Dominatora Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 Според мен Камелия има авантаж тъй като вече е самопродуциращ се изпълнител и целият и хонорар който взема си е за нея което е по добър вариант разбира се отколкото да дава част от хонорара си за фирмата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Феновете на Камелия сме горди, че жената застана зад национални каузи - като тая в подкрепа на българските медици, цяло турне не спираше с подкрепата към тях. После роклята с трибагреника - отново с подкрепа! Да не говорим зад колко благотворителни инициативи застана - хонорара от Плейбой отиде за дом за деца, в Голямата уста също беше дарила сума за една от кампаниите. Наскоро бяха с Фики и Златка пак в кампания за деца от домове. . Не става само да си певица и да си вземаш паричките, хубаво е да се дава подобен пример. Именно за това Камелия успя да разбие стереотипа за фолк певица и толкова уважавана не само от колеги, ами и от политици, водещи, естрадни певци, и въобще всякакви хора от шоу бизнеса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Кама за колко ще пее в Планета.Пак ли за 2500 се е предложила? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Не виждам каква е сензацията толкова, като тия клубове не са на Пайнера, а само носят логото им?! Да я беше викнал в неговия комплекс разбирам, ама това не са дискотеки на Пайнера... Не се опитвайте да правите нещата да изглеждат така, сякаш Димитров е "клекнал" през Камелия. Клуба просто носи техния бранд. На един друг познавам също собственика (в морски град), който плаща за бранда и ползва на отстъпка (реалната цена, по-точно) участия на Пайнерски звезди, въпреки, че спокойно си кани и външни без да му е проблем. Много вериги магазини така се държат от различни собственици и ползват един бранд. Примерно Mcdonalds, KFC, Lafka.. Над 90% от магазините им не са на компанията майка, а дадени под лиценз, с тяхното лого и "технология". Камелия просто си е на нормално участие в дискотека. Като му пее в комплекса, дето държи лично той - тогава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Знам, че е голема мъка, но ледовете бавно се стопяват, за да може корабът "Камелия" за плава свободно и в пайнерски води.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Мечтаем ли вече за Пайнер .Ама ще си остане мечта... А уж била мега яко добре сега.А пак искаме Пайнер хахах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Да си плава дек си иска, но не е коректно да се извъртяват така нещата, сякаш това е клуб лично на Димитров и той е "клекнал" пред Камелия. Далеч от истина. Както казах, клуба, освен логото и името си няма нищо общо с Пайнер. Както и почти всичките от тази верига. Утре може и да аз да отворя дискотека с бранда на Planeta Payner Club , да си платя лиценза и да си направя договорите. Какво общо имам с Пайнер, примерно? Айде без глупости. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Остай го.Не виждаш ли мечтае за Пайнер....А уж била супер сама. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Мечтаем ли вече за Пайнер .Ама ще си остане мечта... А уж била мега яко добре сега.А пак искаме Пайнер хахах Мечтите на едни хора, да контролират Кама под шапката на Пайнер свършиха на 14 ноември 2014 година. От тогава бавно и методично "чипровската" разруши всички легенди за тях, а сега предстои да ги превземе и отвътре, като се настани в клубовете им. По-далечната перспектива е да покаже на същите хора, че нищо не става от тях като продуценти, демонстрирайки им нагледно, че може да търси и намира работа и на най-големите им бивши звезди, на които същите продуценти сваляха звезди преди десетилетие, а днес са ги захвърлили в небитието. Ето така се създава респект у гилдията, а не с приказки.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 И все пак искаш да я дават по Планета, че виждаш хептен хит няма сама.Ама Тц хахахаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 И все пак искаш да я дават по Планета, че виждаш хептен хит няма сама.Ама Тц хахахаха Не, не искам, но очевидно за теб ще е житейска трагедия, ако се появи там. Но както е тръгнало Митака да си признава грешките, очевидна е посоката на неговите мисли. Той е бизнесмен и не го вълнуват разни имена. Няма да ги държи за хубост. Той се вълнува само от това какво му носят във фирмата. Ако само седят и не вкарват пари, бай, бай... говоря за Деса, ако не си разбрал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 В клубовете им ама другия път. Една лъжа повторена сто пъти става истина само с съзнанието ти и никъде извън него. Тия клубове носят единствено логото на фирмата и не са нейна собственост, из никакви клубове не им плава. И го знаеш много добре, но така старателно човек да се самозалъгва не бях виждал. Харесвам Камелия, при това много, но липсата ти на обективизъм е в крайност. Повтарям отново : клубовете не са собственост на Пайнер, а на 3-ти лица с довори за мениджмънт на тези клубове с бранда на Планета. Някои такива вече след договор (и не подновяване) придобиват нови имена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Не, не искам, но очевидно за теб ще е житейска трагедия, ако се появи там. Но както е тръгнало Митака да си признава грешките, очевидна е посоката на неговите мисли. Той е бизнесмен и не го вълнуват разни имена. Няма да ги държи за хубост. Той се вълнува само от това какво му носят във фирмата. Ако само седят и не вкарват пари, бай, бай... говоря за Деса, ако не си разбрал. Искаш искаш затова си тук и броиш парите и :1000 (29): Хит кога след 2002? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 В клубовете им ама другия път. Една лъжа повторена сто пъти става истина само с съзнанието ти и никъде извън него. Тия клубове носят единствено логото на фирмата и не са нейна собственост, из никакви клубове не им плава. И го знаеш много добре, но така старателно човек да се самозалъгва не бях виждал. Харесвам Камелия, при това много, но липсата ти на обективизъм е в крайност. Повтарям отново : клубовете не са собственост на Пайнер, а на 3-ти лица с довори за мениджмънт на тези клубове с бранда на Планета. Някои такива вече след договор (и не подновяване) придобиват нови имена. Хайде да не ми удебеляваш шрифтове за нещо, което си го научила от мен тук в Рамания. Клубовете не са на Пайнера, но щом има лого, той прави програмата. И щом след 3 години тотален геноцид сега и е подредил няколко участия в менажираните от него клубове е добре, да не се палиш толкова по ясна материя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Достатъчно говори фактът, че бе наредено да свалят рекламата на участието в Сигнала и същата вечер да наместят на нейно място Мара. За да се окичиш с дадено лого и да ползваш отстъпки, трябва да отговаряш на определени изисквания, така че на някого му се е наложило да клекне пред МитЮ. Прозрачно, прозаично. Точно. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
niksyn4o Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Участието на Камелия в Планета Пайнер, няма да се състои. Отменено е! Информацията ми е от Signal.bg Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Хайде да не ми удебеляваш шрифтове за нещо, което си го научила от мен тук в Рамания. Клубовете не са на Пайнера, но щом има лого, той прави програмата. И щом след 3 години тотален геноцид сега и е подредил няколко участия в менажираните от него клубове е добре, да не се палиш толкова по ясна материя. Според теб Али Сали дали е женско име? Другия път в мъжки род. Али е турско име, с ударението на "и"-то. А къде ще удебелявам шрифта не си ти човека, който ще ми каже. От колко години съм по морето и Слънчев Бряг и Бургас си нямаш и на идея, кои и от кога ги познавам (и на какво са собственици) - също, така, че само недей ми казва, че съм го научил от теб. Отдавна не си ти човека, дето беше интересен във форума на "Планета" , че знаел неща "от кухнята". Свърши тая. Интересни бяха разказите ти за Рени , и до там. Смял съм се, признавам. Противната лелка е забавно проста. Но не мисли, че ти си основен "източник" на информация, минаха се ония времена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Според теб Али Сали дали е женско име? Другия път в мъжки род. Али е турско име, с ударението на "и"-то. А къде ще удебелявам шрифта не си ти човека, който ще ми каже. От колко години съм по морето и Слънчев Бряг и Бургас си нямаш и на идея, кои и от кога ги познавам (и на какво са собственици) - също, така, че само недей ми казва, че съм го научил от теб. Отдавна не си ти човека, дето беше интересен във форума на "Планета" , че знаел неща "от кухнята". Свърши тая. Интересни бяха разказите ти за Рени , и до там. Смял съм се, признавам. Противната лелка е забавно проста. Но не мисли, че ти си основен "източник" на информация, минаха се ония времена. Тук няма такива, които да не са по морето и по Слънчев бряг най-малкото като мениджъри на поне 3 дискотеки. Всички са на "ти" с трендовете и всеки ден си пият кафето с чалгарките. Принципно ми е през оная работа кой си и какъв си, но е болезнено очевидно, че си тук за да разбираш за чалгата неща, които на друго място не можеш. Тук си и за да разбереш кой какво е направил в кариерата си в чалгата, защото от You Tube не става въпреки сериозните усилия на музикални компании и разни техни фенове тук, да ни го пробутат за правилният избор, на инфо за бизнеса. Освен това, вече не може да си анонимен спамер и в "Сигнал+". И там им писна от троловете, та сложиха файсбук квадратче, за коментиране. Така, че в нета вече не остана нито едно място, където да прочетеш за чалгата нещо различно от официалната пропаганда, освен Рамания. А тук разказвам предимно аз и няколко душици, за които отдавна знаем, че се въртят около чалгарките. Не се обърквай институционално, защото тук може да има всякакви елементи, но само един е foxy_vd. И щом foxy_vd не е написал или обърнал внимание на нещо пикантно, което се е случило или е публикувано за чалгата, значи няма такова. Защото тази пролет на 2018 в чалгата не се случва нищо и освен да си говорим за най-интересното (риалитата), друго нема. Ама тук не е много на почит говорене за риалитита, щото пък ще трябва да си бъбрим за Камелия. А това не изнася на едни хора.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Ти не ми казвай за какво съм тук и за какво не съм, след като не се интересуваш кой съм (не,че трябва, и не, че те интересува), недей ми казва и кого познавам. Не си фактора, за който се мислиш. Форума на Планета умря още като хакнаха сайта и написаха, че Биляна била удушена на някаква екскурзия, а Вероника представяла новия си албум "13 к*ра". Тогава умря и сайта, и форума, и малкото ти влияние като фактор някъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Ти не ми казвай за какво съм тук и за какво не съм, след като не се интересуваш кой съм (не,че трябва, и не, че те интересува), недей ми казва и кого познавам. Не си фактора, за който се мислиш. Форума на Планета умря още като хакнаха сайта и написаха, че Биляна била удушена на някаква екскурзия, а Вероника представяла новия си албум "13 к*ра". Тогава умря и сайта, и форума, и малкото ти влияние като фактор някъде. Сайтът на Планета бе затворен от Митко Пайнера, защото му писна да го псуват в неговия сайт. Нищо драматично няма в това. И да, никой не познаваш, защото ако познаваше някой пръв щеше да дойдеш тук да ни се похвалиш. Така правят всички натегачи, които ги е заговорил някой от бранша за 10 секунди. Нито си първия, нито ще си последния който се опитва да се прави на куражлия, но в този форум отдавна знаем най-много до 10-то изречение кой какъв е. И кой ти е казал, че гоня някакви твои болни амбиции? Аз прекрасно знам, че който влезе тук първи търси да прочете нещо от мен, а не да рови при маргинали като теб. Затова и темата за Камелия винаги ще е топ - защото аз пиша тук.... Иначе никак не е зле да отвориш сайта на БТВ и там на челото да е Камелия.... ЦЪК Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Първо, нямам какво да се хваля, на кой и защо. Не съм "натегач" и въобще не ме интересува кой кого познава от тук. Не мисля, че трябва да се хваля кого знам и кого - не. Темата за Камелия лично мен не ме интересува чак толкова откъм изкуствения скандал "Деса срещу Кама" и е смешно да твърдиш, че едва ли не цял форум само заради тебе влиза тук. Трети път ти казвам, че вече няма пайнерски форум и отдавна не си фактор. Не, че си бил кой знае какъв, но се прочу по едно време назад в годините. Но от тогава досега колко време се мина, усещаш ли. Хубаво е, че се имаш за някакъв фактор. Рядко виждам човек да успее толкова здраво да излъже себе си, твоето е брутално постижение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Не се хаби.И Гаргата, и Фокса си живеят в миналото.Нафталини Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Да си мислиш, че едва ли не от стотиците активни тук, си единствения фактор, едва ли не целия форум на теб се крепи, и целия фолк - на Камелия, е смешно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Да си мислиш, че едва ли не от стотиците активни тук, си единствения фактор, едва ли не целия форум на теб се крепи, и целия фолк - на Камелия, е смешно. Разбира се, че този форум от 10 години се крепи на мен. Не ти ли го казаха, като влезе? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.