Forbidden Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Една много недооценена песен. Шедьовър от новаторката! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 час , Forbidden каза: Една много недооценена песен. Шедьовър от новаторката! Песента си беше хит като излезе, но заслужаваше много по дълъг живот. Страхотна е. Деса я е изпяла като звяр. Слушаш и трепериш от кеф Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 В петък бях на нейно участие, мога да кажа, че много се постара. Беше изцяло на живо и пеенето ми хареса. Това, което мога да отбележа е, че участието беше подобно на тези, които прави Камелия. Започва с ретро хитовете и почти изцяло залага на тях, "Вторник беше" изобщо и не прозвуча в първата част и се издразних за това, защото самата тя не залага на нея, само сигурното. От друга страна откри с "Птица-сктитница", зашеметяващо и после продължи с "Бели нощи", "Казваш, че ме обичаш", "Две сърца" и "В твоите очи", на всички тези хората се драха, понеже си ми е първата голяма любимка и също щях да се пръсна от кеф, даже си загубих гласа после. Иглежда пълничка, няма да се лъжем, още има доста какво да се желае, на конска опашка, черна рокля и малко по-къса отколкото трябва, но мен това не ме интересува. Импровизира за пореден път и обърква хората, те искат да пеят с нея, врещят буквално, тя извива и изяжда фрази, правеше го много яко, ноооо все пак. Иначе се успокоих за гласа, като й се пее, пее добре. Доооо момента с "Дай да вдигнем много шум", то тя си личеше как не си харесва сама песента, вика назадраве, нещо опитва да танцува, но е дървена, няма емоция, просто иска да свърши. А хората си я харесват тази мазна боза, но на дискотека е очаквано. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 53 минути, Born to Die каза: В петък бях на нейно участие, мога да кажа, че много се постара. Беше изцяло на живо и пеенето ми хареса. Това, което мога да отбележа е, че участието беше подобно на тези, които прави Камелия. Започва с ретро хитовете и почти изцяло залага на тях, "Вторник беше" изобщо и не прозвуча в първата част и се издразних за това, защото самата тя не залага на нея, само сигурното. От друга страна откри с "Птица-сктитница", зашеметяващо и после продължи с "Бели нощи", "Казваш, че ме обичаш", "Две сърца" и "В твоите очи", на всички тези хората се драха, понеже си ми е първата голяма любимка и също щях да се пръсна от кеф, даже си загубих гласа после. Иглежда пълничка, няма да се лъжем, още има доста какво да се желае, на конска опашка, черна рокля и малко по-къса отколкото трябва, но мен това не ме интересува. Импровизира за пореден път и обърква хората, те искат да пеят с нея, врещят буквално, тя извива и изяжда фрази, правеше го много яко, ноооо все пак. Иначе се успокоих за гласа, като й се пее, пее добре. Доооо момента с "Дай да вдигнем много шум", то тя си личеше как не си харесва сама песента, вика назадраве, нещо опитва да танцува, но е дървена, няма емоция, просто иска да свърши. А хората си я харесват тази мазна боза, но на дискотека е очаквано. Всъщност отзивите са винаги такива, което за мен лично е странно. Пя ли все пак Вторник беше. Как се прие от хората. Дай ми шум си е голям хит. Нищо, че тук във форума не се признава този факт. Кво друго пя? Пълен ли беше клуба? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Радвам се, че гласът и отново звупи добре. Иначе има ли снимки, за кое участие стаяа въпрос Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Да, клубът беше препълнен. За Illusion в Студентски град става въпрос. "Вторник беше" не я дочаках във втората част, защото имаше почивка, стана почти 4 и реших да тръгвам. Трябва да ви кажа, че е голямо удоволствие на ретро, просто хората се деряха, ако ми кажете къде освен в YouTube мога да кача, ще ви ги споделя. Личеше, че е доволна на приема, то само аз как скачах и пеех. Няма как да й секнат участията дори и да е в кофти период, има твърде стабилна дискография. Както ви казах не е било ретро вечер или нещо подобно, даже на рекламата беше последното парче, но тя просто пее ретро и й се получава. Но и много си личи, ако пее нещо по задължение милата, обичам я точно заради това, че не може да лъже. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 56 минути, Born to Die каза: Да, клубът беше препълнен. За Illusion в Студентски град става въпрос. "Вторник беше" не я дочаках във втората част, защото имаше почивка, стана почти 4 и реших да тръгвам. Трябва да ви кажа, че е голямо удоволствие на ретро, просто хората се деряха, ако ми кажете къде освен в YouTube мога да кача, ще ви ги споделя. Личеше, че е доволна на приема, то само аз как скачах и пеех. Няма как да й секнат участията дори и да е в кофти период, има твърде стабилна дискография. Както ви казах не е било ретро вечер или нещо подобно, даже на рекламата беше последното парче, но тя просто пее ретро и й се получава. Но и много си личи, ако пее нещо по задължение милата, обичам я точно заради това, че не може да лъже. Facebook/vimeo/vbox7 Ужасно е това да пеят в 4 часа. С каква идея го правят. Да задържат посетителите на клуба до по късно ли. Интересно ми е да я чуя как е пяла. Последните месеци съм харесал само 1 - 2нейни лайфа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Да и аз искам да чуя. Иначе тая работа си е утрепия, Глория и Ивана защо не се бутат вече за участия по клубове толкова. До време е, а Деска е вече не на 20 и с 2 деца. Три де 😄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Заповядайте, намерих 3 клипчета на телефона, мислех, че са повече. Иначе определено в 4 сутринта и след бар за загрявка, просто не можах да издържа, то и аз гоня 30-те. Все пак да кажа, че на живо е къде-къде и като глас, и като емоция, на мен ми хареса. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Out of the sudden Десислава се сети, че има личен канал в YouTube и реши да си го рекламира на стори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Ко? Не, тва съм го изпуснал. Иначе не е зле, то в бар как да пеее.... ще я видим на Рожен. Някой ше ходи ли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Няма ли да пуска нещо ново? "Вторник беше" ми омръзна! Само да не е бълвоч тип "По ги палиш и от Криско..." ли какво беше онова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Миналата година по това време не можехме да си намерим място от кеф с колко много песни в Топ 100 е ДС без дори до пуска нови, а сега няма нито една там. Не е истина колко грозно може да пропадне един изпълнител за отрицателно време, само защото е загубил усета си какво да прави с кариерата си. Дано поне покрай песента на Лидия да се заговори малко за нея. Този път вече наистина е изпаднала в положение да се нуждае от спасителен пояс на младо име. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Аз мисля, че Галин е натиснал Деска и е направил добре. Хитряга е. Поздрави с това, което ако беше отгледано добре можеше да е сред златните хитове на наща според мен. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 хахаха 😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 хахаха 😂 pic upload Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Кви са тия? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Единият е на Деса сина мъжа, другият - не знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Беше тагнато на Благой в инстаргам, но после изчезна. Сигурно е блокнал човека. Нали така прави, особено като някой му намекне, че харчи чужди пари за гъзариите, с които се хвали, хахаха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Нещо за лятото ще пуска ли или ще го кара на флопа си... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Аз мислех, че нещо с Анелия готвят Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Помним ли тази песен? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 12 часа , NazzkO каза: Аз мислех, че нещо с Анелия готвят Друсан кебап. Какво друго може да готви Баба Цоцолана? 😳 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Ем иска ми се да кажа брутален летен хит, ноо 😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Две флопаджийки в един общ флоп 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.