mitak_94 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Благодарение на Десислава изкупиха всички вентилаторчета в Джъмбо. Тираж от 100 000 вентилатора бяха продадени още първия месец след излизането на хит на 2015 - Започваме на чисто. Коя е продала най много в този жанр, а Ебаваш се, но знае ли човек!? Десани е новатор - вместо албуми, продава вентиалторчета. Ох,и аз искам такова вентилаторче. Май всяко лято пускат, потърпи догодина. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Много е освежаващо. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Добре че беше този клип да си купя тези цикалки с вентилаторчето от Джъмбо. Помня че и Галоша долен имаше една табелка в клипа на "Стара каравана", която също видях в Джъмбо. Явно двете дружно са ходили да си пазаруват от там за летните предложения. Човек и да не се майтапи за това, то е напълно възможно. Клиповете им излязоха по едно и също време, преди това явно са минали през Джъмбо да напазаруват на аванта. Благодарение на Десислава изкупиха всички вентилаторчета в Джъмбо. Тираж от 100 000 вентилатора бяха продадени още първия месец след излизането на хит на 2015 - Започваме на чисто. Коя е продала най много в този жанр, а И не само това. Тиражът от 100 000 за басейна на главният кадър не стигна и затова се наложи българи да се отбият през гръцкото Джъмбо и да оберат и тамошните. По новините казаха, че това е една основна причина за срива на икономиката на Гърция. Най-големият хит в кариерата на Деса доведе една древна империя до погром! Галена е виновна! Да не говорим, че след тази реклама на наденици всички супермаркети в София останаха без такива. Множество баби се наредиха пред парламента на протест, да се оплакват че заради Деси Слава не са могли да сготвят на внуците. Галена е виновна, че й съживи кариерата!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Сега разбрах какво ѝ липсва на Започваме на чисто, че да стане поне малко по-популярно парче. Какво е според вас. Видеото е весело :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 ДесиСлава в Лондон Участие в Лондон, фестивал в Банско. Добре започва месецът за Десислава. Някой ще има ли познати, или ще ходи ли ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Майки гаджосал Емрах с Дениз на Лияна. Малък сватовник Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 ДесиСлава в Лондон Участие в Лондон, фестивал в Банско. Добре започва месецът за Десислава. Някой ще има ли познати, или ще ходи ли ? Жалко, че участието не е по-късно през месеца, щях да отида като съм там. Представям си я колко странно и неадекватно ще ме зяпа, както много често като ме види. :1000 (29): Майки гаджосал Емрах с Дениз на Лияна. Малък сватовник Те и тримата са на редовна смяна в Парадайс, и Ивон с тях. Чак е чудно как някои не са се сгаджосали по-рано, същински тийн сериал като от Vbox е. :1000 (29): Само Симона липсва, но тя е дъщеря на Кралицата и не трябва да я виждат с такава компания... а и с Майки може да са брат и сестра, нали и Деса, и Глора са били любовници на Пайнера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Жалко, че участието не е по-късно през месеца, щях да отида като съм там. Представям си я колко странно и неадекватно ще ме зяпа, както много често като ме види. :1000 (29): Те и тримата са на редовна смяна в Парадайс, и Ивон с тях. Чак е чудно как някои не са се сгаджосали по-рано, същински тийн сериал като от Vbox е. :1000 (29): Само Симона липсва, но тя е дъщеря на Кралицата и не трябва да я виждат с такава компания... а и с Майки може да са брат и сестра, нали и Деса, и Глора са били любовници на Пайнера. Дениз и Ивон всеки ден пушат наргилета там Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Дениз и Ивон всеки ден пушат наргилета там Нищо изненадващо. :1000 (29): Майки към момента ми изглежда най-стабилен от децата на чалгаджиите, както бях казал някъде. Той и Симона са надеждата, трябва да направят дует. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Ами в крайна сметка не правят нещо кой знае колко лошо. Всички деца на тази възраст им се живее. Само Сузанита прекалява от децата на чалгарите :1000 (29): Иначе Майки с всичките тийн звезди и звездни деца се разбира. Добро дете изглежда наистина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Забелязах, че в списъка с участия за август и септември има две дупки от около седмица, седмица и нещо. Дали е решила да си почива или най-накрая се е наканила да снима клип? :1000 (29): Много ще се замотае ако не е така. Не ми се иска да пусне нова песен чак като за концерта, при положение, че още от юни се е върнала на сцената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Може и да не снима докато не отслабне. Не искам прозорците и вратите по клипове да се разтягат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Да пуска нещо вечееее, мързелана :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Благой е вкарал яката изненада с горящ надпис Деси и сърце. Майката на Деси го похвалила пред България днес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Видях го и аз в инстаграма ѝ. Мил жест, но този ми е много смешен каквото и да направи. А Десислава да си хване някой да ѝ менажира инстаграма. Да взима пример от Галена, нали са дружки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Нашата въобще не снима клип в кратките паузи от участия, а си ходи по почивки. :1000 (29): https://www.instagram.com/p/BnjW1EHCPjN/?ut...id=1q61sym6qh7f Да снима вече, няма какво да чака да влезе в перфектна форма, не е и задължително. Радвам се, че този път поне е качила необработена снимка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Скандална е. Какви дрешки за музеите на Виена. Крайно селска проява :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Кака Деска снима клип на 23 септември. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Кака Деска снима клип на 23 септември. Най-накрая се сети. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 Още ли е с тая черната коса ич не и отива Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 https://www.instagram.com/p/BnuWKJcnIaA/?ut...id=9nvt3jf03egg Не е зле с тази коса. Но в профила й има още снимки от участие и ми прави впечатление, че не си съоброзява облеклото с фигурата си. Облича дрехи, които я правят още по-пълничка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 https://www.instagram.com/p/BnuWKJcnIaA/?ut...id=9nvt3jf03egg Не е зле с тази коса. Но в профила й има още снимки от участие и ми прави впечатление, че не си съоброзява облеклото с фигурата си. Облича дрехи, които я правят още по-пълничка. По скоро пести от парцалки, и износва стария гардероб ... Все пак колко гърла има да храни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 По скоро пести от парцалки, и износва стария гардероб ... Все пак колко гърла има да храни. Е тя беше и в почивка, сега трябва да изкара парички. Някой знае ли на каква песен ще снима клип? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Онзи ден я видях на живо в Южен парк. Нищо общо със снимките, наистина. Майка вика първо, че е много слаба, за да е тя, но после мина с бебето и Благой и си беше тя. В лице е подпухнала като на снимките, но в тяло е много прилична. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Тя вече дори на някои снимки ми се струва по-слаба от предния път, когато я видях на живо преди месец и нещо. Във Фейсбук мернах фен снимка от участие, беше свежарка. Прическата ми харесва, но не ми допада, че си е сложила нещо в устните и прилича на Мария като говори. Но не е като и преди да не е имала временни такива периоди. Поне най-накрая се е почувствала във форма да снима. Сега остава да разберем с кого ще снима... Дано ако започва със С да е Стенли, защото иначе... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Тази перука незабавно да бъде изгорена, нали няма шанс това да е нов цвят и прическа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.