Slavi Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 5 минути, SG каза: Направо да пишем и най-големия хит за годината Няма да ми мине за нейн. Сензация през 2000, сензация и през 2019. Я кажи, ще я сменяме ли с Преси след новия хит утре? На там отиват нещата. Поне и другата е със Слава в името, гласовита е, а и вече е топ мацорана. Най странното е, че колкото повече долнее, толкова повече и се възхищавам. Пръскааа. Но и Лидия и Десита са кандидатки за нови любимки. Дс видим как ще се развият. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 28 минути, Slavi каза: На там отиват нещата. Поне и другата е със Слава в името, гласовита е, а и вече е топ мацорана. Най странното е, че колкото повече долнее, толкова повече и се възхищавам. Пръскааа. Но и Лидия и Десита са кандидатки за нови любимки. Дс видим как ще се развият. И аз се насочвам към Лидия и Десита, при втората дори няма да се налага да сменяме името на сектата. А Пресли е правена по формулата на Десислава, все пак, нормално е към нея да се ориентират разочарованите фенове. Аз до едно време се дразних колко повече успехи успява да си докарва със сходни ходове докато ДС се бори със зъби и нокти, но това може би просто е било знак към коя ще се пренасочат Десови някой ден. А сега сериозно- опасявам се, че съм твърде сантиментално обвързан с предишната Деси Слава и със спомените, които имам през всичките тези години, за да я сменям тепърва. А и част от мен още иска да вярва, че ще оправи, да му се не види. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Даваме и още малко шанс... но слагаме и Петя с новото носле в играта 😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Направо не е за вярване колко много успя да й повлияе и да я промени един простак. Сякаш магия й е направил за да си осигури бездънна касичка и същевременно буквално опропасти в нея всичко, с което си печелеше фенове през годините. Нито песните й песни, нито държанието й е каквото беше, никакво новаторството, нито дори си цени феновете, които все още има. И тя взе някви парфюми и материалти придобивки да си пуска по сторитата, като него. Или пък кифленски селфита. Не можеш да познаеш, че инстаграмът й е на певица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Абе магия. Ти като си проста комплексарка и акъла ти е между краката никаква магия не ти е виновна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 11 часа , rexregul каза: Направо не е за вярване колко много успя да й повлияе и да я промени един простак. Сякаш магия й е направил за да си осигури бездънна касичка и същевременно буквално опропасти в нея всичко, с което си печелеше фенове през годините. Нито песните й песни, нито държанието й е каквото беше, никакво новаторството, нито дори си цени феновете, които все още има. И тя взе някви парфюми и материалти придобивки да си пуска по сторитата, като него. Или пък кифленски селфита. Не можеш да познаеш, че инстаграмът й е на певица. Не е само Благой. Влиянието идва и от колежките и. Но най виновна си е тя. А имаше момент, в който ДесиСлава бе синоним на качествена музика и нямаше допирни точки с тъпите чалгарки. Най странното е, че участията и са пълни. Преди като пееше Тина Търнър и балади по участия, половината дискотека беше празна. Сега като пее кючеци и маанета, публиката е доволна. И това може би я обърква до някаква степен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ама преди изтъкваше, че не харесва маанета и ги пее зорлем, щото й се налага. Докато вече свикна с циганско обкръжение и се научи да харесва циганиите, дето сега ни пробутва постоянно. Не е лъжа, че участията й са пълни. Ама тия дето ходят, го правят заради маанетата, без значение кой ги пее, а не заради нея. Докато преди много хора ходеха специално нея да слушат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Тя направи своя избор и си плаща цената сега. Превръща се бавно, но сигурно в карикатура... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Ох стига сме я плюли... Да се посмеем на Пайнер. Качили са й доста стари песни в Spotify (започвайте да превъртате класиките!) и Шоколад за двама са я писали от 1993.Я виж ти какви песни правила нашата на 14 години, а ние се чудим защо на 40 изтрещя. Да отбележим също така, че явно пее от преди Глория- тя е Примата! ПП: И за да не е само подигравка- браво, че са се постарали специално да направят яки обложки на старите песни. Кефят! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Ууу, жалко, че вече не слушам в спотифай ахахах я скрийншот да видим Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Попа от сусам има ли я? Една от най-емблематичните й. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Всичките ѝ песни от 1997 са уникални ХАХАХ, как са могли да я накарат да изпее такива неща... Вече през 1998 харесвам първия албум, не знам защо толкова го недолюбвате, но е супер, даже има няколко класики. Просто стана супер звезда със следващия албум, но за мен реално най-хубави са "Мистерия" и "Завинаги", както и "Любовта е само чувство", просто са супер различни, но за съответните години бяха едни от най-хубавите и са си в неин стил всичките песни в тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Както са я накарали после да изпее Фактите го сочат - много лесно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 4 часа , DarkChild каза: Попа от сусам има ли я? Една от най-емблематичните й. Сто парички, бате е по-емблематична.😉 И двете ги няма, голям пропуск. преди 3 часа , adorable каза: Всичките ѝ песни от 1997 са уникални ХАХАХ, как са могли да я накарат да изпее такива неща... Не мисля, че някой я е карал. Такива песни са й в кръвта, с удоволствие ги е изпяла. Btw честит рожден ден на Майки. Пълнолетен син има Деската, направо не мога да повярвам как минава времето. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Всички теми за изпълнители вече са под един префикс, с цел по-лесна откриваемост и категоризация. Харесва ли ви? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Колко добре изглежда. Защо не може винаги да се носи така... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 5 часа , SG каза: Колко добре изглежда. Защо не може винаги да се носи така... Защото е безвкусна комплексарка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Вкусът определено не е най-силната ѝ страна... Тая тема се превърна от фенство в хейт .... 😄😄😄😄😄 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Въх, какви обувки, какво чудо... и тая коса... добре дошли в 1998 🤣 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Най - добрата й песен: Не случайно и на участието на Галена изпя точно нея. И на Анелия на участието пак! Екстра е! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Ето нещо далеч по-приятно за ухото... и окото 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 17 часа , DarkChild каза: Недоумявам каква е причината за този ужасен стил. Тя ли се харесва или някой я заблуждава, че така е секси и не й личат килограмите? Поне дискотеката отново е препълнена. Причината да си вярва, че кариерата й върви в правилна насока. преди 34 минути, NazzkO каза: Ето нещо далеч по-приятно за ухото... и окото Предлагам в тази тема да спрем да постваме хубавите й проекти за неопределено време. Не искаме хората да свързват Десислава от този клип с онази от горната снимка. Все пак са различни изпълнителки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 12 часа , NazzkO каза: Въх, какви обувки, какво чудо... и тая коса... добре дошли в 1998 🤣 Аз продължавам да мисля, че си гледа децата вкъщи, а праща Снежина да се представя за нея на участия. 1 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.