SG Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ох какъв съм мазохист... Пуснах си И това ще преживея и Много луд една след друга... Човекът, който слушаше с мен не можа да познае къде във втората пее Десислава... Как е възможно такова сгромолясвоне само за три години? От Ангелския глас на България до тотална безличница... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Ех,голяма балада! ❤️ Толкова ли е трудно да поръча нещо такова да и направят?!?!И да го изпее така разбира се,нo май много ми се иска. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Диона и Гейлин на участие на Фатмака Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Нещо готино от стара Десислава. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Аз също бих предпочел да пропусне селската вечеринка, но при потвърдено участие се надявам поне да изпее с Джордан “Ангелите плачат”. Класиките си да не ги бута, че гласа и не го позволява вече.. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Десислава ще клипира самостоятелна песен скоро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 преди 23 минути, SG каза: Десислава ще клипира самостоятелна песен скоро. Сетила се. Като се сетя и колко време ще я обработват във видеоклипа може да я натъкми за първа пролет догодина. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 преди 11 минути, Амброжка. каза: Сетила се. Като се сетя и колко време ще я обработват във видеоклипа може да я натъкми за първа пролет догодина. Като за преди концерта я гласи. Но и аз не очаквам нищо силно в последния момент. Стандартна чалга със среден клип навярно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Пълна трахедия е Деса. Стремглаво пътува към Ивана и Глория. Деса няма нужда от самостоятелна песен, а от интееесен проект, може би фийт с някое балканско име. Спечелила е доста уважение сред колегите и е време да се възползва и да търси своя нисша. Пълно разочарование. Срамувам се от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Няма и да се променят нещата, както си и очаквахме. Казаха ми, че не й се занимавало и затова пуска по 1-2 песни на година. Да пускаше поне силни като Камелия и Азис, а не да си цикли с разни, които наистина я отвеждат към Глория и Ивана. Никакъв смисъл от писма и подписки няма. Да я оставим да си мисли, че всичко й е наред. Някой ден може и да се осъзнае, когато вече ще е късно и няма как да се върне там, където преди се качи благодарение на старание и на фенове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 То по-добре нещо като "Вторник беше" набързо направено отколкото да я няма половин година и да пусне срамотия-провал като Анелия, дето да ти е гадно наистина да слушаш, не че си няма и тя онзи мазньоч , но поне въпросния дует с Фикрет така и не видя клип. Иначе не знам, някоя балада може би, да опита с Азис, тъкмо и той малко ще смени или както каза Slavi да потърси някой неочакван изпълнител за дует, толкова хора я ценят и уважават. Но тя е зарила нос както обикновено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Деската ще е в "Автограф". Може там да напишете писмото. 😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Те нали ще й зададат въпроси от сорта на 'Защо си развали гласа и свали нивото на продукцията?'...😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 2 часа , SG каза: Те нали ще й зададат въпроси от сорта на 'Защо си развали гласа и свали нивото на продукцията?'...😁 Ми щото времената се менят. Сега вече една жена трябва да храни трима мъже. Какво нещо е равноправието. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Ми щото времената се менят. Сега вече една жена трябва да храни трима мъже. Какво нещо е равноправието. Мен ме е яд, че явно наистина заради храненето на онзи, третия (който не й е син), тя значително се е отпуснала във всяко отношение. И други хора ми казаха негативни неща за него, някои дори потвърдиха, че голяма част от парите й отиват при него, а тя за себе си и кариерата си не харчи толкова и дори действително взима дрехи на колежки. Към дъното отива Десислава, но все още много се чудя дали е главно заради поредния неправилен мъж или поради други фактори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Ми щото времената се менят. Сега вече една жена трябва да храни трима мъже. Какво нещо е равноправието. Равни права = равни отговорности, 2019 е все пак. преди 1 час, SG каза: Мен ме е яд, че явно наистина заради храненето на онзи, третия (който не й е син), тя значително се е отпуснала във всяко отношение. И други хора ми казаха негативни неща за него, някои дори потвърдиха, че голяма част от парите й отиват при него, а тя за себе си и кариерата си не харчи толкова и дори действително взима дрехи на колежки. Към дъното отива Десислава, но все още много се чудя дали е главно заради поредния неправилен мъж или поради други фактори. Като при всички, комбинация от фактори. Пък и ако има нещо вярно в слуховете от край време, Деса е свикнала да си дава хонорара други да го харчат, навремето я разнасяха, че издържала цялата си рода в Гълъбово или откъдето беше там, че в момента забравих. Сега просто друг е основния бенефициент на нейното спонсорство. Тя пък влачи от колежки рокли, лошо няма, колежките са с чиста съвест как правят благотворителност, Деса в поне една посока е спестовна, ма явно и се налага, щом толкоз гърла чакат на нейния хонорар. Ако не друго, си отгледа единия син с единия хонорар, сега двама, с няколко обиколки е пред повечето си колежки. Междудругото тоя, дето не и е син, всъщност с нещо занимава ли се? Уж беше бокьор някъв, ма не съм чувал виждал или изобщо да са го спрягали в няква спортна среща или каквото и да било. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Не мога да повярвам, че си е споделила видеото, което започва със Сто парички, бате. Към днешна дата навярно е горда, че е стартирала с такива песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Двоен пост Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Двоен пост Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 От 4.11.2019 г. от 18:46, SG каза: Мен ме е яд, че явно наистина заради храненето на онзи, третия (който не й е син), тя значително се е отпуснала във всяко отношение. И други хора ми казаха негативни неща за него, някои дори потвърдиха, че голяма част от парите й отиват при него, а тя за себе си и кариерата си не харчи толкова и дори действително взима дрехи на колежки. От 4.11.2019 г. от 20:17, Lelqtian каза: Междудругото тоя, дето не и е син, всъщност с нещо занимава ли се? Уж беше бокьор някъв, ма не съм чувал виждал или изобщо да са го спрягали в няква спортна среща или каквото и да било. Не е трудно да се досети човек за положението. Гледайте му постовете на този, дето не й син. Безработен човек, който дори не се боксира професионално, че да има собствени хонорари от мачове, непрестранно демонстрира оригинални Rolex, iPhone, Icon, Dsquared2, Philipp Plein, Nike, Dolce & Gabbana, Balmain, Moschino, огромно BMW, дето кой знае колко харчи и каква поддръжка коства... Нощни клубове, наргилета, луксозни заведения и кафенета, все с някакъв такъв като него смешник. Едва ли е от държавните стипендии за национали от по 500-600 лв. максимум, след като задели за ток, вода, парно, бебе и семейство. Дори да печели 2-3 пъти годишно мачове от местните първенства, това пак не са повече от 1000 лева и торбичка с рекламни материали на някой спонсор. Как Десислава да не носи една и съща рокля по месец на участия и да не свежда до минимум разходите за клипове, песни и въобще грижи за себе си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 И на всичкото отгоре дочух, че вече се заглеждал по други по-млади и по-богати. Нашата после пак ще реве в песните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Добре ще ѝ дойде, да му бие шута вече и да се връща към музиката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Така става, когато акълът ти е между краката. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Деса си погуби най ценното - гласът. Не знам какъв олигофрен трябва да си, забда имаш такъв талант и съзнателно да го съсипваш. Не я съжалявам изобщо. Не спря да реве за хуй. Да си сърба попарата сега. Зададох и въпроси за амортизиралия глас в Автограф. Да видим дали ще се отразят... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 От 4.11.2019 г. от 10:28, WindWalkerMonk каза: Ми щото времената се менят. Сега вече една жена трябва да храни трима мъже. Какво нещо е равноправието. Кои са тези трима мъже? Едното е бебе, другото е непълнолетен тийн. Само третото може да се нарече хрантутник. Но леля трябва да знае, че младата плът не е безплатна. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.