледай да не бъркаш. Така че мисля, че ще ни изненада с още някой нов проект преди да започне официално работа Според мен преди средата на лятото няма шанс да започне участия.. Да не кажа до есента... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Tя уж снима 2 клипа пролета на 2017 в Гърция, но пусна само Гледай да не бъркаш. Така че мисля, че ще ни изненада с още някой нов проект преди да започне официално работа Според мен преди средата на лятото няма шанс да започне участия.. Да не кажа до есента... Знае ли..а пък и може да приема участия само близо до София... а бе има време...нека сега да си гледа бебока...и ще дойде време и за кариерата да мисли. Предполагам, че гласът и е отпочинал и е насъбрала много нови идеи, нови песни..а бе тя обича така да ни изненада и да пази песни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Tя уж снима 2 клипа пролета на 2017 в Гърция, но пусна само Гледай да не бъркаш. Така че мисля, че ще ни изненада с още някой нов проект преди да започне официално работа Според мен преди средата на лятото няма шанс да започне участия.. Да не кажа до есента... Няма смисъл да почва рано участия вместо до си гледа детето. И също не смятам, че ще го направи. Ще е хубаво просто да пусне 1-2 песни, нещо силно, което да държи публиката докато се завърне отново. Дано е нещо хубаво, като дуетите с Джордан. "Гледай да не бъркаш" не е мойта песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Прави ми впечатление, че "И това ще преживея" поддържа много добри гледания вече сума ти време. На мен ми е страшно любима и се дразнех, че в началото тук беше обявена за по-долно качество от "В друг живот" и едва ли не провал. Времето обаче показва друго. Няма да се учудя, ако направи 10 млн. в следващите две години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Прави ми впечатление, че "И това ще преживея" поддържа много добри гледания вече сума ти време. На мен ми е страшно любима и се дразнех, че в началото тук беше обявена за по-долно качество от "В друг живот" и едва ли не провал. Времето обаче показва друго. Няма да се учудя, ако направи 10 млн. в следващите две години. Дано ги направи, заслужава и повече даже. И на мен ми е любима, Деса е вложила много чувство в изпяването. За мен е една от най-силните и песни от всички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Няма смисъл да почва рано участия вместо до си гледа детето. И също не смятам, че ще го направи. Ще е хубаво просто да пусне 1-2 песни, нещо силно, което да държи публиката докато се завърне отново. Дано е нещо хубаво, като дуетите с Джордан. "Гледай да не бъркаш" не е мойта песен. И аз смятам така. Дори една година би биило нормално да си стои вкъщи. От толкова години иска второ дете, а и винаги е имала болката за това, че Майки се е родил в пика на славата и в първите 4-5 години от детството му, Деси е ходила научастия интензивно в цяла БГ. Иначе не е лоша идея по 2-3 участия да прави в София от Август например. За 2-3 часа нощно време, малкия дори няма да усети , че мама не е била вкъщи. Днес ще гледаме първите кадри на Деси с Борис в Папараци Прави ми впечатление, че "И това ще преживея" поддържа много добри гледания вече сума ти време. На мен ми е страшно любима и се дразнех, че в началото тук беше обявена за по-долно качество от "В друг живот" и едва ли не провал. Времето обаче показва друго. Няма да се учудя, ако направи 10 млн. в следващите две години. И аз много се кефя на успеха точо на това парче, защото то беше подарък за феновете и, клипа е много натурален и изчистен, няма цици, рокли, дивани. Но забелязвам, че при баладите хитове почти винаги лайковете растат бързо като при хитачките, но гледанията им изостават спрямо клубните терминатори, което може би е логично, впредвид тов, че не се ротират балади по клубовете, а всяка мазнотия се промотира в чалготеките, което допринася за гледанията и успеха на парчето. на 35 000 лайка клубните хитачки минават 10-11 милиона. Но баладите не Същото беше при Болка в минути и Обичам те. И все пак много от големите хитове излезли в този период днес макар и с по 10 милиона са замръзнали на някой милион, докато И това ще преживея бавно, но славно вече 14 месеца се подвизава сред 70те най слушани песни в БГ. Впредвид, че баладата не е комерсиална и лесно запеваема, не очаквах да мине 5 милиона, но се радвам, че в бг има хора, които ценят подобни песни. ДесиСлава разби едноотнай големите клишета на чалгаджийките и опрвданията им защо не првили балади и стойностн музика. Уж не се били слушали от хората... Това, че чалготеката няма да я завърти, не означава, че няма да стигне до хората. Такива успехи са по сладки от успеха на И на всички като теб, защото втората се е праавила с цел да е мегахит със скъп клип, а баладата е правена от сърце за почитателите и. Ангелите плачат също и даде нова засилка в тубата и за 4-5 месеца от излизането на дуета с Джордан, И това ще преживея е направила над милиони половина. До края на годината се надявам поне още 2 да закове. При В друг живот скъпия клип и циганския вокал много допинесоха за успеха на песента и бързото стигане на 10 милиона.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 https://www.vbox7.com/play:18c6b91d Тук е уникална Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 ДесиСлава разби едноотнай големите клишета на чалгаджийките и опрвданията им защо не првили балади и стойностн музика. Уж не се били слушали от хората... Това, че чалготеката няма да я завърти, не означава, че няма да стигне до хората. Ето това е много важно да се подчертае и запомни. Към 2018 Десислава е име, значително спомогнало завръщането на баладичното звучене в жанра. Докато другите едвам се осмеляват да пускат по една балада на няколко години, тя пусна три за 2 години, плюс участие в още две на Константин- и петте супер успешни, със сигурност сред най-успешните в YouTube ерата. Струва ми се, че ако отново стане мода да се пускат повече балади и ако тези балади вземат да се забелязват, то причината ще е, че Десислава е отворила пътя за другите изпълнители, показвайки им, че и днес такива песни се оценяват и дори имат потенциала да останат във времето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Ето това е много важно да се подчертае и запомни. Към 2018 Десислава е име, значително спомогнало завръщането на баладичното звучене в жанра. Докато другите едвам се осмеляват да пускат по една балада на няколко години, тя пусна три за 2 години, плюс участие в още две на Константин- и петте супер успешни, със сигурност сред най-успешните в YouTube ерата. Струва ми се, че ако отново стане мода да се пускат повече балади и ако тези балади вземат да се забелязват, то причината ще е, че Десислава е отворила пътя за другите изпълнители, показвайки им, че и днес такива песни се оценяват и дори имат потенциала да останат във времето. Нормално да е така. Десислава е топ на баладите. Глория и Емилия също много добре им се получават. Една от любимите ми балади на Дес е "Черен сняг" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Нормално да е така. Десислава е топ на баладите. Глория и Емилия също много добре им се получават. Една от любимите ми балади на Дес е "Черен сняг" Десислава, Глория и Емилия в баладично трио- ето това би разбило! Черен сняг е един от най-изпипаните проекти на ДС някога- и откъм песен, и откъм клип. Дори не знам защо се води, че и била недооценена само защото ФЕН тогава започваха да се правят на интересни. Намери си начини да достигне до хората и си беше баладичен хит, със сигурност най-запомнящият се проект на Десислава за въпросната година. И самият факт, че и днес се помни и се води еталон за качествен продукт от старото време е показателен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Десислава, Глория и Емилия в баладично трио- ето това би разбило! Черен сняг е един от най-изпипаните проекти на ДС някога- и откъм песен, и откъм клип. Дори не знам защо се води, че и била недооценена само защото ФЕН тогава започваха да се правят на интересни. Намери си начини да достигне до хората и си беше баладичен хит, със сигурност най-запомнящият се проект на Десислава за въпросната година. И самият факт, че и днес се помни и се води еталон за качествен продукт от старото време е показателен. Да почват да работят по балада! Сетих се и за "Най-неправилният мъж"... вярно, че не е но нивото на "Черен сняг", но на мен ми харесва, а и доста си се слушаше тогава. А тук някои твърдят, че Деса извън Пайнер нямала хубави проекти и била залязла. Дали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.