Jump to content

Препоръчани коментари

Според мен Камелия има авантаж тъй като вече е самопродуциращ се изпълнител и целият и хонорар който взема си е за нея което е по добър вариант разбира се отколкото да дава част от хонорара си за фирмата!

Сподели в други сайтове

Феновете на Камелия сме горди, че жената застана зад национални каузи - като тая в подкрепа на българските медици, цяло турне не спираше с подкрепата към тях. После роклята с трибагреника - отново с подкрепа!

Да не говорим зад колко благотворителни инициативи застана - хонорара от Плейбой отиде за дом за деца, в Голямата уста също беше дарила сума за една от кампаниите. Наскоро бяха с Фики и Златка пак в кампания за деца от домове. .

Не става само да си певица и да си вземаш паричките, хубаво е да се дава подобен пример. Именно за това Камелия успя да разбие стереотипа за фолк певица и толкова уважавана не само от колеги, ами и от политици, водещи, естрадни певци, и въобще всякакви хора от шоу бизнеса.

Сподели в други сайтове

Не виждам каква е сензацията толкова, като тия клубове не са на Пайнера, а само носят логото им?!

Да я беше викнал в неговия комплекс разбирам, ама това не са дискотеки на Пайнера...

Не се опитвайте да правите нещата да изглеждат така, сякаш Димитров е "клекнал" през Камелия. Клуба просто носи техния бранд. На един друг познавам също собственика (в морски град), който плаща за бранда и ползва на отстъпка (реалната цена, по-точно) участия на Пайнерски звезди, въпреки, че спокойно си кани и външни без да му е проблем.

Много вериги магазини така се държат от различни собственици и ползват един бранд. Примерно Mcdonalds, KFC, Lafka..

Над 90% от магазините им не са на компанията майка, а дадени под лиценз, с тяхното лого и "технология".

Камелия просто си е на нормално участие в дискотека. Като му пее в комплекса, дето държи лично той - тогава.

Сподели в други сайтове

Да си плава дек си иска, но не е коректно да се извъртяват така нещата, сякаш това е клуб лично на Димитров и той е "клекнал" пред Камелия. Далеч от истина.

Както казах, клуба, освен логото и името си няма нищо общо с Пайнер. Както и почти всичките от тази верига.

Утре може и да аз да отворя дискотека с бранда на Planeta Payner Club , да си платя лиценза и да си направя договорите. Какво общо имам с Пайнер, примерно?

Айде без глупости.

Сподели в други сайтове

Мечтаем ли вече за Пайнер .Ама ще си остане мечта...

А уж била мега яко добре сега.А пак искаме Пайнер хахах

Мечтите на едни хора, да контролират Кама под шапката на Пайнер свършиха на 14 ноември 2014 година. От тогава бавно и методично "чипровската" разруши всички легенди за тях, а сега предстои да ги превземе и отвътре, като се настани в клубовете им. По-далечната перспектива е да покаже на същите хора, че нищо не става от тях като продуценти, демонстрирайки им нагледно, че може да търси и намира работа и на най-големите им бивши звезди, на които същите продуценти сваляха звезди преди десетилетие, а днес са ги захвърлили в небитието. Ето така се създава респект у гилдията, а не с приказки....

Сподели в други сайтове

И все пак искаш да я дават по Планета, че виждаш хептен хит няма сама.Ама Тц хахахаха

Не, не искам, но очевидно за теб ще е житейска трагедия, ако се появи там. Но както е тръгнало Митака да си признава грешките, очевидна е посоката на неговите мисли. Той е бизнесмен и не го вълнуват разни имена. Няма да ги държи за хубост. Той се вълнува само от това какво му носят във фирмата. Ако само седят и не вкарват пари, бай, бай... говоря за Деса, ако не си разбрал.

Сподели в други сайтове

В клубовете им ама другия път.

Една лъжа повторена сто пъти става истина само с съзнанието ти и никъде извън него.

Тия клубове носят единствено логото на фирмата и не са нейна собственост, из никакви клубове не им плава. И го знаеш много добре, но така старателно човек да се самозалъгва не бях виждал. Харесвам Камелия, при това много, но липсата ти на обективизъм е в крайност.

Повтарям отново : клубовете не са собственост на Пайнер, а на 3-ти лица с довори за мениджмънт на тези клубове с бранда на Планета. Някои такива вече след договор (и не подновяване) придобиват нови имена.

Сподели в други сайтове

Не, не искам, но очевидно за теб ще е житейска трагедия, ако се появи там. Но както е тръгнало Митака да си признава грешките, очевидна е посоката на неговите мисли. Той е бизнесмен и не го вълнуват разни имена. Няма да ги държи за хубост. Той се вълнува само от това какво му носят във фирмата. Ако само седят и не вкарват пари, бай, бай... говоря за Деса, ако не си разбрал.

Искаш искаш затова си тук и броиш парите и :1000 (29):

Хит кога след 2002?

Сподели в други сайтове

В клубовете им ама другия път.

Една лъжа повторена сто пъти става истина само с съзнанието ти и никъде извън него.

Тия клубове носят единствено логото на фирмата и не са нейна собственост, из никакви клубове не им плава. И го знаеш много добре, но така старателно човек да се самозалъгва не бях виждал. Харесвам Камелия, при това много, но липсата ти на обективизъм е в крайност.

Повтарям отново : клубовете не са собственост на Пайнер, а на 3-ти лица с довори за мениджмънт на тези клубове с бранда на Планета. Някои такива вече след договор (и не подновяване) придобиват нови имена.

Хайде да не ми удебеляваш шрифтове за нещо, което си го научила от мен тук в Рамания. Клубовете не са на Пайнера, но щом има лого, той прави програмата. И щом след 3 години тотален геноцид сега и е подредил няколко участия в менажираните от него клубове е добре, да не се палиш толкова по ясна материя.

Сподели в други сайтове

Достатъчно говори фактът, че бе наредено да свалят рекламата на участието в Сигнала и същата вечер да наместят на нейно място Мара. За да се окичиш с дадено лого и да ползваш отстъпки, трябва да отговаряш на определени изисквания, така че на някого му се е наложило да клекне пред МитЮ. Прозрачно, прозаично. Точно.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Хайде да не ми удебеляваш шрифтове за нещо, което си го научила от мен тук в Рамания. Клубовете не са на Пайнера, но щом има лого, той прави програмата. И щом след 3 години тотален геноцид сега и е подредил няколко участия в менажираните от него клубове е добре, да не се палиш толкова по ясна материя.

Според теб Али Сали дали е женско име? Другия път в мъжки род. Али е турско име, с ударението на "и"-то.

А къде ще удебелявам шрифта не си ти човека, който ще ми каже. От колко години съм по морето и Слънчев Бряг и Бургас си нямаш и на идея, кои и от кога ги познавам (и на какво са собственици) - също, така, че само недей ми казва, че съм го научил от теб. Отдавна не си ти човека, дето беше интересен във форума на "Планета" , че знаел неща "от кухнята". Свърши тая. Интересни бяха разказите ти за Рени , и до там. Смял съм се, признавам. Противната лелка е забавно проста. Но не мисли, че ти си основен "източник" на информация, минаха се ония времена.

Сподели в други сайтове

Според теб Али Сали дали е женско име? Другия път в мъжки род. Али е турско име, с ударението на "и"-то.

А къде ще удебелявам шрифта не си ти човека, който ще ми каже. От колко години съм по морето и Слънчев Бряг и Бургас си нямаш и на идея, кои и от кога ги познавам (и на какво са собственици) - също, така, че само недей ми казва, че съм го научил от теб. Отдавна не си ти човека, дето беше интересен във форума на "Планета" , че знаел неща "от кухнята". Свърши тая. Интересни бяха разказите ти за Рени , и до там. Смял съм се, признавам. Противната лелка е забавно проста. Но не мисли, че ти си основен "източник" на информация, минаха се ония времена.

Тук няма такива, които да не са по морето и по Слънчев бряг най-малкото като мениджъри на поне 3 дискотеки. Всички са на "ти" с трендовете и всеки ден си пият кафето с чалгарките. Принципно ми е през оная работа кой си и какъв си, но е болезнено очевидно, че си тук за да разбираш за чалгата неща, които на друго място не можеш. Тук си и за да разбереш кой какво е направил в кариерата си в чалгата, защото от You Tube не става въпреки сериозните усилия на музикални компании и разни техни фенове тук, да ни го пробутат за правилният избор, на инфо за бизнеса. Освен това, вече не може да си анонимен спамер и в "Сигнал+". И там им писна от троловете, та сложиха файсбук квадратче, за коментиране.

Така, че в нета вече не остана нито едно място, където да прочетеш за чалгата нещо различно от официалната пропаганда, освен Рамания. А тук разказвам предимно аз и няколко душици, за които отдавна знаем, че се въртят около чалгарките. Не се обърквай институционално, защото тук може да има всякакви елементи, но само един е foxy_vd. И щом foxy_vd не е написал или обърнал внимание на нещо пикантно, което се е случило или е публикувано за чалгата, значи няма такова. Защото тази пролет на 2018 в чалгата не се случва нищо и освен да си говорим за най-интересното (риалитата), друго нема. Ама тук не е много на почит говорене за риалитита, щото пък ще трябва да си бъбрим за Камелия. А това не изнася на едни хора....

Сподели в други сайтове

Ти не ми казвай за какво съм тук и за какво не съм, след като не се интересуваш кой съм (не,че трябва, и не, че те интересува), недей ми казва и кого познавам. Не си фактора, за който се мислиш. Форума на Планета умря още като хакнаха сайта и написаха, че Биляна била удушена на някаква екскурзия, а Вероника представяла новия си албум "13 к*ра". Тогава умря и сайта, и форума, и малкото ти влияние като фактор някъде.
Сподели в други сайтове

Ти не ми казвай за какво съм тук и за какво не съм, след като не се интересуваш кой съм (не,че трябва, и не, че те интересува), недей ми казва и кого познавам. Не си фактора, за който се мислиш. Форума на Планета умря още като хакнаха сайта и написаха, че Биляна била удушена на някаква екскурзия, а Вероника представяла новия си албум "13 к*ра". Тогава умря и сайта, и форума, и малкото ти влияние като фактор някъде.

Сайтът на Планета бе затворен от Митко Пайнера, защото му писна да го псуват в неговия сайт. Нищо драматично няма в това. И да, никой не познаваш, защото ако познаваше някой пръв щеше да дойдеш тук да ни се похвалиш. Така правят всички натегачи, които ги е заговорил някой от бранша за 10 секунди. Нито си първия, нито ще си последния който се опитва да се прави на куражлия, но в този форум отдавна знаем най-много до 10-то изречение кой какъв е. И кой ти е казал, че гоня някакви твои болни амбиции? Аз прекрасно знам, че който влезе тук първи търси да прочете нещо от мен, а не да рови при маргинали като теб. Затова и темата за Камелия винаги ще е топ - защото аз пиша тук....

Иначе никак не е зле да отвориш сайта на БТВ и там на челото да е Камелия.... ЦЪК

9287175W.jpg

Сподели в други сайтове

Първо, нямам какво да се хваля, на кой и защо. Не съм "натегач" и въобще не ме интересува кой кого познава от тук. Не мисля, че трябва да се хваля кого знам и кого - не.

Темата за Камелия лично мен не ме интересува чак толкова откъм изкуствения скандал "Деса срещу Кама" и е смешно да твърдиш, че едва ли не цял форум само заради тебе влиза тук. Трети път ти казвам, че вече няма пайнерски форум и отдавна не си фактор. Не, че си бил кой знае какъв, но се прочу по едно време назад в годините. Но от тогава досега колко време се мина, усещаш ли. Хубаво е, че се имаш за някакъв фактор. Рядко виждам човек да успее толкова здраво да излъже себе си, твоето е брутално постижение.

Сподели в други сайтове

Да си мислиш, че едва ли не от стотиците активни тук, си единствения фактор, едва ли не целия форум на теб се крепи, и целия фолк - на Камелия, е смешно.

Разбира се, че този форум от 10 години се крепи на мен. Не ти ли го казаха, като влезе? :scratch:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...