hrsata Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Не знам какво е спечелила, но ме кефи, че успя да се нареди до актуалните имена и да има и нови хитове, а не само да лежи на стари лаври :1000 (29): Сега се очаква новата и песен и да видим какво ще пусне.Въпреки че "И на всички като тебе" не може да я мине,а след нея излезнаха бая хубави песни,която една от тях си е хит "Ангелите плачат" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 А Десислава всъщност не е спирала да прави хитове през годините. :1000 (29): Просто за известно време се беше отдръпнала от трона си и оставяше други да седят на него, докато тя беше донякъде в сянка и имаше нужда от повече реклама на името и продукцията си. Видяхме как й се отрази завръщането в главната компания, и то в години на спад за жанра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 А Десислава всъщност не е спирала да прави хитове през годините. :1000 (29): Просто за известно време се беше отдръпнала от трона си и оставяше други да седят на него, докато тя беше донякъде в сянка и имаше нужда от повече реклама на името и продукцията си. Видяхме как й се отрази завръщането в главната компания, и то в години на спад за жанра. Кого е била оставила да седи на трона? Чисто и просто я мързеше. :1000 (29): Не съм сигурен, че проблемът е бил и в слабата реклама. "Пусни го пак" и "Моето зайче" си бяха диско хитачки за 2013 и 2014 пък не помня да са се въртяли по някоя телевизия. Особено от втората ми се повръщаше по едно време. :1000 (29): Десана е харесвана изпълнителка и стига да не я мързи, песента ѝ ако е хубава, няма нужда от реклама. Примерно песните ѝ от 2015, с изключение на дуета с оная селячка дето рекламира дрешки и се прави на модна икона, не станаха никакви хитове, пък файда, че се беше върнала в Пайнер. През 2016 явно се стегна и нещата се наредиха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Кого е била оставила да седи на трона? Чисто и просто я мързеше. :1000 (29): Не съм сигурен, че проблемът е бил и в слабата реклама. "Пусни го пак" и "Моето зайче" си бяха диско хитачки за 2013 и 2014 пък не помня да са се въртяли по някоя телевизия. Особено от втората ми се повръщаше по едно време. :1000 (29): Десана е харесвана изпълнителка и стига да не я мързи, песента ѝ ако е хубава, няма нужда от реклама. Примерно песните ѝ от 2015, с изключение на дуета с оная селячка дето рекламира дрешки и се прави на модна икона, не станаха никакви хитове, пък файда, че се беше върнала в Пайнер. През 2016 явно се стегна и нещата се наредиха. Ами тя си имаше хитовете- това и аз казвам. Но като беше встрани от компаниите беше донякъде в сянка. Към днешна дата вече може да се справиш и без компания, но във времето, по което тя се върна, Пайнер беше монопол и диктуваше правилата. И съответно хората зомбирани следваха това, което компанията каже- кои са най-добрите на база наградите, кой има най-добър прием според концертите, налагането по медиите също беше доста стабилно, а по онова време и ротацията по телевизията все още имаше влияние. А Деса имаше само YouTube и само така си движеше нещата. :1000 (29): Всичко щеше да е коренно различно ако не беше напускала 2003, за този трон говоря. Но пък от друга страна можеше по-бързо да се изчерпа като певица на върха, както стана с почти всички други, даже с всички. Да не говорим колко добре й се отрази да е независима и така да си гради кариерата, без да се съобразява с някой. След 22 години още има какво да се очаква от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Ами тя си имаше хитовете- това и аз казвам. Но като беше встрани от компаниите беше донякъде в сянка. Към днешна дата вече може да се справиш и без компания, но във времето, по което тя се върна, Пайнер беше монопол и диктуваше правилата. И съответно хората зомбирани следваха това, което компанията каже- кои са най-добрите на база наградите, кой има най-добър прием според концертите, налагането по медиите също беше доста стабилно, а по онова време и ротацията по телевизията все още имаше влияние. А Деса имаше само YouTube и само така си движеше нещата. :1000 (29): Всичко щеше да е коренно различно ако не беше напускала 2003, за този трон говоря. Но пък от друга страна можеше по-бързо да се изчерпа като певица на върха, както стана с почти всички други, даже с всички. Да не говорим колко добре й се отрази да е независима и така да си гради кариерата, без да се съобразява с някой. След 22 години още има какво да се очаква от нея. Очаквам да скандализира с проект като "Започваме на чисто". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Очаквам да скандализира с проект като "Започваме на чисто". А, не, да не започва на чисто този път. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 А, не, да не започва на чисто този път. :1000 (29): Гледа ли този лайф? На "Само еднАААААААААА" все едно се прозяват. :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Гледа ли този лайф? На "Само еднАААААААААА" все едно се прозяват. :1000 (29): :1000 (29): Ама е супер якото изпълнение. Чудя им се защо толкова се дистанцираха един от друг през годините, а имат два златни хита, единия от които сред най-големите класики. Мисля, че се бяха събрали само като за участията на Деси в Комиците и турнето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Ама е супер якото изпълнение. Чудя им се защо толкова се дистанцираха един от друг през годините, а имат два златни хита, единия от които сред най-големите класики. Мисля, че се бяха събрали само като за участията на Деси в Комиците и турнето. Никога не бях чувал живо изпълнение на тази песен и вчера като си го пуснах ми беше странно, но днес при второто пускане и на мен ми се стори яко изпълнението. Иначе винаги съм предпочитал тази песен пред "Мила моя, мили мой". Мега противната, не знам защо. "Само една" е друго нещо с клипчето в Sofia Land. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Никога не бях чувал живо изпълнение на тази песен и вчера като си го пуснах ми беше странно, но днес при второто пускане и на мен ми се стори яко изпълнението. Иначе винаги съм предпочитал тази песен пред "Мила моя, мили мой". Мега противната, не знам защо. "Само една" е друго нещо с клипчето в Sofia Land. Мен и двете ме радват, но Мила моя, мили мой може би получава няколко точки отгоре, защото и песента, и клипа са ми носталгични. Супер силна част от старта на най-силните години на Деската. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Деса се оказа най-коментираната в този форум. Цели 70 страници направихме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Деса се оказа най-коментираната в този форум. Цели 70 страници направихме. И то без тя да пуска песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Десислава е толкова комплексен изпълнител и с толкова много успешни и не толкова успешни действия в кариерата си, че би било срамота друга да е най-коментираната и четена тема :1000 (29): Видях, че другата седмица ще е в Планета Пайнер Пловдив. Хич не ми се стъпва там, а и вече малко от близките ми приятели слушат чалга, та ако някой от форума иска :1000 (29): Нещо съм се затъжил да я видя :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Какво е Дърпай шалтера? :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Какво е Дърпай шалтера? :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Още две добавени участия за месеца. Фокси, Фокси... Общо стават 16. Мисля, че е с най-много обявени участия, поне във Фейсбук страниците на изпълнителите. Но някои добавят допълнително. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Още две добавени участия за месеца. Фокси, Фокси... Общо стават 16. Мисля, че е с най-много обявени участия, поне във Фейсбук страниците на изпълнителите. Но някои добавят допълнително. Мехлем за душата ми е, когато Фокси и леля ти лаят и не ние ами действителността ги шамари. Фоксе пак може да се скрие в дупката си за 2-3 месеца да си почине, преди да реши да създава смут и интриги. Дали му е гадно Верно ли Деса има повече участия дори от Анелия и Джена, които са най силни лятото... Как да не истерясвам от кеф. Във времена, в които чалгата замира и Деса дори няма нови песни, мачка дори тиийн сензациите с бройка участия и хонорар. На това му се казва, че името работи за теб Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Мехлем за душата ми е, когато Фокси и леля ти лаят и не ние ами действителността ги шамари. Фоксе пак може да се скрие в дупката си за 2-3 месеца да си почине, преди да реши да създава смут и интриги. Дали му е гадно Верно ли Деса има повече участия дори от Анелия и Джена, които са най силни лятото... Как да не истерясвам от кеф. Във времена, в които чалгата замира и Деса дори няма нови песни, мачка дори тиийн сензациите с бройка участия и хонорар. На това му се казва, че името работи за теб Анелия има 14 обявени във Фейса, а на Джена са й 3, но според мен просто не поддържат както трябва страницата й. Изненадан съм, че другото вървежно име Емануела няма графа със събития, но ако съдим по постерите на стената й, тя има 12. Не възлагам надежди, че някоя няма да надмине Деси Слава (може би Алисия, която за момента е с 11 и е най-голямата дискотечна терминаторка), но до такава степен да си в ТОП-а след 22 години на сцена и без да пускаш песни е забележително. Гледам, че новите две на Деси са това в Пловдив, за което говори Наско и едно в София. Взех да се чудя дали да не посетя едното от двете, макар че за този месец две чалготеки заради Деса ми стигат. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Анелия има 14 обявени във Фейса, а на Джена са й 3, но според мен просто не поддържат както трябва страницата й. Изненадан съм, че другото вървежно име Емануела няма графа със събития, но ако съдим по постерите на стената й, тя има 12. Не възлагам надежди, че някоя няма да надмине Деси Слава (може би Алисия, която за момента е с 11 и е най-голямата дискотечна терминаторка), но до такава степен да си в ТОП-а след 22 години на сцена и без да пускаш песни е забележително. Гледам, че новите две на Деси са това в Пловдив, за което говори Наско и едно в София. Взех да се чудя дали да не посетя едното от двете, макар че за този месец две чалготеки заради Деса ми стигат. :1000 (29): Пропускаш Камс, която е с 11 (до момента). След 22ри може да добави още. Кама и Деса пръскат и това лято! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Пропускаш Камс, която е с 11 (до момента). След 22ри може да добави още. Кама и Деса пръскат и това лято! На Кама явно не съм й ги преброил всичките, защото ми се сториха 9 и затова не я споменах. Ако и тя стигне към 15 ще е брутално- звездите на 2002 властват отново толкова много години по-късно. Но тези неща не би трябвало да са изненада- времето си отсява това, което е най-доброто. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Пропускаш Камс, която е с 11 (до момента). След 22ри може да добави още. Кама и Деса пръскат и това лято! Нищо ново под слънцето. Всичко живо се оплаква от липса, а Деса и Кама не разбират дори за какво говорят другите :1000 (29): Очевидно е, че могат да си позволят дълги паузи между синглите... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Истината е, че и двете имат стабилни хитове от предишни години и могат съвсем спокойно да си изкарат до пенсия с този репертоар без да изкарват нови песни :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Истината е, че и двете имат стабилни хитове от предишни години и могат съвсем спокойно да си изкарат до пенсия с този репертоар без да изкарват нови песни :1000 (29): Има нещо такова хах. :1000 (29): То към някои като Сашо Роман, Радо Шишарката и т.н. още има интерес като за частни партита, защото са възприемани като големи легенди на ретрото... та към Десислава и Камелия ли няма да има? :1000 (29): Но си мисля, че един от най-основните компоненти, които им помагат да се задържат интересни е това, че отстояват себе си. Не позволяват някой да ги моделира по някакви наложени стандарти как трябва да изглеждат и да се държат, какви песни трябва да пускат, за да се водят 'стойностни'. Отворени са и към новото време и го възприемат като настояще. Младите поколения им се кефят, защото виждат в самите тях две млади жени, на колкото и години да са, както и да изглеждат. С това поразително напомнят на излъчването на някои като Мадона и Лили Иванова- т.е на най-големите. Имат обаче какво още да покажат, според мен. На даден етап задължително искам да започнат с големите концерти поне по веднъж на година. От Кама и повече хитове искам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Деси много бързо си изгърмя патроните в Пайнер. Беше си хванала една вълна, но с бебето я изпусна. Не мисля че вече има шанс да се завърне. Да си налага старите песни и да си изкарва пари от тях, иначе ще загуби и това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Нищо ново под слънцето. Всичко живо се оплаква от липса, а Деса и Кама не разбират дори за какво говорят другите :1000 (29): Очевидно е, че могат да си позволят дълги паузи между синглите... Да. И двете не са пускали нищо от края на миналата година, а участия - бол. Камелия искаше да пуска песента лятото, но разбрах че се е разколебала за есента. Наистина май по едно време ще ги пуснат. Цял живот са рамо до рамо - съдба. Заедно дебютират, в една година са първите им албуми, живяли са заедно, в една година получават награда за златен албум. После 2000г. и двете тресат БГ с хитовете си, 2001 - отоново. 2002 - там е ясно. Отоново 2та най-успешни женски албума за годината, всички награди за тях. Единствената чалгарка в списанието на Деса е Камелия. 2005 и 2010 отново пускат албуми 2014 едната заминава а другата се връща в Пайнер. Еми не вярвам в случайности. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.