SG Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Дано да участва и нашата :1000 (29): Добро завръщане би направила, пък и се съмнявам да я остави Пайнерчо толкова време да почива :1000 (29): Според една от актуалните теории на Фокси тя е преметнала Пайнерчо и в момента не е на договор при него. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 ... но на видео версията е ок, след като я качиха отново след корекции. ОК е, а балерините, които и в действителност са кльощави, на клипа изглеждат като скелети заради разтегнатите кадри... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Десислава и там дори не е била дебела, просто на моменти има скандални избори откъм дрехи, които просто не отиват на фигурата ѝ, но важното е, че е перде и не ѝ пука, а си се кефи. Така и трябва. Иначе теориите на Фокси не важат. Стане ли дума за Десислава е готов да каже на черното бяло. Усещам аз, че не му е пуснала на някой видински панаир, та от там всичко друго :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Аз имам очаквания от евентуалното арабско дуетче/трио. Може най-накрая да се насладим на клип като онзи, който копняхме за Кажи ми. :1000 (29): Стига да участва, де. Що пък арабско. Населението в Мароко е цветно. Берберите също заемат голям дял от населението, и чернокожи. А и Кости като звучене е далеч от арабското. Иска ми се да не напомня на арабско, турско или циганско в никакъв аспект... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Да си помечтаем, после само да я няма в проекта :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Десислава и там дори не е била дебела, просто на моменти има скандални избори откъм дрехи, които просто не отиват на фигурата ѝ, но важното е, че е перде и не ѝ пука, а си се кефи. Така и трябва. Иначе теориите на Фокси не важат. Стане ли дума за Десислава е готов да каже на черното бяло. Усещам аз, че не му е пуснала на някой видински панаир, та от там всичко друго :1000 (29): Всъщност, в случая той я похвали. :1000 (29): По негово твърдение тя още през 2014 е изчислила кога ще забременее и затова е подписала договора от една конкретна дата и от нея натам е била активна точно 3 години или нещо такова хаха. Някой ако го е разбрал по-добре- да обясни. Що пък арабско. Населението в Мароко е цветно. Берберите също заемат голям дял от населението, и чернокожи. А и Кости като звучене е далеч от арабското. Иска ми се да не напомня на арабско, турско или циганско в никакъв аспект... Така де, не задължително арабско, а от този район там. :1000 (29): При всяко положение ще е нещо нетипично като клип, може би и като звучене. Сега като спомена Кости... това ме накара да се замисля, че и нашата най-накрая ще има песен от него ако участието й в песента се окаже факт. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Според една от актуалните теории на Фокси тя е преметнала Пайнерчо и в момента не е на договор при него. :1000 (29): Добре, че съм изпуснал тези му тъпотии. А и вече често подминавам постовете му, защото винаги чува каквото иска, и диалога ми с него губи смисъл... Всичко хубаво, което се случи на Деса последните 4 години адски му бърка в здравето... ОК е, а балерините, които и в действителност са кльощави, на клипа изглеждат като скелети заради разтегнатите кадри... Представи си със сегашната фигура да се изпляска в подобно боди... Както направи Емилия след раждането си на концерта в Арената май... С онова прозрачното извади цялата сланина на показ... Толкова ли никой не я е видял преди концерета да и каже, че е нелепо. Точно ти да си потресен не върви , като се имат впредвид че най лошите избори в чалгата за дрехи почти винаги са на Емилия. Деса също има изцепки, но подобно и на тъпотията на Емилия, Ема няма конкуренция в тази два аспекта - тъпотия и моден дизастър... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Ама че глупости... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Добре, че съм изпуснал тези му тъпотии. А и вече често подминавам постовете му, защото винаги чува каквото иска, и диалога ми с него губи смисъл... Всичко хубаво, което се случи на Деса последните 4 години адски му бърка в здравето... Представи си със сегашната фигура да се изпляска в подобно боди... Както направи Емилия след раждането си на концерта в Арената май... С онова прозрачното извади цялата сланина на показ... Толкова ли никой не я е видял преди концерета да и каже, че е нелепо. Точно ти да си потресен не върви , като се имат впредвид че най лошите избори в чалгата за дрехи почти винаги са на Емилия. Деса също има изцепки, но подобно и на тъпотията на Емилия, Ема няма конкуренция в тази два аспекта - тъпотия и моден дизастър... Сланината? Ама че грозни приказки за жена, която скоро е родила. Грозно е, независимо към кого е отправено! Плюс, че световни звезди като Марая, Дженифър и БИонсе са изглеждали и по-едри и по-голи, това закостеняло балканско мислене... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Добре, че съм изпуснал тези му тъпотии. А и вече често подминавам постовете му, защото винаги чува каквото иска, и диалога ми с него губи смисъл... Всичко хубаво, което се случи на Деса последните 4 години адски му бърка в здравето... Всъщност, теорията му започна от пост на Айсберг, в който той намеква, че в момента тя не е на договор към фирмата. Оттам нататък Фокси роди теорията, че тя всъщност е подписала договора не в края на октомври или началото на ноември (не помня кога точно беше), а в началото на септември. Нищо, че самата Деса в участието си във Фолкмаратон се похвали, че току-що е подписала. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Всъщност, теорията му започна от пост на Айсберг, в който той намеква, че в момента тя не е на договор към фирмата. Оттам нататък Фокси роди теорията, че тя всъщност е подписала договора не в края на октомври или началото на ноември (не помня кога точно беше), а в началото на септември. Нищо, че самата Деса в участието си във Фолкмаратон се похвали, че току-що е подписала. :1000 (29): :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Искам Деси да скандализира ето така, но с живо пеене! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Искам Деси да скандализира ето така, но с живо пеене! :1000 (29): :1000 (29): аз мисля, че най-скандалните ѝ години са зад гърба ѝ :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Сланината? Ама че грозни приказки за жена, която скоро е родила. Грозно е, независимо към кого е отправено! Плюс, че световни звезди като Марая, Дженифър и БИонсе са изглеждали и по-едри и по-голи, това закостеняло балканско мислене... Ами в случая са отправени към онзи досадник Дани, който май забрави за тези и изяви преди да се възмути толкова от избора на нашата за сценичен тоалет... Иначе не преувеличавам и не целя да обидя Емилия. Буквално сланини се рееха под прозрачно прилепнало парцалче, в което се беше навряла. Като Гибон е... http://www.novini.bg/uploads/galleries_pic...D1%86-39818.jpg Деса няма да пее, ама няма да се изложи така... Всъщност, теорията му започна от пост на Айсберг, в който той намеква, че в момента тя не е на договор към фирмата. Оттам нататък Фокси роди теорията, че тя всъщност е подписала договора не в края на октомври или началото на ноември (не помня кога точно беше), а в началото на септември. Нищо, че самата Деса в участието си във Фолкмаратон се похвали, че току-що е подписала. :1000 (29): Щом Айсберга е намесен, не заслужава и внимание. Че той и Галена отписа от Пайнер, а тя подготвя проекти за телевизията... Или и Галош и Деса и Цура станаха независими и ще го изпеят в трио :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 :1000 (29): аз мисля, че най-скандалните ѝ години са зад гърба ѝ :1000 (29): Ако се съберат отново с леля Василка бързо ще се върнат тези години. :1000 (29): А и не е като тя самата наскоро да не е проявявала необичайно поведение на сцената... :1000 (29): Да се поразголи още малко и ще е баш Бритни. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Щом Айсберга е намесен, не заслужава и внимание. Че той и Галена отписа от Пайнер, а тя подготвя проекти за телевизията... Или и Галош и Деса и Цура станаха независими и ще го изпеят в трио :1000 (29): Хванал съм го, че послъгва понякога, но доста често е давал и сигурно инфо. :1000 (29): Иначе да, ако им гледаме теориите Десислава не е в Пайнер, Галена напуска Пайнер и явно Цветелина ги е насилила да снимат трио в Маракеш, стига и тя самата също да не е напуснала вече. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Както направи Емилия след раждането си на концерта в Арената май... С онова прозрачното извади цялата сланина на показ... Толкова ли никой не я е видял преди концерета да и каже, че е нелепо. Точно ти да си потресен не върви , като се имат впредвид че най лошите избори в чалгата за дрехи почти винаги са на Емилия. Деса също има изцепки, но подобно и на тъпотията на Емилия, Ема няма конкуренция в тази два аспекта - тъпотия и моден дизастър... Славчоооо, Славчооо... На 30 години стана, бетер малките деца си още... Сакън някой да каже нещо накриво за Десислава и веднага се подхваща плюене по любимката му. Даже и "сенужките" не процедират така. Къде ме видя да се възмущавам от каквото и да е. Казах какво видях онзи ден, когато излъчваха въпросното изпълнение по телевизията. Десислава изглеждаше нормално на кадрите, които явно бяха разтягани, толкова че балерините бяха с клечки вместо крака. А аз познавам едно от момичетата, които танцуват на тази песен, и тя реално не е изглеждала така. А кой е коментирал изобщо лоши избори на тоалети, кой е бил "потресен" и от какво, кой е коментирал Емилия в темата не знам, ама явно ти е много вътрешна тя на теб, че постоянно я хапеш. Ако трябва да сме конкретни, самата Емилия каза, че е била напълно наясно как изглежда с този тоалет и го е облякла нарочно, твърдейки в интервю след концерта, че е искала да запечати този момент и като го гледа да й навява спомените от този период. П.С. Сума "впредвид" не съществува. Има само "предвид". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Ако се съберат отново с леля Василка бързо ще се върнат тези години. :1000 (29): А и не е като тя самата наскоро да не е проявявала необичайно поведение на сцената... :1000 (29): Да се поразголи още малко и ще е баш Бритни. :1000 (29): 2:03 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Ами в случая са отправени към онзи досадник Дани, който май забрави за тези и изяви преди да се възмути толкова от избора на нашата за сценичен тоалет... Иначе не преувеличавам и не целя да обидя Емилия. Буквално сланини се рееха под прозрачно прилепнало парцалче, в което се беше навряла. Като Гибон е... http://www.novini.bg/uploads/galleries_pic...D1%86-39818.jpg Деса няма да пее, ама няма да се изложи така... Щом Айсберга е намесен, не заслужава и внимание. Че той и Галена отписа от Пайнер, а тя подготвя проекти за телевизията... Или и Галош и Деса и Цура станаха независими и ще го изпеят в трио :1000 (29): Отправени са към жена, която е родила две деца. Отправени са към теб, защото това, което пишеш говори повече за теб, отколкото за когото и да било другиго! Аз не го намирам за грозно например, всичко е въпрос на вкус. Твоят, както и на другите, не е меродавен. Стягай се :1000 (30): 2:03 Само тя може да си преебе най-големия хит в Пайнер до момента самостоятелен и хич да не ѝ дреме. За това е толкова обичана и голяма :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Славчоооо, Славчооо... На 30 години стана, бетер малките деца си още... Сакън някой да каже нещо накриво за Десислава и веднага се подхваща плюене по любимката му. Даже и "сенужките" не процедират така. Къде ме видя да се възмущавам от каквото и да е. Казах какво видях онзи ден, когато излъчваха въпросното изпълнение по телевизията. Десислава изглеждаше нормално на кадрите, които явно бяха разтягани, толкова че балерините бяха с клечки вместо крака. А аз познавам едно от момичетата, които танцуват на тази песен, и тя реално не е изглеждала така. А кой е коментирал изобщо лоши избори на тоалети, кой е бил "потресен" и от какво, кой е коментирал Емилия в темата не знам, ама явно ти е много вътрешна тя на теб, че постоянно я хапеш. Ако трябва да сме конкретни, самата Емилия каза, че е била напълно наясно как изглежда с този тоалет и го е облякла нарочно, твърдейки в интервю след концерта, че е искала да запечати този момент и като го гледа да й навява спомените от този период. П.С. Сума "впредвид" не съществува. Има само "предвид". Сума или дума имаше впредвид. Пак себе си не гледаш, а моите грешки следиш. И за на Емилия тоалетите така. След изцепките и дори нямаш право до коментираш облеклата на другите и колежки Ами намираш се в чалга форум. Ще хапя любимките ви а няма да кълна семействата ви, което , напоследък се превръща в редовна практика. А и ти не снощи а от 2005 си хапеш Десислава и от твоите логики става ясно че доста те дразни от 20 години. Докато на мен Емата ми е сред симпатичните. Просто дава поводи за хапане. За песни рядко я хапя което е и най същественото за всеки изпълнител. А че е тъпунгер и модно бедствие се смята от мнозинството. А и на мен не ми приличат на скелети а на топ манекенки танцьорките от Не го прави. Всеки сам решава дали да вижда красивото в нещата или грозното. А Емилия е скалъпила тази история от срам след като е чела пресата и феновете в нета как и се присмиват... Иначе историята и е адски тъпа но толкова от Титана на мисълта. Иначе тя назад във времето има и други такива "спомени". Може в цял албум да себере тоалетите-изцепки. Като иска да има спомен да се снима в тях си, а не да причинява вечни травми в децата с подобен вид... Що за егоцентризъм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Всъщност, теорията му започна от пост на Айсберг, в който той намеква, че в момента тя не е на договор към фирмата. Оттам нататък Фокси роди теорията, че тя всъщност е подписала договора не в края на октомври или началото на ноември (не помня кога точно беше), а в началото на септември. Нищо, че самата Деса в участието си във Фолкмаратон се похвали, че току-що е подписала. :1000 (29): На 1-ви Декември е подписала договора според Фолкмаратон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 На 1-ви Декември е подписала договора според Фолкмаратон. Не знам защо го помнех октомври или ноември. То на въпросната дата не беше ли бруталното ѝ завръщане на този концерт? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Не знам защо го помнех октомври или ноември. То на въпросната дата не беше ли бруталното ѝ завръщане на този концерт? Супер си беше тогава. Даже имаше заснето и кратко интро към представянето ѝ. Бяха се постарали определено. А и подборът и на 3 мега хита беше много добър! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Супер си беше тогава. Даже имаше заснето и кратко интро към представянето ѝ. Бяха се постарали определено. А и подборът и на 3 мега хита беше много добър! Много нежно интро. Качи си го дори и в официалния канал. Брутално завръщане на една легенда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Много нежно интро. Качи си го дори и в официалния канал. Брутално завръщане на една легенда. :phpgrin2: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.