Амброжка. Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 @adorable Да, за същия случай става въпрос, само, че тук малко е изкривена самата случка. Това “пияница” не си го спомням, явно пак нещо съм недочул, докато съм се прехласвал по нея. 😀 Аз като цяло съм добре запознат с отношенията им със Зарко, понеже постоянно висяха при мен и като страничен наблюдател имах поглед върху тях. Дори след известно време аз станах една идея по-близък със Зарко, който ми е разказвал разни техни случки и ситуации, свързани с фалита на Деси, музикалните и проекти и риалититата, в които се включиха в онези години. Тя просто си изпусна късмета с него, защото той наистина е много добро момче, скромен и много възпитан, а това са качества, които грам не се доближават до сегашната и половинка. 🙄 Именно той и неговото влияние върху нея и помогнаха да излезе от творческата дупка, в която беше изпаднала в периода 2009-2011 година. Въобще тази връзка и действаше наистина положително във всички възможни аспекти, но всяко хубаво нещо си има своя край. Но пък в крайна сметка животите са си техни и щом нещата са приключили, явно е имало сериозна причина, но те си знаят най-добре и ние не можем да ги съдим. @ice_hot_sm Ти знаеш, че това е другата ми неизживяна мечта от детството, не се прави. 😏 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Амбри, знам, знам - помня един твой пост, в който сподели тази "травма" от детството ти... Я, кажи, според теб, дали след снимките на клипа е нямало "В страсти нека да горим, в страсти да се потопим..." между кака ни - "непорочната" палавница и твоя човек? Хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Фатмето изтърва и Вафлата. Прдстави си къде би била сега, ако беше с него. Но, тъй като е точното определение на лека жена, не я свъртя и с него. Сега, благодарение на нея, един смядовски парцал се изживява като всичко, което не е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Хахахахах млада е била тогава, а той е искал сигурно да си стои у тях , в сравнение със сегашния Вафльо е принц на няколко бели коне 🙊 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 28 минути, NazzkO каза: Хахахахах млада е била тогава, а той е искал сигурно да си стои у тях , в сравнение със сегашния Вафльо е принц на няколко бели коне 🙊 По скоро това, че нямаше чувства към него оказа доста влияние да се разделят. Той преди това все пак и е бил фен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 2 минути, Slavi каза: По скоро това, че нямаше чувства към него оказа доста влияние да се разделят. Той преди това все пак и е бил фен... Най - точната истина. Просто не го обичаше, беше си секс и една уговорка. А и на нея й се ебеше тогава и затова се нави. И естествено скоро след това го заеба. Тя си обича тоя сега, но след раждането си имаше проблеми. Имаше няколко усложнения, почна да пие хапчета. Те пък я вкараха в депресия, почна й Анти депресанти. Отделно се влоши и няколко други неща, от депресантите напълня. И така до ден днешен, вместо да си седи у тях и да си седне на дто да се оправи, тя върти ИЗ клубовете. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Да, а споре мен е дала шанс от милост... държал се е мило и щедро... ама не става. Тогава бях такъв фен, че всяко едно интервю нейно го препрочитах и си спомням, че някъде беше казала, че едва ли не е останала толкова дълго с него, защото родителите му били уникални хахахах Шматчица е тя, какво ли ще стане с боксьорчето? Аз предвиждам скоро той да и сложи рога, тя да разбере, после да го изрита и да започне да прави истинска качествена музика... и да се отдаде на по-стойностни дейности от живота с него. Или да останат още дълго заедно и скоро да няма и помен от Деси и от Слава, Десс и прочее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Да не е луд да сложи рога на касичката, че да му секте кранчето с пачките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Не знам дали е луд, но изглежда доста глуповат и не бих се изненадал. А бе не ви ли прилича и на Майки визуално лееко.... нашата е за бой Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Може би е незаконен син на Мишо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 И на мен ми е тъжно в какво се превърна Деси Слава. За съжаление, така става, когато се главозамаеш и парите са ти по - важни от всичко. Сега изобщо не я харесвам. Откакто се върна в "Пайнер" няма една хубава песен - всичките и са тип "западна лигавщина", видеоклиповете и - също, няма уважение към никого и нещо и пуска видеоклипове с насилие срещу мъже.......... А визията и.............жалко. Ще си докара сериозни здравословни проблеми с тия килограми. но ще го разбере късно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 5 минути, Kitty каза: И на мен ми е тъжно в какво се превърна Деси Слава. За съжаление, така става, когато се главозамаеш и парите са ти по - важни от всичко. Сега изобщо не я харесвам. Откакто се върна в "Пайнер" няма една хубава песен - всичките и са тип "западна лигавщина", видеоклиповете и - също, няма уважение към никого и нещо и пуска видеоклипове с насилие срещу мъже.......... А визията и.............жалко. Ще си докара сериозни здравословни проблеми с тия килограми. но ще го разбере късно. О! Горките мъже, те са толкова често жертва на насилие, че това е голям проблем в България. Дет се вика гледаш го готин мАж, здрав прав, прибере се и утре не може го познаеш. Жена му го поздравявала вкъщи. И аз съм много против за насилието над мъжете. И за всичко това е виновна Деси Слава, тя цял живот не се насити мъже да бие. То само погледни: Мъжете всичко искат - > Не си ми спешен -> Майната ти -> Гледай да не бъркаш. Ма то цял Хитлер бе, кви са тия правила кво е тва чудо. И пее на испански и английски, че й опера. Буквално надушвам запада като я видя. Сега кат'се върна взимаме по една халба бира и отиваме на протест кифличке: Не бийте мъжете, а със много секс правете. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Много смешно. Аз съм твърдо против извратената тоталитарна идеология, според която мъжете по дифолт са виновни за всичко. Да, има насилници и боклуци, но не всички са такива. Против съм д се слагат под общ знаменател. Певиците с техния нестабилен личен живот не е чудно, че са разочаровани от мъжете. Повечето с ми връстнички или почти връстнички и по наше време имаше голяма антиреклама на брака и семейните ценности, а разводът се смяташе за нещо модерно. Много от певиците се оказаха егоистки, мислеха само за себе си, за кариери, награди и пари, чак на по 30+ се присетиха да мислят за деца. И няма как да не попаднат на боклуци - точно богатите мъже с много пари и възможности често се оказват насилници, лицемери, точно те изневеряват най - много, отдадени са на пороци - алкохол, дрога, безразборен секс, купони, парите им често идват от мръсни сделки. Да се хванеш с богат и известен не е гаранция за истинско щастие. Че няма да останеш гладна и гола - да, но няма да си истински щастлива. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 То всичко точно чайниче, но първо изпусни парата. Второ, Деси Слава издържа нейният мъж, па май пак й кръшка. Разликата е, че всичко е за нейна сметка. В другия случай поне некой актив ще има (да му арчи парите и да си прави кариерата). Иначе викаш да ги накараме на по 15 да се плодят и на 40 да почнат да живеят. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 На на 15, а на по 23. Те децата не пречат на живеенето, променят ежедневието, да, но не пречат на живеенето. По - добре децата да имат млади родители и дълго да са с тях, а не родителите да са с побелели коси на абитуриентските им балове и сватби. Анелия, Емилия, Деси Слава, и Глория като родиха млади, да не би да са си съсипали живота? Не, само така им се внушава. А и младите родители имат много по - голяма енергия да търчат след малките дребосъци. Петя тепърва ще тичат след Паола, не знам дали ще има сили и желание нонстоп да си отваря очите на четири навън, като малката стане на 2. Друго си е на 25 с две годишно дребосъче - лесно ще го настигнеш и опазиш от колите. Сестра ми има деца с 11 години разлика. Не успява да настигне племенника ми и на каката и се налага да играе ролата на бавачка навън. А се сещаш 15 - годишна тийнейджърка колко си умира да търчи нонстоп след четиригодишното си братче, вместо да е с приятели. Имам чувството, че не Деси, а Майки ще отгледа малкия. Тъжна работа. Петя много искам да я видя как ще спринтира на точкчета след Паола. Малките са невероятно бързи.🤣 Ще трябва да смени лъскавите точкеча с колекция от кецки. 🤣 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Преслава постоянно носи кецове. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Много рандом коментари хахахха. Иначе гледам, че Анелия си е качила снимка с Борис... сигурно заформят двете нещо общо... Дано избухнат, че последните им самостоятелни проекти нещо не добиха голяма популярност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Видяхте ли Деса с какви джапанки е и как подскача в къщата на Анелия на рождения й ден?🤣 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 4 минути, xroflx9 каза: Видяхте ли Деса с какви джапанки е и как подскача в къщата на Анелия на рождения й ден?🤣 Дай да видим, де! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 4 минути, asylum каза: Дай да видим, де! https://instagram.com/damyanpopovmusic?igshid=fxo4e7xqvqr8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Спрял съм си инстаграма, не мога да видя. Но си представям 😂 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Егати тьотката 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Деси поне е от малкото можещи и яко пеещи в чалгата. Народните песни как ги пее само.... Винаги настръхвам.... А може да се каже, че не съм кой знае какъв любител на тази музика. Но тя запее ли, слушам с интерес... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Само че вече и пеенето го няма, също като хубавата визия. Изобщо не би ми дремело за външния й вид ако той не беше придружен и от едно покъртително музикално пропадане. Тази жена в момента просто няма нищо общо с Десислава, не може да се нарече дори и нейна сянка. No comment! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Абе, дайте снимката, че да видя тез джапанки, с които Деската си шляпа... На този линк, който сте сложили, отивам в профила на Дамян Попов и нищо не видях там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.