GiorgioCalla Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Жалко, че излъга за концертът послучай юбилея й на музикалната сцена и фолклорният албум, можеше да наблегне на тях в последните месеци, а не на проекти, които ще я направят "актуална" за месец и нищо няма да оставят във времето. Едвали Десислава е доволна от развоя на своята кариера. В творчески аспект. Тук съм съгласен, какви песни има в Любовта е само чувство и Сладки сънища, нейни, авторски, не е истина. Прекалено се опитва да е ротирана по клубовете, заради участията, но само с И на всички като тебе й се получи на 100 процента, другите... Алаш вериш... Все си мисля, че след раждането ще олегне още повече, тъй като сама каза, че изпитва вина затова, че не е посветила повече време на Майки след раждането, заради кариерата, и сега щяла да изкупи вината си с Благо2. Лично аз не я очаквам да се върне преди есента на 2018, да не каже, че все си мисля, че активната Деси Слава ще видим чак началото на 2019, за съжаление. И то няма да е тази Деси Слава от 2016. Нямам големи очаквания за завръщането, едва ли би пак тръгнала да се бори рамо до рамо с младите, по-скоро ще видим тази Деси Слава, която всички обичаме с по-умерени песни, но не и с големи позиции в комерсиалния свят на чалгата. Но със сигурност очаквам нещо новаторско в първия или втория проект, който пусне след раждането. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 На последното участие преди майчинството Деси беше намекнала, че ще се завръща на сцената през лятото. Според мен ще си даде почивка от кариерата през цялата зима и част от пролетта, и ще пусне нещо ново през май или юни, както така или иначе прави. Всъщност може преди това да пусне фолклорния албум, за който още преди да обяви бременността беше намекнала, че ще го записва през настоящата есен т.е докато се чуди какво да прави. Но обещанията на ДС никога не са сигурни, така че просто ще почакаме и ще видим. Но се съмнявам тя да пропусне идната година, най-малкото вече не се продуцира сама и има някаква отговорност към фирмата, надали ще й позволят толкова дълга почивка... но кой знае. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Много любим момент - паметен за историята на "Планета" и на поп-фолка като цяло! А вие помните ли този момент? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Абе Деси има още едно заснето видео в Гърция , когато е снимала Гледай да не бъркаш. И още един дует с Джордан имат записан, който е ритмичен, но отново музикантско парче. За каква пауза говорите. Да, откъм участия вероятно ще си почине по дълго. Но не е луда да изгуби инерцията , която развиваше последните 2-3 години. Откъм проекти не вярвам да сме ощетени. По 2 силни парчета да пуска и не искам повече. Тя е име което може да си позволи да пуска балади, които генерират повече лайкс, коментс и шоус от актуалните диско хитачки. Ето едно рефренче от новия дует с Джордан, за да не бъдете толкова песимистично настроени поради отсъствието и: Ти колата си блъсни, от високо се хвърли 100 цигари в ръката изгаси си... За да видиш как ми е като липсваш ми на мен... Ех, дали ще те оставя помисли си 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Ти вземи мини един курс по български. :roll1: Мачкай Поздрав с този шедьовър!Изпяването на Деси докосва душата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 ДЕСИ СЛАВА е една от малкото можещи певици ,които си позволяват да пеят на живо и винаги да изспълняват нещо фолклорно и акапелно и със музика . Деси е невероятен талант , тя има невероятни песни и вечни хитове ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 ДЕСИ СЛАВА е една от малкото можещи певици ,които си позволяват да пеят на живо и винаги да изспълняват нещо фолклорно и акапелно и със музика . Деси е невероятен талант , тя има невероятни песни и вечни хитове ! Деси Слава има магия в гласа и грабва всяка аудитория. Дори и някоя песен да не е голямата работа, звучи уникално когато тя я изпее. Кога ще се ражда бебето? Дано да и наследи таланта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Десислава е друга вселена в попфолка. На хората им омръзна от пошлотия. Десислава може да си позволи да не залага на цицки и голи курветини по клипове. Единствената от 2 години насам която предлага собствена авторска музика за слушане, а не за гюбеци. И това ще преживея - това ми е любимата нейна песен за последните 2 години. Всеки ден я слушам по 2 пъти. Заслужава си милионите, лайковете и коментарите 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Деси Слава има магия в гласа и грабва всяка аудитория. Дори и някоя песен да не е голямата работа, звучи уникално когато тя я изпее. Кога ще се ражда бебето? Дано да и наследи таланта! Тези дни трябва да го ражда- тя каза, че терминът е началото на януари, но предполагам, че и края на декември не е изключен. https://www.instagram.com/p/BdNaRuQgwPh/?ta...sislavaofficial Много сладка! Да й пожелаем леко раждане и щастливи мигове с новото бебче и семейството! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Тези дни трябва да го ражда- тя каза, че терминът е началото на януари, но предполагам, че и края на декември не е изключен. https://www.instagram.com/p/BdNaRuQgwPh/?ta...sislavaofficial Много сладка! Да й пожелаем леко раждане и щастливи мигове с новото бебче и семейството! Като пухкава снежинка е.Да е жива и здрава както и детенцето и.Очакваме я догодина да се завърне с гръм и трясък Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 На тая бременността ми се стори много дълга. Дали щото от две години е дебела и създава образа на бременен хипопотам преди термина? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 На тая бременността ми се стори много дълга. Дали щото от две години е дебела и създава образа на бременен хипопотам преди термина? :roll1: Да е жива и здрава..пухкавелка си е попринцип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 :roll1: Да е жива и здрава..пухкавелка си е попринцип. Очаквам след раждането да стане 120+ кг Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Очаквам след раждането да стане 120+ кг Защо след? Тя още преди това ще стане :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Абе странно защо все имате очаквания за килограмите на Деска, а нито ви е любимка, а нямате такива за пеенето на вашите. Десислава пред Андреа е като малко коте, а втората дори не е бременна. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Дано малкия Борис наследи ангелския глас на майка си. Да е жив и здрав 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Да й е живо и здраво детето на Десислава ! Честито Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Абе странно защо все имате очаквания за килограмите на Деска, а нито ви е любимка, а нямате такива за пеенето на вашите. Десислава пред Андреа е като малко коте, а втората дори не е бременна. Aз нямам очаквания за килограмите, просто се шегувах. Деси и така е сладка, пък и все пак е изпълнител и то от можещите. Това харесвам в нея, килограмите не са важни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Честито на Деси!! Да ѝ е живо и здраво и много, много да я радва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Честито на Деси!Мъжка майка излезе..Да и е живо и здраво бебето.Аз предположих , че ще се казва Божидар Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Честито на Деската! Да е живо и здраво детето и да му се посвети, както не се съмнявам, че ще стане. Дано има и подкрепа от всички страни. Благой също изглежда свестен. Преди седмица ми бяха клиенти - не я бях виждал от Гласа на България и едно участие в Студентски след това, но беше много сладка и с настроение. И вече е родила... Браво. Десислава е добър човек и заслужава щастие. Поздрав с една песен от първия албум, която ми е любима: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Относно напълняването- ДС неведнъж през годините е качвала по някое кило, което й се е отразявало по-осезаемо, защото е ниска, но конкретно настоящия случай откакто е в Пайнер не е съвсем същия, както подразбрахме от интервюто й. Не е много уместно да се подиграва външния й вид след като навярно причината за всичко е нейната борба със сериозен гинекологичен проблем. И във връзка с това чедото им с Благой е същинско чудо- и в тази тема пожелавам да им е честито, да си го отгледат с много радост! Радвам се, че ДС най-накрая се реши на второ дете, отдавна го искаше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Честито на Деси Слава, най-после сбъдва отдавнашната си мечта за второ дете. Колкото до килограмите, все ми е там дали ще сваля или ще качва, или пък ще си седи на същите. Аз я харесвам всякак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Честито на Деси и Благой! Дано бъдат щастливи и горди родители! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Живо и здраво да ѝ е момчето, и тя, и Благой, и Майки покрай него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.