rexregul Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Да не прекаляваме, тя може да не е на 20, но е красива, известна, талантлива и успяла жена, в разцвета на силите си. Не й е нужно да плаща за афект. По-скоро е толкова безконфликтна, че лесно се възползват от нея. Тоз хрантутник е доста прост, невъзпитан и агресивен мангал. които мисли само за пари и слава. Няма две мнения сред всеки, който го е срещал на живо. При това положение не виждам как тя би могла да му се потивопоставя за каквото и да било. Особено да му отказва пари и дрешки, около които му се върти света. Надявам се в някакъв момент все пак тя да си върне самочувстието и да успее да се върне към истинското си аз. И тогава ще си върне и килограмите и вдъхновението да пее както преди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Wtf тази жена не се ли чува!? Това дори не е кръчмарско пеене вече. Това е ужасяващо 'пеене'. Че дори и не си дава зор да излезе в началото на песента. Изобщо не трябва да ходи на концерта, егати резила ще е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 36 минути, SG каза: Wtf тази жена не се ли чува!? Това дори не е кръчмарско пеене вече. Това е ужасяващо 'пеене'. Че дори и не си дава зор да излезе в началото на песента. Изобщо не трябва да ходи на концерта, егати резила ще е. Ужас ужас ужас ... В кой точно момент ще е прилично просто да си пусне плейбека? Ама поне припяват, а Деса се изявява като абсолютна простакеса да пусне трака и да се мотае 10 минути да се появи и почне да пее. Ся, сичко става, и тя е човек, ма тва е абсолютно неуважение към публиката дала по предполагам 10на лева да я види наживо. С тъга констарирам, че положението май е станало хептен зле - вече май сме на едно мнение за Десислава. Не злорадствам, ама щом и най върлите фенове вече констатирате същото, за което проведохме километри страници в безмислени спорове ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Констатираме го, защото тя явно е ваша привърженичка и затова сама е решила да се докара дотам. Слята с масовката, с по-евтина продукция, непееща, без нови хитове и без кой знае какъв смисъл да стои в Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 1 минута, SG каза: Констатираме го, защото тя явно е ваша привърженичка и затова сама е решила да се докара дотам. Слята с масовката, с по-евтина продукция, непееща, без нови хитове и без кой знае какъв смисъл да стои в Пайнер. Ако може без Пайнер, значи е успешна. Да се маха - повече пари за нея! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 36 минути, SG каза: Констатираме го, защото тя явно е ваша привърженичка и затова сама е решила да се докара дотам. Слята с масовката, с по-евтина продукция, непееща, без нови хитове и без кой знае какъв смисъл да стои в Пайнер. Жената е болна, какво очакваш - да покорява света ли? Радвайте се, че въобще има сили да ходи на участия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 48 минути, asylum каза: Ако може без Пайнер, значи е успешна. Да се маха - повече пари за нея! Няма да се маха. Явно е преподписала. преди 12 минути, VulkoIsTheBest каза: Жената е болна, какво очакваш - да покорява света ли? Радвайте се, че въобще има сили да ходи на участия. Не мисля, че е болна. Тя пееше сходно и преди няколко седмици в Козлодуй. И преди още няколко, и още няколко... В последната около година гласът й вече не звучи никак ангелски, дори по песните. Това не е заради болест, а защото е неадекватна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 25 минути, SG каза: Няма да се маха. Явно е преподписала. Не мисля, че е болна. Тя пееше сходно и преди няколко седмици в Козлодуй. И преди още няколко, и още няколко... В последната около година гласът й вече не звучи никак ангелски, дори по песните. Това не е заради болест, а защото е неадекватна. Пфф. Момче, тя е хронично болна, не от грип. А от Хашимото или Хипотироидизъм. От това е надебеляла, от това е променен гласа и всичко останало. Не виждаш по-далеч от носа си. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 29 минути, VulkoIsTheBest каза: Пфф. Момче, тя е хронично болна, не от грип. А от Хашимото или Хипотироидизъм. От това е надебеляла, от това е променен гласа и всичко останало. Не виждаш по-далеч от носа си. Не съм се замислял за тази гледна точка. Ще е жалко да е така. Доста повече предпочитам да е просто нелепа и някой ден евентуално да се стегне, отколкото да я мъчи нещо по-тежко. При всяко положение не е оправдана за другите си действия. Продукцията й е много под нивото й. Смяната в приоритетите й т.е да си дава парите от тия очевидно неприятни за нея участия на мъж, а тя да износва дрехи на колежки, е безумие. Със сигурност трябва да се погледне отстрани. И в случая изобщо не говоря за външния вид, за който не ми пука. Самата тя е твърде различна. Между другото, в това видео изглежда по-добре откъм фигура. И други хора ми го казаха преди дни. Тя и миналата година влезе в някаква форма като за концерта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 4 минути, SG каза: Не съм се замислял за тази гледна точка. Ще е доста жалко да е така. Доста повече предпочитам да е просто нелепа по природа и някой ден евентуално да се стегне, отколкото да я мъчи нещо по-тежко. При всяко положение не е оправдана за другите си действия. Продукцията й е много под нивото й. Смяната в приоритетите й т.е да си дава парите от тия очевидно неприятни за нея участия на мъж, а тя да износва дрехи на колежки, е безумие. Със сигурност трябва да се погледне отстрани. И в случая изобщо не говоря за външния вид, за който не ми пука. Самата тя е твърде различна. Между другото, в това видео изглежда по-добре откъм фигура. И други хора ми го казаха преди дни. Тя и миналата година влезе в някаква форма като за концерта. Имай предвид, че щитовидната жлеза до голяма степен контролира психиката - настроения и когнитивни способности. Говоря за хормони, които буквално могат да ти повлияят да вземеш грешните решения по отношение на творчество, клипове, дори хора. Представи си, че е мега депресирана, което едно, че го има заложено в зодията й, второ - проблемите с жлезата го носят след себе си. И Благой й е като опора и лъч надежда - младо момче, влюбено в нея, баща на детето й, бла-бла, схвана ми мисълта. Обича си го и си го издържа жената. Аз от месеци говоря за нейните проблеми, вие тук продължавате да настоявате, че била неадекватна и глупава. Ами, то всеки болен човек не е напълно себе си и има доза неадекватност. Облаците над нея очаквам да се разнесат пролетта на следващата година. Има болествотворно и объркващо влияние на планетата Нептун над слънцето й, бях гледал, че свършва към февруари-март 2020. Бях й го написал като коментар във Фейса и тя го беше лайкнала с любов. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Така се отразяват подобни заболявания понякога- факт. И за други случаи знам. Проблемът тук е, че Десислава и в предишни години публично е демонстрирала колко може да е нелепа, затова ми е малко трудно да повярвам, че причината за случващото се в момента е само здравословна. През годините постоянно е взимала неподходящи решения и затова все уж са били виновни Пайнер, Азис, Фен Тв, поп медиите, Зарко и т.н- за някои тя сама го е казвала, за други ние тук сме давали наши си теории, за да я защитаваме. Но в края на краищата мисля, че с времето ясно се е откроил един основен виновник, който от наивност и неадекватност периодично се самопрецаква тотално. Но щом ти е харесала коментара съм склонен да считам, че в случая може и да не е добре. Все пак се надявам да не е така, но ако е- пожелавам й наистина да се оправи скоро. Но и за тази цел се изискват мерки. А тези мерки не включват претоварване с 15 участия на месец и нон-стоп цигари. Няма ли кой да й каже ако тя сама не може да загрее... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 4 часа , SG каза: Wtf тази жена не се ли чува!? Това дори не е кръчмарско пеене вече. Това е ужасяващо 'пеене'. Че дори и не си дава зор да излезе в началото на песента. Изобщо не трябва да ходи на концерта, егати резила ще е. По добре да залага на плейбека. И без това звучи като съдрана лесбийка. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 1 час, Slavi каза: По добре да залага на плейбека. И без това звучи като съдрана лесбийка. Дай наистина да не я гаврим толкова. Каквато и да е днес, който или каквото и да е виновен за сгромолясването й, Десислава си е оставила голямата следа в жанра и поне това няма да й бъде отнето. Може би на Десови ще ни е по-добре ако се съсредоточим върху него. На мен лично все още ми е частично приятно като се сетя колко над всички е била в някои периоди, дори и когато на практика не е била над тях откъм успех. И някъде там ми се иска да вярвам, че някой ден ще влезе в релси и отново ще изумява всички. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Да се постне и тук. След 30-40 страници плюене е хубаво да има и нещо по-позитивно. Изглежда ми по-свежа от преди, със сигурност и леко заслабнала. Този стил доста й отива, не знам защо не ходи така по участия. Може би защото Галенините дрехи повече й допадат. Най ми допадна доста реалната й преценка за положението. Личи си, че след раждането е в голяма творческа дупка, излиза че било заради следродилна депресия. @VulkoIsTheBest, коментирай. Не било точно физически проблем, а по-скоро психически. Като се съчетае с неадекватността й по природа- ето ти резилеста Деси Слава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Беше ясно, че Деса няма проблем с щитовидна жлеза, а с лакомия. Като типичната риба няма силна воля и обича да си угажда. Естествено не беше съвдем осъзната за реалното и положение. Но поне ще има нов трак с брутален клип и балада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Още помня причината за визията с баджаците от наградите през февруари 2015. Януари същата година ми бяха казвали, че след участия ходила да си хапва дюнери посред нощ. И аз като чух, че клипа е на Стенли припаднах от кеф. Но докато не видя няма да се радвам. Може и него да е помолила да свали нивото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 7 минути, SG каза: Още помня причината за визията с баджаците от наградите през февруари 2015. Януари същата година ми бяха казвали, че след участия ходила да си хапва дюнери посред нощ. И аз като чух, че клипа е на Стенли припаднах от кеф. Но докато не видя няма да се радвам. Може и него да е помолила да свали нивото. Че Вторник беше също е с много добър клип. Малко по добри има през 2019. Направо е шедьовър пред Много съм добра и Гледай да не бъркаш. Но ще има идея, което е по важното. Деса в Пайнер или представя много добър клип или некви тип видеоверсийки. Нямя средно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 48 минути, Slavi каза: Че Вторник беше също е с много добър клип. Малко по добри има през 2019. Направо е шедьовър пред Много съм добра и Гледай да не бъркаш. Но ще има идея, което е по важното. Деса в Пайнер или представя много добър клип или некви тип видеоверсийки. Нямя средно. Ако може да говорим за средно, точно Вторник беше клони натам. Хубав клип е, но кадрите с чалга визия на жълт фон развалят всичко. Все едно Теди Александрова е решила да направи преврат. Да коментираме иначе как след толкова години още не е разбрала, че хубав клип при Стенли/Нанков не става за 2 седмици. Пак няма да е готова за концерта и ще пее песента предпремиерно. Поне като вече не излъчват на живо няма да я има с хубаво качество. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Btw, днес стават 12 години от този невероятен концерт. Слави, ти можеш да говориш най-добре по тази тема. Чудно ми е дали тя наистина си вярва, че и днес може да пее... така. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 11 часа , SG каза: Още помня причината за визията с баджаците от наградите през февруари 2015. Януари същата година ми бяха казвали, че след участия ходила да си хапва дюнери посред нощ. Браво на жената, знае правилата! Така се прави! Всеки себеуважаващ се човек след дискотека яде дюнер! преди 11 часа , SG каза: Да се постне и тук. След 30-40 страници плюене е хубаво да има и нещо по-позитивно. Изглежда ми по-свежа от преди, със сигурност и леко заслабнала. Този стил доста й отива, не знам защо не ходи така по участия. Може би защото Галенините дрехи повече й допадат. Най ми допадна доста реалната й преценка за положението. Личи си, че след раждането е в голяма творческа дупка, излиза че било заради следродилна депресия. @VulkoIsTheBest, коментирай. Не било точно физически проблем, а по-скоро психически. Като се съчетае с неадекватността й по природа- ето ти резилеста Деси Слава. Откъде сте сигурни, че това са дрехите на Галена? Как й стават, ако са нейни? Много ясно, че ще каже психически проблем. Ако не се е прегледала, няма как да знае, че е болна от нещо. Последиците са върху психиката и настроението, тя може да ги отдава на каквото си иска. Добре ще е да си направи изследвания, за да изключи кофти диагнози. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Е, има си как да й станат дрехите. Имаше даже и статии, че са роклите на Галена. И на мен са ми го казвали някои хора, които я виждат често. Разбира се, не е изключено да ги ползва не защото иска да пести пари за трите деца, а защото просто е фенка на Галена. Личи си, че имаше нещо на психическа основа след раждането. Това направо не беше Десислава. И все още не е съвсем. Склонен съм да вярвам, че е било именно следродилна депресия. Човек губи желание за много неща в такива моменти- факт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 3 часа , asylum каза: Браво на жената, знае правилата! Така се прави! Всеки себеуважаващ се човек след дискотека яде дюнер! Откъде сте сигурни, че това са дрехите на Галена? Как й стават, ако са нейни? Много ясно, че ще каже психически проблем. Ако не се е прегледала, няма как да знае, че е болна от нещо. Последиците са върху психиката и настроението, тя може да ги отдава на каквото си иска. Добре ще е да си направи изследвания, за да изключи кофти диагнози. Тя си каза, че не се е лишавала от нищо и няма стимул и воля за диети, а тя виниги е била склонна към напълняване. Няма как да знаем правила ли е или не изследвания. Тя няма и да каже ко има здр проблем. Галена е с широк гръден кош и също не е първа слабост. Деса е много ниска и затова и личи още повече... За оная златиста рокля с ресните съм сигурен, че е на Галош. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Не мисля, че има по-голям проблем, или поне се надявам да няма. Не я виждам да успее да скрие нещо подобно в интервю. Най-малкото си я знаем, че обича да се изцепва с истините, както това че Майки не можел да пее или че завиждала на колежките, че техните деца били музикални. 😁 Също ми стана смешно като каза, че Борис бил ревал като я чувал да пее и тя се възмущавала как можело така. Че как няма да реве, все едно Баба Меца идва. Снимките с визиите, които продължават да се появяват, кефят. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 И на мен си ми хареса интеврюто от вчера. Супер много се смях на шегите и, голям образ си остава наша Деса. Браво, че признава, че артистът в нея от много време го няма,и е подтиснат, чест и прави. Дори ако беше заклеймила оная помия с Фики още повече щях да и се зарадвам. Акапелата само показва, че гласът и не се е загубил. Още имам надежда и дано изненада с добро парче. Чакам и баладата също с нетърпение. Дано на концерта скандализира със силно изпълнение на живо и ги отвее. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Няма какво да се лъжем. Ингервютата с Деса винаги са били много интересни и забавни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.