DarkChild Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Как един път не благодарихте на Галена, именно тя вкара Деса 'обратно в играта' Каква е тази злоба към Галена ? Как пък вие не благодарихте един път на Деса, че направи Галин мъж. Всичко, което сега прави на Галош в кревата го е научил от кака си. Десови не сме забравили онова за битата карта. Галена не е достоен човек. Не можеш да обиждаш колегите, а после да ги търсиш за дует. Какво е казала тая змия? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Как пък вие не благодарихте един път на Деса, че направи Галин мъж. Всичко, което сега прави на Галош в кревата го е научил от кака си. Какво е казала тая змия? Хахаххаа, първото изречение :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Иначе при Иван и Андрей беше казала, че няма как да ревнува от Десислава, защото била бита карта. Бахти идиотката :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Eто го и нагледно: Посети моя сайт Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Eто го и нагледно: Посети моя сайт Това е истинската Галена - грозна и злобна... И как лъже за Преслава, Андреа и клипчето във ваната... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Това наистина беше много неподходящо изказване от Галена, но смятам, че тя вече си е променила възгледите. А и по онова време все още не беше напълно излязла от селото но във времето се забеляза израстване в изказа й. Най-малкото се забелязва, че в новата ера на ДС в Пайнер Галена гледа на нея като на по-голяма звезда в цялостност, щом дори е била първата, която й се е обадила за дует. Умна си е Галка, още щом е чула че ДС ще се връща е усетила накъде ще отидат нещата след като име като нея отново ще има компания зад гърба си... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Това наистина беше много неподходящо изказване от Галена, но смятам, че тя вече си е променила възгледите. А и по онова време все още не беше напълно излязла от селото но във времето се забеляза израстване в изказа й. Най-малкото се забелязва, че в новата ера на ДС в Пайнер Галена гледа на нея като на по-голяма звезда в цялостност, щом дори е била първата, която й се е обадила за дует. Умна си е Галка, още щом е чула че ДС ще се връща е усетила накъде ще отидат нещата след като име като нея отново ще има компания зад гърба си... Това не е просто неподходящо изказване. Това ѝ разкрива желание за оригиналност, но също така и простоватата ѝ природа и елементарна мисъл. С времето е станала малко по-обрана, защото се взе за голяма работа, не си мисли, че е станала по-умна, или е прочела повече книги :1000 (29): Според мен и двете си изиграха картите доста добре. Най-силните песни на Галена в последните години са дуетни, а Десислава трябваше да направи колаборация с актуална звезда, за да се завъртят нещата. ВСе ми се искаше да е Преслава тогава, но Галена е по-амбициозна и упорита :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Това не е просто неподходящо изказване. Това ѝ разкрива желание за оригиналност, но също така и простоватата ѝ природа и елементарна мисъл. С времето е станала малко по-обрана, защото се взе за голяма работа, не си мисли, че е станала по-умна, или е прочела повече книги :1000 (29): Според мен и двете си изиграха картите доста добре. Най-силните песни на Галена в последните години са дуетни, а Десислава трябваше да направи колаборация с актуална звезда, за да се завъртят нещата. ВСе ми се искаше да е Преслава тогава, но Галена е по-амбициозна и упорита :1000 (29): Е, то това изказване със сигурност има общо с някаква простоватост, но пак си е похвално, че във времето се е научила как да се държи. Със сигурност си изиграха картите добре. А дует с Преслава и аз искам, но може и да не ни огрее... Интересно ми е какво стана с дуета с третото актуално име, което й се предложи, когато тръгна да се връща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Помните ли това парче? Аз много му се кефех тогава, въпреки скандалния клип/тв версия :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Помните ли това парче? Аз много му се кефех тогава, въпреки скандалния клип/тв версия :1000 (29): Много е красива тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Много е красива тук. Винаги ми е била странна косата ѝ, но поне се оправя с двама в клипа, нищо, че те повече се кълчат от нея :1000 (29): Тя сигурно дори не си ги помни тия песни дори :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Помните ли това парче? Аз много му се кефех тогава, въпреки скандалния клип/тв версия :1000 (29): Супер яката песен. Дори, ако не ме лъже паметта, беше пробила в класация на Бтв, в която не пускаха чалга. Ето още едно здраво парче от същия период. Деската е много секси тук в ролята на скандална агентка, която се награбва с престъпника хах. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Супер яката песен. Дори, ако не ме лъже паметта, беше пробила в класация на Бтв, в която не пускаха чалга. Ето още едно здраво парче от същия период. Деската е много секси тук в ролята на скандална агентка, която се награбва с престъпника хах. :1000 (29): Палавница. :1000 (29): Доста си се въртяха по веселина тв тези песни си спомням. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Супер яката песен. Дори, ако не ме лъже паметта, беше пробила в класация на Бтв, в която не пускаха чалга. Ето още едно здраво парче от същия период. Деската е много секси тук в ролята на скандална агентка, която се награбва с престъпника хах. :1000 (29): Страхотна песен. Музикалните експерименти на ДесиСлава определено ми липсват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Тези дни взех да си пускам тази прекрасна песен от 1998 и да се питам... очаквала ли е наистина Деси, че днес, 20 години по-късно, ще е най-добре задължалата се изпълнителка от 90-те и ще е покорила сърцата на толкова много хора? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Супер яката песен. Дори, ако не ме лъже паметта, беше пробила в класация на Бтв, в която не пускаха чалга. Ето още едно здраво парче от същия период. Деската е много секси тук в ролята на скандална агентка, която се награбва с престъпника хах. :1000 (29): Беше си и стабилен хит. Тогава малко имена влизаха в дискотеките... Нямаше чалготеки и след 2-3 пускаха чалгата по заведенията... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Беше си и стабилен хит. Тогава малко имена влизаха в дискотеките... Нямаше чалготеки и след 2-3 пускаха чалгата по заведенията... Една от първите клубни кралици. Btw, някой знае ли дали в този форум може да се добавят временни анкети към вече съществуващи теми? Взе да ми става интересно да разберем кой ли според форумци е най-успешният/най-добрият проект на Деси Слава от новата Пайнерска ера? Може и други въпроси да се задават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Една от първите клубни кралици. Btw, някой знае ли дали в този форум може да се добавят временни анкети към вече съществуващи теми? Взе да ми става интересно да разберем кой ли според форумци е най-успешният/най-добрият проект на Деси Слава от новата Пайнерска ера? Може и други въпроси да се задават. Аз не знам да има такава опция. Всичките са ѝ добри :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Така е, всичките са ѝ добри, тя слаби песни няма. Но някои са най-добри. Ако не направим анкета, може само да го обсъждаме. Всеки да даде своите основания защо смята, че проектът Х е най-добър. Аз съм много разколебан между Не го прави, В друг живот и И на всички като тебе, но навярно бих гласувал за В друг живот. Този проект просто е едно съвсем различно ниво, което не ни се предлага в жанра, но Десислава е от онези, които обичат да предлагат различното. И песента, и клипа създават много чувство, което очевидно е докоснало хората щом това все още е най-гледната балада. Да речем, че всеки може да си изреди ТОП 3- моят е В друг живот- 3 точки, И на всички като тебе - 2 точки, Не го прави- 1 точка. Ако се натрупат повече гласували може да направя класация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Ама само от втория пайнерски период ли? Аз имам много любими от предишните години песни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Предните много сме ги обсъждали и оценявали вече, нека този път да са само новите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 А кои са песните, които вече е издала в Пайнер? Пропускам ли нещо: Не го прави Започваме на чисто Смени паролата си В твоите очи Отново се родих В друг живот Нека да е тайно И на всички като тебе Гледай да не бъркаш И това ще преживея Ангелите плачат Дали ще те оставя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 А кои са песните, които вече е издала в Пайнер? Пропускам ли нещо: Не го прави Започваме на чисто Смени паролата си В твоите очи Отново се родих В друг живот Нека да е тайно И на всички като тебе Гледай да не бъркаш И това ще преживея Ангелите плачат Дали ще те оставя + I'm your bitch Стига да не зачитаме feat-овете дето тя ги прави хаха. Може и всичките да ги подредим в някакъв ТОП по предпочитание, а не само ТОП 3. Както другите кажете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 А кои са песните, които вече е издала в Пайнер? Пропускам ли нещо: Не го прави Започваме на чисто Смени паролата си В твоите очи Отново се родих В друг живот Нека да е тайно И на всички като тебе Гледай да не бъркаш И това ще преживея Ангелите плачат Дали ще те оставя Тя готова за нов албум направо! Още 2-3 песни и да го издава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Тя готова за нов албум направо! Още 2-3 песни и да го издава! И аз това осъзнах тези дни. :1000 (29): Тя вече си има Поискай от мен, а навярно и третият дует с ТОП име, който подготвяше. И все пак, ако някой ден тръгне да издава албум според мен ще включи само най-успешните парчета, а разни като "Започваме на чисто" и "Смени паролата си" няма да влязат в подборката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 + I'm your bitch Стига да не зачитаме feat-овете дето тя ги прави хаха. Може и всичките да ги подредим в някакъв ТОП по предпочитание, а не само ТОП 3. Както другите кажете. И аз се замислих, че е доста добре, ако сега издаде албум. Има събрани песни, да запише още 1-2 нови и да ги събере. Срамота е такова име да няма от 9 години албум, ако не броим Славатроника. Някой да ѝ го подскаже. Докато е в майчинство да го направи и наесен да го промотира Хайде, подреждаме ги и гласуваме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.