rexregul Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Май грешна инфо за дует с Борис Дали - не Десислава, а Емилия https://signal.bg/емилия-и-борис-дали-изненадват-с-нов-ду/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Отчайващо е положението значи Май ще откара още една година без нова песен :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Нова песен ще има, но чудно каква ли може да бъде тя след като очевидно изпълнителката я е запазила за по-горещите сезони... Би било приятна изненада да представи нещо като "В твоите очи", "В друг живот" или пък фолклор. Но не съм сигурен дали към 2019 има каквото и да е желание да радва феновете така, самата тя просто съвсем е забравила коя е Деси Слава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Имаше някой, който даваше някакво уж вътрешно инфо. Къде изчезна, защо никой не ни ъпдейтва? И да вземе да отиде на някакво интервю вече.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Така е, нова песен наистина ще има. На 9 март беше в студио да я запише. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Не мога да разбера себе си ли се опитва да излъже, или феновете си с тея обработени снимки.. Днес има участие в моят град, но със сигурност ще пропусна..Стигат ми толкова разочарования за последната половин година от нея..Заслужава, докато се фръцка на сцената някой да отиде при нея и да и разкара шибаната перука от тиквата, че вече не се трае.Каква хубава коса имаше като се върна в Пайнер, а сега не сваля това гнездо от главата си.Никаква самооценка за себе си няма, язък..Ни музикално, ни визуално не отговаря на името Деси Слава.Яд ме е, много ме е яд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Ебахти мърлата... Най-много мразя като някой ни прави на будали. Нали всяка вечер по дискотеките всеки я вижда реално каква "фиданка" е. Какво е тръгнала с номерата на Андреа? Егати неуважението към почитателите си... Като толкова си се комплексирала от килограмите си, отиваш на фитнес, или правиш там каквото е необходимо, за да влезеш във форма, и не си гóлиш постоянно бутовете... Агати, никакъв усет за стил няма. А най-гадното е, че си съсипа гласа. По-добре да се отказва и да не се излага повече, поне да си останем с хубавите спомени за някогашните Ангелски глас и прекрасни песни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Деси може и да няма нова песен, но Майки скоро май ще дебютира : Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 😂🙊💁 Скандална е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 😂🙊💁 Скандална е... Скандално проста ако питаш мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Скандално проста ако питаш мен. Абсолютно! Абе, хора, дайте наистина да ѝ спретнем едно хубаво писмо, ала "четеш и ревеш", белким се чукне в тъпата тиква и осмисли някои неща... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Айде. Кой ще пише. Кой е навит? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Ако я терорят вкъщи да уйдисва само на музикалния вкус на родата, едва ли ще чуем отново песни на истинската Десислава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Ама тя не е и чак толкова пълна, а си е симпатична. Защо си пипа снимките не знам. Да спре да и пука, затова как изглежда и да затапи всички с глас и стойностна музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Не мога да разбера себе си ли се опитва да излъже, или феновете си с тея обработени снимки.. Днес има участие в моят град, но със сигурност ще пропусна..Стигат ми толкова разочарования за последната половин година от нея..Заслужава, докато се фръцка на сцената някой да отиде при нея и да и разкара шибаната перука от тиквата, че вече не се трае.Каква хубава коса имаше като се върна в Пайнер, а сега не сваля това гнездо от главата си.Никаква самооценка за себе си няма, язък..Ни музикално, ни визуално не отговаря на името Деси Слава.Яд ме е, много ме е яд. Това не е фотошоп. Това е ефект от диетата и режина, изготвени от Благой Много ми хареса снощи в гласа как момиче изпя В твоите очи. Кама я знаеше на изуст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Реве ми се, наистина! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Аз мисля да поспра да се занимавам с Десислава. Така или иначе напоследък интересът ми към нея спада все повече и повече. Предполагам, че ще й остана фен, но не както до сега. Да прави каквото сметне за добре, нейна си работа. Дано някой ден отново да видим онази Десислава, която харесваме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Трябва да напраят нещо таковааа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 В по-голяма дупка не се е забивала за цялата си кариера до този момент. Плюс, че е изтрила снимката от инста... явно чете тук-там... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Положението наистина е отчайващо. Напълно си заслужава отлива на верните ѝ почитатели. Дали безвъзвратно изчезна тази ни Десислава? Надяваме се - не! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Пепа Янева ли е това? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Искам кавър с клип. Да затвърди новия си стил. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Аз вече не знам дали не искам просто нещо ново от нея, каквото и да е, че толкова време мина от последното ѝ що-годе слушаемо... 🙊😂💁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Мен в дългосрочен план Много съм добра ме зариби. Деска е направила страхотен лайв в Лондон. Гласа и е във форма, макар и малко по грубоват, но все пак пее като звяр, което отдавна не се беше случвало https://www.facebook.com/664988076946045/po...92525444192296/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.