Slavi Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Не се е запомнила като Десова, стига сте говорили глупости. Всички си я знаят, като дуетна песен, защо е толкова трудно да се покаже малко уважение към Галена за този проект? Заслугите са и на двете, но в желанието си да изтъкнете Деси и принизявате прекалено Галена. Всичките дуети ли ще се запомнят, като Десови? Не пропускаш моите захапвания за Галена, но пропускаш провокацията, че Деса била беквокал на Галена в това парче, подмятано от не един Галенов. Уважение първо към легендите , а после към фенките им... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Тогава беше ли вече фенка на Калудова? Много е яко любимките ти да направят дует, помня как се късах от кеф на "Хайде, откажи ме" като още харесвах Галена. Голямата ми мечта за дует между Деса и Преса още не се е сбъднала, което е грях, предвид, че и двете имат дуети с кой ли не. Да, харесвах Айтоската леля, но Деса още ми беше ТОП-а! Малко по-късно вече (всъчност 2-3 години), леличка я избута от върха в моята, а и цялостната попфолк класация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Да, харесвах Айтоската леля, но Деса още ми беше ТОП-а! Малко по-късно вече (всъчност 2-3 години), леличка я избута от върха в моята, а и цялостната попфолк класация. Десислава сама се бутна от върха като се махна от Пайнер. Ако беше останала Ивана щеше да сънува статуетки :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Трънки. Статуетки за Десислава и Камелия щеше да има ако снасяха в полога на Пайнер голям процент от хонорарите си. Но Десислава правилно направи, че напусна този монопол, а Камелия някак си е кретала без награди, освен за няколко клипа, ама и нейният ред дойде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Десислава сама се бутна от върха като се махна от Пайнер. Ако беше останала Ивана щеше да сънува статуетки :1000 (29): Статуетките не са най-важните в кариерата на лелка. А и тя ги имаше, докато Деса още си беше в Пайнер! Хубавите песни с уникалните и разнообразни текстове на Мариета, я направиха толкова близка до тогавашния слушател. Доста от тези песни Деса не би могла да ги изнесе, заради... Как да кажа - лекия си характер, граничещ с лиготия на моменти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Трънки :1000 (29): :1000 (29): Десислава е била любимката на семейство Димитрови. Винаги са се отнасяли различно с нея. Но и аз смятам, че направи добре, когато тогава напусна. И още по-добре, че сега се върна. Кралица :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Статуетките не са най-важните в кариерата на лелка. А и тя ги имаше, докато Деса още си беше в Пайнер! Хубавите песни с уникалните и разнообразни текстове на Мариета, я направиха толкова близка до тогавашния слушател. Доста от тези песни Деса не би могла да ги изнесе, заради... Как да кажа - лекия си характер, граничещ с лиготия на моменти. Е, тя е 10 години по-млада от Ивана. Не е чудно това :1000 (30): Пък и явно е до вкус. На мен доста от песните на лели ми идват ту мач кръчма :1000 (29): Поздрав, това много го слушах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Е, тя е 10 години по-млада от Ивана. Не е чудно това :1000 (30): Пък и явно е до вкус. На мен доста от песните на лели ми идват ту мач кръчма :1000 (29): Поздрав, това много го слушах Ами Деса няма и акъла да изпее една фраза като "Пирова победа", например. Надали разбира значението. А и тя беше любимка предимно на децата тогава (даже в книгата на Азис, той пише, че завиждал за тази детска аудитория на Донева, щото него го слушали само курвите и мутрите, та за това звъннал за дует на Деса). :1000 (29): Лелчето обхвана по-голяма аудитория от 2002 година с "От извора", после целия албум "Без граници". Баба ми на Деса заглавие не може да каже, ама на лелча знае доста. Дуетът също го слушах много, страшна песен е! Не може ли да я забият на живо, като се върне Деса? Тъкмо за пръв път ще е по-пищна от Ивана! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Не пропускаш моите захапвания за Галена, но пропускаш провокацията, че Деса била беквокал на Галена в това парче, подмятано от не един Галенов. Уважение първо към легендите , а после към фенките им... Знаеш колко харесвам Деса, няма нужда да се повтарям. Това за Галена го пропуснах наистина, но все пак и то не е редно като изказване. И двете заслужават уважение за този проект. Никога няма да твърдя, че Галена пее по-добре от Деса. Но тук не сте прави да пренебрегвате участието и в проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Започнах да преоткривам цялата дискография на Деска. "Бавно и секси, нямаме комплекси, игра на рефлекси до рано сутринта. Бавно и секси от мене вече взе си типично по мъжки онези три неща" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Знаеш колко харесвам Деса, няма нужда да се повтарям. Това за Галена го пропуснах наистина, но все пак и то не е редно като изказване. И двете заслужават уважение за този проект. Никога няма да твърдя, че Галена пее по-добре от Деса. Но тук не сте прави да пренебрегвате участието и в проекта. Aз първи не започвам. Да и двете имат принос. По принцип не го пренебрегвам, но на мен Деса ми изнася песента. Нейното пеене ме кара да я слушам и днес. Но в клипа Галена е по силна. На Деса много песни се слушат години наред. Това не и е първия проект, който вече години се котира. Мегахитове колкото искаш. Галена е тази, която освен дуетите Кой и В твоите очи, няма песен, която когато и където и да я запее, всичко да гръмне. такаче такива интриганчета като айсбокса да се радват , че се докоснаха до магията ДесиСлава, а не да злобеят, че тяхната е неориентирана на голямата сцена и обръща захапката... Интервю с Деса и Коце: https://www.facebook.com/CocktailKanal3/vid...96416237347853/ Другата седмица само с ДесиСлава {} Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Един от любимите ми лайфове на Деска. Страхотна е. 2014 година малко преди да се върне в Пайнер :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Започнах да преоткривам цялата дискография на Деска. "Бавно и секси, нямаме комплекси, игра на рефлекси до рано сутринта. Бавно и секси от мене вече взе си типично по мъжки онези три неща" Текстът към тази песен е на една от сестрите й, която по това време да е била 12-14 годишна. Интересни неща се въртят в главите на тийнейджърките... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Един от любимите ми лайфове на Деска. Страхотна е. 2014 година малко преди да се върне в Пайнер :1000 (6): Страхотниии са, но другото изпълнение с Надя е топ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Като говорим за Десислава и Надя... https://www.vbox7.com/play:b1bc7afd За мен това е едно от най-добрите лайф изпълнения на ДС евър и най-доброто, което аз лично съм слушал на Надя. А и мога да се похваля, че по време на него съм бил на няколко метра от тях и съм му се насладил и на живо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Текстът към тази песен е на една от сестрите й, която по това време да е била 12-14 годишна. Интересни неща се въртят в главите на тийнейджърките... Не може да излезе от вкъщи, а той е на вратата. Това обяснява много за текста и драмата на лирическата героиня. Аз имах предвид, че мелодията ми прилича на това: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Като говорим за Десислава и Надя... https://www.vbox7.com/play:b1bc7afd За мен това е едно от най-добрите лайф изпълнения на ДС евър и най-доброто, което аз лично съм слушал на Надя. А и мога да се похваля, че по време на него съм бил на няколко метра от тях и съм му се насладил и на живо. Настръхнах! Имайки предвид, че е на запис. Сигурно публиката сте изпаднали в еуфория. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Ами Деса няма и акъла да изпее една фраза като "Пирова победа", например. Надали разбира значението. А и тя беше любимка предимно на децата тогава (даже в книгата на Азис, той пише, че завиждал за тази детска аудитория на Донева, щото него го слушали само курвите и мутрите, та за това звъннал за дует на Деса). :1000 (29): Лелчето обхвана по-голяма аудитория от 2002 година с "От извора", после целия албум "Без граници". Баба ми на Деса заглавие не може да каже, ама на лелча знае доста. Дуетът също го слушах много, страшна песен е! Не може ли да я забият на живо, като се върне Деса? Тъкмо за пръв път ще е по-пищна от Ивана! :1000 (29): Ами на баба ти като си и натрапвала Иванините песни, ще ги знае. Моята пък знаеше ДесиСлава и Глория. Десислава пее за любов. Няма нужда от текстовете на Ивана , за да бъде чута. Каквото и да изпее гласа и му придава ново значение и сила. Деси отдавна не се слуша само от децата взе от всички таргети + иваниния :р И на мен ми се иска да представят Жадните за любов. Те имаха страхотни приеми 2014 и 2015 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Ами на баба ти като си и натрапвала Иванините песни, ще ги знае. Моята пък знаеше ДесиСлава и Глория. Десислава пее за любов. Няма нужда от текстовете на Ивана , за да бъде чута. Каквото и да изпее гласа и му придава ново значение и сила. Деси отдавна не се слуша само от децата взе от всички таргети + иваниния :р И на мен ми се иска да представят Жадните за любов. Те имаха страхотни приеми 2014 и 2015 Тя и няма как да разбере текстовете на Ивана, даже Мариета да предложи. Знаем колко е акълна! И нищо не съм натрапвала на баба ми, "От извора" е най-големият фолклорен хит на Пайнер, след "Бяла роза". А Деската верно вече не се слуша само от децата, защото пораснахте! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Тя и няма как да разбере текстовете на Ивана, даже Мариета да предложи. Знаем колко е акълна! И нищо не съм натрапвала на баба ми, "От извора" е най-големият фолклорен хит на Пайнер, след "Бяла роза". А Деската верно вече не се слуша само от децата, защото пораснахте! :1000 (29): Прекаляваш вече. Доста от текстовете на Ивана наистина са добри, но има и страхотно гнусни изцепки, които Десислава след 1999 година няма (освен Факт, факт). Не са ѝ чак толкова дийп нещата, все пак тя пее най-кръчмарската музика, не бива да се забравя това :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 :1000 (29): Прекаляваш вече. Доста от текстовете на Ивана наистина са добри, но има и страхотно гнусни изцепки, които Десислава след 1999 година няма (освен Факт, факт). Не са ѝ чак толкова дийп нещата, все пак тя пее най-кръчмарската музика, не бива да се забравя това :1000 (30): Айде, айде... На Деската много от песните са като от първолак с първи трепети, писани. Даже на някакви много яки мелодии: "На криле политам, лудо те обичам. В любовта се вричам, искам да те имам. Как само за ден, само за ден, само за ден? И само за мен, само за мен, само за мен..." Като почнете с тази кръчмарска музика... Едно и също вече сто години! Пред на Деса текстовете, на Ивана огромна част са като поезия! Това, че Деса не е пяла толкова много скандални, не значи, че са нещо уау. "Не си ми спешен" какво е?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 "Не си ми спешен", макар и скандален и нетипичен проект като за Деси Слава, беше нещо супер интересно като за времето си. И беше поредната модерна вълна, която тя първа създаде в жанра. Уж била зле без турнетата, а накрая няколко певици от турнетата взеха да я имитират и да правят песни на такава тематика... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Февруари 26 Author Report Share Публикувано Февруари 26 Време е Деси Слава и Емилия да направят дует нали са големи приятелки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Време е Деси Слава и Емилия да направят дует нали са големи приятелки Честно казано, не знам дали към днешна дата са толкова близки. Иначе би било добра идея. Също както би било интересно и с Преслава. Аз лично отдавна искам и дуети с Рени и Гергана, но много ще й стане на беквокалистката. Тя като влезе в Пайнер беше подготвила и още един дует освен тези с Галена и Галин, но не знам какво стана с него. Въпрос към Десовите от форума на Планета- някой случайно да пази сценария за клипа на "Лудост е", подготвен от феновете? Беше доста добър като идея и мисля, че дори самата Деси го беше харесала и навярно щеше да го реализира ако не беше решила твърдо, че не иска да клипира тази песен. Върти ми се в главата, че в него бе включена и разходка из един от старинните обекти от България, но нещо не се сещам кой беше и ми е любопитно да си припомня, а и тъкмо ще запознаем и някои тукашни форумци с това доста интересно нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.