Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Колкото направи фолклорен и испански албум... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Колкото направи фолклорен и испански албум... За фолклорния все има още някакви надежди, испанския сме го отписали отдавна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Обожавам испанските парчета на Десата. Особено онази от "Столичани"-те и "Ел вино". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Десислава е шматка и е прекалено голям артист, за да спазва каквито и да било срокове и обещания :1000 (29): Важното е сега да прави още хитове, да трупа пачки в Пайнер и един ден да прави само готина музика за слушане, когато вече няма да е важно колко участия има и дали е пуснала това, което е модерно :1000 (29): Ето нещо друго много любимо. Според мен трябва да започне да я пее по големи концерти. И тук изглежда много добре: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Обожавам испанските парчета на Десата. Особено онази от "Столичани"-те и "Ел вино". Просто й отиваха, предаваше чувствo с тях. Жалко, че не попадна на някой добър испански продуцент. Да кажем, че "Лъжа" ми въздейства повече в испанския й вариант, отколкото българския. Същото важи и за "Истиски щастливи". Както бе казал чичко Димитров - Пайнера: талантът, колкото й голям да е, без продуцент е трудно да се развие. Тази песен го доказва. Все още не мога да открия дали е нейна авторска или някой кавър, даже съм сигурен, че повечето от вас не са я чували, но я слушам поне един път в седмицата, защото просто ме зарежда - музика, изпяване, чувството, което носи... Звучи като някой супер латино хит от началото на века. И ако ще съжалявам някога за песен на Деси Слава, която не се е реализирала, то това ще е тази - Le gusta a mi corazon, както и "Заклевам те". пп: Ако някой има инфо за песента, дали е авторска или кавър, да казва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Че тя донякъде си спази обещанието за испански и фолклорен албум, просто не й се занимаваше да издава испанския след като той изтече в нета (въпреки, че нещо бях чул, че в испанските страни уж го била пуснала), а фолклорния не беше изцяло фолклорен, а смесен с английския, който също беше обещала. :1000 (29): Общо взето за момента сме чули почти всичко обещано от Десислава, с изключение на новите дето ги подмята откакто е в Пайнер- поп-фолк и фолклорен албум. Разбира се, не чухме и тройния албум, който обеща преди 10 години. За концерта е ясно, че говорим хипотетично за него. Но някой ден може и да направи такъв, кой знае... Прекрасна песен, подобно на всички от Estoy Aqui. Много силен албум си беше, с подходящия латино продуцент можеше да стане сензация в тези страни. Същата работа и със Славатроника- неведнъж съм казвал, че това беше албум за Грами. И ако има някоя песен, която аз не мога да преживея, че не е била реализирана, то това е Sleepwalker. Наскоро тук се говореше, че Десислава нямала песни, встрани от любовта- е, конкретно тази е нещо толкова особено, толкова дарк, че разбива всякакви теории. Друга чалга певица с такива няма и надали ще има, като ги гледам как всички гонят само комерса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Че тя донякъде си спази обещанието за испански и фолклорен албум, просто не й се занимаваше да издава испанския след като той изтече в нета (въпреки, че нещо бях чул, че в испанските страни уж го била пуснала), а фолклорния не беше изцяло фолклорен, а смесен с английския, който също беше обещала. :1000 (29): Общо взето за момента сме чули почти всичко обещано от Десислава, с изключение на новите дето ги подмята откакто е в Пайнер- поп-фолк и фолклорен албум. Разбира се, не чухме и тройния албум, който обеща преди 10 години. За концерта е ясно, че говорим хипотетично за него. Но някой ден може и да направи такъв, кой знае... Нещо съм се оплел в обещанията, нямам спомен за обещаван троен албум? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Нещо съм се оплел в обещанията, нямам спомен за обещаван троен албум? Имаше, имаше- през 2008 обеща троен албум послучай 10 години от първия през 1998. Щеше да е в три диска- поп, поп-фолк и фолклор. Разбира се, идеята й не се реализира и затова през 2009 пусна "Послушай сърцето си", заявявайки, че това е първата част от тройния албум. В последствие Камелия така или иначе реализира идеята в дори още по-пълноценен вариант- четворен албум- така че Деси и да издаде някога такова нещо, вече няма да е първата... Понякога и това се случва при нея- да не е първата в нещо. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Просто й отиваха, предаваше чувствo с тях. Жалко, че не попадна на някой добър испански продуцент. Да кажем, че "Лъжа" ми въздейства повече в испанския й вариант, отколкото българския. Същото важи и за "Истиски щастливи". Както бе казал чичко Димитров - Пайнера: талантът, колкото й голям да е, без продуцент е трудно да се развие. Тази песен го доказва. Все още не мога да открия дали е нейна авторска или някой кавър, даже съм сигурен, че повечето от вас не са я чували, но я слушам поне един път в седмицата, защото просто ме зарежда - музика, изпяване, чувството, което носи... Звучи като някой супер латино хит от началото на века. И ако ще съжалявам някога за песен на Деси Слава, която не се е реализирала, то това ще е тази - Le gusta a mi corazon, както и "Заклевам те". пп: Ако някой има инфо за песента, дали е авторска или кавър, да казва. Тази песен и аз много я харесвам. Много е чувствена. Аз също си спомням за тройния албум иначе :1000 (29): На моменти е мнгоо идейна и говори емоционално, но после някак утихват нещата :1000 (29): Иначе аз смятам, че стана по-добре, че испанските песни така и не са видели бял свят. Такава музика не се продава в Испания сега, че и тогава. Не са неща, които масово биха били слушани там и щеше да загуби повече време и пари около такъв проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Прекрасна песен, подобно на всички от Estoy Aqui. Много силен албум си беше, с подходящия латино продуцент можеше да стане сензация в тези страни. Наистина, тази песен е шедьовър, просто по друг начин не мога да я опиша, но за жалост нереализирана така, както заслужава. За Славатроника... Eдва ли бих могъл да изкажа адекватно мнение, при условие, че повече от половината песни не ме докосват, колкото и да са изпипани до последния детайл, поднесени по различен начин и тн, дори народните... Просто няма как чалгар като мен да се трогне от жицата на китарата, дори да става въпрос за Деси Слава. Изключение прави само "Лудост е". Имаше, имаше- през 2008 обеща троен албум послучай 10 години от първия през 1998. Щеше да е в три диска- поп, поп-фолк и фолклор. Разбира се, идеята й не се реализира и затова през 2009 пусна "Послушай сърцето си", заявявайки, че това е първата част от тройния албум. В последствие Камелия така или иначе реализира идеята в дори още по-пълноценен вариант- четворен албум- така че Деси и да издаде някога такова нещо, вече няма да е първата... Понякога и това се случва при нея- да не е първата в нещо. :1000 (29): Ясно! Явно започват да ми убягват някои обещания. Сега като каза и се сетих. :1000 (19): Е, нищо, нека и Камелия е първа в нещо, че на Деси първите места ще й станат много и някои съвсем ще откачат... Шшштт... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Я и Десовите да кажат кои нереализирани песни на тяхната са им топ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 За Славатроника... Eдва ли бих могъл да изкажа адекватно мнение, при условие, че повече от половината песни не ме докосват, колкото и да са изпипани до последния детайл, поднесени по различен начин и тн, дори народните... Просто няма как чалгар като мен да се трогне от жицата на китарата, дори да става въпрос за Деси Слава. Изключение прави само "Лудост е". При мен пък е обратното- има ли китари, започвам да се кефя още повече, без дори да съм рок или метъл фен. И може би именно затова се кефя на експериментите на Деси в тази насока, надявам се да се реши и на други такива в бъдеще. Чичо Митко би одобрил- нали това е неговата музика. :1000 (29): Я и Десовите да кажат кои нереализирани песни на тяхната са им топ? Твърде много са. :1000 (29): На мен може би "Лудост е" ми е ТОП. Тя тогава явно се притесни, че Преслава я изпревари с няколко дена с "Лъжа е" и затова не я снима. Можеше да е тотален хит, особено ако я беше рекламирала и в Брадъра после. Но сега се сещам, че и сумати балади по албумите и извън тях останаха без клип... Наистина, трудно е да се посочи само една нереализирана песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Я и Десовите да кажат кои нереализирани песни на тяхната са им топ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Много ни се разминават вкусовете... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Я и Десовите да кажат кои нереализирани песни на тяхната са им топ? А ти нас за Глорче не ни попита. :1000 (29): Аз лично на Деса от нереализираните харесвам много "Любов", "Ти ще бъдеш", "Покорителка", "Чудо", "Не е илюзия", "Неприлична", "Заклевам те" - въпреки че тя се прочу на Златния мустанг... също и "Мога", "Ще те върна" - тя пък има някаква хотелска тв версия. Много са и при нея. "На криле", "Тъжно сърце", "Лудост е", "Между да и не"... Изискванията са да няма клип и да е неизвестна или въобще по никакъв начин да не е била заснета, дори и с тв версия? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 За Глория просто знаех, че искам да е "Отвори се, земьо" - прелестна е! Удивена съм, че имаше хора, които поставиха и оценка слаб 2... При Деса съм се спряла на песен от най-нереализирания нейн албум - "Послушай сърцето си". Другите сме ги дъвкали, дъвкали... Най-добре би било и тв версия да не са имали даже, въпреки че не е задължително. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 За Глория просто знаех, че искам да е "Отвори се, земьо" - прелестна е! Удивена съм, че имаше хора, които поставиха и оценка слаб 2... При Деса съм се спряла на песен от най-нереализирания нейн албум - "Послушай сърцето си". Другите сме ги дъвкали, дъвкали... Най-добре би било и тв версия да не са имали даже, въпреки че не е задължително. Ако решиш да повториш изпълнители и стигнеш пак до Глорче, ще го обсъдим, за да няма 2-ки. Ние като че ли песни за Евровизията избираме хах. И нали няма да е само за най-известните имена тая класация? А ако го направиш на кръгове с определен брой певци, може да има заключително гласуване измежду всички и да се избере най-яката нереализирана песен. Или противоречи на регламента? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Ако решиш да повториш изпълнители и стигнеш пак до Глорче, ще го обсъдим, за да няма 2-ки. Ние като че ли песни за Евровизията избираме хах. И нали няма да е само за най-известните имена тая класация? А ако го направиш на кръгове с определен брой певци, може да има заключително гласуване измежду всички и да се избере най-яката нереализирана песен. Или противоречи на регламента? Извинявай, но преди (през 2013) бях предложила за мен неповторимата "На чисто" и пак не събра нужната оценка, за да влезе в десетте топ нереализирани песни, с които направихме албум. Не мога да разбера какво искат хората - може би гласуват слабо за певици, които им бъркат някъде... Класацията ще е за много изпълнители, предстоят Деса, Ана и Ивана. После - изненада, ще има друга графика и така... За най-яката нереализирана песен ще мислим по-натам! При Деса не искам да е балада, нещо умерено да е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Извинявай, но преди (през 2013) бях предложила за мен неповторимата "На чисто" и пак не събра нужната оценка, за да влезе в десетте топ нереализирани песни, с които направихме албум. Не мога да разбера какво искат хората - може би гласуват слабо за певици, които им бъркат някъде... Класацията ще е за много изпълнители, предстоят Деса, Ана и Ивана. После - изненада, ще има друга графика и така... За най-яката нереализирана песен ще мислим по-натам! При Деса не искам да е балада, нещо умерено да е. Ми щом и за "На чисто" е имало противоречия, значи... да - в следващото си изречение си си отговорила защо е така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Извинявай, но преди (през 2013) бях предложила за мен неповторимата "На чисто" и пак не събра нужната оценка, за да влезе в десетте топ нереализирани песни, с които направихме албум. Не мога да разбера какво искат хората - може би гласуват слабо за певици, които им бъркат някъде... При Деса не искам да е балада, нещо умерено да е. Аууу, "На чисто" е една от любимите ми песни евър. Жалко, че тогава не съм гласувал. Защо да не е балада при Деси Слава? По коя логика? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Аууу, "На чисто" е една от любимите ми песни евър. Жалко, че тогава не съм гласувал. Защо да не е балада при Деси Слава? По коя логика? Защото повечето нейни балади, макар и без клип, са слушани и коментирани масово ("Забрави за мен", "Лудост е", "Заклевам те"). Искам да е както сега с Камелия - много хора пишат, че чуват нейната песен за първи път в темата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Защото повечето нейни балади, макар и без клип, са слушани и коментирани масово ("Забрави за мен", "Лудост е", "Заклевам те"). Искам да е както сега с Камелия - много хора пишат, че чуват нейната песен за първи път в темата. Точно и аз това си мислех, но ме е яд, че песен като "Заклевам те" не получи по-широка популярност. Музика, изпяване... Явно Златният мустанг през 99 не бе достатъчен, последично тя я "захвърли", така да се каже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 А това са десетте песни, които събраха най-много гласове тогава. От големите при жените, само Деса успя да влезе с "Като бряг и вълна". На Глория бях предложила "На чисто", на Ивана - "Да те притежавам", на Кама - "Нежна тишина". И трите получиха ниски оценки. Иначе, Азо също успя. Нереализираните 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Сега погледнах съдържанието на ПОслушай сърцето си. Като цяло не се реализира толкова зле този албум. Не спирай с Играта получи клип, беше по някакви предавания да я представя, Не можем без тях и Два магнита съм ги чувал в клубовете. Черен сняг, Регетон и малко чалга и Любимата ми грешка също. Единствено новите тогава 2-3 песни останаха по-слабо забелязани. Даже в момента си пуснах заглавната песен. Не е никак зле. Не е лоша мелодията, изпълнението е супер, но текстът не ми харесва. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 А това са десетте песни, които събраха най-много гласове тогава. От големите при жените, само Деса успя да влезе с "Като бряг и вълна". На Глория бях предложила "На чисто", на Ивана - "Да те притежавам", на Кама - "Нежна тишина". И трите получиха ниски оценки. Иначе, Азо също успя. Нереализираните 1 Интересно... На мен лично "Като бряг и вълна" никога не ми е била нещо кой знае какво, просто една песен. Жалко за "На чисто", на Ивана и Камелия също не са нищо особено. Лично мнение, естествено! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.