Jump to content

Препоръчани коментари

Участията на Деска за август станаха 11. Толкова е търсена и предпочитана, че поема участия ден преди самото участие. Уж и падали участията, а те всъщност растат.

Онова видинското сигурно пак скубе коси :3fdb8960598fa63e:

image.png

Сподели в други сайтове

Един поздрав с нещо любимо от близкото минало :1000 (29):

От това пък са минали 12 години. :1000 (29): Понякога не мога да повярвам колко дълга и пълноценна кариера има Десислава.

Участията на Деска за август станаха 11. Толкова е търсена и предпочитана, че поема участия ден преди самото участие. Уж и падали участията, а те всъщност растат.

Онова видинското сигурно пак скубе коси :3fdb8960598fa63e:

Де да можехме да видим и списъка с частните партита на хонорар 6500. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Десислава е най-добрия глас в момента в българската музика.

На моменти ме е било яд на нея, че не е болно амбициозна като Камелия, Андреа и Галена например, които без талант, но с упоритост, голотия и изфабрикувани скандали успяха да се докоснат до сцена.

От друга страна обаче истински талантливите хора и артисти, сред които поставям Десислава, са някак по-смирени и не до болка амбициозни. Мисля си, че в крайна сметка това остава по-скоро едно положително качество, тъй като ние точно за това си я харесваме, защото е една безкрайно талантлива шматка :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Сестра брата кани е чукнала милион само 3 години след като Деси я качи в канала си. Хороводната китка всеки момент ще удари 2 милиона. Наистина и е време за фолклорен албум. Дано не се отнесе несериозно :1000 (6):

image.png

Сподели в други сайтове

Какво се случи с Йовко Петров? Заедно с Десислава бяха голям тандем...

И аз доста съм се чудил къде изчезна Йовко Петров и защо не работят отново заедно...

Между другото, кои песни са композирани от него?

Сподели в други сайтове

След Послушай сърцето си преустанови работа с него, но по какви причини и аз съм се чудел.

Йовко е направил едни от най добрите албуми на Деси, но към днешна дата не го виждам в актуалното течение.

Йовко Петров, Митко Петров и Токича са ключови имена за чалгата в златния и период

image.png

Сподели в други сайтове

Ей това е да си кралица... Букет от различни хитове с милиони гледания от различни години от две десетилетия успешна кариера.

От този канал правят супер клипчета. И доста им се развива.

Сподели в други сайтове

Мисля, че някъде беше казала, че Йовко е щастливо женен с Маги Санчес, имат бебе и работят в Испания и май вече не му се занимавало с музика.

Иначе бяха добър екип. Клипчето е якоо

Сподели в други сайтове

Снощи бях на бонус участието в София. ДесиСлава изглежда супер на живо. Почти не си личи, че доскоро не е била в добра форма. Още малко усилия й трябват, за да си върне вида от завръщането в Пайнер. :1000 (30): Потвърди се мнението ми, че именно огромните гърди създават впечатлението по снимките, че е едра. Същото Деси си е, както винаги, но с по-големи дарования заради раждането. :D

Сподели в други сайтове

Снощи бях на бонус участието в София. ДесиСлава изглежда супер на живо. Почти не си личи, че доскоро не е била в добра форма. Още малко усилия й трябват, за да си върне вида от завръщането в Пайнер. :1000 (30): Потвърди се мнението ми, че именно огромните гърди създават впечатлението по снимките, че е едра. Същото Деси си е, както винаги, но с по-големи дарования заради раждането. :D

Ами то си личи с всяко следващо участие, че е по добре и по добре. Виж снимки от края на юни и от началото на август.

Деси не е много по спорта, иначе би станала още по готина. :Vishenka_05:

Tази визия с тена май е от новия клип:

https://www.facebook.com/desislavastar/phot...e=3&theater

image.png

Сподели в други сайтове

Колко хубаво, че не е е поредното паднало участие. :1000 (29): Нямаш ли снимки и видео :1000 (29):

Няма да качи, щото сигурно е бил единствения в дискотеката и само заради СГ не е паднало участието :1000 (29):

image.png

Сподели в други сайтове

Няма да качи, щото сигурно е бил единствения в дискотеката и само заради СГ не е паднало участието :1000 (29):

Според мен е паднало, ама той лъже. Дано дойде Фокс да разясни :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Колко хубаво, че не е е поредното паднало участие. :1000 (29): Нямаш ли снимки и видео :1000 (29):

Ми не съвсем, почти не съм снимал този път, а каквото снимах стана някакво размазано щото тя постоянно се мята насам-натам и не става да я хванеш на едно място. :1000 (29):

Ами то си личи с всяко следващо участие, че е по добре и по добре. Виж снимки от края на юни и от началото на август.

Деси не е много по спорта, иначе би станала още по готина. :Vishenka_05:

Tази визия с тена май е от новия клип:

https://www.facebook.com/desislavastar/phot...e=3&theater

Тя и в Инстаграм беше качила клипче от някаква процедура за отслабване. Сигурно и режим си има. Като за концерта за РД (ако има такъв) я искаме в ТОП форма, не че и с тази става. :D

И аз си помислих, че тази визия може да е от видео. Дано да заснеме нещо силно, искам клип на високо ниво. Да вземе да пробва и с някой нов режисьор, например Башмоушън.

Сподели в други сайтове

Защо разкри схемата ми... :1000 (29):

Честно казано, този път не беше пълно, но си имаше достатъчно хора като за София в пика на морския сезон. Още по-интересното ми беше, че по време на ди джей програмата преди тя да излезе на сцената всички се бяха разпръснали произволно по целия клуб и не обръщаха никакво внимание на еднаквите актуални 'хитове', заради които чалгата беше затворена по клубовете... но когато ДС излезе всички се насъбраха пред сцената и изкуфяха на нейните истински хитове от две десетилетия кариера. Това, между другото, го бях забелязал и на скорошно участие на Джулия и изводът ми е, че чалготечния живот постепенно умира и накрая след тази разруха отново ще се отсее само най-доброто, което става и за концертна сцена, т.е такива като Деси Слава. :notworthy:

Сподели в други сайтове

• Fast changed the title to Деси Слава

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...