Jump to content

Препоръчани коментари

Според мен все пак ще си пожъне успех по дискотеките и махалите дори и без гледания, както Мойто зайче например го пожъна на първото място. Дано това да не заслепи Десислава и да не я накара да си помисли, че е направила хита, който й е бил нужен. Стига е бягала толкова от себе си и от това, заради което я уважават повечето хора, и то за да угоди на потребители, които просто биха използвали подобни нейни дивашки песни като за един купон. Тя всъщност угажда на тия, които биха я канили на участия, де.

Сподели в други сайтове

Мани я тая цигания, да слушаме нещо приятно от близкото минало

Помня, че и тогава беше пуснала някаква втора версия на песента с мазни отсвири и даже попита публиката на коя от двете да е клипа. :1000 (29): Цял живот разкъсвана между себе си и комерса. :1000 (29):

Да си припомним и нещо убийствено от още по-близкото минало... Нещо за консумиране със слушалки. :walkman:

Сподели в други сайтове

Беше се появил и някакъв по-различно звучащ оригинал, мисля че пак беше на същия Matias Endoor. Но не знам дали става дума за издавана песен, по мои спомени просто имаше някакво клипче в YouTube с няколко хиляди гледания. На Деси си е основната хихи. :D

Сподели в други сайтове

На нея това звучене ѝ отива безумно много. Лека меланхолия, пеене и зарибен ритъм.

И тя си го знае, но рака-трака ритмите не спират да я влекат и вече ги пее със сълзи... от радост. :D

Сподели в други сайтове

Казаха ми, че въпреки слабите гледания дивите песни на Деси вървяли по дискотеките. Ужас, това сигурно ще я амбицира за още такива велики постижения. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Абе веднъж да влезе в предишния ритъм и ще започна да й прощавам дори и да пуска и комерсчета. :D Но да изсипе цели три последователни едно след друго ми дойде в повече, определено трябва да ги балансира с по-стойностните, както правеше преди да роди. И по възможност да има повече нотка на Деси Слава стайл дори и в комерсите.

Сподели в други сайтове

Мен ме притеснява, че ще сложи и буламачите в албума. :D Като е решила да пуска най-накрая албум да вземе да го изпипа така, че да е за ценители, тъй и тъй няма да спечели нищо от него. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Айде и тука

Тогава беше трудно да се разбере кое парче е хит, кое не, но тази според мен стана доста популярна. Или ми се иска само хаха Каквото и да е, аз супер много я харесвам :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Стана си хит, да. Може би последния преди голямото й зацикляне през втората половина на 2009 и след това 2010. Този период си остава най-слабия в цялата й кариера, липсата на телевизия по онова време си каза думата. Добре, че беше Искам те пак и сезонния успех на Острието, за да не се води съвсем флоп. А, и Не издържам, която излезе през първата половина на 2009, но постепенно си се разви като баладичен хит дори и без клип.

Щом сме на тема хубави балади... какво ще кажете за този прекрасен ремикс? Оригинала на Токичовите песни за Гергана, Емилия и т.н. след напускането на нашата хаха.

Сподели в други сайтове

Чудесна е. По-добър от оригинала. Все съм си мислесл, че ако беше останал в Пайнер щяха да я набутат с такъв тип песни стил Гергана и Анелия и те може би нямаше да могат да развият така потенциала си. Гласът ѝ звучи кристално в тази песен.

Сподели в други сайтове

И двете щяха да се развият добре, но може би не чак толкова добре, както се получи. Анелия си имаше успехите още докато Деси беше в Пайнер, но не се знае дали щеше да ги има още дълги години ако оригиналната им 'поп певица' си беше останала при тях и беше мачкала по турнетата. А за Гергана щеше да им се наложи да измислят коренно различна стратегия за налагане, тъй като тази, която използваха, си беше съвсем очевиден опит да натрият носа на Деси и да грабнат част от таргета й.

Деската размести много от пластовете в чалгата през 2003. Не само, че преди да напусне беше номер 1 лидерка и то с ясно различаващи се една от друга песни, ами след напускането си създаде комплекси дори у шефа, което според мен беше и една от причините той да пожелае напук на нея да изстреля империята си още по-нагоре, в лицето на турнетата и на някои нови Топ звезди.

Между другото, много сме коментирали как му се отрази напускането на ДС на Пайнера, но всъщност не сме обръщали голямо внимание на това как му се е отразило завръщането й. Винаги се е гледало на това като на 'клякане' от страна на фалиралата и нуждаеща се от реклама Десислава, но какво мислите по отношение на Митака? Чувал съм, че той много рядко приема обратно изпълнители, които са го напускали, той самия даже го е казвал по интервюта, мисля. Сега даже се сещам само за Валя, освен Деси. Да не говорим колко ли щастлив е бил, че дългогодишният му комплекс най-накрая ще може да си отпочине.

Има и още нещо интересно, което имам като наблюдение. Не знам дали само на мен ми се струва, но забелязвате ли, че именно завръщането на Десислава в Пайнер сякаш позволи на Митака да престане с някои свои превземки и най-накрая да започне да позволява на изпълнителите си да правят дуети с такива извън компанията? Преди края на 2014 това са били единици, аз всъщност не се сещам за такива. Пайнер беше като една недостижима крепост и съм убеден, че причината и в това отношение е било нежеланието Митака да дава шансове на изпълнители от 'извергнатата земя', където беше и Десислава. Но веднъж щом тя се върна изведнъж границите паднаха и този тип дуети заваляха на килограм, много от които доста успешни. С други думи- нашата може би размести пластовете и със завръщането си... не само в това отношение. :whistling:

Сподели в други сайтове

ох, това е много скандално :1000 (29): чуйте само как започва, сладка неадекватница :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

:roll1:

Сладуранка!

Леле, колко слаба беше преди да се върне в Пайнер. :roll1:

Сподели в други сайтове

"Иииихууу" :roll1:

Страхотна! И страхотно неадекватна. :1000 (29):

Да погледаме бебешки снимки...

https://www.instagram.com/p/BqzVqTAAzXr/?ut...d=1irfku20ihenx

Мисля, че досега не го бяха показвали. Сладурче!

Сподели в други сайтове

Готино бебоче, браво браво. Да са живи и здрави и на майката да ѝ дойде акъла и смелостта от преди да пуска музика, от която да не я е срам :D

Сподели в други сайтове

Горкото, представям си ги някой ден с Майки да се сравняват за какви песни са вдъхновили майка си покрай ражданията си... :roll1:

Майки- Две сърца, Птица-скитница, Мистерия, Като бряг и вълна, Мога, Неочакван край, Ще те върна, Българи, Love Above the Ocean...

Борис - Много съм добра, Да вдигнем шум + горещ бонус от първите дни след раждането- Дали ще те оставя. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

• Fast changed the title to Деси Слава

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...