SG Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Още не сте издали албумите гледам :1000 (29): Не се и очертава да ги издадем. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Не се и очертава да ги издадем. :1000 (29): Защо? Нали обещахте, или и вие, като любимката си го карате на приказки .... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Защо? Нали обещахте, или и вие, като любимката си го карате на приказки .... :1000 (29): Трябва неотлъчно да следваме примера на нашето гуру. Албумът "Острието" вкъщност вече си е оформен като идея, но на мен лично ми е неудобно да качвам такъв албум на Десислава тук. :1000 (29): На някой ако му се занимава може да го качи- на предните страници ги има обложката и траклиста. С "Only One" е по-сложна работата и нещо ми се струва, че с течение на оформянето интересът спадна. Аз още съм на линия, ако някой желае да го довършим. Иначе сам трудно ще го направя, защото нямам всички песни с добро качество. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Някой има ли това на мп3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 12 милиона за една от най-големите балади в YouTube ерата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Албумът "Острието" вкъщност вече си е оформен като идея, но на мен лично ми е неудобно да качвам такъв албум на Десислава тук. :gun_bandana: Страхотен албум се получи! Тупалка до тупалка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Трябва неотлъчно да следваме примера на нашето гуру. Албумът "Острието" вкъщност вече си е оформен като идея, но на мен лично ми е неудобно да качвам такъв албум на Десислава тук. :1000 (29): На някой ако му се занимава може да го качи- на предните страници ги има обложката и траклиста. С "Only One" е по-сложна работата и нещо ми се струва, че с течение на оформянето интересът спадна. Аз още съм на линия, ако някой желае да го довършим. Иначе сам трудно ще го направя, защото нямам всички песни с добро качество. Защо да те е срам да го качиш? Какво толкова? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Малко ми идва too much hardcore чалга и с обложка за 18+ филм. А и нямам всичките песни и за този албум, като се замисля. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Малко ми идва too much hardcore чалга и с обложка за 18+ филм. А и нямам всичките песни и за този албум, като се замисля. А Сашка мис Васева - с каква обложка е 2005-а? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 А Сашка мис Васева - с каква обложка е 2005-а? Сашка Мис Васева е друг тип кралица. Но аз тези дни реших да си пусна всички песни и от Острието и се шокирах колко силен албум за махалата е способна да направи и Деси Слава. :1000 (29): За всекиго по нещо в нейната кариера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Но аз тези дни реших да си пусна всички песни и от Острието и се шокирах колко силен албум за махалата е способна да направи и Деси Слава. :1000 (29): За всекиго по нещо в нейната кариера. Конвертируема универсалница! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Конвертируема универсалница! Абсолютно! Между другото, главната снимка на Only One нещо не е активна в темата. Хрумна ми, че ако не английски и кючекчийски албум, то поне мога да си събера всички български поп песни на ДС през годините и пак да използвам тази превъзходна обложка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Признава ѝ се на Десислава, че има от всичко в дискографията Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Какво ще кажете за едно поп албумче на български? Двама се карат- трети печели. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Koй ще разкаже какви ги върши наща в Мароко :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Koй ще разкаже какви ги върши наща в Мароко :1000 (29): С Галка и Галин най-накрая са решили да включат и Благой в плътската веселба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 С Галка и Галин най-накрая са решили да включат и Благой в плътската веселба. :1000 (29): Ако се появи такова клипче от четворката ще взривят интернета :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 И на мен ми е интересно дали са ни подготвили нещо Маракешовиците. Но мисля че Деси все още е извън форма за снимки на летен клип.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Какво ще кажете за едно поп албумче на български? Двама се карат- трети печели. Трак лист? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Трак лист? Още не съм решил категорично, но... 1.Лъжа 2.Неприлична 3.Искам те пак 4.Бъди добро момче 5.Чудо 6.Не е илюзия 7.Мога 8.Нещо по-така 9.Няма те до мен 10.Неочакван край 11.Само приятели 12.Подкожно 13.Сто мечти 14.Сънувах те 15.Тъжно сърце 16.Лудост е 17.Забрави за мен 18.Не вярвам Бонус: 19.Тъжно сърце (ремикс) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 И на мен ми е интересно дали са ни подготвили нещо Маракешовиците. Но мисля че Деси все още е извън форма за снимки на летен клип.. Тя как се появи тогава на концерта на планета да представя Не го прави, ти за един клип :1000 (29): Иначе мисля си, че ще се завърне още през лятото, че Пайнер съвсем го закъса. Преслава бременна, Десислава току-що родила, става прекалено скучно в чалгата :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 "Острието" е много по-добър и хитов! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Тя как се появи тогава на концерта на планета да представя Не го прави, ти за един клип :1000 (29): Иначе мисля си, че ще се завърне още през лятото, че Пайнер съвсем го закъса. Преслава бременна, Десислава току-що родила, става прекалено скучно в чалгата :1000 (29): Всъщност на този концерт дори още не беше толкова пълна. Просто е ниска и изглеждаше странно , но на видео версията е ок, след като я качиха отново след корекции. Наистина е скучно. То и да издават вече всички знаем какво да очакваме от Ганев , който работи вече за всички треторазрядници. Много малко от чалгата днес става за слушане. Не случайно е с живот между 1 и 3 месеца Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Аз имам очаквания от евентуалното арабско дуетче/трио. Може най-накрая да се насладим на клип като онзи, който копняхме за Кажи ми. :1000 (29): Стига да участва, де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Дано да участва и нашата :1000 (29): Добро завръщане би направила, пък и се съмнявам да я остави Пайнерчо толкова време да почива :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.