Jump to content

Препоръчани коментари

Олеле, чух го... Това е продължение на онова нещо, но вместо с Галена, сега е Деси Слава... Но защооооо, защоооо ни се причинява това? Гадната "Шефка" беше достатъчна да ме кара да си сядам в дискотеката, трябва ли и още гадост и гнус да се сипе. Добре че моя Ема приема за кючек "Как да изтрезнея", че ако изпее такова нещо ще я убия... Само да не го представят на концерта.

Сподели в други сайтове

Мен Шефката ме кефеше, а като я слушам новата навярно и тя ще ме изкефи. :1000 (29): Някак си в някои кючеци има повече душа, отколкото в някои стандартни изтъркани тупалки като Много съм добра.

Но ще е къде-къде по-добре отново да ни предложи нещо такова...

Абе видяло се е, че темата за Деси Слава няма да е само дивашка... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Определено.

Днес забелязах, че Десислава е последвала Преслава инстаграм, а Преслава не я следва.

Сега Преслава имаше лайф в инста и я питах защо не я следва, да го направи и да запишат хита на десетилетието и тя се подсмихна приятелски.

Този пост прилича на зайка на писанията, но просто исках да споделя :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Всички тукашни сектанти трябва да сме като Зайка в момента, гоним страница 100 все пак.:1000 (29): За да я стигнем по-бързо впрягайте всичките си сили и пишете всичко, което ви хрумне за Деси Слава или за хора, обвързани с Деси Слава. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ето нещо, което доста често си пускам напоследък :1000 (29): Сега очаквам Марая да изпее нещо на Деска

Тук техниката и не е блестяща, но пък гласа и звучи страхотно, а сега техниката ибе страхотна, но гласа и е непознаваем.

Толкова години си пазеше гласа, а в Пайнер го съсипа...

image.png

Сподели в други сайтове

Не го е съсипала. Просто пее доста повече от преди в момента и пуши. Но ако поспазва режим, всичко е точно. И почивка. А и периодът след бременността понякога променя гласа. Тя беше казала, че след раздането с Михаил е била загубила гласа си за седмици наред и си е мислила, че няма да се върне, а той се върна по-добър от всякога.

Сподели в други сайтове

Не го е съсипала. Просто пее доста повече от преди в момента и пуши. Но ако поспазва режим, всичко е точно. И почивка. А и периодът след бременността понякога променя гласа. Тя беше казала, че след раздането с Михаил е била загубила гласа си за седмици наред и си е мислила, че няма да се върне, а той се върна по-добър от всякога.

Абе като чувам по лайфове как се пъне и дере и, не съм много очарован...

image.png

Сподели в други сайтове

Мисля, че малко драматизирате. Видях го този, където припява върху песента със Стораро, няма драма според мен. Но и съм съгласен, че не бива да го кара, както в момента. Недоспиване, бебе, цигари. Не е лесно, но дано да има силата да се справис всички неща и отново бъде на нивото, на което може да е.

Сподели в други сайтове

ac4b4726a65261a3.gif

Много любим кадър от видеото на "В твоите очи". :Vishenka_05:

Така, както се очертава май ще успея да присъствам на тазгодишния концерт в Арена Армеец и да ударя едно рамо на Деската.Силно се надявам този път да няма изцепки като хаотичните подскоци, кофти импровизациите и колана на Гучи. :gun_bandana:

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

Ayууу, аз пък вече си мисля как ще развърже гучи колана и ще го метне в публиката, както направи на наградите на НФ с шапката на Алфредо. Кралица :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Пак само наша Деска ще е мега легендата на концерта. :1000 (29): Каква ирония- точно тази, която най им бягаше, след толкова години им излиза най-лоялна... Трябва да й плащат за това присъствие. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Тъй като ще имаме представител, от сега поръчвам клипове и снимки. Ако не изглежда добре, или не пеят с нея - на лично. Ако не ги публикувайте :D

Сподели в други сайтове

То като гледам залата е на път да бъде 'разпродадена', тъй че нашият представител да побърза да купи билети преди да е станало късно. :1000 (29): Защото иначе ще трябва да разчитаме само на другите форумци, които ще пуснат и неприятните клипчета. :roll1:

Сподели в други сайтове

ac4b4726a65261a3.gif

Много любим кадър от видеото на "В твоите очи". :Vishenka_05:

Така, както се очертава май ще успея да присъствам на тазгодишния концерт в Арена Армеец и да ударя едно рамо на Деската.Силно се надявам този път да няма изцепки като хаотичните подскоци, кофти импровизациите и колана на Гучи. :gun_bandana:

Чакаме снимка на билетите :feminist_en:

Сподели в други сайтове

И сега какво излиза- ако Джордан не присъства на концерта няма да слушаме Ангелите плачат, а само Много съм добра и/или новия кючек + евентуално да се сети за някоя ретро песен. :1000 (29):

Жалко, че тя самата не си отразява хитове като В друг живот и И това ще преживея, би било хубаво да ги чуем.

Сподели в други сайтове

Може Митачето да не им дава да пеят балади :1000 (29):

Щом ретро балади им дава, ще даде и съвременни. :1000 (29): Че и премиери на чисто нови балади са се правили на тези концерти, когато още бяха що-годе нашумяли- например Ако утре ме губиш на Преслава.

Сподели в други сайтове

• Fast changed the title to Деси Слава

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...