tedi_9108 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 "Дразни ме" миналата година си беше стабилен хит, който си се въртеше достатъчно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 "Дразни ме" миналата година си беше стабилен хит, който си се въртеше достатъчно. 1 хит за 10 години ,с помощта на Гъмзата-пак е нещо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tedi_9108 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 1 хит за 10 години ,с помощта на Гъмзата-пак е нещо Хората опитват, не винаги нещата се получават. "Минутата" също беше сравнително популярна песен. Камелия си има успешни песни и работи за тях. Разбира се, че една интересна колаборация винаги помага, дали ще е с Галин (песента която също беше хит) или както ДесиСлава направи хит с Галена. Тоест Камелия си има стабилни хитове като "Дразни ме", "Мунита живот" или "Само за минута" с Галин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 1 хит за 10 години ,с помощта на Гъмзата-пак е нещо Вече цяла година продължава да ти се иска, но не Гъмзата е епицентъра на хита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Вече цяла година продължава да ти се иска, но не Гъмзата е епицентъра на хита. дали,след като всички индивидуални нейни проекти са все на дъното Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 дали,след като всички индивидуални нейни проекти са все на дъното Тя за теб специално, понеже си и най-големия фен. А по-голямо дъно от тебе здраве. Пък и с един хит, макар и с Гъмзата, място не си фащаш, напрао не ми се мисли като почне да ги реди един след друг ко шта прайм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Тя за теб специално, понеже си и най-големия фен. А по-голямо дъно от тебе здраве. Дъно от твоята уста звучи нелепо,чистейки тоалетни в Германия. Дай боже за мен да е направила,но не ми е по вкуса тая боза.Хит няма да види следващите 10 години и май вече да се отказва-да ходи да се чекне по баровете и да прави шоу в 3 сутрин-това и го признах.Да пее не може. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Дъно от твоята уста звучи нелепо,чистейки тоалетни в Германия. Дай боже за мен да е направила,но не ми е по вкуса тая боза.Хит няма да види следващите 10 години и май вече да се отказва-да ходи да се чекне по баровете и да прави шоу в 3 сутрин-това и го признах.Да пее не може. Ти пък къде я видя и разбра кое е хит и кое не, дето не си показвал носа извън собствения бедрум? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Ти пък къде я видя и разбра кое е хит и кое не, дето не си показвал носа извън собствения бедрум? а ти ,като не си излизал от мигрантския квартал? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 това за фалита на Деса добре ви го насади Фокса,вярвайте му-далеч ще стигнете. ТА КЪДЕ СА ХИТОВЕТЕ СЛЕД ПАЙНЕР ПИТАМ АЗ....НА МИЛИОНЕРКАТА ХАХАХ НЯМА ,НЕ СТАВА .ТОЧКА Деса сама каза, че е фалирала в предаването Търси се, преди да влезе в Пайнер. Стига повтаря 1 и също, ние не сме малоумни, че някой да ни насажда нещо. Хитовете са налице - 9 млн. в тубата, повече участия от Деса, дори и като не беше бременна. За сметка на това Деса, като беше сама едвам зякърпваше 5 участия на месец. Кама не пада под 10, за миналия месец има 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Тя за теб специално, понеже си и най-големия фен. А по-голямо дъно от тебе здраве. Пък и с един хит, макар и с Гъмзата, място не си фащаш, напрао не ми се мисли като почне да ги реди един след друг ко шта прайм. Смятай с 1 хит за 10 години кво прай - 2 пъти треньор, пръска с участия и турнета в Америка (най-успешното) Другите с многото хитове(дуети) , пак немогат да и стигнат участията и изявите. Камито с лекота постига това, което другите правят с доста зор... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Смятай с 1 хит за 10 години кво прай - 2 пъти треньор, пръска с участия и турнета в Америка (най-успешното) Другите с многото хитове(дуети) , пак немогат да и стигнат участията и изявите. Камито с лекота постига това, което другите правят с доста зор... Ти сметни колко пяна ша му излезе на устата на Лухче като извади Кама още хитове. Сигурно и компютрите на НАСА ша забият със сметките Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Хаха Деса не е казвала ,че се е върнала в Пайнер заради фалит.Виж пак. Хит като има втори след още 10 години пишете тогава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Във VIP Brother - All Stars, къде влезе ония Зарко ли как и беше любовника , като ревеше (през цялото време) каза, че се върнала в Пайнер за повече реклама, т.е. липсвала и е такава, и от там - участия. И явно е мислела да го направи по-рано, нали за това беше всички рев - той не искал да ходи в Пайнер, защото е знаел, че ще и тръгне с участията, а бил ревнив. А тя цивреше, че хем го обичала, хем искала в Пайнер, а той не бил съгласен. Само не знам той откъде е бил сигурен, че ще има участия като се завърне при Димитров. Явно е вярно това, че имало договорка за минимум бройка на месец. Значело можело... Все тая , това нали е темата за Камелия?! Просто реших да внеса това разяснение, тъй като още и помня рева там. Той с какъв акъл влезе това момченце не знам, но така ще е , като си пада по 20-годишни. И после иска от тях акъл и разсъждения (не, че тя пръска с интелект, ама поне годините са я "очукали"). "Жена съм на 3 деца...". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Хаха Деса не е казвала ,че се е върнала в Пайнер заради фалит.Виж пак. Хит като има втори след още 10 години пишете тогава. Каза го, после го повтори във ВИП-а, ти виж Камилия другия месец ще пуска песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Тя хубу ги пуска ама никой не ги отразява.Факт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Не е нужно някой да казва, че се е върнал заради фалит. То си личи по много други елементи, а най-важният са интервютата и цялостното излъчване на изпълнителя след подпис. Видяхме няколко на Деса, от които явно личеше, че и е невероятно важно да се върне. Някои хора са забравили онези интервюта, но аз не съм. Не съм и това на Емануела след подписа с Пайнер. Но Емануела имаше куража да каже, че не и се занимава с промоутърска дейност и не и се плаща за трафик, та затова жертва повече от половината си хонорар, за да прави това вместо нея Пайнер. Деса обаче нямаше дупе да каже тези неща. А ние сме и гледали фейса и имаме абонамент за всички по-големи клубове в България. Нямаше я никъде в онова време. Имаше по 2-3 участия на месец. Това значи, че не може да си покрива разходите. Сметката не излиза без 7-8 на месец, а за инвестиции си трябват над 10 и то при "пайнерското" дране при разплащането. Така, че хайде така да изпуснат въздуха нейните, че и колата и бе на доста години ("Алфа Ромео", подарък от Галин за сватбата). Жилището и в Пловдив, на половин цена на софийските. Унижението в риалитата, защото е подписала за по-голяма сума, но си е продала душата срещу това и после реве неутешимо, когато хората от телевизиите си взимат своето. Скапаната продукция като клипове и постоянното увъртане около смотаняците на Касъмовите за някой дует, щото ще и е без пари. Да не ни обясняват такива като нея, на нас точно как всичко е ОК, защото ние знаем как да проверим. За справка само маркирам как е при Камелия, за да не останат едно хора с грешното впечатление, че Фокса нещо манипулира. Когато Деса караше стара "Алфа" за максимум 6-8 000 лева пазарна цена през 2014-та, Кама се мотаеше с "Ауди А8" за 100 000 евро. Къщата на "чипровската" в "Банишора" е минимум 500 000, а апартамента на "Витошка" срещу НДК минимум 250 000. Участията не падаха под 10, а хонорара и бе 6000 въпреки, че Пайнер го надуват изкуствено с поне по 1000 лева. Факт е обаче, че само Преслава имаше по-голям от нея тогава, а Деса като се върна в Пайнер започна с 4000. Разликите са огромни и все в едната посока. Няма никаква грешка за фалита на Деса, както няма и за тези 3 години, в които и бяха гарантирани по 10 участия на месец. Затова и реши да си почине в момента. Щото тя не е по работата, а и няма нищо сигурно след 3-та година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Не е нужно някой да казва, че се е върнал заради фалит. То си личи по много други елементи, а най-важният са интервютата и цялостното излъчване на изпълнителя след подпис. Видяхме няколко на Деса, от които явно личеше, че и е невероятно важно да се върне. Някои хора са забравили онези интервюта, но аз не съм. Не съм и това на Емануела след подписа с Пайнер. Но Емануела имаше куража да каже, че не и се занимава с промоутърска дейност и не и се плаща за трафик, та затова жертва повече от половината си хонорар, за да прави това вместо нея Пайнер. Деса обаче нямаше дупе да каже тези неща. А ние сме и гледали фейса и имаме абонамент за всички по-големи клубове в България. Нямаше я никъде в онова време. Имаше по 2-3 участия на месец. Това значи, че не може да си покрива разходите. Сметката не излиза без 7-8 на месец, а за инвестиции си трябват над 10 и то при "пайнерското" дране при разплащането. Така, че хайде така да изпуснат въздуха нейните, че и колата и бе на доста години ("Алфа Ромео", подарък от Галин за сватбата). Жилището и в Пловдив, на половин цена на софийските. Унижението в риалитата, защото е подписала за по-голяма сума, но си е продала душата срещу това и после реве неутешимо, когато хората от телевизиите си взимат своето. Скапаната продукция като клипове и постоянното увъртане около смотаняците на Касъмовите за някой дует, щото ще и е без пари. Да не ни обясняват такива като нея, на нас точно как всичко е ОК, защото ние знаем как да проверим. За справка само маркирам как е при Камелия, за да не останат едно хора с грешното впечатление, че Фокса нещо манипулира. Когато Деса караше стара "Алфа" за максимум 6-8 000 лева пазарна цена през 2014-та, Кама се мотаеше с "Ауди А8" за 100 000 евро. Къщата на "чипровската" в "Банишора" е минимум 500 000, а апартамента на "Витошка" срещу НДК минимум 250 000. Участията не падаха под 10, а хонорара и бе 6000 въпреки, че Пайнер го надуват изкуствено с поне по 1000 лева. Факт е обаче, че само Преслава имаше по-голям от нея тогава, а Деса като се върна в Пайнер започна с 4000. Разликите са огромни и все в едната посока. Няма никаква грешка за фалита на Деса, както няма и за тези 3 години, в които и бяха гарантирани по 10 участия на месец. Затова и реши да си почине в момента. Щото тя не е по работата, а и няма нищо сигурно след 3-та година. А да вметнем ли, че Камелия в момента е с Мерцедес CL 500 , около 100 бона . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 А да вметнем ли, че Камелия в момента е с Мерцедес CL 500 , около 100 бона . Третият по ред - GLE 500 4MATIC Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Помним ли третата корица на Камелия за Плейбой?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Не е истина какъв ч`вор е "чипровската". След 3 години геноцид, без подбиране на методи, Митака клекна! :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Не е истина, и тази стена счупи "чипровската". Голем е ч`вор, ей! :1000 (29): След 3 години безумен хейт без подбиране на методи, Митака клекна! :1000 (6): Тези клубове още ли са негова собственост? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Тези клубове още ли са негова собственост? Само един е негова собственост. Онзи в киното в Димитровград, където си е направил цял комплекс с дискотека, кино, заведения и т.н. Всичко друго е или с договор за сезонен мениджмънт или логото се слага, за да ползват отстъпките, които дава фирмата при повече поръчани изпълнители. Нема пари Митака за такива инвестиции. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Камелия влиза в сериала " Скъпи наследници" по БТВ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Камелия влиза в сериала " Скъпи наследници" по БТВ. В една от сериите звучаха нейни песни. БТВ сериозно си я лансират. Това е да си търсена, хем за музикални изяви, хем за странични такива. 21 години и още мачка ! Обичам я :* Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.