Jump to content

Препоръчани коментари

Дано да участва и нашата :1000 (29): Добро завръщане би направила, пък и се съмнявам да я остави Пайнерчо толкова време да почива :1000 (29):

Според една от актуалните теории на Фокси тя е преметнала Пайнерчо и в момента не е на договор при него. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

... но на видео версията е ок, след като я качиха отново след корекции.

ОК е, а балерините, които и в действителност са кльощави, на клипа изглеждат като скелети заради разтегнатите кадри... :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Десислава и там дори не е била дебела, просто на моменти има скандални избори откъм дрехи, които просто не отиват на фигурата ѝ, но важното е, че е перде и не ѝ пука, а си се кефи. Така и трябва.

Иначе теориите на Фокси не важат. Стане ли дума за Десислава е готов да каже на черното бяло. Усещам аз, че не му е пуснала на някой видински панаир, та от там всичко друго :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Аз имам очаквания от евентуалното арабско дуетче/трио. Може най-накрая да се насладим на клип като онзи, който копняхме за Кажи ми. :1000 (29): Стига да участва, де.

Що пък арабско. Населението в Мароко е цветно. Берберите също заемат голям дял от населението, и чернокожи. А и Кости като звучене е далеч от арабското.

Иска ми се да не напомня на арабско, турско или циганско в никакъв аспект...

image.png

Сподели в други сайтове

Десислава и там дори не е била дебела, просто на моменти има скандални избори откъм дрехи, които просто не отиват на фигурата ѝ, но важното е, че е перде и не ѝ пука, а си се кефи. Така и трябва.

Иначе теориите на Фокси не важат. Стане ли дума за Десислава е готов да каже на черното бяло. Усещам аз, че не му е пуснала на някой видински панаир, та от там всичко друго :1000 (29):

Всъщност, в случая той я похвали. :1000 (29): По негово твърдение тя още през 2014 е изчислила кога ще забременее и затова е подписала договора от една конкретна дата и от нея натам е била активна точно 3 години или нещо такова хаха. Някой ако го е разбрал по-добре- да обясни.

Що пък арабско. Населението в Мароко е цветно. Берберите също заемат голям дял от населението, и чернокожи. А и Кости като звучене е далеч от арабското.

Иска ми се да не напомня на арабско, турско или циганско в никакъв аспект...

Така де, не задължително арабско, а от този район там. :1000 (29): При всяко положение ще е нещо нетипично като клип, може би и като звучене.

Сега като спомена Кости... това ме накара да се замисля, че и нашата най-накрая ще има песен от него ако участието й в песента се окаже факт. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Според една от актуалните теории на Фокси тя е преметнала Пайнерчо и в момента не е на договор при него. :1000 (29):

Добре, че съм изпуснал тези му тъпотии. А и вече често подминавам постовете му, защото винаги чува каквото иска, и диалога ми с него губи смисъл... Всичко хубаво, което се случи на Деса последните 4 години адски му бърка в здравето...

ОК е, а балерините, които и в действителност са кльощави, на клипа изглеждат като скелети заради разтегнатите кадри... :mf_surrender:

Представи си със сегашната фигура да се изпляска в подобно боди...

Както направи Емилия след раждането си на концерта в Арената май... С онова прозрачното извади цялата сланина на показ... Толкова ли никой не я е видял преди концерета да и каже, че е нелепо. Точно ти да си потресен не върви , като се имат впредвид че най лошите избори в чалгата за дрехи почти винаги са на Емилия. Деса също има изцепки, но подобно и на тъпотията на Емилия, Ема няма конкуренция в тази два аспекта - тъпотия и моден дизастър...

image.png

Сподели в други сайтове

Добре, че съм изпуснал тези му тъпотии. А и вече често подминавам постовете му, защото винаги чува каквото иска, и диалога ми с него губи смисъл... Всичко хубаво, което се случи на Деса последните 4 години адски му бърка в здравето...

Представи си със сегашната фигура да се изпляска в подобно боди...

Както направи Емилия след раждането си на концерта в Арената май... С онова прозрачното извади цялата сланина на показ... Толкова ли никой не я е видял преди концерета да и каже, че е нелепо. Точно ти да си потресен не върви , като се имат впредвид че най лошите избори в чалгата за дрехи почти винаги са на Емилия. Деса също има изцепки, но подобно и на тъпотията на Емилия, Ема няма конкуренция в тази два аспекта - тъпотия и моден дизастър...

Сланината? Ама че грозни приказки за жена, която скоро е родила. Грозно е, независимо към кого е отправено!

Плюс, че световни звезди като Марая, Дженифър и БИонсе са изглеждали и по-едри и по-голи, това закостеняло балканско мислене... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Всъщност, теорията му започна от пост на Айсберг, в който той намеква, че в момента тя не е на договор към фирмата. Оттам нататък Фокси роди теорията, че тя всъщност е подписала договора не в края на октомври или началото на ноември (не помня кога точно беше), а в началото на септември. Нищо, че самата Деса в участието си във Фолкмаратон се похвали, че току-що е подписала. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Всъщност, теорията му започна от пост на Айсберг, в който той намеква, че в момента тя не е на договор към фирмата. Оттам нататък Фокси роди теорията, че тя всъщност е подписала договора не в края на октомври или началото на ноември (не помня кога точно беше), а в началото на септември. Нищо, че самата Деса в участието си във Фолкмаратон се похвали, че току-що е подписала. :1000 (29):

:1000 (10): :1000 (10): :1000 (10):

Сподели в други сайтове

Сланината? Ама че грозни приказки за жена, която скоро е родила. Грозно е, независимо към кого е отправено!

Плюс, че световни звезди като Марая, Дженифър и БИонсе са изглеждали и по-едри и по-голи, това закостеняло балканско мислене... :3fdb8960598fa63e:

Ами в случая са отправени към онзи досадник Дани, който май забрави за тези и изяви преди да се възмути толкова от избора на нашата за сценичен тоалет... Иначе не преувеличавам и не целя да обидя Емилия. Буквално сланини се рееха под прозрачно прилепнало парцалче, в което се беше навряла. Като Гибон е...

http://www.novini.bg/uploads/galleries_pic...D1%86-39818.jpg

Деса няма да пее, ама няма да се изложи така...

Щом Айсберга е намесен, не заслужава и внимание. Че той и Галена отписа от Пайнер, а тя подготвя проекти за телевизията... Или и Галош и Деса и Цура станаха независими и ще го изпеят в трио :1000 (29):

image.png

Сподели в други сайтове

:1000 (29):

аз мисля, че най-скандалните ѝ години са зад гърба ѝ :1000 (29):

Ако се съберат отново с леля Василка бързо ще се върнат тези години. :1000 (29):

А и не е като тя самата наскоро да не е проявявала необичайно поведение на сцената... :1000 (29):

Да се поразголи още малко и ще е баш Бритни. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Щом Айсберга е намесен, не заслужава и внимание. Че той и Галена отписа от Пайнер, а тя подготвя проекти за телевизията... Или и Галош и Деса и Цура станаха независими и ще го изпеят в трио :1000 (29):

Хванал съм го, че послъгва понякога, но доста често е давал и сигурно инфо. :1000 (29):

Иначе да, ако им гледаме теориите Десислава не е в Пайнер, Галена напуска Пайнер и явно Цветелина ги е насилила да снимат трио в Маракеш, стига и тя самата също да не е напуснала вече. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Славчоооо, Славчооо... :mf_surrender: На 30 години стана, бетер малките деца си още...

Сакън някой да каже нещо накриво за Десислава и веднага се подхваща плюене по любимката му. Даже и "сенужките" не процедират така.

Къде ме видя да се възмущавам от каквото и да е. Казах какво видях онзи ден, когато излъчваха въпросното изпълнение по телевизията. Десислава изглеждаше нормално на кадрите, които явно бяха разтягани, толкова че балерините бяха с клечки вместо крака. А аз познавам едно от момичетата, които танцуват на тази песен, и тя реално не е изглеждала така.

А кой е коментирал изобщо лоши избори на тоалети, кой е бил "потресен" и от какво, кой е коментирал Емилия в темата не знам, ама явно ти е много вътрешна тя на теб, че постоянно я хапеш.

Ако трябва да сме конкретни, самата Емилия каза, че е била напълно наясно как изглежда с този тоалет и го е облякла нарочно, твърдейки в интервю след концерта, че е искала да запечати този момент и като го гледа да й навява спомените от този период.

П.С. Сума "впредвид" не съществува. :girl_witch: Има само "предвид".

Сподели в други сайтове

Ако се съберат отново с леля Василка бързо ще се върнат тези години. :1000 (29):

А и не е като тя самата наскоро да не е проявявала необичайно поведение на сцената... :1000 (29):

Да се поразголи още малко и ще е баш Бритни. :1000 (29):

2:03 :roll1:

Сподели в други сайтове

Ами в случая са отправени към онзи досадник Дани, който май забрави за тези и изяви преди да се възмути толкова от избора на нашата за сценичен тоалет... Иначе не преувеличавам и не целя да обидя Емилия. Буквално сланини се рееха под прозрачно прилепнало парцалче, в което се беше навряла. Като Гибон е...

http://www.novini.bg/uploads/galleries_pic...D1%86-39818.jpg

Деса няма да пее, ама няма да се изложи така...

Отправени са към жена, която е родила две деца. Отправени са към теб, защото това, което пишеш говори повече за теб, отколкото за когото и да било другиго! Аз не го намирам за грозно например, всичко е въпрос на вкус. Твоят, както и на другите, не е меродавен. Стягай се :1000 (30):

2:03 :roll1:

Само тя може да си преебе най-големия хит в Пайнер до момента самостоятелен и хич да не ѝ дреме. За това е толкова обичана и голяма :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Славчоооо, Славчооо... :mf_surrender: На 30 години стана, бетер малките деца си още...

Сакън някой да каже нещо накриво за Десислава и веднага се подхваща плюене по любимката му. Даже и "сенужките" не процедират така.

Къде ме видя да се възмущавам от каквото и да е. Казах какво видях онзи ден, когато излъчваха въпросното изпълнение по телевизията. Десислава изглеждаше нормално на кадрите, които явно бяха разтягани, толкова че балерините бяха с клечки вместо крака. А аз познавам едно от момичетата, които танцуват на тази песен, и тя реално не е изглеждала така.

А кой е коментирал изобщо лоши избори на тоалети, кой е бил "потресен" и от какво, кой е коментирал Емилия в темата не знам, ама явно ти е много вътрешна тя на теб, че постоянно я хапеш.

Ако трябва да сме конкретни, самата Емилия каза, че е била напълно наясно как изглежда с този тоалет и го е облякла нарочно, твърдейки в интервю след концерта, че е искала да запечати този момент и като го гледа да й навява спомените от този период.

П.С. Сума "впредвид" не съществува. :girl_witch: Има само "предвид".

Сума или дума имаше впредвид. Пак себе си не гледаш, а моите грешки следиш. И за на Емилия тоалетите така. След изцепките и дори нямаш право до коментираш облеклата на другите и колежки

Ами намираш се в чалга форум. Ще хапя любимките ви а няма да кълна семействата ви, което , напоследък се превръща в редовна практика. А и ти не снощи а от 2005 си хапеш Десислава и от твоите логики става ясно че доста те дразни от 20 години. Докато на мен Емата ми е сред симпатичните. Просто дава поводи за хапане. За песни рядко я хапя което е и най същественото за всеки изпълнител. А че е тъпунгер и модно бедствие се смята от мнозинството. А и на мен не ми приличат на скелети а на топ манекенки танцьорките от Не го прави. Всеки сам решава дали да вижда красивото в нещата или грозното.

А Емилия е скалъпила тази история от срам след като е чела пресата и феновете в нета как и се присмиват... Иначе историята и е адски тъпа но толкова от Титана на мисълта. Иначе тя назад във времето има и други такива "спомени". Може в цял албум да себере тоалетите-изцепки. Като иска да има спомен да се снима в тях си, а не да причинява вечни травми в децата с подобен вид... Що за егоцентризъм.

image.png

Сподели в други сайтове

На 1-ви Декември е подписала договора според Фолкмаратон. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

На 1-ви Декември е подписала договора според Фолкмаратон. :Vishenka_05:

Не знам защо го помнех октомври или ноември. То на въпросната дата не беше ли бруталното ѝ завръщане на този концерт?

Сподели в други сайтове

Не знам защо го помнех октомври или ноември. То на въпросната дата не беше ли бруталното ѝ завръщане на този концерт?

Супер си беше тогава. Даже имаше заснето и кратко интро към представянето ѝ. Бяха се постарали определено. А и подборът и на 3 мега хита беше много добър!

Сподели в други сайтове

Супер си беше тогава. Даже имаше заснето и кратко интро към представянето ѝ. Бяха се постарали определено. А и подборът и на 3 мега хита беше много добър!

Много нежно интро. Качи си го дори и в официалния канал. Брутално завръщане на една легенда.

Сподели в други сайтове

• Fast changed the title to Деси Слава

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...