Jump to content

Препоръчани коментари

Деса след тия 2 песни е задължена януари-февруари да забие брутална, ама брутална балада или умерена песен!!! Не че не са яки, но в повече ми идва от нея. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Отвратителна гнусотия. Такъв глас да похабява за записването на подобни пошли неща.

Все едно не ни стига цялата циганизция, та и имена като Десислава, която преди година в Две капки вода пееше Бриндиси от Травиата да пуска такива парчета и то с толкова неприятния Фикрет.

И понеже такива неща се слушат, вероятно ще навърти някакви гледания, които аз се надявам изобщо да не са много. Заслужава провал на това "парче". С Много съм добра ѝ се размина, защото пеенето ѝ е на ниво и е някак по-интересна мелодията, но това е от най-гнусните и мазни кючеци, които лично мен ме карат да си тръгна от дискотеката.

Не може и не бива да се толерира това от нея. Според мен се ръководи от Галена, тъй като са много добри приятелки. Пуснаха песни в еднаква стилистика, а сега това е като продължение на Шефката, която и без това е същата гнусотия.

Да не говорим за лицемерието на Десислава. Не всичко е пари и чалга, жено. От теб очакваме много други неща, но не и подобни бълвочи, които е срамота да излизат след толкова години кариера. По 1000 интервюта се обикаля да се говори как 100 парички ги е пяла със сълзи на очи, има песни като Лудост е и колко английски парчета, а сега се пуска по пързалката. Не бива така. ДО момента за мен тя беше успяла да намери баланс между комерс и смислени приятни за слушане парчета, но с това тотално изгуби този баланс.

Надявам се да нес е възприеме, да се коментира негативно и да се усети, че ние не искаме от нея цигании, а качествена музика. И не бива да слуша хитрушата Галена, която ѝ пълни главата с идеи как да върви кариерата.

Десиславо, осъзнай се и се стегни, иначе ще разочароваш много от дългогодишните си почитатели.

Сподели в други сайтове

Коментирайте, че дуета е пуснат сега вероятно, за да бъде изпълнен на концерта ...

Ще разбие с микс само от Много съм добра и Да вдигнем шум хахаха

Сподели в други сайтове

Щом това й е тазгодишния дивашки период направо да пее само такива песни, да не губи времето на хората с разни Птици, Бели нощи и т.н. Микс от Много съм добра, Да вдигнем шум, 100 парички и Факт, факт за финал, когато публиката е най-загрята и екзалтирана и всички ще са единни докато псуват и въртят гюбеци. :1000 (29):

Деси Слава...

Сподели в други сайтове

На Десислава ѝ трябва спешно да спре да бъде приятелка с оная от ваната и да плаща на някой като Глория и Емилия направиха, който хем да е фен, хем да е запознат с актуалната ситуация. Срам ме е от нея в момента. :feminist_en: :feminist_en: :feminist_en: :feminist_en: :feminist_en: :feminist_en:

Сподели в други сайтове

В настоящия си статут е най-подходяща за приятелка с Роксана и Амет. :D

Иначе сега се замислих, че може би песента с Фики просто е една от новите в евентуалния предстоящ албум, затова я промотират по между другото, без клип. В такъв случай албумът се очертава поредното разочарование. :1000 (29): Тя със сигурност има много записани песни от през годините, които да са повече в нейн стил и с които да изпълни албума, не е нужно да слага всичко де що е пускала, откакто е в Пайнер.

Сподели в други сайтове

Много ме дразни с последните си постъпки. Не разбра ли какво трябва да прави тая жена? Че е шматка ни е ясно, но толкова да се оставя да я водят за носа. Аз не смятам, че Галена ѝ предлага искрено приятелство. Просто иска да има по-близък поглед над конкуренцията. Но в крайна сметка виновния е този, който дава на лудия да му яде баницата :D Аз силно се надявам да се само период, защото още няколко подобни помии и съм на път да я сменям. Никога не ме е дразнила повече с тъпото си професионално поведение. Неадекватница.

Сподели в други сайтове

То е ясно, че е период. Проблемът е, че после след новото изградено винаги идва нов такъв период. :D

Но изобщо не смятам, че е виновна Галена. Двете най-много да са се разбрали да изпъкват с по-диви песни тази година. :1000 (29): Но Десислава си е имала прекалено много периоди с подобни песни в миналото, за да си знаем, че тя си е тази, която си решава, че трябва да е 'вървежна' чрез по-кръшни ритми.

Сподели в други сайтове

Да, но е казвала, че така ѝ е казвал някой. В началото продуцентите, после съветниците, след това Галена.

Истината е, че когато прави музика, която наистина ѝ е на сърце се усеща. Да, Много съм добра и тази днешната гнусотия е изпята зарибено, но знаем какво може тя. И практиката ѝ доказва, че песни като Ангелите, И това ще преживея, В твоите очи и тн стават хитове, хората ги слушат и им се кефят. И в дискотеките може да си ги пее, но не са така долни и пошли като днешното.

КАк може в края на 2018 40 годишна жена, майка на три деца да пее моят мъж е мега як, моят мъж е тарикат. Според мен на мен ми пука повече за нея и творчеството ѝ, отколкото на самата нея. Дано скоро осъзнае, че не всичко е пари. Подозирам, че иска да купува второ жилище в София, да има за децата, та за това и всичко останало в кариерата.

Сподели в други сайтове

Да, но е казвала, че така ѝ е казвал някой. В началото продуцентите, после съветниците, след това Галена.

Истината е, че когато прави музика, която наистина ѝ е на сърце се усеща. Да, Много съм добра и тази днешната гнусотия е изпята зарибено, но знаем какво може тя. И практиката ѝ доказва, че песни като Ангелите, И това ще преживея, В твоите очи и тн стават хитове, хората ги слушат и им се кефят. И в дискотеките може да си ги пее, но не са така долни и пошли като днешното.

КАк може в края на 2018 40 годишна жена, майка на три деца да пее моят мъж е мега як, моят мъж е тарикат. Според мен на мен ми пука повече за нея и творчеството ѝ, отколкото на самата нея. Дано скоро осъзнае, че не всичко е пари. Подозирам, че иска да купува второ жилище в София, да има за децата, та за това и всичко останало в кариерата.

То е ясно, че за пари ги прави тези работи. Пустите дискотеки... Толкова не може да види това, което ние видяхме още лятото- че дори и без нови песни продължава да е сред най-желаните там. Да не говорим, че толкова време не може да зацепи, че за самата нея ще е много по-добре чрез подходящите песни да подготви публиката за концертна кариера, защото като стане на 50-60 не се знае дали клубовете въобще ще я искат, колкото и хитове да им е донесла. С 1-2 успешни големи концерта на година спокойно може да е като един Веселин Маринов и да не й се налага да пуска какви ли не дивотии, за да я канят някъде. Пък за фолклор винаги ще се намери къде да я канят.

Иначе тя действително се е влияела от други хора във времето- продуцентите и Азис със сигурност. Но има и периоди, за които не мисля, че някой й е влияел освен самата нея- например онзи около Острието, Пленница на любовта, Забранен и т.н. Зажаднее ли да я въртят в дискотеките и издивява. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Тя е като неориентирана девственица, която трябва да бъде водена :D ИМа стабилно-плачеща нужда от продуцент и мениджър, който да се занимае с нея. Колко дълго мисли , че може да издържи на този начин на живот и работа? Трябва да се преориентира и да е новатор, както винаги е било. Да започне да се занимава по-активно, но я мързи поне толкова, колкото е талантлива. Вместо идиотската телевизия, да се организира с бенд или поне 1-2 музиканти и да започва участия по театри летни и тн. В нормално време. Мисля, че с една стабилна реклама би напълнила много зали, хората я обичат и харесват гласа ѝ. Но тя продължава да се закопава като тъпа чалгарка с последните си "проекти". Жалко, много жалко. Такъв талант и да пееш моят мъж е мега як и е тарикат...

Сподели в други сайтове

Идеи много, но само на феновете. :D

Като гледам интереса към кючека обаче все повече виждам защо накланя към някакви такива проекти, макар и да продължавам да държа на мнението си, че трябва да се насочи към онези, другите проекти, като за концерти. За половин денонощие над 170k на слайдшоу. :helpsmilie: Това с минимални усилия и без клип ще й е най-силната премиера евър, както и най-силната премиера за слайдшоу.

Сподели в други сайтове

Разбира се това е елементарен стратегически ход. И от страна на Деска и от на Фикрет. И двамата не успяха да постигнат колкото искаха с песните пуснати напоследък, та заложиха на цигания, а в България цигани бол. Като гледам и доста бели и нормални хора си я въртят, което е повече от тъжно. Десислава има потенциал и капацитет да се изправи сама срещу тази вълна и да върви в нейната ниша. И ще го прави в пъти по-добре от ГЛория, защото е по-актуална, а се е пуснала по пързалката. Дано скоро събере сили и се осъзнае, защото така само пропилява уникалния си талант. И дано да чете тук, да реве и да мисли :Д

Сподели в други сайтове

Да реве- може би, но не и да мисли. :3fdb8960598fa63e: А и да реши да мисли- тя много пъти е имала осезания колко неподходяща продукция е пускала, но след няколко успешни години с по-различна винаги се е връщала към това, което сама си е плюла. Дано като навлезе сега в средната възраст да се усети и да се стегне вече наистина, но е малко вероятно. :1000 (29):

На мен лично проблемът не ми е стила на песента, а това че се явява поредната подобна за нея тази година. Никога не е изглеждала толкова слята с масата, дори и в най-кризисния си период, когато телевизията й фалира, а тя беше закъсала и искаше да прави хитове за дискотеките. Но пак поне редуваше дивотии с поп песни или балади, или пък с песни като Грим по дланите и Усещам. А 2018 дето уж щеше да е новия връх в кариерата й реално й е новия спад в творческо отношение. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

За мен това парче е дъното за Десислава като артист. Искам онази Десислава, която пее брилянтно мюзикъл, опера, естрада и ориенталски песни. Искам да чувам мелодичния ѝ харизматичен глас, а не разплутата лелка-чалгаджийка в която се опитва доста стабилно да се превърне. Има артистизъм и талант, дано заложи на тях. Това не е Десислава, която харесвам и искам да слушам. Погледнете само колко е сладка в Ангелите плачат. С малко присъствие, но добра идея и песен пожъна огромни успехи. А сега обяснява как нейния мъж е тарикат и мега як... УЖас

Сподели в други сайтове

Е, ако говорим за песни, които да наречем дъното, мисля че в дискографията й има и няколко други по-силни претендента. :1000 (29): Но съм съгласен, че Десислава сякаш вече изобщо няма никаква амбиция да се доказва като нещо повече- важно й е да има песни за дискотеките и махалата и толкоз... Дано това да се промени.

Иначе за моя изненада дуетът не успя да стане най-гледаният клип на Деси за първото денонощие, дори не успя да влезе и в Топ 3, макар и да счупи рекорда за най-гледано слайдшоу.

Сподели в други сайтове

И по-добре хахаха. Иначе не мисля, че има по-голямо дъно. Дори мазнотиите в Гореща следа са по-симпатични, а и тогава е била по-млада.

Сподели в други сайтове

Е, ако говорим за песни, които да наречем дъното, мисля че в дискографията й има и няколко други по-силни претендента. :1000 (29): Но съм съгласен, че Десислава сякаш вече изобщо няма никаква амбиция да се доказва като нещо повече- важно й е да има песни за дискотеките и махалата и толкоз... Дано това да се промени.

Иначе за моя изненада дуетът не успя да стане най-гледаният клип на Деси за първото денонощие, дори не успя да влезе и в Топ 3, макар и да счупи рекорда за най-гледано слайдшоу.

Не присъства в днескашния попнейбъл. Утре ще е първа с гледанията за 2 дни :Vishenka_05:

Сега пък на мен ми е странна драмата на някои... Деса през цялата година е така - тъпи песни, променен глас, променена визия. Още от миналата година се усеща, че от както си позавърна някакви позиции, не влага труд, старание и кинти в проектите си, а търси само клубен успех. Направо сякаш не нашата Деса. Отдавна говоря тук, ама всеки се пощипва... Сякаш не иска да надгражда над стария образ, който явно свързва с ФАЛИТ. Ей така се е пуснала да спечели някой лев. Тя последните години доста печели. Парите наистина опорочават всяко нещо. Едвам виждам старото ни Деси в новото

image.png

Сподели в други сайтове

Не присъства в днескашния попнейбъл. Утре ще е първа с гледанията за 2 дни :Vishenka_05:

Имах в предвид, че не е в Топ 3 на нейните най-силни премиери, които са Ангелите плачат, Много съм добра и Гледай да не бъркаш. Ако зачитаме Аз бях тук- съвсем. В Попнейбъла гледам, че вече си е номер 1, да.

И все пак... Наско, пожеланията ти за провал може и да се сбъднат. Втори ден- 120k гледания. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

• Fast changed the title to Деси Слава

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...