mitak_94 Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Деса след тия 2 песни е задължена януари-февруари да забие брутална, ама брутална балада или умерена песен!!! Не че не са яки, но в повече ми идва от нея. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Дано този път си забрави гнусния текст за цялата песен, толкова пък противен кючек да пусне топ певица от нейната класа... Овца! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Отвратителна гнусотия. Такъв глас да похабява за записването на подобни пошли неща. Все едно не ни стига цялата циганизция, та и имена като Десислава, която преди година в Две капки вода пееше Бриндиси от Травиата да пуска такива парчета и то с толкова неприятния Фикрет. И понеже такива неща се слушат, вероятно ще навърти някакви гледания, които аз се надявам изобщо да не са много. Заслужава провал на това "парче". С Много съм добра ѝ се размина, защото пеенето ѝ е на ниво и е някак по-интересна мелодията, но това е от най-гнусните и мазни кючеци, които лично мен ме карат да си тръгна от дискотеката. Не може и не бива да се толерира това от нея. Според мен се ръководи от Галена, тъй като са много добри приятелки. Пуснаха песни в еднаква стилистика, а сега това е като продължение на Шефката, която и без това е същата гнусотия. Да не говорим за лицемерието на Десислава. Не всичко е пари и чалга, жено. От теб очакваме много други неща, но не и подобни бълвочи, които е срамота да излизат след толкова години кариера. По 1000 интервюта се обикаля да се говори как 100 парички ги е пяла със сълзи на очи, има песни като Лудост е и колко английски парчета, а сега се пуска по пързалката. Не бива така. ДО момента за мен тя беше успяла да намери баланс между комерс и смислени приятни за слушане парчета, но с това тотално изгуби този баланс. Надявам се да нес е възприеме, да се коментира негативно и да се усети, че ние не искаме от нея цигании, а качествена музика. И не бива да слуша хитрушата Галена, която ѝ пълни главата с идеи как да върви кариерата. Десиславо, осъзнай се и се стегни, иначе ще разочароваш много от дългогодишните си почитатели. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Коментирайте, че дуета е пуснат сега вероятно, за да бъде изпълнен на концерта ... Ще разбие с микс само от Много съм добра и Да вдигнем шум хахаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 И между тях Птица-скитница хахахаха... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Дано включи и 100 парички бате акапелно! Иначе дуета трябва да се пее 100 про. За 8 часа 120 ка гледания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Щом това й е тазгодишния дивашки период направо да пее само такива песни, да не губи времето на хората с разни Птици, Бели нощи и т.н. Микс от Много съм добра, Да вдигнем шум, 100 парички и Факт, факт за финал, когато публиката е най-загрята и екзалтирана и всички ще са единни докато псуват и въртят гюбеци. :1000 (29): Деси Слава... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 На Десислава ѝ трябва спешно да спре да бъде приятелка с оная от ваната и да плаща на някой като Глория и Емилия направиха, който хем да е фен, хем да е запознат с актуалната ситуация. Срам ме е от нея в момента. :feminist_en: :feminist_en: :feminist_en: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Деси да стане приятелка с Емануелица ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Или с Преслава. Точно с най-неподходящата се сдуши :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 В настоящия си статут е най-подходяща за приятелка с Роксана и Амет. Иначе сега се замислих, че може би песента с Фики просто е една от новите в евентуалния предстоящ албум, затова я промотират по между другото, без клип. В такъв случай албумът се очертава поредното разочарование. :1000 (29): Тя със сигурност има много записани песни от през годините, които да са повече в нейн стил и с които да изпълни албума, не е нужно да слага всичко де що е пускала, откакто е в Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Много ме дразни с последните си постъпки. Не разбра ли какво трябва да прави тая жена? Че е шматка ни е ясно, но толкова да се оставя да я водят за носа. Аз не смятам, че Галена ѝ предлага искрено приятелство. Просто иска да има по-близък поглед над конкуренцията. Но в крайна сметка виновния е този, който дава на лудия да му яде баницата Аз силно се надявам да се само период, защото още няколко подобни помии и съм на път да я сменям. Никога не ме е дразнила повече с тъпото си професионално поведение. Неадекватница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 То е ясно, че е период. Проблемът е, че после след новото изградено винаги идва нов такъв период. Но изобщо не смятам, че е виновна Галена. Двете най-много да са се разбрали да изпъкват с по-диви песни тази година. :1000 (29): Но Десислава си е имала прекалено много периоди с подобни песни в миналото, за да си знаем, че тя си е тази, която си решава, че трябва да е 'вървежна' чрез по-кръшни ритми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Да, но е казвала, че така ѝ е казвал някой. В началото продуцентите, после съветниците, след това Галена. Истината е, че когато прави музика, която наистина ѝ е на сърце се усеща. Да, Много съм добра и тази днешната гнусотия е изпята зарибено, но знаем какво може тя. И практиката ѝ доказва, че песни като Ангелите, И това ще преживея, В твоите очи и тн стават хитове, хората ги слушат и им се кефят. И в дискотеките може да си ги пее, но не са така долни и пошли като днешното. КАк може в края на 2018 40 годишна жена, майка на три деца да пее моят мъж е мега як, моят мъж е тарикат. Според мен на мен ми пука повече за нея и творчеството ѝ, отколкото на самата нея. Дано скоро осъзнае, че не всичко е пари. Подозирам, че иска да купува второ жилище в София, да има за децата, та за това и всичко останало в кариерата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Да, но е казвала, че така ѝ е казвал някой. В началото продуцентите, после съветниците, след това Галена. Истината е, че когато прави музика, която наистина ѝ е на сърце се усеща. Да, Много съм добра и тази днешната гнусотия е изпята зарибено, но знаем какво може тя. И практиката ѝ доказва, че песни като Ангелите, И това ще преживея, В твоите очи и тн стават хитове, хората ги слушат и им се кефят. И в дискотеките може да си ги пее, но не са така долни и пошли като днешното. КАк може в края на 2018 40 годишна жена, майка на три деца да пее моят мъж е мега як, моят мъж е тарикат. Според мен на мен ми пука повече за нея и творчеството ѝ, отколкото на самата нея. Дано скоро осъзнае, че не всичко е пари. Подозирам, че иска да купува второ жилище в София, да има за децата, та за това и всичко останало в кариерата. То е ясно, че за пари ги прави тези работи. Пустите дискотеки... Толкова не може да види това, което ние видяхме още лятото- че дори и без нови песни продължава да е сред най-желаните там. Да не говорим, че толкова време не може да зацепи, че за самата нея ще е много по-добре чрез подходящите песни да подготви публиката за концертна кариера, защото като стане на 50-60 не се знае дали клубовете въобще ще я искат, колкото и хитове да им е донесла. С 1-2 успешни големи концерта на година спокойно може да е като един Веселин Маринов и да не й се налага да пуска какви ли не дивотии, за да я канят някъде. Пък за фолклор винаги ще се намери къде да я канят. Иначе тя действително се е влияела от други хора във времето- продуцентите и Азис със сигурност. Но има и периоди, за които не мисля, че някой й е влияел освен самата нея- например онзи около Острието, Пленница на любовта, Забранен и т.н. Зажаднее ли да я въртят в дискотеките и издивява. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Тя е като неориентирана девственица, която трябва да бъде водена ИМа стабилно-плачеща нужда от продуцент и мениджър, който да се занимае с нея. Колко дълго мисли , че може да издържи на този начин на живот и работа? Трябва да се преориентира и да е новатор, както винаги е било. Да започне да се занимава по-активно, но я мързи поне толкова, колкото е талантлива. Вместо идиотската телевизия, да се организира с бенд или поне 1-2 музиканти и да започва участия по театри летни и тн. В нормално време. Мисля, че с една стабилна реклама би напълнила много зали, хората я обичат и харесват гласа ѝ. Но тя продължава да се закопава като тъпа чалгарка с последните си "проекти". Жалко, много жалко. Такъв талант и да пееш моят мъж е мега як и е тарикат... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Идеи много, но само на феновете. Като гледам интереса към кючека обаче все повече виждам защо накланя към някакви такива проекти, макар и да продължавам да държа на мнението си, че трябва да се насочи към онези, другите проекти, като за концерти. За половин денонощие над 170k на слайдшоу. Това с минимални усилия и без клип ще й е най-силната премиера евър, както и най-силната премиера за слайдшоу. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Разбира се това е елементарен стратегически ход. И от страна на Деска и от на Фикрет. И двамата не успяха да постигнат колкото искаха с песните пуснати напоследък, та заложиха на цигания, а в България цигани бол. Като гледам и доста бели и нормални хора си я въртят, което е повече от тъжно. Десислава има потенциал и капацитет да се изправи сама срещу тази вълна и да върви в нейната ниша. И ще го прави в пъти по-добре от ГЛория, защото е по-актуална, а се е пуснала по пързалката. Дано скоро събере сили и се осъзнае, защото така само пропилява уникалния си талант. И дано да чете тук, да реве и да мисли :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Да реве- може би, но не и да мисли. А и да реши да мисли- тя много пъти е имала осезания колко неподходяща продукция е пускала, но след няколко успешни години с по-различна винаги се е връщала към това, което сама си е плюла. Дано като навлезе сега в средната възраст да се усети и да се стегне вече наистина, но е малко вероятно. :1000 (29): На мен лично проблемът не ми е стила на песента, а това че се явява поредната подобна за нея тази година. Никога не е изглеждала толкова слята с масата, дори и в най-кризисния си период, когато телевизията й фалира, а тя беше закъсала и искаше да прави хитове за дискотеките. Но пак поне редуваше дивотии с поп песни или балади, или пък с песни като Грим по дланите и Усещам. А 2018 дето уж щеше да е новия връх в кариерата й реално й е новия спад в творческо отношение. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 За мен това парче е дъното за Десислава като артист. Искам онази Десислава, която пее брилянтно мюзикъл, опера, естрада и ориенталски песни. Искам да чувам мелодичния ѝ харизматичен глас, а не разплутата лелка-чалгаджийка в която се опитва доста стабилно да се превърне. Има артистизъм и талант, дано заложи на тях. Това не е Десислава, която харесвам и искам да слушам. Погледнете само колко е сладка в Ангелите плачат. С малко присъствие, но добра идея и песен пожъна огромни успехи. А сега обяснява как нейния мъж е тарикат и мега як... УЖас Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Е, ако говорим за песни, които да наречем дъното, мисля че в дискографията й има и няколко други по-силни претендента. :1000 (29): Но съм съгласен, че Десислава сякаш вече изобщо няма никаква амбиция да се доказва като нещо повече- важно й е да има песни за дискотеките и махалата и толкоз... Дано това да се промени. Иначе за моя изненада дуетът не успя да стане най-гледаният клип на Деси за първото денонощие, дори не успя да влезе и в Топ 3, макар и да счупи рекорда за най-гледано слайдшоу. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 И по-добре хахаха. Иначе не мисля, че има по-голямо дъно. Дори мазнотиите в Гореща следа са по-симпатични, а и тогава е била по-млада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Е, ако говорим за песни, които да наречем дъното, мисля че в дискографията й има и няколко други по-силни претендента. :1000 (29): Но съм съгласен, че Десислава сякаш вече изобщо няма никаква амбиция да се доказва като нещо повече- важно й е да има песни за дискотеките и махалата и толкоз... Дано това да се промени. Иначе за моя изненада дуетът не успя да стане най-гледаният клип на Деси за първото денонощие, дори не успя да влезе и в Топ 3, макар и да счупи рекорда за най-гледано слайдшоу. Не присъства в днескашния попнейбъл. Утре ще е първа с гледанията за 2 дни Сега пък на мен ми е странна драмата на някои... Деса през цялата година е така - тъпи песни, променен глас, променена визия. Още от миналата година се усеща, че от както си позавърна някакви позиции, не влага труд, старание и кинти в проектите си, а търси само клубен успех. Направо сякаш не нашата Деса. Отдавна говоря тук, ама всеки се пощипва... Сякаш не иска да надгражда над стария образ, който явно свързва с ФАЛИТ. Ей така се е пуснала да спечели някой лев. Тя последните години доста печели. Парите наистина опорочават всяко нещо. Едвам виждам старото ни Деси в новото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Не присъства в днескашния попнейбъл. Утре ще е първа с гледанията за 2 дни Имах в предвид, че не е в Топ 3 на нейните най-силни премиери, които са Ангелите плачат, Много съм добра и Гледай да не бъркаш. Ако зачитаме Аз бях тук- съвсем. В Попнейбъла гледам, че вече си е номер 1, да. И все пак... Наско, пожеланията ти за провал може и да се сбъднат. Втори ден- 120k гледания. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 И това е много, желая искрен неуспех на парчето Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.