NazzkO Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 На мен толкова много ми се слуша вече нещо от нея, чак си пусках Смени паролата си... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Аз от доста време не й гледам нищо. :1000 (29): Слушам каквото има на телефона. Факт. Нещо, което Рамания удобно не коментира, но когато стане въпрос за ново краткотрайно парче на други имена винаги е важно да се повтаря и преповтаря какъв мега хит е в първите няколко седмици от съществуването си. А когато я наричаме кралица на базата на сумати фактори, сред които и тези, сме фанатизирани фенчета. Aз очтетох от миналата седмица, а тя вече и новата излязла... Има спад, но все пак излязоха доста нови песни... Попнейбъл 12/10/2018 - 18/10/2018 65.В твоите очи 71.Ангелите плачат 130.И това ще преживея 166.В друг живот 188.Нека да е тайно 250.Дали ще те оставя 298.От утре ще е друго Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Поздрааааааав Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Днес с една приятелка си надухме тази песен у нас и се кефихме на макс. :1000 (6): Страшна мацка е Десито тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Аз пък от одеве съм на тази, много ми е любима. А в клипана синия диван е супер секси Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 И мен зарибихте с тези разговори. :1000 (29): Поздрав! Aз очтетох от миналата седмица, а тя вече и новата излязла... Има спад, но все пак излязоха доста нови песни... Попнейбъл 12/10/2018 - 18/10/2018 65.В твоите очи 71.Ангелите плачат 130.И това ще преживея 166.В друг живот 188.Нека да е тайно 250.Дали ще те оставя 298.От утре ще е друго Изумително е как продължава да се задържа с толкова много песни. А за В твоите очи години по-късно се опровергават твърденията, че била успешна само заради Галена. Но при ДС е така- невинаги позициите, които защитаваме, ни се признават веднага. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 И Неочакван край имаше подобен видеошедьовър Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Това вярно ли е :1000 (29): Десислава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 И Неочакван край имаше подобен видеошедьовър Страхотно парче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Страхотно парче! Уникална песен! Испанската версия съм я въртял до втръсване :1000 (29): Това си е чист поп-латино. Оникална :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Колко яка беше в периода си на лидерка. И какви истерии предизвикваше... Хубави времена! Това вярно ли е :1000 (29): Десислава Щом Майки е пуснал снимка в Инста значи е вярно, макар и заглавието да е подвеждащо. Той със сигурност не би пял чалга, а рап, така или иначе сега е удобно време за дебют на точно такива имена. Но се изисква концепция и за задържането им по-дълго време, Деса да отпусне кесията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Снощи го видях Майки в дискотеката, голям играч :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Страхотно парче! Уникална. Една от най-яките й песни евър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Десови може да гласувате за любимката си в "реализираните" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Има я и на испански, за който е забравил :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Има я и на испански, за който е забравил :1000 (29): Аз бях забравил. :1000 (29): Такова е положението щом Деса не пуска песни, с които изкуствено да залъгва психясалите си фенчета, че е звезда. BTW влязох да отбележа, че "И на всички като тебе" чукна 14 милиона. А точно като за годишнината от "Ангелите плачат" тя ще измести "В друг живот" като най-гледана балада. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Има я и на испански, за който е забравил :1000 (29): 😍😍😍 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Скъпи мои, с вълнение ви съобщавам, че до няколко дни новият ми проект ще види бял свят най-накрая..😂Повече от година не съм пускала самостоятелна песен и се надявам да ви хареса 😊.. Не очаквайте балада.. по- скоро нещо по-комерсиално ..❤️ #new #song #soon #desislava Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Скъпи мои, с вълнение ви съобщавам, че до няколко дни новият ми проект ще види бял свят най-накрая..Повече от година не съм пускала самостоятелна песен и се надявам да ви хареса .. Не очаквайте балада.. по- скоро нещо по-комерсиално ..❤️ #new #song #soon #desislava Даже ни предупреждава, че няма да е балада, защото знае, че хората я възприемат като кралица на баладите. :1000 (29): Топ! За радост не мисля, че някой е очаквал балада, но мен лично това 'по-комерсиално' много ме притеснява. Поне визията е яка, този път косата й отива доста. Като Дженифър Лопез е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Даже ни предупреждава, че няма да е балада, защото знае, че хората я възприемат като кралица на баладите. :1000 (29): Топ! За радост не мисля, че някой е очаквал балада, но мен лично това 'по-комерсиално' много ме притеснява. Поне визията е яка, този път косата й отива доста. Като Дженифър Лопез е. Дано греша, но ми мирише на простотия. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Сега и мен ме кефи тази визия, дано да танцува в клипа :1000 (29): как се застрахова само, че е комерс, за да не мрънкаме :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Дали ще излезе до края на седмицатааааааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Дано греша, но ми мирише на простотия. :1000 (29): И не само на теб. :1000 (29): Сега и мен ме кефи тази визия, дано да танцува в клипа :1000 (29): как се застрахова само, че е комерс, за да не мрънкаме :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Дали ще излезе до края на седмицатааааааааа Тя и за "И на всички като тебе" беше казала, че излиза до дни, а тя излезе на следващата или по-следващата седмица. :1000 (29): Прекалено смела мечта е да танцува, това все пак е ДесиСлава. :1000 (29): Важното е нивото да е прилично, което пак не е сигурно. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Хахаха, забравил съм го това с И на всички като тебе, но си спомням, че преди да излезе клипа излезе аудиото. Но дори и да е някоя бозичка ще се кефим Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Хахаха, забравил съм го това с И на всички като тебе, но си спомням, че преди да излезе клипа излезе аудиото. Но дори и да е някоя бозичка ще се кефим Аудиото излезе, защото на ДС пак й забавиха клипа (естествено :1000 (29): ) и Пайнер издадоха компилация с песента. Може би затова този път снима клипа още семтември, а не октомври- все по-рано отива всеки път преди концерт. :1000 (29): Но преждевременното излизане на И на всички като тебе си беше за добро, превърна го в един от доказано най-реалните хитове с реални гледания. Във фен каналите наближаваше 2 милиона, когато ги броях тогава, а официалното видео вече е с 14 милиона. Разбивация! Аз няма да се кефя на бозичка, искам много повече. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 До тук ЛАЙВ - 1 милион И на всички като теб - 15 милиона (с изтрития фен клип преди официалната премиера) В твоите очи - 24 милиона ( още една СТЪПКА напред към най гледания клип в канала на Пайнер) Пируваме ли? Очаквахме да е комерс новата. Дано е на ниво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.