Амброжка. Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 От 12.06.2019 г. от 13:25, NazzkO каза: Нали се беше заговорило, че с Анелия подготвят нещо:Д Анелия към днешна дата е бита карта.Незнам коя на коя ще помага да си спасяват кариерите.Да прави нещо с Галена, Цура, Преслава или малкия хомо бандит Теофиков, друго спасение не виждам.И малко да се вземе в ръце, на нищо не прилича от доста време.И не говоря само за килограми, а цялостната и визия - поведение, облекло, прическа..Имам чувството, че е абонирана за последните колекции на Илиенци.Никакъв усет няма, а уж бачка със стилист.Да и влеят нейните хора малко акъл в тъпата глава и да спрат с мазните суперлативи,защото не е останало почти нищо от онази звезда Деси Слава, която феновете и обожавахме навремето.Пълна деградация, баси.. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Днес ще е в шоуто на Слави... за първи път интервю и информация да се надяваме, а не само лиготии и лъскане на ЕГО от страна на водещияв... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Амброжка. Публикувано Юни 15 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 15 Сега се присетих за една интересна случка между Фатме и бившия и, на която станах неволен свидетел преди няколко години.Може би е било пролетта на 2015-та, когато работех в един ресторант, а шефчето ми беше голямо аверче със Зарко и той често идваше с Деса да хапват при нас.Та дойдоха един следобяд някъде в делничен ден и ми поискаха обедното меню, за да си поръчат.Зарко си поръча нещо леко, ама не помня какво точно /може би пилешко филе с няква салата и една вода/, а наща лакомница си поръча пилешка супа, картофени кюфтета и агнешка дроб сарма за десерт, подкрепени с една голяма наливна бира и няколко филии хляб хахаха.Никога няма да забравя физиономиите на шефа ми и на Зарко, който в края на поръчката я сряза с думите: “Ти луда ли си, няма да стане, избери си само едно нещо за хапване и пий една вода”, при което Фатмето го контрира с нещо от сорта на “Ама гладна съм бе Зарко, и ми е много горещо, пие ми се бира”.В тая ситуация просто щях да изригна от истеричен смях, ама добре, че имам жесток самоконтрол хахаха.И накрая двамата стигнаха до консенсус, който беше малка наливна и една порция агнешка дроб сърма, които ламята омете като невиждала.И до днес като се сетя за тази ситуация се превивам от кикотене, беше просто сублимен момент.Даже мисля, че беше разказала кратка версия на историята по време на участието и в брадъра, който спечели.Та явно глада я мори отдавна, просто парите преди Пайнер не са стигали. 🤣🤣🤣 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Милатаааа ❤️🥳😅😅😅 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Тази жена ми изглежда твърде спокойна като за изпълнител, който наскоро пусна втория си най-голям провал в последните 5 години. Сякаш изобщо не планува да издава нещо по-силно. Изглежда, че голямата бройка участия съвсем й е замаяла главата и може би я кара да си мисли, че вече няма смисъл да си зава зор за нищо щом тъй или иначе й вървят. Слави много добре го каза наскоро- предстоят много тежки времена за нея, а тя дори не го осъзнава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Те не предстоят, защото вече са настъпили и не виждам изход от тук насетне.. Никакви усилия не направи да ги избегне, и това е пагубното в случая. Язък за потенциала, който носи /носеше/.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Още нищо не е видяла, според мен. Върти си по над 10 участия на месец и прибира пачки. Все още привлича начален интерес с проектите си и прави доста милиони. В розов свят живее, но като наближи 50 положението ще е друго, струва ми се. Директно при останалите легенди, които не се осъзнаха навреме и изпаднаха безвъзвратно зад борда. А със съсипания глас не се знае дали и за фолклор ще я искат. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Писмо! Писмо! Време е! Ама от онези, тип "четеш и ревеш"... Най ме е яд за гласа. Не мога да се примиря с кръчмарозвучащия ѝ вече такъв. Отиде на кино прозвището "Ангелският глас"... Бахти мърлата... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Мисля, че е достатъчно да коментираме случващото се в някоя от фен групите и, след което да и пратим мнениятя. Имам чувството, че на нас ни пука повече за гласа и, отколкото на самата нея. По лошото е, че не осъзнава, че без гласа и визията си, няма как да оцелее. Вече не само, че не превъзхожда никоя с нищо, но и дори дебютантки звучат и изглеждат по адекватно от нея... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 И каква е гаранията, че тя ще прочете нещо, изпратено по имейл или лс-та. Едва ли чете всичко, което и се праща от фенове. Пък и дали й пука за мнения, е отделен въпрос. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Разсипаха го това момиче със статии за килограмите. Вече ми е банално да ги чета.... Не знам как ги приемате, но на мен ми писна... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 От 20.06.2019 г. от 7:07, i810 каза: Разсипаха го това момиче със статии за килограмите. Вече ми е банално да ги чета.... Не знам как ги приемате, но на мен ми писна... Малко и е. Килограмите са и последния проблем в момента... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 1 час, Slavi каза: Малко и е. Килограмите са и последния проблем в момента... Да. По-добре да я погнат за гласа. Но тъпите сайтове повече се хващат за външността, отколкото за други съществени проблеми, какъвто е "Ангелският глас вече е просто обикновен глас". Ето, ако някой от тези сайтове чете тук, давам му идея за заглавие на статия. Това пó би я разстроило. Тя сякаш свикна вече да чете за килограмите си и може би е попритръпнала. Но да се хвърли "кал" върху белите криле на гласа ѝ, мисля че повече би я трогнало... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 10 минути, ice_hot_sm каза: Да. По-добре да я погнат за гласа. Но тъпите сайтове повече се хващат за външността, отколкото за други съществени проблеми, какъвто е "Ангелският глас вече е просто обикновен глас". Ето, ако някой от тези сайтове чете тук, давам му идея за заглавие на статия. Това пó би я разстроило. Тя сякаш свикна вече да чете за килограмите си и може би е попритръпнала. Но да се хвърли "кал" върху белите криле на гласа ѝ, мисля че повече би я трогнало... Ако пуснем писмо към медиите, ще е много хейтърско обаче. Такъв тип критика, трябва да е по тактична. Направо Ангелския глас остана и без глас ще е по точно описващо нейния казус. Така като нея пее всяка втора кръчмарка. Че и доста по правилно без да се пънат женичките. Деси преди Благо и Пайнер беше започнала да мисли и действа доста по философски и това доста ми харесваше. Сега интервюта не дава, но редките и появи навяват в мен по скоро някаква негативна емоция, птколкото онзи сантимент от преди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Е вижте само последните сторита на малкия биксьор... не може да имаш дете от такъв и да си живееш с него, а дс се иска да взима адекватни решения. Попаднах на инста стори от Лондон и Не казвай любе лека нощ я пее супер, гласът е там, но трябвв да му се помогне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 (редактирано) Ми как да й повляе човек с едва завършено основно образование и нагъл до безкрайност. Поне в спорта да напредваше, ама ето, че изобщо не се класира за Олимпиадата в Минск, където са сега националите. Добре, че са парите на жена му, да се гъзари. Само дето тя, за да ги изкарва, занемари всичко, с което беше известна и обичана. Дано поне случайно нацели да пусне скоро някой хит. Редактирано Юни 22 от rexregul 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Поздравявам ви с любимата ми нейна песен.Жалко, че тази версия не я изпълнява по участия, а оня цигански мъзгоч с Азис.Какъв нежен глас вади тука, направо се разтапям. 🖤 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Не разбирам провала на "Вторник беше"... Страхотна е песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 От 16.06.2019 г. от 1:15, Амброжка. каза: Сега се присетих за една интересна случка между Фатме и бившия и, на която станах неволен свидетел преди няколко години.Може би е било пролетта на 2015-та, когато работех в един ресторант, а шефчето ми беше голямо аверче със Зарко и той често идваше с Деса да хапват при нас.Та дойдоха един следобяд някъде в делничен ден и ми поискаха обедното меню, за да си поръчат.Зарко си поръча нещо леко, ама не помня какво точно /може би пилешко филе с няква салата и една вода/, а наща лакомница си поръча пилешка супа, картофени кюфтета и агнешка дроб сарма за десерт, подкрепени с една голяма наливна бира и няколко филии хляб хахаха.Никога няма да забравя физиономиите на шефа ми и на Зарко, който в края на поръчката я сряза с думите: “Ти луда ли си, няма да стане, избери си само едно нещо за хапване и пий една вода”, при което Фатмето го контрира с нещо от сорта на “Ама гладна съм бе Зарко, и ми е много горещо, пие ми се бира”.В тая ситуация просто щях да изригна от истеричен смях, ама добре, че имам жесток самоконтрол хахаха.И накрая двамата стигнаха до консенсус, който беше малка наливна и една порция агнешка дроб сърма, които ламята омете като невиждала.И до днес като се сетя за тази ситуация се превивам от кикотене, беше просто сублимен момент.Даже мисля, че беше разказала кратка версия на историята по време на участието и в брадъра, който спечели.Та явно глада я мори отдавна, просто парите преди Пайнер не са стигали. 🤣🤣🤣 https://www.vbox7.com/play:77de122db0 Да не става въпрос за този случай? Като се сдухам, понякога си го пускам. Толкова миличко го обяснява, супер естествена е. Много си отиваха със Зарко, доста по-дисциплиниран и улегнал от Благой. Аз най-често съм я виждал с Благой, но с него не знам какво я свързва. Просто Зарко е по-особен характер с изисквания. И можеше да я вкара в прав път, само че той искаше и отдаване и семейство и тя да отиде в Русе, а това съвпадна с периода на завръщането в Пайнер, когато тя имаше нужда от подкрепа за кариерата си. В кофти момент. Иначе щом ѝ се яде, да яде. Наистина, както казват някои други нейни фенове - това е най-малкият проблем в нейния случай. В момента може би си гледа детето, докато е малко, защото Майки майка ѝ го изгледа предимно. Разбирам я, не е на 20. Ние пък така изисквахме и изискваме от Глория - нея пък в момента нищо не я спира да се вихри, но просто трябва да разберем, че нещата се променят. И ако ги харесваме, да ги приемем, а пък ако се размърдат, размърдат. Въпреки всичко, ако решите да пращате нещо и да пишете, пак ви казвам - ще се включа, защото уважавам Деси. В последните седмици много я слушам. Честно казано, направи страхотни парчета и на английски. И тази за Евровизия, и с Алекзандър, и Май плежър, май пейн... и Славатроника, и какво ли не, обаче хората си искат комерса, все още. И тук-там нещо като "И това ще преживея" за цвят. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 "Дотук" е страхотна песен, от страхотния албум "Ези-тура", където всичко ми харесва супер много и ми носи носталгия... Толкова липсва сега това нежно гласче... А как а сладурана беше тогава - супер нежна, с тези големи очи, същевременно и малко палава... Амбри, освен от гласа ѝ в този клип, се разтапяш и от друго нещо, нали? Хаха А относно "Вторник беше" - песента е добра, но недоизпипана. И като се добави това, че се пусна в момент, в който всеки ден излизаха нови песни, бързо отмина... Да внимава повече следващият път и да си доизкусурява нещата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 23 минути, adorable каза: https://www.vbox7.com/play:77de122db0 Биричката на раздора. Опасна е... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 34 минути, ice_hot_sm каза: А относно "Вторник беше" - песента е добра, но недоизпипана. И като се добави това, че се пусна в момент, в който всеки ден излизаха нови песни, бързо отмина... Да внимава повече следващият път и да си доизкусурява нещата! Ами тя си пусна песента между "Акула" и "Тръгвай си". Другите песни, които излязоха между тези двете също са флопове кажи-речи. Само Яница е минала 2 милиона. Като се замисля, това е първата песен на Деси Слава в Пайнер, след завръщането, която е бърза, поп фолк със сериозен текст и не се оцени... Според мен песните от миналата година и изиграха много лоша шега. Ако беше пуснала една балада сега, за да се издигне отново в очите на хората, и беше оставила "Вторник беше" за есента, щяха да се получат нещата, но к'вот-такова... Минало е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Ох, не бях го гледал това видео, Зарко и Деси са много яки там, а тя си е луда, много луда, просто я обожавам. Да беше останала с него, то си личи, че е свестен, но си и личи, че е искал да я спре, не е бил съгласен с участията... То това е проблем при всички, тези мъже пък дразнят специално, изобщо не им вярват, тя 20 години кариера има, легенда за жара, той ще я спира... И те нормално си избират музиката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 И аз си припомних клипчето. Големи сладури. Зарко е много взискателен, но влияеше добре на Деси. И като килограми беше топ докато беше с него и вокално. Забраните за алкохол са си давали отражение. Сега щеше да бъде далеч по щастлива с него. Деси не бе готова да се лиши от нищо в начина и на живот. Зарко небя е карал да спира да пее, а да намали оборотите, на които работи, особено ако бе родила от него. Сега Деса ди бие главата с Благой. Нито му пука как изглежда, нито как се чувства, нито как пее. Пука му само да я смуче и харчи парите и. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Не я харесвам, ама вие я направихте на нищо тая жена и то без тя да има грам вина. Понякога като човек не знае е по - добре да замълчи. Най - добрата ми приятелка живее в нейния блок и са страшно близки двете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.