NazzkO Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Аз мисля, че след толкова дълга пауза без самостоятелно парче ще се радваме на всичко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Аз мисля, че след толкова дълга пауза без самостоятелно парче ще се радваме на всичко Това не прозвуча много добре, хаха. Лично аз не бих се радвал на каквото и да е. Дори съм съгласен паузата ѝ да е по-дълга. Много ми се иска нова песен чак на есен, там след септември. Някоя песен в умерено темпо, мелодична, с добър текст и чувствено изпълнение. Може и по-бързо парче, но пак да е мелодично и с добър текст. Но май усещам, че скоро ще пусне нещо, с което да бъде въртяна по клубовете, като то ще е не дотам добро като стойност, а поредната там песничка, която ще мине и замине. Дано греша и да изненада! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 И аз няма да съм доволен от тъп комерс. Последното и с Джордан беше комерсиално, макар и доста музикантско и в стилистиката на стария попфолк. Все пак след хуабво събитие като раждането на второто си отроче, очаквам нещо по лично, умерено, със смисъл и потенциал да остане във времето. Догодина да наваксва с клубни песни... Предполагам ще бърза да го снима и да го пусне за август. Дано не е тотал разочарование... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Попнейбъл Седмица 185 67.Ангелите плачат 72.В твоите очи 107.И това ще преживея 199.Дали ще те оставя 240.Нека да е тайно И само като си представя, че парчета на по 2-3-4 месеца са около или след тях... Голямата Деси Слава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Ангелите дори са най-слушаната Пайнерска песен от 2017. В твоите очи е най-слушаната от 2015. И това ще преживея- третата най-слушана от 2016. Дори и като цяло за чалгата всичките са в ТОП 5. Тази жена е лидерка без дори да пуска песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Забравихме да отбележим, че Ангелите направи 11ия си милион. Деса Милионеса ще и викаме вече Освен това е на 7 място по гледания в попнейбъл от всички жанрове и трета от чалгаджийките. И това след 22 години на сцена. Кралица монопол Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 24 Author Report Share Публикувано Юли 24 Деса да пуска нещо на Драганински Това например е много добро Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Слави, имам задача, свързана с Деса, която с удоволствие ще изпълня, само дето ми трябва съпорт - става дума за Славатроника, трябва ми повече инфо за албума. Имам предвид музиканти, инструменти, като цяло имена на автори, мастеринг и смесване и всичко останало. Почти няма инфо за този албум... Вярно, че е бутиков и не се разпространява в търговската мрежа, но ако можеш, помогни. Или някой от другите Десови. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Слави, имам задача, свързана с Деса, която с удоволствие ще изпълня, само дето ми трябва съпорт - става дума за Славатроника, трябва ми повече инфо за албума. Имам предвид музиканти, инструменти, като цяло имена на автори, мастеринг и смесване и всичко останало. Почти няма инфо за този албум... Вярно, че е бутиков и не се разпространява в търговската мрежа, но ако можеш, помогни. Или някой от другите Десови. С удоволствие. Имаше преди години една много добра статия в блог за албума. Ще се разровя. Диска го имам аз, но в него няма книжка с инфо. Като пиратски е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 С удоволствие. Имаше преди години една много добра статия в блог за албума. Ще се разровя. Диска го имам аз, но в него няма книжка с инфо. Като пиратски е Тя пък много немарливо е подходила, трябвало е да упомене автори и други подробности. Сдобих се с някакво откъслечно инфо, но не ми стига. Дано успееш да намериш нещо повече, благодаря ти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Тя пък много немарливо е подходила, трябвало е да упомене автори и други подробности. Сдобих се с някакво откъслечно инфо, но не ми стига. Дано успееш да намериш нещо повече, благодаря ти. Ами за 20 бройки що да се занимава :1000 (29): https://signal.bg/slavatronika-различната-десислава/ https://www.avtora.com/desislava-slavatroni...ent-za-ceniteli Тези сигурно си видял вече.. Друго няма... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Ами за 20 бройки що да се занимава :1000 (29): https://signal.bg/slavatronika-различната-десислава/ https://www.avtora.com/desislava-slavatroni...ent-za-ceniteli Тези сигурно си видял вече.. Друго няма... Оххх... мерси все пак, имам и още няколко, но все така оскъдни. Каквото мога, ще направя. Като е готово - пускам го, дано става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 В основата на този проект са двама артисти от Лондон – Ванчо Манойлович и Мат Купър. Ванчо през годините е свирил с големи звезди от Сърбия, а после и от световната сцена като Pink Floyd, The Who и др. От своя страна, Мат Купър е част от небезизвестната група Incognito. В Slavatronika участват и български музиканти, които свирят фолклорните мотиви. С какви имена е работила и накрая да остави албума известен само за шепа хора... Колко жалко... И все пак този проект е бижу в дискографията й, ниво за което чалга звездите могат само да си мечтаят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Нямам търпение вече за новата песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Според мен ще изкара първа тъпа песен скоро и после ще пусне нещо много добро през есента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 И до днес ми е адски любима. На толкова жени си във устите, мило, че на теб време е да нарека червило. По любов след като уроци ще ми даваш,я и теб да те видим как се справяш. Тук изпълнението най-много ми харесва от цялата песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 И до днес ми е адски любима. На толкова жени си във устите, мило, че на теб време е да нарека червило. По любов след като уроци ще ми даваш,я и теб да те видим как се справяш. Тук изпълнението най-много ми харесва от цялата песен. И на мен още ми е любима. Много по ме кефи от Маъната ти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Слабия припев не доразви хитовия потенциал на парчето... Има готин аранжимент и силни куплети. Дано не твори повече в този стил. Мен Майната си ме надъхва повече обаче. Най добрия и успешния комерс в Пайнер. И клипа беше на топ ниво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 И на мен ми хареса, но дори не си я свалих. Но има много малко пускания в ютуб, явно изобщо не се е харесала :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 5 милиона не са малко гледания. 30000ка лайка почти... И се завъртя в клубовете... Доволен успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Имам въпрос към всички почитатели на ДЕСИ СЛАВА кои са ви любимите песни от периода 1998 - 2004 -та година тоест първите години в "Пайнер" преди да напусне !? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Имам въпрос към всички почитатели на ДЕСИ СЛАВА кои са ви любимите песни от периода 1998 - 2004 -та година тоест първите години в "Пайнер" преди да напусне !? Тя напусна октомври-ноември 2003. Следи от сълзи, Няма те до мен, Неочакван край, Две сърца, Думи две, Завинаги, Жадни за любов са ми най най Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Искам да попитам дискутирана ли е приликата на “Лъжа” с “Не че те обичам” на Боева? Песните са си 1:1, а и клиповете си приличат. На един и същи композитор ли са или Боева се е “вдъхновила”? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 Искам пак до мен да застанеш.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Имам въпрос към всички почитатели на ДЕСИ СЛАВА кои са ви любимите песни от периода 1998 - 2004 -та година тоест първите години в "Пайнер" преди да напусне !? "Ези-тура" "Птица скитница" "Мистерия" "Мила моя, мили мой" (с Руслан, като с една идея по-малко харесвам ѝ втория им дует "Само една") "Жадни за любов" (с Ивана) "Не вярвам" "Сънувах те" "Думи две" И доста други песни харесвам много. Бих казал, че почти всяка песен в албумите ѝ, след дебютния, са ми любими. Но да кажем, че изброените са малко по-открояващи от другите ѝ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.