Dominatora Публикувано на Ноември 24 Report Share Публикувано на Ноември 24 Коментарите ви за Камелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Богиня <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Камелия: Много мои колеги са гостували в Америка и бизнесът е покварен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 #6 в трендинга !!!! А някой я обявиха за провал. И е най-високо класираната чалга в момента. Кака Ками още знае как. Аз тази година я преоткрих, не й бях ходил на участия, посетих я веднъж лятото и съм на мнение, че няма как някой, който веднъж е слушал Кама на живо, после да твърди, че тя не става. А като прибавиш и силните последни песни и става очевадно, че 46-годишната Камелия е в Топ 5 на чалгата по всички показатели 20 години след появяването й на сцената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 уооу вече пуска хит след хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 И е най-високо класираната чалга в момента. Кака Ками още знае как. Аз тази година я преоткрих, не й бях ходил на участия, посетих я веднъж лятото и съм на мнение, че няма как някой, който веднъж е слушал Кама на живо, после да твърди, че тя не става. А като прибавиш и силните последни песни и става очевадно, че 46-годишната Камелия е в Топ 5 на чалгата по всички показатели 20 години след появяването й на сцената. Абсолютно. За мен след Пайнер разцъфна. От Минута живот насам няма слабо. Говорим за песен и клип. Да не говорим пък, че пръска с участия. Вече е под #5 в трендинга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Пръска ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Обаче и с това за САЩ и развалената бизнес атмосфера ги жегна яко Пайнер. Само техни изпълнители ходиха там през това време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 И е най-високо класираната чалга в момента. Кака Ками още знае как. Аз тази година я преоткрих, не й бях ходил на участия, посетих я веднъж лятото и съм на мнение, че няма как някой, който веднъж е слушал Кама на живо, после да твърди, че тя не става. А като прибавиш и силните последни песни и става очевадно, че 46-годишната Камелия е в Топ 5 на чалгата по всички показатели 20 години след появяването й на сцената. Ти може ли да пишеш по-секси от това? Има ли накъде още? Събуждаш звяра в мен. Или може би е виното? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ти може ли да пишеш по-секси от това? Има ли накъде още? Събуждаш звяра в мен. Или може би е виното? :1000 (29): Какъв позитивен тон в този знаменателен ден 10 декември..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Какъв позитивен тон в този знаменателен ден 10 декември..... Празнувам рождения ти ден! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Какъв позитивен тон в този знаменателен ден 10 декември..... Честит рожден ден Фоксе ! Тука беше много почерпена милата ми :* Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ти може ли да пишеш по-секси от това? Има ли накъде още? Събуждаш звяра в мен. Или може би е виното? :1000 (29): За първи път някой ми казва, че пиша секси, даже не знам точно какво имаш предвид. От виното ще е май. И за да не е спам, поздрав за рожденика: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Благодаря, благодаря, наздраве на всички.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 За първи път някой ми казва, че пиша секси, даже не знам точно какво имаш предвид. От виното ще е май. Така е, за всичко си има първи път. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Сега изглежда по-добре, отколкото преди 17 години. Брутална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Приех офертата - чух и видях песента от линка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Конкретно на първата снимка е ужасна и много изкуствена, чак грозна. Гримьорите прекаляват, ама и певиците май като гледам са съгласни да стават за смях... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 #4 в трендинга А някой я сравняваха с Добре дошла Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 #4 в трендинга А някой я сравняваха с Добре дошла :1000 (29): :1000 (29): По колко гледания прави на ден? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 :1000 (29): :1000 (29): По колко гледания прави на ден? Май първия ден 60-70к. Втория - 110к , третия - някъде към 100к. Между 90-100к варират гледанията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Камелия: Много мои колеги са гостували в Америка и бизнесът е покварен Камелия наскоро се завърна от своето турне в Америка и признава, че е удовлетворена от многобройните срещи със сънародниците ни там и от огромния интерес към концертите й, които са били на най-различни места - в малки залички, в ресторант, в църкви, където могат да се съберат доста българи. "Платените концерти бяха 10, но всъщност станаха 14 заради големия интерес. В Чикаго пуснаха едната събота, тя се разпродаде, за първи път пуснаха петък и той се напълни, след това и допълнителен концерт на 1 декември, последва и второ участие в Лас Вегас..." - разказва тя в COOL...T, цитира Signal.bg. Легендарната фолк певица не крие, че зад Океана публиката е доста разочарована от гостуващите родни фолк изпълнители, които си позволяват да пеят на плейбек. "Направих програмата два часа и половина. Аз пея на живо и виждам една разлика отпреди 10 години, защото много мои колеги са гостували през това време и малко бизнесът е покварен. Когато българите в чужбина плащат 40 - 45 долара вход, искат отношение, искат присъствие, искат изпълнителят да пее на живо. За тях това е нормално. Когато някой дойде и претупа програмата просто, за да отметне поредния ангажимент, хората остават разочаровани" - обяснява тя и подчертава: "Това разочарование се е натрупало у българите. Наистина, посрещнаха ме с много недоверие, едва ли не, че те ще получат от мен същото, но в крайна сметка успях да им покажа, да ги отпусна и да ги забавлявам по моя си начин. В програмата ми имаше мои песни, български народни песни, македонски, сръбски... Пяха с мен на всички песни - на "Ти си", на, "Луда по тебе", на новата Гъмзата - "Дразни ме", дори пропях и "Шушана", която и там ги е завладяла". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.