Born to Die Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Хубаво коментирате, но не става и с експерименти само. Деси достатъчно разнообразява всяка година и гледа да има от всичко - дует, балада, комерсиално парче. Нормално е след големия успех на "Майната ти" да се опита да тръгне по този път, още повече че предишните комерси при завръщането й бяха неуспешни. Но не може да бъде обвинявана, защото за това време има "В твоите очи" (може би един от най-големите върхове на жанра последните години), "В друг живот", "Ангелите плачат", "И това ще прежвея", като това са хитове, съвсем не е изневерила на себе си. Обаче жанрът е в дискотеките в момента, няма как само с тези песни, аз дето ги обожавам и мога да карам само на тях, разбирам, че на парти всеки предпочита нещо по-бързо и тя е длъжна да го пусне. За новото парче иначе ми се иска да е точно от типа на модерните сега, по-лирични, малко ретро и звучащи като старите златни с кулминация, такива са на Камелия, Азис, Преслава, Цветелина Янева. Само да не рапира като приятелката си, че тъкмо взехме да се спасяваме от ерата "коя ще имитира по-добре Гери-Никол и компания оцети-еднодневки"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 В интерес на истината смятам, че се справя доста добре да комбинира парчета, които да останат и да докоснат хората, както и да пуска комерсиални песнички за по дискотеките. Някой все пак няма ли да изкочи с вътрешна информация. Кога ще пуска нещо вече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Какво ли повече може да предложи... ”Майната ти”, ако говорим за комерси, към моментът е връх в новия и период в Пайнер, след това от ”Бия ти заето” не стана кой знае какво. :1000 (29): Надявам се да гръмне все пак де. Бия ти заето беше клонинг на Майната ти. :1000 (29): Точно това не искам от Десислава- да прави копия на предишни свои хитове с цел дискотечен успех. Каквото и да си говорим, песента на Преслава дори и да е зарибявка, е точно това- копие на предишни нейни. Тя има поне 10 такива. :1000 (29): А и Деси е певицата, на която дълги години се е гледало като на най-разчупената и експериментиращата. Дори и да не пусне някой баш експеримент, да пусне нещо, което хем да се вписва в търсеното звучене, хем да е с новаторска нотка. Както Преслава например направи през 2014 с истинският й различен по онова време хит Моето слабо място. Да пуска вече нещо, че иначе стачка пред апартамента ѝ в Пловдив. Тя в София в кой квартал живее всъщност? Само в София е вече. При Маринела a.k.a бившия Кемпински. Ако пусне изтъркана боза-провал сме директно там на протест 'Певицата Деси Слава- искаме си я отново такава'. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Октомври 10 Author Report Share Публикувано Октомври 10 https://www.facebook.com/DesiSlavaTheAngelV...25103617601152/ Какво намерих :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Между другото от по евтините режисьори Георги Марков е най добрия вариант. Не случайно е оператор на видеоклиповете режисирани от Нанков и Манов последните години.Иначе не вярвам да рапира отново. И това за щастие отмина. Бях много доволен като го направи в И на всички като теб и поведе вълната в чалгата, но с втория си опит ми дойде в повече, въпреки че и той е слушаем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Между другото от по евтините режисьори Георги Марков е най добрия вариант. Не случайно е оператор на видеоклиповете режисирани от Нанков и Манов последните години.Иначе не вярвам да рапира отново. И това за щастие отмина. Бях много доволен като го направи в И на всички като теб и поведе вълната в чалгата, но с втория си опит ми дойде в повече, въпреки че и той е слушаем. Въпросът е, че не ми се искаше какъвто и да е тип евтин режисьор. :1000 (29): Клипът за завръщането след такава пауза трябва да е нещо от ранга на И на всички като тебе, защото тя може. А всички знаем, че Марков няма да й направи такъв, особено както е тръгнало да прави всеки втори клип напоследък т.е да се занимава с още няколко имена. В Нанков и Стенли е истината, а и Манов (Галка да вземе да й го даде еднократно, цял общ мъж споделят, а режисьор не искат :1000 (29): ). Отдавна ми се иска и нещо от Башмоушън, той ще я покаже в съвсем различна светлина ако й направи нещо в стил попаджиите. Поне вече имаме някакво сигурно инфо, че е снимала: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Аз имам добро усещане за нещата, дано не греша Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 И аз имах добро предчувствие доскоро, даже си представях как ще ги разбие. После може би слязох на земята и си припомних, че това е певицата, която след Не го прави и В твоите очи пусна Започваме на чисто, от същия режисьор. :1000 (29): Но не бих имал против силно предложение, разбира се. Още има надежда... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 https://www.instagram.com/p/Bow6-UribA2/?ut...d=1vemk8abyuggv Фолклорна песен/албум? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 По-добре албум направо Иначе какво си е слагала пак в устата. Ужас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Днес послушах малко ретро песни на наща. Поздрав, перфектна песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Нова фотосесия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Днес послушах малко ретро песни на наща. Поздрав, перфектна песен Периодът на едноличното й лидерство! Да вземе вече да изпее някоя от тези на концерт. Може би Думи две, защото е по-динамичен поп-фолк, като за концерт на Пайнер. :1000 (29): Нова фотосесия Струва ми се, че откакто се е завърнала поддържа нов имидж. Хем се опитва да запази старото лигаво Деси, хем има някак по-зряло излъчване. Някога чакали ли сме чак толкова дълго друга нейна песен (с изключение на милионите неиздадени :1000 (29): ). Сещам се за My Pleasure, My Pain. И първите песни след напускането на Пайнер също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 И аз я слушах Думи две днес. Трябва да изпее някоя от тях тази година в Арена Армеец. Иначе снимката е покъртителна, ръката ѝ е вълнообразна :1000 (29): Преди правихме петиция Певицата ДесиСлава - приемете я като такава, а тя самата не се приема каквато си е. Сладурка :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Нова фотосесия Много е яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Това последно перука ли е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Това от снимката мисля, че не е перука, само онази тъмната с бретона е. Дайте докато тъпеем и чакаме песента да обсъдим какво ли разбира Деси Слава под 'скоро'- няколко дена, седмици, месеци... повече? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Според мен тя го е снимала и чака да ѝ го монтират Което, ако ще се разтяга като в ГЛедай да не бъркаш може да отнеме време. И все пак е добре да излезе до седмица, че да има време да стане известна песента до концерта през декември. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Снимала го е и наистина чака. Но не се знае дали тя самата ще се хареса в това, което й предложат и може наистина да се проточи дълго. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 DesiSlava беше част от специалните гости на юбилейния бенефис на Янка Рупкина по случай 60 години на сцена, който беше на 10.10.2018г. в град Павликени. Пожелаваме и много здраве и още дълги години да бъде пример за това, че трябва да съхраним нашата БЪЛГАРСКА музика в душата си! Остана ли легенда от фолклора, която да не е показала симпатия и уважение към ДесиСлава? Май не. Иначе добре, че били Пайнер, за да вменят на хората, че ДесиСлава била страшен глас. Сигурно Пайнер го е вменил и на Надка Караджова, Янка Рупкина, Бинка Добрева и Вълкана Стоянова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Абсолютен комплимент е това за нея. Няма конкуренция в народното. Дано скоро предложи нещо и в тази насока. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 То си е ясно какво място има нашата в съвремието на фолклора. Като започне да пуска редовно такива песни няма да има равна сред звездите на новото време... не че сега има. Всички знаем каква е целта на твърденията на Фокси, който също много добре знае това. Иначе с Янка Рупкина са пяли заедно и преди, уважават си се. Жалко само, че тази носия от снимката с Драго Драганов явно не е била заради фолклорна песен/албум, а за този концерт... поредната разбита илюзия на Десови. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Поне понатрупахме още гледания за старите ѝ песнички докато чакаме нещо ново :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Попнейбъл 05/10/2018 - 11/10/2018 60.Desislava & Djordan Angelite Plachat 51 weeks on 124 171 views 67.Galena & Desislava V Tvoite Ochi 169 weeks on 114 058 views 109.Desislava I Tova Shte Prezhiveya 94 weeks on 67 985 views 154.Desislava V Drug Zhivot 90 weeks on 46 127 views 200.Desislava & Galin Neka Da E Tayno 133 weeks on 31 900 views Коя друга властва по 2-3 години с проектите си? Песните на колежките и след 4-6 месеца макс хвърчат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Поне понатрупахме още гледания за старите ѝ песнички докато чакаме нещо ново :1000 (29): Аз от доста време не й гледам нищо. :1000 (29): Слушам каквото има на телефона. Коя друга властва по 2-3 години с проектите си? Песните на колежките и след 4-6 месеца макс хвърчат Факт. Нещо, което Рамания удобно не коментира, но когато стане въпрос за ново краткотрайно парче на други имена винаги е важно да се повтаря и преповтаря какъв мега хит е в първите няколко седмици от съществуването си. А когато я наричаме кралица на базата на сумати фактори, сред които и тези, сме фанатизирани фенчета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.