SG Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Според мен все пак ще си пожъне успех по дискотеките и махалите дори и без гледания, както Мойто зайче например го пожъна на първото място. Дано това да не заслепи Десислава и да не я накара да си помисли, че е направила хита, който й е бил нужен. Стига е бягала толкова от себе си и от това, заради което я уважават повечето хора, и то за да угоди на потребители, които просто биха използвали подобни нейни дивашки песни като за един купон. Тя всъщност угажда на тия, които биха я канили на участия, де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Мани я тая цигания, да слушаме нещо приятно от близкото минало Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Мани я тая цигания, да слушаме нещо приятно от близкото минало Помня, че и тогава беше пуснала някаква втора версия на песента с мазни отсвири и даже попита публиката на коя от двете да е клипа. :1000 (29): Цял живот разкъсвана между себе си и комерса. :1000 (29): Да си припомним и нещо убийствено от още по-близкото минало... Нещо за консумиране със слушалки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Този проект и е уникален. Той всъщност римейк ли е, или парчето е писано за нея? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Беше се появил и някакъв по-различно звучащ оригинал, мисля че пак беше на същия Matias Endoor. Но не знам дали става дума за издавана песен, по мои спомени просто имаше някакво клипче в YouTube с няколко хиляди гледания. На Деси си е основната хихи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 На нея това звучене ѝ отива безумно много. Лека меланхолия, пеене и зарибен ритъм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 На нея това звучене ѝ отива безумно много. Лека меланхолия, пеене и зарибен ритъм. И тя си го знае, но рака-трака ритмите не спират да я влекат и вече ги пее със сълзи... от радост. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 ХАйде, че кое време настана :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Казаха ми, че въпреки слабите гледания дивите песни на Деси вървяли по дискотеките. Ужас, това сигурно ще я амбицира за още такива велики постижения. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Eдва ли Силно се надявам не Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Абе веднъж да влезе в предишния ритъм и ще започна да й прощавам дори и да пуска и комерсчета. Но да изсипе цели три последователни едно след друго ми дойде в повече, определено трябва да ги балансира с по-стойностните, както правеше преди да роди. И по възможност да има повече нотка на Деси Слава стайл дори и в комерсите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Да пуска албума, след тия буламачи само това може да компенсира Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Мен ме притеснява, че ще сложи и буламачите в албума. Като е решила да пуска най-накрая албум да вземе да го изпипа така, че да е за ценители, тъй и тъй няма да спечели нищо от него. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Айде и тука Тогава беше трудно да се разбере кое парче е хит, кое не, но тази според мен стана доста популярна. Или ми се иска само хаха Каквото и да е, аз супер много я харесвам :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Стана си хит, да. Може би последния преди голямото й зацикляне през втората половина на 2009 и след това 2010. Този период си остава най-слабия в цялата й кариера, липсата на телевизия по онова време си каза думата. Добре, че беше Искам те пак и сезонния успех на Острието, за да не се води съвсем флоп. А, и Не издържам, която излезе през първата половина на 2009, но постепенно си се разви като баладичен хит дори и без клип. Щом сме на тема хубави балади... какво ще кажете за този прекрасен ремикс? Оригинала на Токичовите песни за Гергана, Емилия и т.н. след напускането на нашата хаха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Чудесна е. По-добър от оригинала. Все съм си мислесл, че ако беше останал в Пайнер щяха да я набутат с такъв тип песни стил Гергана и Анелия и те може би нямаше да могат да развият така потенциала си. Гласът ѝ звучи кристално в тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 И двете щяха да се развият добре, но може би не чак толкова добре, както се получи. Анелия си имаше успехите още докато Деси беше в Пайнер, но не се знае дали щеше да ги има още дълги години ако оригиналната им 'поп певица' си беше останала при тях и беше мачкала по турнетата. А за Гергана щеше да им се наложи да измислят коренно различна стратегия за налагане, тъй като тази, която използваха, си беше съвсем очевиден опит да натрият носа на Деси и да грабнат част от таргета й. Деската размести много от пластовете в чалгата през 2003. Не само, че преди да напусне беше номер 1 лидерка и то с ясно различаващи се една от друга песни, ами след напускането си създаде комплекси дори у шефа, което според мен беше и една от причините той да пожелае напук на нея да изстреля империята си още по-нагоре, в лицето на турнетата и на някои нови Топ звезди. Между другото, много сме коментирали как му се отрази напускането на ДС на Пайнера, но всъщност не сме обръщали голямо внимание на това как му се е отразило завръщането й. Винаги се е гледало на това като на 'клякане' от страна на фалиралата и нуждаеща се от реклама Десислава, но какво мислите по отношение на Митака? Чувал съм, че той много рядко приема обратно изпълнители, които са го напускали, той самия даже го е казвал по интервюта, мисля. Сега даже се сещам само за Валя, освен Деси. Да не говорим колко ли щастлив е бил, че дългогодишният му комплекс най-накрая ще може да си отпочине. Има и още нещо интересно, което имам като наблюдение. Не знам дали само на мен ми се струва, но забелязвате ли, че именно завръщането на Десислава в Пайнер сякаш позволи на Митака да престане с някои свои превземки и най-накрая да започне да позволява на изпълнителите си да правят дуети с такива извън компанията? Преди края на 2014 това са били единици, аз всъщност не се сещам за такива. Пайнер беше като една недостижима крепост и съм убеден, че причината и в това отношение е било нежеланието Митака да дава шансове на изпълнители от 'извергнатата земя', където беше и Десислава. Но веднъж щом тя се върна изведнъж границите паднаха и този тип дуети заваляха на килограм, много от които доста успешни. С други думи- нашата може би размести пластовете и със завръщането си... не само в това отношение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 ох, това е много скандално :1000 (29): чуйте само как започва, сладка неадекватница :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 ох, това е много скандално :1000 (29): чуйте само как започва, сладка неадекватница :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Сладуранка! Леле, колко слаба беше преди да се върне в Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Сладуранка! Леле, колко слаба беше преди да се върне в Пайнер. Била е само на папая :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 "Иииихууу" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 "Иииихууу" Страхотна! И страхотно неадекватна. :1000 (29): Да погледаме бебешки снимки... https://www.instagram.com/p/BqzVqTAAzXr/?ut...d=1irfku20ihenx Мисля, че досега не го бяха показвали. Сладурче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Готино бебоче, браво браво. Да са живи и здрави и на майката да ѝ дойде акъла и смелостта от преди да пуска музика, от която да не я е срам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Горкото, представям си ги някой ден с Майки да се сравняват за какви песни са вдъхновили майка си покрай ражданията си... Майки- Две сърца, Птица-скитница, Мистерия, Като бряг и вълна, Мога, Неочакван край, Ще те върна, Българи, Love Above the Ocean... Борис - Много съм добра, Да вдигнем шум + горещ бонус от първите дни след раждането- Дали ще те оставя. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Фенове на Деса, може ли мастър на тази песен? Сетил съм се за нея тези дни и само си я пея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.