SG Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 22 минути, Амброжка. каза: Как си позволил това човекоподобно да ти навлиза в личното пространство? Само на мен ли ми спира сърцето всеки път, когато си пусна това видео? Човекоподобното някога ми беше съученик... Завинаги сме свързани. Прекрасно завръщане, което разби сумати възгледи. Доказа Мойто зайче като един от хитовете на годината, Две сърца като златен хит, а Някой ден като най-големия й хит без фирма. Направо се изумявам какъв удачен подбор правеше за миксовете си по концерти и с какъв хъс пееше в началото... а после какво стана... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 23 минути, Амброжка. каза: Как си позволил това човекоподобно да ти навлиза в личното пространство? Само на мен ли ми спира сърцето всеки път, когато си пусна това видео? Треперя като девствена ученичка на това изпълнение. Жестоко изпълнение, обаяние и самочувствие на сцената. Невероятна е❤️ 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 В играта на Absolut ще участват още трима изпълнителя. Сред успеха на участието на Дес няма начин да не поканят още някоя чалгарка за ди джей, чакам с нетърпение да разбера коя ще е. Нашата от нищото се сдоби с ново постижение в списъка Първа в това хихи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Снощи бях на чалготека за първи път от сто години и Дес я пуснаха със След 1000 жени и До тук. За новата ми казаха, че често я въртяли. И в YouTube и Spotify върви по-добре от предната, мисля че и в други стрийминг платформи. Закриваме една не съвсем безхитова година. Обявила е участия за януари, което е крайно нетипично за нея. След декември винаги си взима почивка. Искаше ми се и този път да го направи, защото гласът й несъмнено има нужда от рестарт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 х Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 4 минути, Senhor каза: Не разбирам защо някои хора не вземат насериозно и малкото опити да се направи нещо интересно тук. Не съм отделил от така или иначе малкото си свободно време, за да отчитам гласове за Клеа и Мая Нури, баси... Какво общо имаше това с Деса? Ако гледаш чак толкова сериозно на форума, по-добре недей да си отделяш от ценното време за чалга класацийки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 1 минута, Gerganafen каза: Какво общо имаше това с Деса? Ако гледаш чак толкова сериозно на форума, по-добре недей да си отделяш от ценното време за чалга класацийки. Сори, грешна тема, исках да го постна в Скандалите. И изобщо не гледам насериозно на форума, просто исках реално да видим кои са ни любимите песни, а не да гледам тролене. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 17 минути, Senhor каза: Сори, грешна тема, исках да го постна в Скандалите. И изобщо не гледам насериозно на форума, просто исках реално да видим кои са ни любимите песни, а не да гледам тролене. Така или иначе ще завършат на последните места в най-добрия случай. Ще се види кои са любимите песни. А и е много по-забавно да ги гледаме тези двете някъде там, отколкото Ариа на първо място, макар и с приятна песен. И за да не е спам- Деси Слава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 След 1000 жени за първия месец: - над 1.8 милиона гледания в YouTube с фен клипчетата, 24k харесвания на официалното. - 37k стрийма в Spotify (песента беше качена няколко дена по-късно) - участие в класации на други стрийминг платформи - номер 1 във всички оцелели поп-фолк класации (Сигнал, Веселина, Ранглист) - ротация по клубовете - широко одобрение. Изглежда, че нещата са по-добре от предната, която си беше доказана като що-годе успешна. Ще пиша След 1000 жени в списъка със сезонните/големите хитове. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Деси в На кафе https://www.vbox7.com/article:91874b8c74 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Как в началото показват само мъжете, асимилиращи пищната гръд, извадена на показ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Ъпдейт на повечето големи/сезонни успехи на Деси Слава през годините: 1998 - "Синя птица", "Любов насън", "Заклевам те" 1999 - "Нямам проблеми", "Шоколад за двама" 2000 - "Мъжете всичко искат", "Мила моя, мили мой", "Бели нощи" и др. 2001 - "Завинаги", "Жадни за любов", "Следи от сълзи" и др. 2002 - "Две сърца" и почти всички други песни от албума "Мистерия" 2003 - "Думи две", "Няма те до мен", "Не вярвам" 2004 - "Просто забрави", "Лъжа", "Бъди добро момче" и още няколко от албума "Любовта е само чувство", също и "Жадувам" и "Знам, че боли" 2005 - "Не си ми спешен", "Казваш, че ме обичаш" 2006 - "Невъзможно е да спрем", "Замълчи", "Някой ден" и още няколко от "Сладки сънища" 2007 - "Регетон и малко чалга" 2008 - "Черен сняг", пробив на "Never End" в популярна латиноамериканска компилация 2009 - "Два магнита", "Не издържам", пробив на "My Pleasure, My Pain" в MTV 2010 - "Искам те пак", "Острието", "Agapi Mou" 2011 - "Пленница на любовта", "Най-неправилният мъж", "I Like" 2012 - "Не искам без теб", "Моето друго аз", "Only One", "Мръсни поръчки" 2013 - "Пусни го пак" 2014 - "Мойто зайче" 2015 - "В твоите очи", "Не го прави" 2016 - "Нека да е тайно", "В друг живот", "И на всички като тебе", "Отново се родих", "И това ще преживея" 2017 - "Ангелите плачат" 2018 - "Много съм добра", "Да вдигнем шум" 2019 - "Вторник беше", "След 1000 жени" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Какво мислите за тази песен на Деска?На мен ми е сладурска. ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 На мен винаги ми е харесвала. Куплетите са особено добри, припевът би могъл да бъде малко по-запомнящ се някак си. Изпяването е добро. Сигурен съм обаче, че тя няма идея, че има подобна песен. Аз днес се присетих за това... тооооооооооолкова любимо леле. Спомени, спомениии: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 От 12.01.2020 г. от 21:02, SG каза: Ъпдейт на повечето големи/сезонни успехи на Деси Слава през годините: 1998 - "Синя птица", "Любов насън", "Заклевам те" 1999 - "Нямам проблеми", "Шоколад за двама" 2000 - "Мъжете всичко искат", "Мила моя, мили мой", "Бели нощи" и др. 2001 - "Завинаги", "Жадни за любов", "Следи от сълзи" и др. 2002 - "Две сърца" и почти всички други песни от албума "Мистерия" 2003 - "Думи две", "Няма те до мен", "Не вярвам" 2004 - "Просто забрави", "Лъжа", "Бъди добро момче" и още няколко от албума "Любовта е само чувство", също и "Жадувам" и "Знам, че боли" 2005 - "Не си ми спешен", "Казваш, че ме обичаш" 2006 - "Невъзможно е да спрем", "Замълчи", "Някой ден" и още няколко от "Сладки сънища" 2007 - "Регетон и малко чалга" 2008 - "Черен сняг", пробив на "Never End" в популярна латиноамериканска компилация 2009 - "Два магнита", "Не издържам", пробив на "My Pleasure, My Pain" в MTV 2010 - "Искам те пак", "Острието", "Agapi Mou" 2011 - "Пленница на любовта", "Най-неправилният мъж", "I Like" 2012 - "Не искам без теб", "Моето друго аз", "Only One", "Мръсни поръчки" 2013 - "Пусни го пак" 2014 - "Мойто зайче" 2015 - "В твоите очи", "Не го прави" 2016 - "Нека да е тайно", "В друг живот", "И на всички като тебе", "Отново се родих", "И това ще преживея" 2017 - "Ангелите плачат" 2018 - "Много съм добра", "Да вдигнем шум" 2019 - "Вторник беше", "След 1000 жени" Малко си се поулял. Пленницата, Острието и Искам те пак са сред най големите и флопове. Една Забранен от същия период беше далеч по успешна. Между другото Шушано от Прекали в момента е доста актуален в БГ. Да му се натисне за дует. Този тип колаборации са мега успешни, а Деса има нужда от голям хит. Ядосвам се, че не е като колежките да се натягат за дуети... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Аз пък не мисля, че трябва да се занимава непременно с търсене на хит. Самостоятелни песни по-добре, даже нещо по-малко комерсиално. След 1000 жени се приема добре. На мен ми се слуша нещо маааалко по-лирично от нея. В стил два магнита. А какво стана, изцяло ли пропадна турнето ѝ в САЩ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 1 час , Slavi каза: Малко си се поулял. Пленницата, Острието и Искам те пак са сред най големите и флопове. Една Забранен от същия период беше далеч по успешна. Между другото Шушано от Прекали в момента е доста актуален в БГ. Да му се натисне за дует. Този тип колаборации са мега успешни, а Деса има нужда от голям хит. Ядосвам се, че не е като колежките да се натягат за дуети... За Острието мисля, че си се въртеше по дискотеките. Но аз по онова време за първи път тръгвах по клубове и може да съм си поукрасил в съзнанието хитовостта й. Абе беше си нещо малко и сезонно, като за да отчете годината. Забранен и Прекали дори не ги помня от кои години бяха- толкова минали и заминали, че... Комерси не искам от нея. Стигат 5 последователни след раждането и още няколко бързи и бавни чалги преди това. Да вземе да се сети, че има и фенове... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Надуваме ли този шедьовър 3 месеца след премиерата му? Като гледания мисля, че се движи сравнително добре и като нищо ще си събере 5-6 милиона, които пак са малко за такъв проект, ама. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Току що, Амброжка. каза: Надуваме ли този шедьовър 3 месеца след премиерата му? Като гледания мисля, че се движи сравнително добре и като нищо ще си събере 5-6 милиона, които пак са малко за такъв проект, ама. Постоянно си я слушам и не ми е омръзнала! ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 На мен пък доста бързо ми омръзна, даже някак не ме зариби прекалено. За сметка на това пък още си слушам Вторник беше, че и Много съм добра 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Ами такъв им е живота на последните й песни- грабват те в началото, пускат ги чат-пат по дискотеките, а после повечето хора ги забравят. Като работи за клубовете, а не за себе си и феновете- толкова ще получава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 “След 1000 жени” най-накрая чукна 3 милиона в канала на Планета. Не са кой знае колко, но като гледам последните песни на Анелия, Джулия, Емануела, Джена и Малката и дишат яко прахта. Това ако не е успех, незнам. ♥️ Обичам го това Фатме и няма отказване, какъвто и гьобек да ми предложи. Дължи ми някое Айфонче след цялото и бутане във форума от моя страна. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Фатмедже е най харесваната фолк певица към 2020 на Сигнал бг. Да и е честито. 🥰 Аз лично не съм очаквал, че има кой да я подкрепи. Добре дошла е приятната изненада. Както е обещала да бъде по активна през тази година, очаквам да се засили. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 А на мен ми се струва, че е на път да ми се потвърди теорията, че е чакала новия договор, за да се стегне. Мисля си, че още през 2014 с Митака са се разбрали нещо в нейна полза ако за 5 години му се докаже като послушно агънце. Твърде странно е, че точно след ноември започна новата й засилка- След 1000 жени, Имаш ме, участия дори през януари, а сега и награда за най-харесвана. Голяма грешка обаче да не клипира Имаш ме. Ще завърши като Грим по дланите. С тази разлика, че е по-комерсиална и навярно ще я въртят доста по клубовете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 преди 3 минути, SG каза: А на мен ми се струва, че е на път да ми се потвърди теорията, че е чакала новия договор, за да се стегне. Мисля си, че още през 2014 с Митака са се разбрали нещо в нейна полза ако за 5 години му се докаже като послушно агънце. Твърде странно е, че точно след ноември започна новата й засилка- След 1000 жени, Имаш ме, участия дори през януари, а сега и награда за най-харесвана. Голяма грешка обаче да не клипира Имаш ме. Ще завърши като Грим по дланите. С тази разлика, че е по-комерсиална и навярно ще я въртят доста по клубовете. Те може и без клип да я завъртят. Ще прави ли тя дует с Анелия през 2020? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.