Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 След успеха на Тошка (Слави и Криско) е време и Деса да забие един национален хит. Голямо дупе голяма работа, малко дупе сексиии... :1000 (29): Фатме фийт Щилиян - Кел кел. Ще е култова разбивация. На Деса много и ходи. И с чувство я пее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Десислава ще помага на Камелия в Гласът. Изглежда покъртително с тая прическа. Перука е нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 5 hours ago, NazzkO said: Десислава ще помага на Камелия в Гласът. Изглежда покъртително с тая прическа. Перука е нали? .То май е заснето отдавна това. Още като се разкарваше с тази перука. Наистина е покъртителна. Но поне ще я гледаме пак някъде за 2-3 седмици. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 52 минути, Slavi каза: .То май е заснето отдавна това. Още като се разкарваше с тази перука. Наистина е покъртителна. Но поне ще я гледаме пак някъде за 2-3 седмици. Не са ли само за по ден-два? Ще се радвам, така или иначе не съм го гледал този сезон. А утре ще я дават ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Май е от утре, да. Предполагам ще участва във всички епизоди със двубои, но нека видим де. Дано и в Капките се мерне като я имитират😇 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 https://www.facebook.com/groups/1563238503968021/permalink/2136659413292591/ На Ретро Деска пее и Просто забрави Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Сестра ми гледа с мен гласът и не можа да я познае. И какво, само се хилеше, а Камелия я представи като най-добрия изпълнител в жанра. Нещо ми е мътна цялата ситуация 😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Камелия вече разбра, че с хейт по жанра и по конкретни изпълнители, няма да й се получи. Няма как да получиш одобрението на гилдията, като я подценяваш. А и продуцентите са натиснали да извикат Деси слава. Какво й остава на Камелия? Да плюе? Да се пени? Няма защо да го прави. А както знаем, в бранша са добри актриси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 40 минути, NazzkO каза: Сестра ми гледа с мен гласът и не можа да я познае. И какво, само се хилеше, а Камелия я представи като най-добрия изпълнител в жанра. Нещо ми е мътна цялата ситуация 😂 А и доста малко участие. Няма ги после на самите двубои гост изпълнителите. Готини са. Очаквам Деса да вземе по адекватно участие в следващите изпълнения... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Току що, Slavi каза: А и доста малко участие. Няма ги после на самите двубои гост изпълнителите. Готини са. Очаквам Деса да вземе по адекватно участие в следващите изпълнения... Малко ми бяха като две клюкарки, седнали на кафе и обсъждат мъже. Нищо за пеенето. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 1 час , meleto каза: Камелия вече разбра, че с хейт по жанра и по конкретни изпълнители, няма да й се получи. Няма как да получиш одобрението на гилдията, като я подценяваш. А и продуцентите са натиснали да извикат Деси слава. Какво й остава на Камелия? Да плюе? Да се пени? Няма защо да го прави. А както знаем, в бранша са добри актриси. Камелия никога не е казала лоша дума за Десислава. Точно обратното. Винаги се е възхищавала на нейният глас. Казвала го е много пъти. Камелия не е от хората които биха казали нещо което не мислят. Факт е че Десислава е огромна певицата но последните години прави страшно глупави песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 2 часа , meleto каза: Камелия вече разбра, че с хейт по жанра и по конкретни изпълнители, няма да й се получи. Няма как да получиш одобрението на гилдията, като я подценяваш. А и продуцентите са натиснали да извикат Деси слава. Какво й остава на Камелия? Да плюе? Да се пени? Няма защо да го прави. А както знаем, в бранша са добри актриси. На мен пък не ми изглеждаха лицемерно. Усетих една взаима симпатия докато се кискаха. А и изпълнителите си избират помощници, а не продуцентите. ДесиСлава навремето бе избрала леля си Мими Иванова. Кама доста добре се е реабилитирала от периода, в който плюеше. Когато си доволен от това, което си постигнал и постигаш, си даваш сметка, че е излишно. Кама наистина представи Деса еднозначно. Под най добър имаше впредвид като вокални възможности и техника, а не като най хитов или актуален. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 3 часа , meleto каза: Камелия вече разбра, че с хейт по жанра и по конкретни изпълнители, няма да й се получи. Няма как да получиш одобрението на гилдията, като я подценяваш. А и продуцентите са натиснали да извикат Деси слава. Какво й остава на Камелия? Да плюе? Да се пени? Няма защо да го прави. А както знаем, в бранша са добри актриси. Луна ли да покани? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 https://www.facebook.com/groups/1563238503968021/permalink/2153782051580327/ Деска пак е с нова прическа. Сладурка е 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Айде да пуска нова песен вече. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 34 минути, Slavi каза: https://www.facebook.com/groups/1563238503968021/permalink/2153782051580327/ Деска пак е с нова прическа. Сладурка е Толкова ли не можеше да отиде с такава визия и в Гласът? Не знам тогава кой й беше налял в главата, че онази тъмна коса с бретон я прави по-свежа. Още повече не знам как и аз самия се бях заблудил, че е свежа така, покрай няколкото снимки. Иначе се радвам, че 'войната' Десислава-Камелия най-накрая беше прекратена в национален ефир. Много кефят заедно. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Добре ѝ е така, а и лицето ѝ изглежда по-нормално. Дали няма да избухне с нова песен тази седмица, щом е записала на 9 март... Няма ли някой да изскочи с вътрешна имформация, или да звънне на пр на Дес и да питааа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 И аз от няколко месеца насам все си казвах, че може да излезе през новата седмица, но когато идваше петък осъзнавах, че Десислава навярно в момента си е седнала на канапето вкъщи, яде си банички и пуши цигари, подготвяйки се за участията, които й вървят дори без да пуска песни. Е, спрях да я очаквам... Твърде скоро е след записването на песента. Трябва да снима клип и после няколко пъти да го връща за поправка докато не я направят Топ мацка. Направо див бангър за края на пролетта и началото на лятото след няколко седмици, друго не й е нужно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Деси е снимала новия клип. Парчето било бързо, но според чулите го е по добро и хитово и от И на всички като теб 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Хмм искамм да го чуя тва видеоооо чува ли сд нещо от пресента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Току що, NazzkO каза: Хмм искамм да го чуя тва видеоооо чува ли сд нещо от пресента Не, снимка е. Въпросния потребител, който го е качил, може би разполага с клипчето. Но май не е на Любовта не умира, ако въобще има такава песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Аз исках да се присъединя в групата, я да ме одобрят бързо. Пиши му да прати клипааа 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 (редактирано) преди 12 минути, NazzkO каза: Аз исках да се присъединя в групата, я да ме одобрят бързо. Пиши му да прати клипааа 😁 Аз съм се чудел що те няма. Ще те одобрят. Чеки да видя дали аз мога. Бяха ме направили админ на страницата, но не знам дали и за групата важи... Не успях. Нямам права в групата. Само в страницата... Редактирано Април 16 от Slavi Редакция Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 9 минути, Slavi каза: Аз съм се чудел що те няма. Ще те одобрят. Чеки да видя дали аз мога. Бяха ме направили админ на страницата, но не знам дали и за групата важи... Хахах ша влизам, чакам още 😁 искам повече инфо и заглавие Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Кажете на Деса да обяви вече клипа в страниците си с повече инфо... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.