SG Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 какво турне? преслава е бременна, така не става Според мен турне ще има именно защото Преслава е бременна, а Галена е с разклатени позиции и чичо Митко е осъзнал, че сега е моментът да спаси кораба като наложи нови имена. Да постна и тук това... Каква кралица си имаме само... Почти всички се оправдават, че днес само дивотиите продават, а нашата балада след балада, хит след хит... Забавно ми е, че понякога дори се налага да убеждаваме Рамания фенс защо тя е най-голямата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Десислава май ще я гледаме цяло лято по "Нова". Тъкмо започна повторението на "Като две капки вода" с нейния сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Според мен турне ще има именно защото Преслава е бременна, а Галена е с разклатени позиции и чичо Митко е осъзнал, че сега е моментът да спаси кораба като наложи нови имена. Да постна и тук това... Каква кралица си имаме само... Почти всички се оправдават, че днес само дивотиите продават, а нашата балада след балада, хит след хит... Забавно ми е, че понякога дори се налага да убеждаваме Рамания фенс защо тя е най-голямата... какъв е тоя линк, не го отваря :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 какъв е тоя линк, не го отваря :1000 (29): Изтрили са го явно. :1000 (29): Наша Деска е препълнила още една дискотека тези дни... Фраш! https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=5BEC140C https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=5BE82D5B Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Дори не ѝ е нужна публика, за да напълни всяко едно помещение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Дори не ѝ е нужна публика, за да напълни всяко едно помещение. Ще те видим и теб, след като си дадеш цветето и заченеш... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Ах, милата к'ва е бабанка... Май пак ще се налага да нáмаля прелестите си, гледам доста ѝ тежат, хаха. Обаче не това, че е пълничка е лошото, поне за мен, пак си е сладурка, но изборът ѝ на облекло... Дето вика Слави - Гълъбово пак се обажда, хаха. А най-дразнещото за мен е, че си обработва снимките. Хем знае, че на участието всеки може да я снима, а и хората я виждат, че не е фиданка, а тя пак се опитва да се изкара по-слаба. Е, т'ва, нейните комплекси ме дразнят. Абе, гълъбовке, к'во ти пука толкова?! Би излязла голям пич, ако си се представя такава каквато е в дадения момент - било то по снимки, било то по клипове. Нали все гледат на запад... Не малко примери има за изпълнители, които не са в перфектна форма, но това не им пречи да се показват реално каквито са. Например се сещам, че Пачо скоро беше постнал един клип на Кристина Агилера където е доста пухкава, но във видеото не са я издължавали, за да я направят фина мадама. И пак изглежда много добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Изтрили са го явно. :1000 (29): Наша Деска е препълнила още една дискотека тези дни... Фраш! https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=5BEC140C https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=5BE82D5B Дискотеката гърми направо, а Деса ще отслабне,това е сигурно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Интересът към Десислава в момента е огромен. Не знам защо още не е дала някое голямо интервю, със сигурност има много покани. Вероятно се притеснява заради външния си вид, а изобщо не трябва да ѝ пука. Нека простите хора като някои индивиди тук злобеят, а керванът си върви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Интересът към Десислава в момента е огромен. Не знам защо още не е дала някое голямо интервю, със сигурност има много покани. Вероятно се притеснява заради външния си вид, а изобщо не трябва да ѝ пука. Нека простите хора като някои индивиди тук злобеят, а керванът си върви. 1. Няма интерес към Деса, това са участията на Преслава. 2. Най-важното за Деса винаги е бил външният вид, защото иначе намаше да бута толкова фотошоп. 3. Кога ще видим клипче, за да преценим ние колко струва представлението и? 4. Тия хора дето говорят са били на поне 10-ина нейни участия в последните 15 години и е все същата скука. 5. Излез от тази тема и виж форума, не е толкова страшно, че ще прочетеш хейт за Деса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Какво значи 'това са участия на Преслава'? Десислава си имаше добра бройка и преди да се оттегли по майчинство. А за някои от тях щом клубовете са се съгласили ДС да замества, а не някоя друга, значи са участия на Десислава. Няма да обсъждам другите натрапвани за пореден път точки, само за точката за външния вид ще се съглася, и по-комкретно за това, че ненужно се изтънява... не ми харесва че иска да я възприемат за манекенка, въпреки че всички знаят, че вече не е. Но не е като да не е имала и ТОП времена в това отношение... На всяка жена може да й е трудно да приеме, че тези години са в миналото й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 1. Няма интерес към Деса, това са участията на Преслава. 2. Най-важното за Деса винаги е бил външният вид, защото иначе намаше да бута толкова фотошоп. 3. Кога ще видим клипче, за да преценим ние колко струва представлението и? 4. Тия хора дето говорят са били на поне 10-ина нейни участия в последните 15 години и е все същата скука. 5. Излез от тази тема и виж форума, не е толкова страшно, че ще прочетеш хейт за Деса. 1. Участията са на Десислава, всичко друго е твой опит за манипулиране.2 2. Няма как да знаеш кое е най-важното. Да, има си някакви комплекси, даже го е споделяла искрено, но кой няма? 3. Аз лично последните 2 пъти си изкарах толкова яко, че не ми е останало време да правя клипчета. Другите две не мисля, че дори заслужават коментар. Къде да влизам? В скандалите, където 3ма човека без работа се карат през ден за глупости, или в папката на Камелия, където май само ти си спомняш правилата за правопис и пунктуация от училище :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Според мен турне ще има именно защото Преслава е бременна, а Галена е с разклатени позиции и чичо Митко е осъзнал, че сега е моментът да спаси кораба като наложи нови имена. Да постна и тук това... Каква кралица си имаме само... Почти всички се оправдават, че днес само дивотиите продават, а нашата балада след балада, хит след хит... Забавно ми е, че понякога дори се налага да убеждаваме Рамания фенс защо тя е най-голямата... Изтрит е. Явно някой се дразни от доминацията на Десислава и не иска тя да става обществено достояние... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Някой да й запали двата сценични тоалета, с котио се изявява в момента, особено този с ресните, защото разваля целия кеф от препълнената дискотека при все че няма нови песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 от къде е тая снимка? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 от къде е тая снимка? https://www.youtube.com/watch?v=qyMaKlUEUwI Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Деса гръмна с 12 участия за юли без да има актуален хит и самостоятелна песен от 14 месеца... Кралицата си е кралица. и 16 милиона за мегахита Пусни го пак: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 ДЕСИ СЛАВА е ангелския глас на поп фолка . Тя има невероятен талант , тя има невероятни песни и е нормално след като е решила да се завърне да има участия и дискотеките да са препълнени . Тя доказа през годините ,че може да пее и че от поп фолк изспълнителите тя се откроява с своя си стил и начин на пеене , да не говорим че тя може да ти изпее всико . Харесвам Деси Слава тя е нещо свежо в жанра ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Здравейте! Търся превод на испански текста на "Няма те до мен", но такъв не намирам. Някой знае дали все пак я има преведена? Или пък някой рябразбиращ испански, дали може я преведе? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Здравей! Търся превод на испански текста на "Няма те до мен", но такъв не намирам. Някой знае дали все пак я има преведена? Или пък някой разбиращ испански, дали може я преведе? мога на гръцки :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 мога на гръцки :1000 (29): Полиглоте, защо не си научил и испански? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Полиглоте, защо не си научил и испански? :1000 (29): Голям пропуск, който се надявам да наваксам един ден. Страхотно благозвучен език. Обожавам да го слушам. А и на нашата винаги е ходил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Като влязох в темата и очаквах друго нещо. Забавни сте как се нахъсвате и как величаете Деса. Последната страница е като бюлетин на секта. Деса ще има ли нова песен скоро? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Като влязох в темата и очаквах друго нещо. Забавни сте как се нахъсвате и как величаете Деса. Последната страница е като бюлетин на секта. Деса ще има ли нова песен скоро? Пълна мъгла. Не се знае, но нкато и гледам бройката участия, май няма нужда от нова песен на всяка цена. Да пусне нещо добро, без да бърза ми се иска. Добре дошъл в сектата Изглежда ми поотслабнаЛа в сравнение с преди 20 дни. В лицето поне. Тялото е ясно че го минава през фотошопа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Пълна мъгла. Не се знае, но нкато и гледам бройката участия, май няма нужда от нова песен на всяка цена. Да пусне нещо добро, без да бърза ми се иска. Добре дошъл в сектата Изглежда ми поотслабнаЛа в сравнение с преди 20 дни. В лицето поне. Тялото е ясно че го минава през фотошопа Дано спре с дуетите и фийч, че писнаха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.