Jump to content

Препоръчани коментари

Изпълненията в капките на Десислава 13 ли са?

Да. Пак ли ще подготвяме албум? :1000 (29):

Деси Слава е реализирала повече обещани албуми, отколкото ние- пълен срам.:1000 (29): Запланувахме 4, не реализирахме нито един. Тя обеща испански албум- чухме го, английски албум- чухме го, поп-фолка да речем, че също го е отчела през 2009 :1000 (29): . Тройния и фолклорния още не ги е издала, така че 3 на 2. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Да. Пак ли ще подготвяме албум? :1000 (29):

Деси Слава е реализирала повече от обещаните албуми, отколкото ние- пълен срам. Запланувахме 4, не реализирахме нито един. Тя обеща испански албум- чухме го, английски албум- чухме го, поп-фолка да речем, че също го е отчела през 2009 :1000 (29): . Тройния и фолклорния още не ги е издала, така че 3 на 2. :1000 (29):

Почти съм готов :1000 (29): Аз си ги нарязах на мп3 да си ги слушам, но ще му сложа една обложка и го пускам. Няакви идеи къде да го кача като архив, че всеки да може да го свали, ако иска :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Почти съм готов :1000 (29): Аз си ги нарязах на мп3 да си ги слушам, но ще му сложа една обложка и го пускам. Няакви идеи къде да го кача като архив, че всеки да може да го свали, ако иска :1000 (29):

Евала, значи сме 1 на 3. :D Но пък тя може би е 3.5 на 1.5, защото в Славатроника имаше фолклор, така че трябва доста да я догонваме. :1000 (29):

Може да го пуснеш тук и в Световна музика- вторият най-посещаван раздел във форума.

Сподели в други сайтове

Мисля да сложа всички изпълнения, но без Лока, защото е трагично. Тя не знае текстът, сега пак го преслушах :1000 (29):

Всеки е добре дошъл с идея за реда на песните, аз само за финалната съм сигурен коя ще е :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Мисля да сложа всички изпълнения, но без Лока, защото е трагично. Тя не знае текстът, сега пак го преслушах :1000 (29):

Всеки е добре дошъл с идея за реда на песните, аз само за финалната съм сигурен коя ще е :1000 (29):

Тя е уникален шемет с тия текстове... Аз тези дни гледах клипчето, което съм й направил на Някой ден и забелязах, че и на тази класика на места й забравяше текста и даже караше ди джея да й го даде и тя да си го чете. :1000 (29): Или поне така изглеждаше, може друго да е чела докато пее.:1000 (29):

Подредбата може да е както са си били лайфовете, а последната ако не искаш да е Притури се Планината ще направиш размяна. :1000 (29): Освен Лока може да махнеш и Те амо, там нещо беше доста несигурна докато пееше.

Сподели в други сайтове

Мен ме кефи Те амо как я пее, така че остава :D

И мен донякъде ме кефи, може би защото изпълнителката беше една от малкото, които се стараеха да имитират глас, но със сигурност можеше и по-добре... и го показа докато си разговаряше с журито след изпълнението. :1000 (29):

Ок, значи дисквалифицираме само песните със забравени текстове. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Супер, най-накрая unplugged албум от Деси Слава. :1000 (29):

AMa maй ще е ливе, защото ънплъгд е без инструменти, акустично, а то не е та :1000 (29): кова

Сподели в други сайтове

Тръпнете ли в очакване на новия албум муахаха. Последни идеи за заглавие... :Д

Нека си е Live, а на нея да оставим да издаде истински албум с оригинално заглавие. :1000 (29):

Ох, сетих се, че тя като се върна в Пайнер обеща още един поп-фолк албум, значи сметката при нея става 3.5 на 2.5... Догонваме я. :roll1:

Да не си е направила корекция на устните много големи ми се виждат нещо :1000 (29):

И на мен това ми направи впечатление наскоро. Дано да е само временно, почти като на Мария ми дойдоха на едно клипче. :1000 (29):

Огромни гърди, големи устни... Връща се в периода около дружбата с Азис, когато й станах фен. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Снощи попаднах на участие на Камелия и Майки беше там, а Камелия се закачаше с него.

И пуснаха два пъти това, все още се слуша и яко се избухва, плюс Две сърца и Мъжете

Сподели в други сайтове

Знаех си аз, че двечките кроят план да си пуснат песните едновременно, но не знаех, че го правят чрез посредник хах. :1000 (29):

Майки и преди го бяха хващали да ходи на чалготека, даже не знам дали не беше пак на Камелия. Много е хубаво, когато такива срещи разнищват за пореден път пропагандите на Фокс за десетилетни войни между певици. И със Симона беше същото.

Сподели в други сайтове

Тоя фокс и всичките му приказки са пълни чекии. Снощи видях как се приемат песните на Кама и на Деса, определено Луда по тебе е омръзнала, защото Камелия я пя 2 или 3 пъти и само на първия път леко се избухна, а хората пощуряха на Две сърца и тн. И няма никаква война между тях, освен от троловете в нета. А майки често го засичам по лъскавите места в града, но сега му е времето :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Снощи попаднах на участие на Камелия и Майки беше там, а Камелия се закачаше с него.

И пуснаха два пъти това, все още се слуша и яко се избухва, плюс Две сърца и Мъжете

То на тази песен,откакто е излязла,се избухва винаги.То тя си е ХИТ и нали Деса си го спечели Хита на годината тогава

Сподели в други сайтове

То на тази песен,откакто е излязла,се избухва винаги.То тя си е ХИТ и нали Деса си го спечели Хита на годината тогава

Не знам какво е спечелила, но ме кефи, че успя да се нареди до актуалните имена и да има и нови хитове, а не само да лежи на стари лаври :1000 (29):

Сподели в други сайтове

• Fast changed the title to Деси Слава

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...