foxy_vd Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Ама Деса няма 3 хита в кариерата си от 2002 ра само.Такива има и последните години.А тая грачещата...кога???хаха Тя Деса и златен албум няма, но и го писаха за такъв, за да не се сърди и да не се комплексира от Кама и Глория. Какво да говорим за недостижимите и за Азис "чипровски" стандарти с 30 000 продадени диска, което прави троен златен и двоен платинен? Кама има към 10 супер хита, от които 5-6 са вечни тупалки, при първите тактове на които такива дребни душици като теб се побъркват. Гръмни се пич, дори да тролиш не можеш.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Тя Деса и златен албум няма, но и го писаха за такъв, за да не се сърди и да не се комплексира от Кама и Глория. Какво да говорим за недостижимите и за Азис "чипровски" стандарти с 30 000 продадени диска, което прави троен златен и двоен платинен? Кама има към 10 супер хита, от които 5-6 са вечни тупалки, при първите тактове на които такива дребни душици като теб се побъркват. Гръмни се пич, дори да тролиш не можеш.... 10 уау...я ми ги изброй Особено от последните 5 10 години хахахах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 10 уау...я ми ги изброй Особено от последните 5 10 години хахахах Какво от последните 10 години бе спамерче? Два пъти им ходи на концерти и срути НДК са някакви песни, които съм им забравил и имената, като "Щипни ме" и "Черна кръв". Да ти вадя ли бре сканове от вестници, да видиш какво пишат за пайнерските концерти и кой е на челото на всяка статия за тях? Какво за последните 10 години не разбрах? Не ви ли стига на всичките изкормването на 9 юни 2010 година, когато се сложи край на спора при старата генерация? На колко масовки излизаше със стари песни и помиташе всичко, а ти ще ми лаеш като побесняло псе тук постфактум, като си мислиш, че мен ме няма да припомня на хората? Къде беше шибаната от кой ли не Деса в тия години бре? Нали и дадоха шанс след това и се оказа, че има 1 хит и половина? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 10 уау...я ми ги изброй Истински мъж Огън момиче Защо повярвах Няма шега Луда по тебе Ти си... Приказен сън Къде си ти Залеза и зората Искаш да се върна Ето ти 10 мегахита. Всичко друго е в добавка към това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Истински мъж Огън момиче Защо повярвах Няма шега Луда по тебе Ти си... Приказен сън Къде си ти Залеза и зората Искаш да се върна Ето ти 10 мегахита. Всичко друго е в добавка към това. Благодаря, ще ти сложа "+" за бързата реакция.... :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Също и: "Стрелките спират" "Има любов" "Целувай ме" "Изпий ме цялата" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Също и: "Стрелките спират" "Има любов" "Целувай ме" "Изпий ме цялата" И ти получаваш "+", ама ще бъде утре, че форума не дава. Лукас може да го брои за натягане от моя страна.... :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 За плюсовете - не знам. Важното е, че на бялото не върви да казваме черно. Да, Камелия харесвам най-малко от златната генерация на големите. Което не означава, че съм сляпа и глуха. Така и не ми допадна начина, по който интонира, не ми въздейства с пеенето си. Клиповете, текстовете на Теньо, сценичните изяви и тоалети, почерка, цялостния продукт - това е неоспоримо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Хаха и пак се въртите от песни преди 15 20 години и то не хитове в истинския смисъл.Не вървите.Нещо от последните 5 10 години..по новичко...май нямаме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Истински мъж-Мегахит??? Огън момиче Защо повярвах Няма шега Луда по тебе Ти си... Приказен сън WTF????? Къде си ти-хит ама чак мега хаха Залеза и зората Искаш да се върна-не я знам тая.... Ето ти 10 мегахита. Всичко друго е в добавка към това. So ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 So ... Истински мъж изора държавата, аз тогава дори не слушах чалга, но знаех за тая песен. Да не говорим, че парчето става мегахит без клип ала Преслава стайл. Чак месеци по-късно му заснемат видео. Приказен сън беше най-чакания клип на 2000 година. Камелия тогава беше поставила такива рекорди и създала неистова суматоха около името си, че всичко каквото пуснеше се превръщаше в злато. Песента беше голям хит в края на 2000 година, клипът за онова време абсолютен топ. Проблемът е, че нямаше как да я налага по концерти заради неуредени права. Тя дори и в Дъ Беста не влезе. Къде си ти беше мегахит. Рекордни тиражи, награда за Песен на годината, какво искаш повече? Искаш да се върна не си я чувал? Ти откога слушаш чалга изобщо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Конди не става чипровската тва е.Става само до блъскаш главата и в стената докато я клатиш.Факт Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Конди не става чипровската тва е.Става само до блъскаш главата и в стената докато я клатиш.Факт :1000 (29): :1000 (29): За певчески качества може и да не става. Но си има хитове жената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 :1000 (29): :1000 (29): За певчески качества може и да не става. Но си има хитове жената. Да има 3 от 2002.Факт Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Да има 3 от 2002.Факт Ми специално от 2002 са два големи хита. Не знам обаче ти изглеждаш сериозно обсебен от Камелия ли, от Фокси ли... Казват ти го и феновете на Деси Слава. На какво се дължи това? Има нещо тука... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Трябва да се набие в кратуната на видинския истината.Затова съм тук.Деса си е супер .Кво да я коментирам.Но тук да ми се прехвалва една гарга няма да позволя.Едва ли не заради нея се върти земята.Хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Трябва да се набие в кратуната на видинския истината.Затова съм тук.Деса си е супер .Кво да я коментирам.Но тук да ми се прехвалва една гарга няма да позволя.Едва ли не заради нея се върти земята.Хаха :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Добре, шефе! Нищо няма да можеш да набиеш в главата на Фокси, той е неуморим и е машина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Абе светва му от време на време.Но няма да си признае. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Хаха и пак се въртите от песни преди 15 20 години и то не хитове в истинския смисъл.Не вървите.Нещо от последните 5 10 години..по новичко...май нямаме. Дразни ме гони 9 милиона и все още прави добри гледания. Беше няколко пъти #1 в трендинга , беше и първа в Сигнал, пускат я и до момента по дискотеките. Ето ти нещо от последната година Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Добре ,че беше Гъмзата да чуем за тая песен.Но ще го приемем ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Добре ,че беше Гъмзата да чуем за тая песен.Но ще го приемем ) Гъмзата колко хита има като самостоятелен изпълнител? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Добре ,че беше Гъмзата да чуем за тая песен.Но ще го приемем ) Като гледам Гъмзата, колко фенове има, баш заради него ще е ! Хубаво е, че си вярваш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 факт е без Пайнер ,Камелия изкара само 1 Хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Като гледам Гъмзата, колко фенове има, баш заради него ще е ! Хубаво е, че си вярваш Ами като гледам индивидуалните и песновки...баш заради нeго ще e. 1 хитче за 4 години...хаха дъното Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 факт е без Пайнер ,Камелия изкара само 1 Хит Да, 1 голям хит. Неповторим щеше да стане, но поради ред причин се преебаха нещата. Но е факт, че продукцията й в момента е доста по-силна от последните й години в Пайнер ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.