Jump to content

Препоръчани коментари

Поздрав. Много любима. Трябваше да я снима.

Страхотна, една от най-любимите ми. Спомням си какъв интерес предизвика новината, че Десислава ще навлиза и в метъла, даже и на корицата на Нов Фолк го пишеше. Доста стилове атакуваше тогава, искам пак такива експерименти от нея.

А Лудост е не я копира заради обичайната несигурност. Плюс това, че и Преслава тогава властваше с рок песен и може да е решила, че не иска да изглежда, че копира. Иначе дори феновете й бяха направили сценарии за клипа и й го бяха дали, даже мисля че бях писал за това тук по едно време. Някой ако пази сценария да го постне. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Страхотна, една от най-любимите ми. Спомням си какъв интерес предизвика новината, че Десислава ще навлиза и в метъла, даже и на корицата на Нов Фолк го пишеше. Доста стилове атакуваше тогава, искам пак такива експерименти от нея.

А Лудост е не я копира заради обичайната несигурност. Плюс това, че и Преслава тогава властваше с рок песен и може да е решила, че не иска да изглежда, че копира. Иначе дори феновете й бяха направили сценарии за клипа и й го бяха дали, даже мисля че бях писал за това тук по едно време. Някой ако пази сценария да го постне. :1000 (29):

Деси Слава е фолк певицата, която най-много е експериментирала в годините. Получава й се, защото е страшно талантлива. Латино, фолклор, поп-фолк, поп, рнб, рок, регетон, балканско...всичко й лежи. Коя друга от чалгата може да пее всичко? Може би само Преслава.

А "Лудост е" нали е от албума "Сладки сънища" , който май излиза преди "Лъжа е" на Преслава? Или се бъркам. :1000 (29):

Искам сценария. Интересно ми е. :3fdb8960598fa63e:

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Деси Слава е фолк певицата, която най-много е експериментирала в годините. Получава й се, защото е страшно талантлива. Латино, фолклор, поп-фолк, поп, рнб, рок, регетон, балканско...всичко й лежи. Коя друга от чалгата може да пее всичко? Може би само Преслава.

А "Лудост е" нали е от албума "Сладки сънища" , който май излиза преди "Лъжа е" на Преслава? Или се бъркам. :1000 (29):

Искам сценария. Интересно ми е. :3fdb8960598fa63e:

И двата албума излязоха почти едновременно през декември 2006, с няколко дена разлика, въпреки че Десислава беше обявила метъл песента още октомври. Преслава може би се вдъхнови от тази идея и с малко я изпревари докато Деса по традиция се мотаеше, макар и като цяло песните им да бяха в доста различни нюанси на рока. Според мен нямаше да са си такава конкуренция, а щяха да властват едновременно.

Но нищо, Десислава тогава имаше Някой ден, с който клип стана първата стрийминг кралица в историята на българската музика. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

И двата албума излязоха почти едновременно през декември 2006, с няколко дена разлика, въпреки че Десислава беше обявила метъл песента още октомври. Преслава може би се вдъхнови от тази идея и с малко я изпревари докато Деса по традиция се мотаеше, макар и като цяло песните им да бяха в доста различни нюанси на рока. Според мен нямаше да са си такава конкуренция, а щяха да властват едновременно.

Но нищо, Десислава тогава имаше Някой ден, с който клип стана първата стрийминг кралица в историята на българската музика. :Vishenka_05:

Е, айде сега. :3fdb8960598fa63e:

Като се замисля, ако Деса беше пуснала "Лудост е" след "Лъжа е", 100% щяха да пишат, че се е вдъхновила от Преслава.

Камелия не направи ли и тя сред това песен с подобно звучене? Доста несполучлив опит беше. С това гласче нейното. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Мен пък Лудост е никога не ми е била чак толкова любима. Да, признавам я като експеримент. Да, приятна за слушане песен. Лъжа е на Преслава е по надъхваща и Преслава не е залитнала толкова крайно в рок звученето. Лудост е нямаше да има чак такъв успех. Интересен експеримент, но нямаше потенциала за хит. Но предпочитам стотици пъти повече Не е илюзия пред Лудост е. Треперех за тази песен :3fdb8960598fa63e:

Освен това Подкожно също е песен, която доста е изпреварила времето си. Последните 2-3 години се правят много песни в подобна стилистика и то от поп имената.

Забрави за мен е песента, за която винаги ще съжалявам, че не се сдоби с клип. По същия начин ме е яд и на Преслава за Горчиви спомени, но така или иначе и двете към днешна дата са класики за попфолка.

image.png

Сподели в други сайтове

Като се замисля, ако Деса беше пуснала "Лудост е" след "Лъжа е", 100% щяха да пишат, че се е вдъхновила от Преслава.

Камелия не направи ли и тя сред това песен с подобно звучене? Доста несполучлив опит беше. С това гласче нейното. :3fdb8960598fa63e:

Ами така си беше. :3fdb8960598fa63e:

Те двете започнаха тази рок вълна, след тях имаше и други освен Камелия. Но реално Десислава има песни с поп-рок звучене много преди тези двете от 2006, просто не ги е налагала така, че да останат във времето. Не че е късно, де, в момента кариерата й е в разцвет и би било от полза за нея да припомни стари хитове. Само да имаше повече концерти... но на Митко явно не му се занимава вече с тази фирма.

Сподели в други сайтове

Имаше нещо такова. Но тя доста често се вдъхновява Камс продакшън :1000 (29): Аз винаги съм бил любопитен как би звучала нейната Има любов, която много харесвам заради музиката и посланието, от някой с наистина добър глас като Десислава например. Мисля, че би направила от нея брутален хит.

Сподели в други сайтове

Коя Камелия? За Камелия Тодорова ли говорите? :3fdb8960598fa63e:

Тя Камс за чалгата няма типичните характерни орнаментики, рок ще ми пее.. Едно е да имаш рок елемент в песента, а друго е да пееш рок като стил музика.

Иначе е ясно, че ДесиСлава би направила по добри балади като Залеза и зората, Има любов или Няма те. Не е нужно да си и фен, за да го признаеш. Топ музики с топ изпълнения винаги е по добрата алтернатива, отколкото някоя да ти мяука или грачи върху иначе хубавите мелодии...

На камс прадакшън силата и е в провокацията, анализите, креативността, но не и в пеенето

image.png

Сподели в други сайтове

Загледах се в плейлистите на PlanetaOfficial за годините откакто ДесиСлава е отново в Пайнер и останах доволен да разбера следното:

-"Ангелите плачат" е десетия най-гледан клип за 2017 (и, разбира се, най-гледаната балада)

-"Нека да е тайно", "И на всички като тебе" и "В друг живот" са съответно 11-тият, 12-тият и 15-тият най-гледани клипове за 2016, всичките с над 10 милиона. "И това ще преживея"- 24, "Отново се родих"- 27. Пет хита в ТОП 30 за една календарна година. А "И на всички като тебе" дори е четвъртият най-гледан самостоятелен клип, "В друг живот"- седмият.

-"В твоите очи" е третият най-гледан за 2015.

Седем категорични хита за период от три години след две десетилетия кариера. :bi:

Сподели в други сайтове

Коя Камелия? За Камелия Тодорова ли говорите? :3fdb8960598fa63e:

Тя Камс за чалгата няма типичните характерни орнаментики, рок ще ми пее.. Едно е да имаш рок елемент в песента, а друго е да пееш рок като стил музика.

Иначе е ясно, че ДесиСлава би направила по добри балади като Залеза и зората, Има любов или Няма те. Не е нужно да си и фен, за да го признаеш. Топ музики с топ изпълнения винаги е по добрата алтернатива, отколкото някоя да ти мяука или грачи върху иначе хубавите мелодии...

На камс прадакшън силата и е в провокацията, анализите, креативността, но не и в пеенето

Като артист-изпълнител, Камелия превъзхожда Деси Слава в доста неща - артистично поведение на сцената, контакт с публиката, видеоклипове, сексапил, интелект, стил на обличане...

Въпреки че е бездарна и няма никакви гласови данни(с годините просто се е научила да пее вярно), някак стои по-убедително на сцената и знае как да ти направи кефа. Успява да те вдигне, да ти въздейства и стои звездно на сцената.

Деси Слава е малко куха, бавно й тече мисълта, личи си, че общата й култура не е кой знае каква. Интервютата й са доста по-плоски от тези на Кама. Не се изразява добре, понякога облеклото й е потрес. :D И най-много ме дразни тва притеснение и неувереност. Толкова да е талантлива и толкова да може, а пък е някаква спекана. И оттам се държи понякога неадекватно на сцената - подскача, мята се като шугава. :D

Ей тука забележи. Много се смея. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Тук винаги много ме е кефила като визия и излъчване.

А сега косата цялата ли е кафява или?

Поздрав, с ръце помагааааай

"С ръце помагай", сериозно ли? А уж сте големи фенове... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Като артист-изпълнител, Камелия превъзхожда Деси Слава в доста неща - артистично поведение на сцената, контакт с публиката, видеоклипове, сексапил, интелект, стил на обличане...

Въпреки че е бездарна и няма никакви гласови данни(с годините просто се е научила да пее вярно), някак стои по-убедително на сцената и знае как да ти направи кефа. Успява да те вдигне, да ти въздейства и стои звездно на сцената.

Деси Слава е малко куха, бавно й тече мисълта, личи си, че общата й култура не е кой знае каква. Интервютата й са доста по-плоски от тези на Кама. Не се изразява добре, понякога облеклото й е потрес. :D И най-много ме дразни тва притеснение и неувереност. Толкова да е талантлива и толкова да може, а пък е някаква спекана. И оттам се държи понякога неадекватно на сцената - подскача, мята се като шугава. :D

Ей тука забележи. Много се смея. :1000 (29):

На ДесиСлава просто не и ходи да е чалгарка. Няма я тази мазнотия, кич и пошлотия в излъчването и и когато се опитва да се държи като чалга дива изглежда нелепа. Иначе Галена не е по различна в нелепото мятане на сцената, а е обявена за клубен терминатор. На ДесиСлава и ходи друга сцена, друга музика. И затова, когато изпълнява такава (капките, мад сикрет) си изглевжда на мястото, дига винаги публиката на крака или бис. Прави го с емоционално пеене, а не с разходки по сцената и кълчетене, на което вие викате контакт с публиката. ДесиСлава още с черна коса като беше си се мяташе като неадекватница. Гледай Шоколоад за двама. Това е тя и не виждам защо трябва всички да са еднакви и да се държат еднакво. Така или иначе ДесиСлава вълмува когато излезе на сцената, докато много други с големи хитове и уж легенди на концертната сцена след изпълненията си се прибират насрани като говна без аплодимсменти...

Това, че ДесиСлава е нелепа в чалгаджийките клишета за мен не е минус, а превъзходство над всички други. За това и много българи, които не слушат чалга, признават и уважашат ДесиСлава и са го доказали в сума и предавания, в които са я подкрепяли със СМС-и и интернет гласуване.

Иначе наистина не си запознат особено с образа и. Да, познаваш творчеството и, но не и нея като образ. Я ми кажи освен изцепките и в столиците , кога е казала нещо безумно тъпо. Цитирай я. Много добре си и работи мисълта, просто тече едновременно в различни посоки, което създава грешното впечатление, че е тъпичка. Наясно съм, че има хора, които я приемат като по тъпичка, но за себе си нямам съмнения. Деси е доста интересн човек с разностранни интереси като астология, рейки, езотерика. Няма нужда да обяснвам, че хората от зодия риби са лоши политически водачи, но най добрите духовни такива. Доста повърхностни и тъпички хорица не могат да и схванат мисълта, но това си е техен проблем. Иначе самата Деси обича да се прави на по тъпа отколкото е, да се лигави, да се самоиронизира, но не всеки има капацитета да го схване.

Преслава ли е връх на интелекта според теб? Интересите на която се свеждат само до мъже - мутри или на колежките и, статуетки и ... дотам

В чалгата има такива тъпачки, че ДесиСлава и в топ 10 не влиза по моите критерии за тъпотия. Но хората сме различни и имаме право на наш собтвен поглед. Малцина са като Камелия или Кали като изказ, но в крайна сметка съдим певиците по успехи и качества, а не по знания.

Скромността ми е любимото Десово качество. Целия жанр може да се поучи от нея на скромност и доброта. Буквално целия

image.png

Сподели в други сайтове

"С ръце помагай", сериозно ли? А уж сте големи фенове... :3fdb8960598fa63e:

Че като сме фенове, трябва да и рецитираме всичките 200 песни на изуст дори и на сън да ни бутнат ли... Бахти инфантилното мислене. Това, че ти рецитираш пред огледалото безумията на онази треторазрядница с лампи между краката, не означава, че всички си проявяват така фенството

image.png

Сподели в други сайтове

На ДесиСлава просто не и ходи да е чалгарка. Няма я тази мазнотия, кич и пошлотия в излъчването и и когато се опитва да се държи като чалга дива изглежда нелепа. Иначе Галена не е по различна в нелепото мятане на сцената, а е обявена за клубен терминатор. На ДесиСлава и ходи друга сцена, друга музика. И затова, когато изпълнява такава (капките, мад сикрет) си изглевжда на мястото, дига винаги публиката на крака или бис. Прави го с емоционално пеене, а не с разходки по сцената и кълчетене, на което вие викате контакт с публиката. ДесиСлава още с черна коса като беше си се мяташе като неадекватница. Гледай Шоколоад за двама. Това е тя и не виждам защо трябва всички да са еднакви и да се държат еднакво. Така или иначе ДесиСлава вълмува когато излезе на сцената, докато много други с големи хитове и уж легенди на концертната сцена след изпълненията си се прибират насрани като говна без аплодимсменти...

Това, че ДесиСлава е нелепа в чалгаджийките клишета за мен не е минус, а превъзходство над всички други. За това и много българи, които не слушат чалга, признават и уважашат ДесиСлава и са го доказали в сума и предавания, в които са я подкрепяли със СМС-и и интернет гласуване.

Иначе наистина не си запознат особено с образа и. Да, познаваш творчеството и, но не и нея като образ. Я ми кажи освен изцепките и в столиците , кога е казала нещо безумно тъпо. Цитирай я. Много добре си и работи мисълта, просто тече едновременно в различни посоки, което създава грешното впечатление, че е тъпичка. Наясно съм, че има хора, които я приемат като по тъпичка, но за себе си нямам съмнения. Деси е доста интересн човек с разностранни интереси като астология, рейки, езотерика. Няма нужда да обяснвам, че хората от зодия риби са лоши политически водачи, но най добрите духовни такива. Доста повърхностни и тъпички хорица не могат да и схванат мисълта, но това си е техен проблем. Иначе самата Деси обича да се прави на по тъпа отколкото е, да се лигави, да се самоиронизира, но не всеки има капацитета да го схване.

Преслава ли е връх на интелекта според теб? Интересите на която се свеждат само до мъже - мутри или на колежките и, статуетки и ... дотам

В чалгата има такива тъпачки, че ДесиСлава и в топ 10 не влиза по моите критерии за тъпотия. Но хората сме различни и имаме право на наш собтвен поглед. Малцина са като Камелия или Кали като изказ, но в крайна сметка съдим певиците по успехи и качества, а не по знания.

Скромността ми е любимото Десово качество. Целия жанр може да се поучи от нея на скромност и доброта. Буквално целия

Какво значи: "не си запознат с образа й" ? :mf_surrender:

Създал съм си мнение на база това, което съм видял от нея в публичното пространство, без да претендирам, че то е компетентно заключение. :mf_surrender:

Симпатизирам на Деси и говоря от позицията на човек, който харесва музиката й, признава вокалните й възможности, но без да съм фен. (какъвто си ти примерно) Не следя медийните й изяви толкова отблизо. Не се интересувам с кой спи и какъв живот води. Нито колко килограма е. Знам това, на което съм попаднал случайно. И на тази база са впечатленията ми за нея.

Не се изразява добре и не е демонстрирала, кой знае какъв речник. Не ми се търсят нейни изцепки. Достатъчно е да й се погледнат интервютата. Създава впечатление, че няма елементарни познания и е ограничена.

Поклон пред дискографията и таланта, но не блести с интелект.

Сподели в други сайтове

А сега косата цялата ли е кафява или?

На участието в Биад ми се стори предимно руса, а преди малко видях, че е качила снимка с кестенява. Хамелеонска ДесиСлава. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Какво значи: "не си запознат с образа й" ? :mf_surrender:

Създал съм си мнение на база това, което съм видял от нея в публичното пространство, без да претендирам, че то е компетентно заключение. :mf_surrender:

Симпатизирам на Деси и говоря от позицията на човек, който харесва музиката й, признава вокалните й възможности, но без да съм фен. (какъвто си ти примерно) Не следя медийните й изяви толкова отблизо. Не се интересувам с кой спи и какъв живот води. Нито колко килограма е. Знам това, на което съм попаднал случайно. И на тази база са впечатленията ми за нея.

Не се изразява добре и не е демонстрирала, кой знае какъв речник. Не ми се търсят нейни изцепки. Достатъчно е да й се погледнат интервютата. Създава впечатление, че няма елементарни познания и е ограничена.

Поклон пред дискографията и таланта, но не блести с интелект.

Точно това, което предположи значи. Че не следиш изявите и впечатленията ти не са съвсем пълни. Да, Деска не блести с интелект, но пък не е и такава куха лейка, каквато често основно в този форум се твърди. За Мария , Анелия и Емилия мога да се сетя на прима виста за по 5-6 изцепки в интервюта, които са за златния фонд с бисери. На ДесиСлава върха на простотията и е изцепката за столиците в брадъра, което по-скоро показва, че не е достатъчно начетена и и е липсвала богата обща култура. Но за 12 години хората могат да израстнат 3 пъти. Ако до 2007 беше често инфантилна, след това много промени имиджа си - като започнем от по прилично облеклои по малко голотии та стигнем до изказ, речник и т.н. Като неин фен и като един индивид с над средното ниво на интелект, смея да твърдя, че от години ДесиСлава е нямала проблемите, за които ти говориш. Ако греша, докажи ми го с видео. Те, изцепките се помнят, няма нужда да търсиш тепърва. Ако познаваше повече личността ДесиСлава от образа и по медиите , щеше да познаваш и разнородните и интереси, по които съдя, че е на достатъчно високо ниво. Поне като изказ, структура и речник. Случва се да се загуби в мисълта ти, но това няма общо с нещата, които ти си забелязал. Както казах, мозъците на различните хора работят по различен начин. Това, че някои не разбирате нейното възприятие и поведение, не я прави проста и невежа. Да, не използва префърцунени думи, но пък не дава и вид на човек, който не разбира какво му се говори и не съм видял в 2та биг брадъра да не знае значението на думи, или някой да я нарече тъпа с лош изказ и беден речник. Рабира се, това е твое мнение. Моето е точно обратното. ДесиСлава не е връх на интелекта, но е достатъчно фин, емпатичен и емционално интелигентен човек, които качества са по важни за един чоцек на изкуството от това да си свър интелигентен или свръх амбициозен. А и като се сетим за певици като Емануела, Анелия и други селски пръчки, съвсем не изглежда добре името на ДесиСлава до тях.

image.png

Сподели в други сайтове

Като човек, който чете много (не че това е най-важното, особено ако не е подплатено с опит, а само с голи познания) и който има себе си за емоционално интелигентен преди всичко, смея да твърдя, че Десислава е претърпяла сериозно развитие по отношение на изказа и възприятията си. Първото, което е, и което за мен е най-важно и изконно - тя е емоционално интелигентна. Има една вродена, природна сензитивност. Сърдечна е, съпричастна, вероятно и интуитивна като зодия Риби. Второ, съдейки по постовете ѝ във Фейса главно - тя е и доста грамотна, възпитана, внимателна. Уважава всичките си фенове, отговаря им и съм виждал и как им отговаря - отново грамотно, изчерпателно. Слушайки я по интервюта - когато са от по-сериозен характер, което зависи и от тематиката на предаването и способностите на журналиста, откривам, че действително се изразява достатъчно задълбочено и не борави само с 20 думички като Анелия, Галена, Гергана и други разни, които са крайно, ама крайно зле. Че е лигава, вбесяващо разсеяна и дезориентирана и несериозна на моменти - такава е. Че на участия се държи като тийнеджър - държи се.

Освен това е мега доверчива, наивна - от там идва това чувство за простодушност, което оставя у хората. Но мисля, че Десислава е духовно и емоционално богата, което е най-важното за един човек. Много по-добре от това някой да ти говори високопарно, редудантно и да те шашне с познания от различни сфери, а когато същият този човек трябва да ти разкаже нещо за живота си, да изглежда като пълен лаик, темерут и лузър. Мисля и че Десислава вече води малко по-одухотворен живот и се уповава на по-смислени отношения. Твърде често обаче прави грешки с мъжете, защото се подвежда жестоко. Дано този път не е сгрешила. Благой не ми изглежда като много интелигентен, но пък той и тепърва се формира - може би в него отношението му да я привлича. Другото - познания и такива неща, се наваксва при добро желание.

Сподели в други сайтове

Като човек, който чете много (не че това е най-важното, особено ако не е подплатено с опит, а само с голи познания) и който има себе си за емоционално интелигентен преди всичко, смея да твърдя, че Десислава е претърпяла сериозно развитие по отношение на изказа и възприятията си. Първото, което е, и което за мен е най-важно и изконно - тя е емоционално интелигентна. Има една вродена, природна сензитивност. Сърдечна е, съпричастна, вероятно и интуитивна като зодия Риби. Второ, съдейки по постовете ѝ във Фейса главно - тя е и доста грамотна, възпитана, внимателна. Уважава всичките си фенове, отговаря им и съм виждал и как им отговаря - отново грамотно, изчерпателно. Слушайки я по интервюта - когато са от по-сериозен характер, което зависи и от тематиката на предаването и способностите на журналиста, откривам, че действително се изразява достатъчно задълбочено и не борави само с 20 думички като Анелия, Галена, Гергана и други разни, които са крайно, ама крайно зле. Че е лигава, вбесяващо разсеяна и дезориентирана и несериозна на моменти - такава е. Че на участия се държи като тийнеджър - държи се.

Освен това е мега доверчива, наивна - от там идва това чувство за простодушност, което оставя у хората. Но мисля, че Десислава е духовно и емоционално богата, което е най-важното за един човек. Много по-добре от това някой да ти говори високопарно, редудантно и да те шашне с познания от различни сфери, а когато същият този човек трябва да ти разкаже нещо за живота си, да изглежда като пълен лаик, темерут и лузър. Мисля и че Десислава вече води малко по-одухотворен живот и се уповава на по-смислени отношения. Твърде често обаче прави грешки с мъжете, защото се подвежда жестоко. Дано този път не е сгрешила. Благой не ми изглежда като много интелигентен, но пък той и тепърва се формира - може би в него отношението му да я привлича. Другото - познания и такива неща, се наваксва при добро желание.

Много точен коментар. Описва по добре това, което имах и аз впредвид. Но както казах, то е и до възприятия. Аз виждам Деси по същия начин, по който и ти. И тъй като ти си с журналистически нюх осъзнаваш колко е важна и темата на интервюто. Да, при Слави Трифонов е безкрайно лигава, но всеки който е изгледал 120 минути с Десислава по Бтв знае, че може да бъде и сериозна и отговорна към въпросите и отговорите, които дават. Някои хора не могат да я издържат и разберат. На мен ми е благо да я слушам.

Гледал ли си я 2002 в Моите любовни истории. :3fdb8960598fa63e:

Който не е, да го направи, за да види за какво израстване говорим със Стеф.

image.png

Сподели в други сайтове

Много добре казано.

Десислава не е глупава, тя е лигава. Когато е ентусиазирана и превъзбудена, го изразява по малко глуповат начин. Такава е и Преслава, но тя може да се контролира една идея по-добре.

Към изброените от теб, които на интервюта са толкова скучни, че изобщо не ги гледам/чета - е, освен Анелия за бисерите - добавям и Джена.

Сподели в други сайтове

Участията за месеца вече са 13, от които 9 по морето. Залязлата ни кралица... :1000 (6):

14. Бяха 10. Добави 1. Сега добави още 3. И всичко това се случва като по часовник след новата пропаганда на Фоксе.

image.png

Сподели в други сайтове

• Fast changed the title to Деси Слава

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...