NazzkO Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 И аз вече си мисля така🤣🤣🤣 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 3 часа , SG каза: Недоумявам каква е причината за този ужасен стил. Тя ли се харесва или някой я заблуждава, че така е секси и не й личат килограмите? На тази конкретна снимка не е проблема в стила, нито нещо се издува, нито прозира. Не е и толкова къса роклята. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 4 часа , asylum каза: Аз продължавам да мисля, че си гледа децата вкъщи, а праща Снежина да се представя за нея на участия. А Марко какво прави през това време? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 5 часа , Blueberry каза: На тази конкретна снимка не е проблема в стила, нито нещо се издува, нито прозира. Не е и толкова къса роклята. На мен цялата визия ми напомня на някоя ретро чалга дива от сорта именно на Снежина. Което е съвсем далеч от имиджа й. Далеч по-стилна е била в някои периоди Десислава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 6 часа , DarkChild каза: А Марко какво прави през това време? А, не знам - те отдавна се разделиха. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Ето нещо недооценено, но от златната колекцийка. Защо така не се забеляза Вторник беше? Мен ме кефи, но може би не е със звученето на масов хит, а и излезе в неподходящ момент 🤔 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Мен първият месец ми беше влязла под кожата тази песен, но ми омръзна бързо, наистина се издразних и на себе си си, че толкова бързо ми омръзна, обикновено Деси пее така, че да откриваш по нещо ново и да те зарибява пак. Последно такава беше "И това ще преживея" и до днес я слушам без да ми омръзне. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 На всички като тебе май е сниман на същото място. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Май да, най-големия ѝ самостоятелен хит от втората пайнерката ера 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Тайно се надявах, че до края на лятото Десислава ще пусне още нещо, с което тази път да й се получи, но вече съвсем не виждам никакви изгледи за това. Дайте да залагаме кога ще й дойде голямото тежко осезание до къде са я докарали грешните ходове и бездействието. Аз залагам до края на следващата година, най-много по-следващата. Дали вече ще е късно? Хм... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Аз като я гледам е просто на друг етап сега. Иска сигурност. Прекарва повече време с Борис, отколкото с Майки на неговата възраст като беше, участията ѝ вървят стабилно и артистът в нея дреме здраво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Хубаво е, че този път прекарва повече време с детето. Но не това поражда проблема, а кофти решенията й в периодите, в които все пак мисли и за кариерата. Не бих имал нищо против и тя да пуска само по 1-2 песни с клип на година като едни Азис и Камелия, но да са правилните проекти, като при тях. А тя се хипнотизира от дискотеките и кръчмарското и вече само това й е насоката в кариерата, въпреки че имиджа й през годините е на съвсем различна певица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Трябва и оборотна пара, само така си го обяснявам. Или нещо ще купува, или ще напуска пак да прави телевизия, или баничките не вървят като преди хахах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Тя да се пази да не се зарази с африканската чума, че бързо ще я заровят в мазетата на Пайнер. 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Хайдеееее неделя е. Не се страхувайте да се позабавлявате със себе си под звуците на тази иновативна провокация Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 1 час , NazzkO каза: Хайдеееее неделя е. Не се страхувайте да се позабавлявате със себе си под звуците на тази иновативна провокация Деса ква игрива е била 2005,а сега е бати дървото. А е едва на 40... В онези години Деса правеше по добра продукция от всички пайнерки. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Абсолютно. Личи си, че го е правила с желание и кеф, не само за пари както е сега. Аз все още имам надежди, че артистът в нея ще се събуди някой ден и ще навакса за всички компромиси в последно време. Ангелите плачат например е минала И на всички като тебе. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 7 минути, NazzkO каза: Абсолютно. Личи си, че го е правила с желание и кеф, не само за пари както е сега. Аз все още имам надежди, че артистът в нея ще се събуди някой ден и ще навакса за всички компромиси в последно време. Ангелите плачат например е минала И на всички като тебе. Комплексите и от килограмите и пречат да се отпусне. И на сцената и в клипове вече е дърво. А като влезна в Пайнер не бе така. В Не го прави или изпълнението от Ндк, 2014, няма за какво да се хване човек. Кралица! Коментирай, че е с по 16 участия за август и юли, въпреки последния флоп, а тези уж с големите хитове и по 10 нямат... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Токава беше брутална. И визията със зелената рокля, скромна, пееща и разби с 3 мега хита. Чак се изкефих как Някой ден звуча на голяма сцена и хората я знаеха. И се изненадах Зайчето какъв хит е! Десислава си има своя фонд пенсия, та няма да остане без участия, а сега като си е поставила за цел да е машина за пари едва се спира. Все пак мислех, че нещо с Анелия подготвят, нали таака се беше чуло... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Къде е това момиче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Днешната Деса я е изяла. Но сериозно, няма как да е същата като тогава. Минали са 20 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Хахаха и аз нещо такова мислех да напиша. Разбира се, че няма как. Просто ми попадна в ютуб и се сетих, че тогава тая песен и Обади се ги знаеха хората, но самата нея все още не. Чак след Ези-тура тръгнаха нещата. Някъде дали се намира гостуването ѝ при Слави цялото. Първото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Само на мен ли взе да ми се върти идеята, че след 'завръщането' Десислава не си дава зор не защото си гледа детето, а защото а) мисли пак да напуска б) чака да премине на по-добър договор? И в двата случая е време да започваме със скрийншотовете на милионите гледания, че днес ги има, а утре- кой знае... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Надали ще напусне. Още помни 5те участия месечно в полупразните дискотеки... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Може да не напуска, а да изчаква по-добър договор. Като Камелия... преди да напусне. А и ако преди 5 години чалга звездите имаха нужда от Пайнер, вече не е съвсем така. Нашата така или иначе е кръчмарка вече, а не поп дива като тогава. За такива големи имена има участия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.