SG Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Направо потресаващо. Не знам как успя да се справи що-годе добре с Байряка на концерта след като е такава тотал щета на живо. Дано поне в студио на спокойствие да е способна да извади предишния глас, та поне като й слушаме песните да не сме отчаяни. Да си кажа също така, че за пореден път съм разочарован задето не пусна Любовта не умира и на рождения си ден. Започвам да си представям как ще се замотае до април-май и тогава ще реши, че вече не е подходящо да издава такава песен, защото е дошъл сезона за дискотечните трепачи. И айде пак мазнотия. Много ще ме отблъсне от себе си ако до края не месеца не предложи най-накрая нещо за феновете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Направо потресаващо. Не знам как успя да се справи що-годе добре с Байряка на концерта след като е такава тотал щета на живо. Дано поне в студио на спокойствие да е способна да извади предишния глас, та поне като й слушаме песните да не сме отчаяни. Да си кажа също така, че за пореден път съм разочарован задето не пусна Любовта не умира и на рождения си ден. Започвам да си представям как ще се замотае до април-май и тогава ще реши, че вече не е подходящо да издава такава песен, защото е дошъл сезона за дискотечните трепачи. И айде пак мазнотия. Много ще ме отблъсне от себе си ако до края не месеца не предложи най-накрая нещо за феновете. И с онование за баладата, забави ли се още с нея, като нищо ще я пусне зимата. И пеенето наистина е ужасно зле от това клипче... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Аз пък предпочитам да се е отказала от дуета с Борис Дали (и от всякакви други) Искам самостоятелни песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Спокойно, за лятото няма как да пропусне да издаде самостоятелна дивотия. Но ако преди това не пусне нещо прилично, пък било то ft. Борис Дали, Ани Хоанг или Клеа, сериозно ще издразни мен и други фенове. Ще се прави подписката, струва ми се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Бях забравил колко е яка тази песен. Особено след втория припев, дето разбива вокално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Спокойно, за лятото няма как да пропусне да издаде самостоятелна дивотия. Но ако преди това не пусне нещо прилично, пък било то ft. Борис Дали, Ани Хоанг или Клеа, сериозно ще издразни мен и други фенове. Ще се прави подписката, струва ми се. През годините е доказала, че колкото и да е отвеяна, не може без да пее и без да пуска музика.Така че, ако действително е зациклила само на бози с цел бързи пари, значи има някакви проблеми, които и пречат да бъде себе си. Надявам се да не е заради люлинското гъзе, дето бръмчи напред назад с яка новичка количка, отгоре додолу марков, навирил смачкан нос като се мисли за "българското съкровище". Дано парите от баничките успеят да покрият и за някоя сносна песничка с клипче, а защо не и за ново сценично костюмче, че Десислава по участия върти само 4-5 тоалета. Много ми липсва Десиславата поне от преди 4-5 години, когато криво ляво друго може и да е претупвала, ама музика и фенове никога. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Тая мърла няма ли да пуска вече баладата? Бахти несериозницата... А на клипчето от Роско, пеенето ѝ е потресаващо. Къде отиде ангелският глас? Заприличал е на женски вариант на Стораровия - дебел, кръчмарски... Много взе да разочарова. Дайте да я погнем малко, та да се усети. Не може така да пропилява и талант, и глас... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Колко отсрочка ѝ даваме преди да ѝ изпратим писмо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Колко отсрочка ѝ даваме преди да ѝ изпратим писмо? То не става въпрос само да песента. Тя че ще излезе, ще излезе. Но какво става с потресаващото ѝ пеене напоследък? Явно тя самата не се усеща, не знам... Според мен въпросът с "писмото" трябва да остане и то да бъде пратено до Десислава, та ако ще и най-хубавата балада да изкара. Това няма да реши цялостно проблема, затова трябва ние да ѝ покажем "правия път". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Аз съм й дал лична отсрочка до края на месеца, след това ще трябва да направи много повече от стойностна чалга песен, за да върне предишното ми фенство. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Ще пишем, че иначе няма как. Какво да засегнем в него Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Много неща ме дразнят, но за мен най-важни са гласът и песните. Искам си ангелския глас, който разчувства и истинската музика, която е създавала през годините. Ако трябва да тръгне на музикален педагог, но си искам Десислава, която харесвам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Според мен всички именно това искаме- по-хубави песни и по-добро пеене. Но ще е малко нагло да й го напишем- започни да правиш хубави песни и да пееш по-добре. Трябва по-завоалирано. Да не забравяме, че тя напоследък си е в нейн си свят и си вярва, че феновете й са били разочаровани задето не е клипирала Да вдигнем шум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 И на мен ми липсват хубавите и песни и истинското пеене! То тя си рецитира от 2015/16 година и не пее. Едно изпълнение на ниво няма, както едно време. Мислите ли, че гласът и е безвъзрватно загубен, защото толкова години да не направиш кефа на феновете си, както едно време... Много ще ме е яд, защото е голяма певица, но и с тези цигари.. пс. Гледах едно клипче наскоро от "Гласът", където пя "Не издържам". Толкова емоция, душа и плам в очите. Липсва ми тази Деси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Не мисля, че има "технически" пробреми с гласа, а изцяло емоционални и за това не може да вкара обичайното чувство в пеенето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 И аз не мисля, че е изгубен, но изглежда измъчена, сякаш нещо много в тормози. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
flawless Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 На мен пък ми се струва, че сякаш я мързи да запее като хората по тия участия. И изобщо не се напъва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Пеенето не е маратон. Ако действително я мързеше, щеше да си постои още по майчинство, както и без това беше обявила, че иска поне две години да си стои постоянно при бебето. Човек като нея пее с душа и от сърце. Ако в момента пее с нежалие, със сигурност не е от мързел. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Нещото, което също е странно, е че не е давала интервю от доста време. А със сигурност покрай бременността са я канили, защо ли отказва? Дано не е по примера на оная идиотка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Тази тема ще спра да я чета, защото накрая ще се разплача. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Хахаха нямаа бее 😄 ти си корав десов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 И най-коравият Десов може да се просълзи под звуците на последните парчета и на клипчето от Роско. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Доста зле звучи... какво и става. Някой няма да ли контакт с нея или с близките и съветници 😁🤔😋 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Една степен по-добре от предното клипче, но гласът й наистина си остава променен към лошо. Как нежно се лееше преди, как едвам-едвам излиза сега, с кръчмарски маниер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.