SG Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Поздрав. Много любима. Трябваше да я снима. Страхотна, една от най-любимите ми. Спомням си какъв интерес предизвика новината, че Десислава ще навлиза и в метъла, даже и на корицата на Нов Фолк го пишеше. Доста стилове атакуваше тогава, искам пак такива експерименти от нея. А Лудост е не я копира заради обичайната несигурност. Плюс това, че и Преслава тогава властваше с рок песен и може да е решила, че не иска да изглежда, че копира. Иначе дори феновете й бяха направили сценарии за клипа и й го бяха дали, даже мисля че бях писал за това тук по едно време. Някой ако пази сценария да го постне. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Страхотна, една от най-любимите ми. Спомням си какъв интерес предизвика новината, че Десислава ще навлиза и в метъла, даже и на корицата на Нов Фолк го пишеше. Доста стилове атакуваше тогава, искам пак такива експерименти от нея. А Лудост е не я копира заради обичайната несигурност. Плюс това, че и Преслава тогава властваше с рок песен и може да е решила, че не иска да изглежда, че копира. Иначе дори феновете й бяха направили сценарии за клипа и й го бяха дали, даже мисля че бях писал за това тук по едно време. Някой ако пази сценария да го постне. :1000 (29): Деси Слава е фолк певицата, която най-много е експериментирала в годините. Получава й се, защото е страшно талантлива. Латино, фолклор, поп-фолк, поп, рнб, рок, регетон, балканско...всичко й лежи. Коя друга от чалгата може да пее всичко? Може би само Преслава. А "Лудост е" нали е от албума "Сладки сънища" , който май излиза преди "Лъжа е" на Преслава? Или се бъркам. :1000 (29): Искам сценария. Интересно ми е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Деси Слава е фолк певицата, която най-много е експериментирала в годините. Получава й се, защото е страшно талантлива. Латино, фолклор, поп-фолк, поп, рнб, рок, регетон, балканско...всичко й лежи. Коя друга от чалгата може да пее всичко? Може би само Преслава. А "Лудост е" нали е от албума "Сладки сънища" , който май излиза преди "Лъжа е" на Преслава? Или се бъркам. :1000 (29): Искам сценария. Интересно ми е. И двата албума излязоха почти едновременно през декември 2006, с няколко дена разлика, въпреки че Десислава беше обявила метъл песента още октомври. Преслава може би се вдъхнови от тази идея и с малко я изпревари докато Деса по традиция се мотаеше, макар и като цяло песните им да бяха в доста различни нюанси на рока. Според мен нямаше да са си такава конкуренция, а щяха да властват едновременно. Но нищо, Десислава тогава имаше Някой ден, с който клип стана първата стрийминг кралица в историята на българската музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 И двата албума излязоха почти едновременно през декември 2006, с няколко дена разлика, въпреки че Десислава беше обявила метъл песента още октомври. Преслава може би се вдъхнови от тази идея и с малко я изпревари докато Деса по традиция се мотаеше, макар и като цяло песните им да бяха в доста различни нюанси на рока. Според мен нямаше да са си такава конкуренция, а щяха да властват едновременно. Но нищо, Десислава тогава имаше Някой ден, с който клип стана първата стрийминг кралица в историята на българската музика. Е, айде сега. Като се замисля, ако Деса беше пуснала "Лудост е" след "Лъжа е", 100% щяха да пишат, че се е вдъхновила от Преслава. Камелия не направи ли и тя сред това песен с подобно звучене? Доста несполучлив опит беше. С това гласче нейното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Мен пък Лудост е никога не ми е била чак толкова любима. Да, признавам я като експеримент. Да, приятна за слушане песен. Лъжа е на Преслава е по надъхваща и Преслава не е залитнала толкова крайно в рок звученето. Лудост е нямаше да има чак такъв успех. Интересен експеримент, но нямаше потенциала за хит. Но предпочитам стотици пъти повече Не е илюзия пред Лудост е. Треперех за тази песен Освен това Подкожно също е песен, която доста е изпреварила времето си. Последните 2-3 години се правят много песни в подобна стилистика и то от поп имената. Забрави за мен е песента, за която винаги ще съжалявам, че не се сдоби с клип. По същия начин ме е яд и на Преслава за Горчиви спомени, но така или иначе и двете към днешна дата са класики за попфолка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Е, айде сега. Като се замисля, ако Деса беше пуснала "Лудост е" след "Лъжа е", 100% щяха да пишат, че се е вдъхновила от Преслава. Камелия не направи ли и тя сред това песен с подобно звучене? Доста несполучлив опит беше. С това гласче нейното. Ами така си беше. Те двете започнаха тази рок вълна, след тях имаше и други освен Камелия. Но реално Десислава има песни с поп-рок звучене много преди тези двете от 2006, просто не ги е налагала така, че да останат във времето. Не че е късно, де, в момента кариерата й е в разцвет и би било от полза за нея да припомни стари хитове. Само да имаше повече концерти... но на Митко явно не му се занимава вече с тази фирма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Е, айде сега. Като се замисля, ако Деса беше пуснала "Лудост е" след "Лъжа е", 100% щяха да пишат, че се е вдъхновила от Преслава. Камелия не направи ли и тя сред това песен с подобно звучене? Доста несполучлив опит беше. С това гласче нейното. Имаше нещо такова. Но тя доста често се вдъхновява Камс продакшън :1000 (29): Аз винаги съм бил любопитен как би звучала нейната Има любов, която много харесвам заради музиката и посланието, от някой с наистина добър глас като Десислава например. Мисля, че би направила от нея брутален хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Коя Камелия? За Камелия Тодорова ли говорите? Тя Камс за чалгата няма типичните характерни орнаментики, рок ще ми пее.. Едно е да имаш рок елемент в песента, а друго е да пееш рок като стил музика. Иначе е ясно, че ДесиСлава би направила по добри балади като Залеза и зората, Има любов или Няма те. Не е нужно да си и фен, за да го признаеш. Топ музики с топ изпълнения винаги е по добрата алтернатива, отколкото някоя да ти мяука или грачи върху иначе хубавите мелодии... На камс прадакшън силата и е в провокацията, анализите, креативността, но не и в пеенето Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Загледах се в плейлистите на PlanetaOfficial за годините откакто ДесиСлава е отново в Пайнер и останах доволен да разбера следното: -"Ангелите плачат" е десетия най-гледан клип за 2017 (и, разбира се, най-гледаната балада) -"Нека да е тайно", "И на всички като тебе" и "В друг живот" са съответно 11-тият, 12-тият и 15-тият най-гледани клипове за 2016, всичките с над 10 милиона. "И това ще преживея"- 24, "Отново се родих"- 27. Пет хита в ТОП 30 за една календарна година. А "И на всички като тебе" дори е четвъртият най-гледан самостоятелен клип, "В друг живот"- седмият. -"В твоите очи" е третият най-гледан за 2015. Седем категорични хита за период от три години след две десетилетия кариера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Тук винаги много ме е кефила като визия и излъчване. А сега косата цялата ли е кафява или? Поздрав, с ръце помагааааай Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Коя Камелия? За Камелия Тодорова ли говорите? Тя Камс за чалгата няма типичните характерни орнаментики, рок ще ми пее.. Едно е да имаш рок елемент в песента, а друго е да пееш рок като стил музика. Иначе е ясно, че ДесиСлава би направила по добри балади като Залеза и зората, Има любов или Няма те. Не е нужно да си и фен, за да го признаеш. Топ музики с топ изпълнения винаги е по добрата алтернатива, отколкото някоя да ти мяука или грачи върху иначе хубавите мелодии... На камс прадакшън силата и е в провокацията, анализите, креативността, но не и в пеенето Като артист-изпълнител, Камелия превъзхожда Деси Слава в доста неща - артистично поведение на сцената, контакт с публиката, видеоклипове, сексапил, интелект, стил на обличане... Въпреки че е бездарна и няма никакви гласови данни(с годините просто се е научила да пее вярно), някак стои по-убедително на сцената и знае как да ти направи кефа. Успява да те вдигне, да ти въздейства и стои звездно на сцената. Деси Слава е малко куха, бавно й тече мисълта, личи си, че общата й култура не е кой знае каква. Интервютата й са доста по-плоски от тези на Кама. Не се изразява добре, понякога облеклото й е потрес. И най-много ме дразни тва притеснение и неувереност. Толкова да е талантлива и толкова да може, а пък е някаква спекана. И оттам се държи понякога неадекватно на сцената - подскача, мята се като шугава. Ей тука забележи. Много се смея. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Тук винаги много ме е кефила като визия и излъчване. А сега косата цялата ли е кафява или? Поздрав, с ръце помагааааай "С ръце помагай", сериозно ли? А уж сте големи фенове... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Като артист-изпълнител, Камелия превъзхожда Деси Слава в доста неща - артистично поведение на сцената, контакт с публиката, видеоклипове, сексапил, интелект, стил на обличане... Въпреки че е бездарна и няма никакви гласови данни(с годините просто се е научила да пее вярно), някак стои по-убедително на сцената и знае как да ти направи кефа. Успява да те вдигне, да ти въздейства и стои звездно на сцената. Деси Слава е малко куха, бавно й тече мисълта, личи си, че общата й култура не е кой знае каква. Интервютата й са доста по-плоски от тези на Кама. Не се изразява добре, понякога облеклото й е потрес. И най-много ме дразни тва притеснение и неувереност. Толкова да е талантлива и толкова да може, а пък е някаква спекана. И оттам се държи понякога неадекватно на сцената - подскача, мята се като шугава. Ей тука забележи. Много се смея. :1000 (29): На ДесиСлава просто не и ходи да е чалгарка. Няма я тази мазнотия, кич и пошлотия в излъчването и и когато се опитва да се държи като чалга дива изглежда нелепа. Иначе Галена не е по различна в нелепото мятане на сцената, а е обявена за клубен терминатор. На ДесиСлава и ходи друга сцена, друга музика. И затова, когато изпълнява такава (капките, мад сикрет) си изглевжда на мястото, дига винаги публиката на крака или бис. Прави го с емоционално пеене, а не с разходки по сцената и кълчетене, на което вие викате контакт с публиката. ДесиСлава още с черна коса като беше си се мяташе като неадекватница. Гледай Шоколоад за двама. Това е тя и не виждам защо трябва всички да са еднакви и да се държат еднакво. Така или иначе ДесиСлава вълмува когато излезе на сцената, докато много други с големи хитове и уж легенди на концертната сцена след изпълненията си се прибират насрани като говна без аплодимсменти... Това, че ДесиСлава е нелепа в чалгаджийките клишета за мен не е минус, а превъзходство над всички други. За това и много българи, които не слушат чалга, признават и уважашат ДесиСлава и са го доказали в сума и предавания, в които са я подкрепяли със СМС-и и интернет гласуване. Иначе наистина не си запознат особено с образа и. Да, познаваш творчеството и, но не и нея като образ. Я ми кажи освен изцепките и в столиците , кога е казала нещо безумно тъпо. Цитирай я. Много добре си и работи мисълта, просто тече едновременно в различни посоки, което създава грешното впечатление, че е тъпичка. Наясно съм, че има хора, които я приемат като по тъпичка, но за себе си нямам съмнения. Деси е доста интересн човек с разностранни интереси като астология, рейки, езотерика. Няма нужда да обяснвам, че хората от зодия риби са лоши политически водачи, но най добрите духовни такива. Доста повърхностни и тъпички хорица не могат да и схванат мисълта, но това си е техен проблем. Иначе самата Деси обича да се прави на по тъпа отколкото е, да се лигави, да се самоиронизира, но не всеки има капацитета да го схване. Преслава ли е връх на интелекта според теб? Интересите на която се свеждат само до мъже - мутри или на колежките и, статуетки и ... дотам В чалгата има такива тъпачки, че ДесиСлава и в топ 10 не влиза по моите критерии за тъпотия. Но хората сме различни и имаме право на наш собтвен поглед. Малцина са като Камелия или Кали като изказ, но в крайна сметка съдим певиците по успехи и качества, а не по знания. Скромността ми е любимото Десово качество. Целия жанр може да се поучи от нея на скромност и доброта. Буквално целия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 "С ръце помагай", сериозно ли? А уж сте големи фенове... Че като сме фенове, трябва да и рецитираме всичките 200 песни на изуст дори и на сън да ни бутнат ли... Бахти инфантилното мислене. Това, че ти рецитираш пред огледалото безумията на онази треторазрядница с лампи между краката, не означава, че всички си проявяват така фенството Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 На ДесиСлава просто не и ходи да е чалгарка. Няма я тази мазнотия, кич и пошлотия в излъчването и и когато се опитва да се държи като чалга дива изглежда нелепа. Иначе Галена не е по различна в нелепото мятане на сцената, а е обявена за клубен терминатор. На ДесиСлава и ходи друга сцена, друга музика. И затова, когато изпълнява такава (капките, мад сикрет) си изглевжда на мястото, дига винаги публиката на крака или бис. Прави го с емоционално пеене, а не с разходки по сцената и кълчетене, на което вие викате контакт с публиката. ДесиСлава още с черна коса като беше си се мяташе като неадекватница. Гледай Шоколоад за двама. Това е тя и не виждам защо трябва всички да са еднакви и да се държат еднакво. Така или иначе ДесиСлава вълмува когато излезе на сцената, докато много други с големи хитове и уж легенди на концертната сцена след изпълненията си се прибират насрани като говна без аплодимсменти... Това, че ДесиСлава е нелепа в чалгаджийките клишета за мен не е минус, а превъзходство над всички други. За това и много българи, които не слушат чалга, признават и уважашат ДесиСлава и са го доказали в сума и предавания, в които са я подкрепяли със СМС-и и интернет гласуване. Иначе наистина не си запознат особено с образа и. Да, познаваш творчеството и, но не и нея като образ. Я ми кажи освен изцепките и в столиците , кога е казала нещо безумно тъпо. Цитирай я. Много добре си и работи мисълта, просто тече едновременно в различни посоки, което създава грешното впечатление, че е тъпичка. Наясно съм, че има хора, които я приемат като по тъпичка, но за себе си нямам съмнения. Деси е доста интересн човек с разностранни интереси като астология, рейки, езотерика. Няма нужда да обяснвам, че хората от зодия риби са лоши политически водачи, но най добрите духовни такива. Доста повърхностни и тъпички хорица не могат да и схванат мисълта, но това си е техен проблем. Иначе самата Деси обича да се прави на по тъпа отколкото е, да се лигави, да се самоиронизира, но не всеки има капацитета да го схване. Преслава ли е връх на интелекта според теб? Интересите на която се свеждат само до мъже - мутри или на колежките и, статуетки и ... дотам В чалгата има такива тъпачки, че ДесиСлава и в топ 10 не влиза по моите критерии за тъпотия. Но хората сме различни и имаме право на наш собтвен поглед. Малцина са като Камелия или Кали като изказ, но в крайна сметка съдим певиците по успехи и качества, а не по знания. Скромността ми е любимото Десово качество. Целия жанр може да се поучи от нея на скромност и доброта. Буквално целия Какво значи: "не си запознат с образа й" ? Създал съм си мнение на база това, което съм видял от нея в публичното пространство, без да претендирам, че то е компетентно заключение. Симпатизирам на Деси и говоря от позицията на човек, който харесва музиката й, признава вокалните й възможности, но без да съм фен. (какъвто си ти примерно) Не следя медийните й изяви толкова отблизо. Не се интересувам с кой спи и какъв живот води. Нито колко килограма е. Знам това, на което съм попаднал случайно. И на тази база са впечатленията ми за нея. Не се изразява добре и не е демонстрирала, кой знае какъв речник. Не ми се търсят нейни изцепки. Достатъчно е да й се погледнат интервютата. Създава впечатление, че няма елементарни познания и е ограничена. Поклон пред дискографията и таланта, но не блести с интелект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 А сега косата цялата ли е кафява или? На участието в Биад ми се стори предимно руса, а преди малко видях, че е качила снимка с кестенява. Хамелеонска ДесиСлава. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Какво значи: "не си запознат с образа й" ? Създал съм си мнение на база това, което съм видял от нея в публичното пространство, без да претендирам, че то е компетентно заключение. Симпатизирам на Деси и говоря от позицията на човек, който харесва музиката й, признава вокалните й възможности, но без да съм фен. (какъвто си ти примерно) Не следя медийните й изяви толкова отблизо. Не се интересувам с кой спи и какъв живот води. Нито колко килограма е. Знам това, на което съм попаднал случайно. И на тази база са впечатленията ми за нея. Не се изразява добре и не е демонстрирала, кой знае какъв речник. Не ми се търсят нейни изцепки. Достатъчно е да й се погледнат интервютата. Създава впечатление, че няма елементарни познания и е ограничена. Поклон пред дискографията и таланта, но не блести с интелект. Точно това, което предположи значи. Че не следиш изявите и впечатленията ти не са съвсем пълни. Да, Деска не блести с интелект, но пък не е и такава куха лейка, каквато често основно в този форум се твърди. За Мария , Анелия и Емилия мога да се сетя на прима виста за по 5-6 изцепки в интервюта, които са за златния фонд с бисери. На ДесиСлава върха на простотията и е изцепката за столиците в брадъра, което по-скоро показва, че не е достатъчно начетена и и е липсвала богата обща култура. Но за 12 години хората могат да израстнат 3 пъти. Ако до 2007 беше често инфантилна, след това много промени имиджа си - като започнем от по прилично облеклои по малко голотии та стигнем до изказ, речник и т.н. Като неин фен и като един индивид с над средното ниво на интелект, смея да твърдя, че от години ДесиСлава е нямала проблемите, за които ти говориш. Ако греша, докажи ми го с видео. Те, изцепките се помнят, няма нужда да търсиш тепърва. Ако познаваше повече личността ДесиСлава от образа и по медиите , щеше да познаваш и разнородните и интереси, по които съдя, че е на достатъчно високо ниво. Поне като изказ, структура и речник. Случва се да се загуби в мисълта ти, но това няма общо с нещата, които ти си забелязал. Както казах, мозъците на различните хора работят по различен начин. Това, че някои не разбирате нейното възприятие и поведение, не я прави проста и невежа. Да, не използва префърцунени думи, но пък не дава и вид на човек, който не разбира какво му се говори и не съм видял в 2та биг брадъра да не знае значението на думи, или някой да я нарече тъпа с лош изказ и беден речник. Рабира се, това е твое мнение. Моето е точно обратното. ДесиСлава не е връх на интелекта, но е достатъчно фин, емпатичен и емционално интелигентен човек, които качества са по важни за един чоцек на изкуството от това да си свър интелигентен или свръх амбициозен. А и като се сетим за певици като Емануела, Анелия и други селски пръчки, съвсем не изглежда добре името на ДесиСлава до тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Като човек, който чете много (не че това е най-важното, особено ако не е подплатено с опит, а само с голи познания) и който има себе си за емоционално интелигентен преди всичко, смея да твърдя, че Десислава е претърпяла сериозно развитие по отношение на изказа и възприятията си. Първото, което е, и което за мен е най-важно и изконно - тя е емоционално интелигентна. Има една вродена, природна сензитивност. Сърдечна е, съпричастна, вероятно и интуитивна като зодия Риби. Второ, съдейки по постовете ѝ във Фейса главно - тя е и доста грамотна, възпитана, внимателна. Уважава всичките си фенове, отговаря им и съм виждал и как им отговаря - отново грамотно, изчерпателно. Слушайки я по интервюта - когато са от по-сериозен характер, което зависи и от тематиката на предаването и способностите на журналиста, откривам, че действително се изразява достатъчно задълбочено и не борави само с 20 думички като Анелия, Галена, Гергана и други разни, които са крайно, ама крайно зле. Че е лигава, вбесяващо разсеяна и дезориентирана и несериозна на моменти - такава е. Че на участия се държи като тийнеджър - държи се. Освен това е мега доверчива, наивна - от там идва това чувство за простодушност, което оставя у хората. Но мисля, че Десислава е духовно и емоционално богата, което е най-важното за един човек. Много по-добре от това някой да ти говори високопарно, редудантно и да те шашне с познания от различни сфери, а когато същият този човек трябва да ти разкаже нещо за живота си, да изглежда като пълен лаик, темерут и лузър. Мисля и че Десислава вече води малко по-одухотворен живот и се уповава на по-смислени отношения. Твърде често обаче прави грешки с мъжете, защото се подвежда жестоко. Дано този път не е сгрешила. Благой не ми изглежда като много интелигентен, но пък той и тепърва се формира - може би в него отношението му да я привлича. Другото - познания и такива неща, се наваксва при добро желание. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Като човек, който чете много (не че това е най-важното, особено ако не е подплатено с опит, а само с голи познания) и който има себе си за емоционално интелигентен преди всичко, смея да твърдя, че Десислава е претърпяла сериозно развитие по отношение на изказа и възприятията си. Първото, което е, и което за мен е най-важно и изконно - тя е емоционално интелигентна. Има една вродена, природна сензитивност. Сърдечна е, съпричастна, вероятно и интуитивна като зодия Риби. Второ, съдейки по постовете ѝ във Фейса главно - тя е и доста грамотна, възпитана, внимателна. Уважава всичките си фенове, отговаря им и съм виждал и как им отговаря - отново грамотно, изчерпателно. Слушайки я по интервюта - когато са от по-сериозен характер, което зависи и от тематиката на предаването и способностите на журналиста, откривам, че действително се изразява достатъчно задълбочено и не борави само с 20 думички като Анелия, Галена, Гергана и други разни, които са крайно, ама крайно зле. Че е лигава, вбесяващо разсеяна и дезориентирана и несериозна на моменти - такава е. Че на участия се държи като тийнеджър - държи се. Освен това е мега доверчива, наивна - от там идва това чувство за простодушност, което оставя у хората. Но мисля, че Десислава е духовно и емоционално богата, което е най-важното за един човек. Много по-добре от това някой да ти говори високопарно, редудантно и да те шашне с познания от различни сфери, а когато същият този човек трябва да ти разкаже нещо за живота си, да изглежда като пълен лаик, темерут и лузър. Мисля и че Десислава вече води малко по-одухотворен живот и се уповава на по-смислени отношения. Твърде често обаче прави грешки с мъжете, защото се подвежда жестоко. Дано този път не е сгрешила. Благой не ми изглежда като много интелигентен, но пък той и тепърва се формира - може би в него отношението му да я привлича. Другото - познания и такива неща, се наваксва при добро желание. Много точен коментар. Описва по добре това, което имах и аз впредвид. Но както казах, то е и до възприятия. Аз виждам Деси по същия начин, по който и ти. И тъй като ти си с журналистически нюх осъзнаваш колко е важна и темата на интервюто. Да, при Слави Трифонов е безкрайно лигава, но всеки който е изгледал 120 минути с Десислава по Бтв знае, че може да бъде и сериозна и отговорна към въпросите и отговорите, които дават. Някои хора не могат да я издържат и разберат. На мен ми е благо да я слушам. Гледал ли си я 2002 в Моите любовни истории. Който не е, да го направи, за да види за какво израстване говорим със Стеф. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 23 милиона за мегахита в чалгата В твоите очи. Деса и Галена са кралици. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 23 милиона за мегахита в чалгата В твоите очи. Деса и Галена са кралици. От повече такива песни имаме нужда! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Като човек, който чете много (не че това е най-важното, особено ако не е подплатено с опит, а само с голи познания) и който има себе си за емоционално интелигентен преди всичко, смея да твърдя, че Десислава е претърпяла сериозно развитие по отношение на изказа и възприятията си. Първото, което е, и което за мен е най-важно и изконно - тя е емоционално интелигентна. Има една вродена, природна сензитивност. Сърдечна е, съпричастна, вероятно и интуитивна като зодия Риби. Второ, съдейки по постовете ѝ във Фейса главно - тя е и доста грамотна, възпитана, внимателна. Уважава всичките си фенове, отговаря им и съм виждал и как им отговаря - отново грамотно, изчерпателно. Слушайки я по интервюта - когато са от по-сериозен характер, което зависи и от тематиката на предаването и способностите на журналиста, откривам, че действително се изразява достатъчно задълбочено и не борави само с 20 думички като Анелия, Галена, Гергана и други разни, които са крайно, ама крайно зле. Че е лигава, вбесяващо разсеяна и дезориентирана и несериозна на моменти - такава е. Че на участия се държи като тийнеджър - държи се. Освен това е мега доверчива, наивна - от там идва това чувство за простодушност, което оставя у хората. Но мисля, че Десислава е духовно и емоционално богата, което е най-важното за един човек. Много по-добре от това някой да ти говори високопарно, редудантно и да те шашне с познания от различни сфери, а когато същият този човек трябва да ти разкаже нещо за живота си, да изглежда като пълен лаик, темерут и лузър. Мисля и че Десислава вече води малко по-одухотворен живот и се уповава на по-смислени отношения. Твърде често обаче прави грешки с мъжете, защото се подвежда жестоко. Дано този път не е сгрешила. Благой не ми изглежда като много интелигентен, но пък той и тепърва се формира - може би в него отношението му да я привлича. Другото - познания и такива неща, се наваксва при добро желание. Много добре казано. Десислава не е глупава, тя е лигава. Когато е ентусиазирана и превъзбудена, го изразява по малко глуповат начин. Такава е и Преслава, но тя може да се контролира една идея по-добре. Към изброените от теб, които на интервюта са толкова скучни, че изобщо не ги гледам/чета - е, освен Анелия за бисерите - добавям и Джена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Участията за месеца вече са 13, от които 9 по морето. Залязлата ни кралица... :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Участията за месеца вече са 13, от които 9 по морето. Залязлата ни кралица... :1000 (6): 14. Бяха 10. Добави 1. Сега добави още 3. И всичко това се случва като по часовник след новата пропаганда на Фоксе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Интересувам се как преминават участията на Деса към 2018. Някой да има клипчета със скорошни нейни изяви? Мерси предварително. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.