Jump to content

Препоръчани коментари

Мен най ме кефеше онази снимка, с която обяви парчето в минутите преди излизането, даже си представям логото на Планета отстрани. Гледам, че я е сложила и на личния си канал, странно че не е и на видеото.

https://www.facebook.com/desislavastar/phot...e=3&theater

На мен пък тази обложка ми допада най-много.Много красива Фатме.Радвам се, че в този клип не са я мачкали и в тяло е натюр. :Vishenka_05:

Да, между другото, това може би не сме го коментирали. Този път не са я разтягали и не са местили сградите около нея, просто са снимали от добри ъгли и са отбирали най-подходящите кадри, явно. Ако това е нейният възглед за това как да прави видео съм още по-доволен от режисьорските й умения.

Сподели в други сайтове

Мен най ме кефеше онази снимка, с която обяви парчето в минутите преди излизането, даже си представям логото на Планета отстрани. Гледам, че я е сложила и на личния си канал, странно че не е и на видеото.

https://www.facebook.com/desislavastar/phot...e=3&theater

Да, между другото, това може би не сме го коментирали. Този път не са я разтягали и не са местили сградите около нея, просто са снимали от добри ъгли и са отбирали най-подходящите кадри, явно. Ако това е нейният възглед за това как да прави видео съм още по-доволен от режисьорските й умения.

Впрочем наистина този стоп кадър би бил най-добър вариант за обложка.Доста ми напомня на годините, в които беше сексимвол номер 1 в България и мало и голямо припадахме по нея. :Vishenka_05:

Дано наистина спре с разтягането и се възприеме такава, каквато е.Вярвам, че ако реши, с повечко желание и упоритост ще си върне топ фигурата от преди няколко години, макар, че на мен така също доста ми харесва.Малко напомня на Кристина Агилера, която в момента е с по-едра фигура и изглежда абсолютно зашеметяващо.

Тази вечер има участие в моя град, но за съжаление ще я пропусна. :girl_cry2: На предното си участие беше казала, че винаги, когато представя нова песен в Русе, тя веднагически се превръща в абсолютен хит.Тук бяха премиерите на "В друг живот" и "И на всички като тебе"които станаха едни от най-големите хитове на 2016 и я върнаха в топ 3.Дано сме и на кадем и за новото парче :Vishenka_05:

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

Впрочем наистина този стоп кадър би бил най-добър вариант за обложка.Доста ми напомня на годините, в които беше сексимвол номер 1 в България и мало и голямо припадахме по нея. :Vishenka_05:

Дано наистина спре с разтягането и се възприеме такава, каквато е.Вярвам, че ако реши, с повечко желание и упоритост ще си върне топ фигурата от преди няколко години, макар, че на мен така също доста ми харесва.Малко напомня на Кристина Агилера, която в момента е с по-едра фигура и изглежда абсолютно зашеметяващо.

Тази вечер има участие в моя град, но за съжаление ще я пропусна. :girl_cry2: На предното си участие беше казала, че винаги, когато представя нова песен в Русе, тя веднагически се превръща в абсолютен хит.Тук бяха премиерите на "В друг живот" и "И на всички като тебе"които станаха едни от най-големите хитове на 2016 и я върнаха в топ 3.Дано сме и на кадем и за новото парче :Vishenka_05:

Аз имам наблюдения, че понякога дори качва снимки, на които не изглежда перфектно. Тя самата си призна в Черешката, че не е в перфектна фигура, така че не е като да има някакви зверски комплекси, които да й пречат да види истината. Просто понякога се пипва повече или заема по-подходящи пози, няма да качва само съвсем натурални снимки в Инстаграм все пак хаха. :D

Да не говорим, че е започнала да влиза във форма. Къде е визията й от Папараци преди няколко месеца, къде е настоящата. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

"Няма да ме виждаш,но ще усещаш,че съм гола и съм гореща и преди да се осъзнаеш,като луд ще ме пожелаеш"

"Ще ме помниш гола и луда, ще умираш твоя да бъда, аз ума ти ще го изпия и живота ти ще разбия"

"Ще направя за теб най-доброто, ще изпушиш и ти и леглото, ще изпиташ с мене каквото, с другите жени никога не си."За десерт ще ти кажа накрая, че с мен за последно си в рая, ще те срина, но все ми е тая, нека те боли, заслужаваш си"

Това всичкото е супер зарибено и чак да го е срам човек постоянно да си припява"ще ме помниш гола и луда" :1000 (29): Аз лично песента не я спирам и със всяко следващо слушане ми харесва все повече :Vishenka_05:.

Сподели в други сайтове

Аз на колкото повече позитивни реакции за проекта попадам, толкова повече осъзнавам, че явно все пак е избрала правилното предложение за завръщане пред масовата публика. А Десовите явно сме повредени, прекалено дълго време ни е облъчвала пропагандата и очакваме от нея новата My Heart Will Go On. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Много хора имаше. Пълно беше. Много е яка Деса,малко пухкавичка,бая деее ама добра е жената.Просто знае как се прави купон, хоро, народно,к'чек,от всичко по-малко. Новата я изпя 3 пъти и то на бис.Много е яка наистина, много хора я знаят,голям хит. За пръв път отивам на нейно участие , но наистина беше много яко! Евала ...

Сподели в други сайтове

хахаха, аз малко бях втрещен, но сега си ме зарибява доста. Вече я научих хахаха, даже зарибявам сестра ми, но тя упорито не се кефи на текста, само музичката не била зле :1000 (29): Вижте поста в скандалите

Сподели в други сайтове

Много хора имаше. Пълно беше. Много е яка Деса,малко пухкавичка,бая деее ама добра е жената.Просто знае как се прави купон, хоро, народно,к'чек,от всичко по-малко. Новата я изпя 3 пъти и то на бис.Много е яка наистина, много хора я знаят,голям хит. За пръв път отивам на нейно участие , но наистина беше много яко! Евала ...

Особено след раждането ми се струва, че се е заредила с още енергия за участията си. Нормално, все пак си има още едно бебче.

Радвам се, че песента се приема добре. Интересно ми е какъв прием ще има в Арена Армеец, то не че ще ни позволят да го видим лайф, де...

Сподели в други сайтове

Аз на колкото повече позитивни реакции за проекта попадам, толкова повече осъзнавам, че явно все пак е избрала правилното предложение за завръщане пред масовата публика. А Десовите явно сме повредени, прекалено дълго време ни е облъчвала пропагандата и очакваме от нея новата My Heart Will Go On. :1000 (29):

Чак си я представих,че е на кораба и я пее тази песен с меденото си гласче. :1000 (29): Наистина би ми било кеф да я чуя в нейно изпълнение.

Сподели в други сайтове

Оставете я на мира с тия килограми. Когато реши ще направи промяната, но знайте, че не е лесно.

Вече не е на 20 години, метаболизмът с годините се забавя, плюс, че постоянно недоспиване и кой знае какво ядене... Важното е да пее, да изглежда както иска :)

Сподели в други сайтове

Ден 1: 257k

Ден 2: 172k

Ден 3: 145κ

Ден 4: 119k

Ден 5: 103k

За малко успяхме да направим над 100k и на петия ден. :1000 (29): Утре падаме под стотака обаче.

Като цяло гледанията все още вървят с нормалното темпо за хитовете на Деси Слава, без прекалено резки спадове, освен между първия и втория ден. Стига да не паднат под 80-90 в близките седмици и стига парчето да се наложи по клубовете всичко ще е Ок.

Аз съм доста приятно изненадан, че тя е на път да издуха гледанията на всички нови поп-рап песни от изминалите седмици. След 22 години кариера разбива тийн идолите хаха. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Нека да си вървят, аз тия дни вече си я слушам на телефона, та за това са намалели :1000 (29):

Изгледах представянето ѝ на концерта на планета през 2014. Зайчето и то било мега хит, скоро го чух в дискотека тук.

А това колко ме изкефи като изелзе. Клип, песен, чудесна

И на тази песен публиката избухва с нея на първия ѝ концерт в новия пайнерски период.

Сподели в други сайтове

Ударно завръщане беше, помни се и до днес... също като напускането. :D Успя да хване последния им наистина славен концерт.

Новата може да има повече прилики със Зайчето, отколкото си мислим, ако гледанията продължат да намаляват. И двете така или иначе са правени за дискотека, важното е там да се въртят. :1000 (29): Виждаме, че после и на концерт имат добър прием такива парчета, правени с или без компания... все пак са на Деси Слава.

Сподели в други сайтове

В тази песен все едно Галин възпяват. :1000 (29):

На това се казва уникално парче. :walkman:

Те точно Галин възпяват, то си беше обявено. :1000 (29):

:1000 (29): :Vishenka_05:

Това момче и преди го е водила по участия и лансирала. Пее досущ като Тони Стораро, но явно никоя компания не го забелязва.

На мен ми е чудно дали ако и Майки наистина стане певец Деса ще го мъкне навсякъде със себе си, както Глория мъкнеше Симона. :1000 (29):

Btw на новата песен днес спада е незначително малък- от 103k на 97k. Доста добре, дано да запази такова ниво.

Сподели в други сайтове

• Fast changed the title to Деси Слава

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...