Jump to content

Препоръчани коментари

Винаги е била красива, просто свети. И с фотошоп и без Камелия си е класа.

Чувам, че си поготвяла за нов клип.

Сравнявах с по-предната снимка, просто естествена я намирам за значително по-класна :)

Време и е да пусне нещо ново, Куклите е много яка, ма още малко и ша чукне полвин годинка.

Сподели в други сайтове

Сравнявах с по-предната снимка, просто естествена я намирам за значително по-класна :)

Време и е да пусне нещо ново, Куклите е много яка, ма още малко и ша чукне полвин годинка.

И аз не я харесвам с много фотошоп, не й отива. Никога не е била комплексарка.

Куклите спря да се показва от страни и секна яко, жалко и на мен ми е много любими.

Предполагам сега покрай живите концерти в Гласът ще пусне и новия сингъл. Време й е за баладата !

Сподели в други сайтове

И аз не я харесвам с много фотошоп, не й отива. Никога не е била комплексарка.

Куклите спря да се показва от страни и секна яко, жалко и на мен ми е много любими.

Предполагам сега покрай живите концерти в Гласът ще пусне и новия сингъл. Време й е за баладата !

Куклите са си куклите, колкото толкоз. Мен си ме кефи и мноо ми дреме колко гледания има в тубата, щеше да е хубаво да си го премерим, ако имаше повечко, ма кво да правим.

Балада би ми харесало, да видим кво ще пусне. От една страна едно яко денс парче ще дойде добре за лятото, от друга - две поредни не знам колко е подходяща идея.

Сподели в други сайтове

Балада би ми харесало, да видим кво ще пусне. От една страна едно яко денс парче ще дойде добре за лятото, от друга - две поредни не знам колко е подходяща идея.

Е, топ певиците пускат 10 поредни денс парчета, тука за две ще правим проблем. Трябва й бърза хитова песен, която да й затвърди позициите в клубовете. И бързо, докато Гласът не е свършил.

Сподели в други сайтове

Куклите са си куклите, колкото толкоз. Мен си ме кефи и мноо ми дреме колко гледания има в тубата, щеше да е хубаво да си го премерим, ако имаше повечко, ма кво да правим.

Сега пролета нещо по бавно, лятото тупалка. Дано пусне нещо с друг композитор. Примерно баладата е на тоя Заров , дето е правил Залеза.

Знам, че с Пашев и жена му са приятели, но не е лошо да пробва й с други. Примерно Биолчев и направи Плюшено мече, която е мега яка.

Сподели в други сайтове

Е, топ певиците пускат 10 поредни денс парчета, тука за две ще правим проблем. Трябва й бърза хитова песен, която да й затвърди позициите в клубовете. И бързо, докато Гласът не е свършил.

Тоя Глас сигурно поне още 2 месеца по груби сметки няма да свърши. Немския, който гледах последно чат пат се влачи почти 3 месеца, а го даваха 2 пъти в седмицата.

Топ певиците могат да пуснат и 100 поредни денс парчета, но и двамата знаем, че Кама и квото и да пусне, дори нищо, пак ша си има позициите в клубовете ;) Просто Куклите е точно яко денс парче, и не ми се ще да пусне още едно от точно същото.

Ако не промотира нещо ново преди края на Гласа ша е уникален пропуск, особено след като изпусна да промотира Куклите. Би ми харесало и да кандърдисат някой да изпълни джаз версията на Луда по тебе.

Сподели в други сайтове

Тя Камелия незнам дали е чувала тази джаз версия.

Като гледам тя има 5 хиляди гледания за 2 години, 3/4 от които сигурно са от роднини на изпълнителите, може би повече, щото трудно излиза в резултатите, да не кажа хич. Тряя много конкретно да се зададе сърч по заглавието.

Но е редно да бъде приведена на вниманието както на самата Кама, така и на музикалния редактор?продуцент? или кото имат там на предаването. Може и по някви клю-клю сайтове. Щото е феноменално.

За мое съжаление установявам, че таз банда са се отказали май май.

Сподели в други сайтове

9294141N.png

Абе верно, че беше се писал да учи философия, а не в духовната семинария, но много брадясал зета напоследък.... :bo:

Дядо ми 60 години беше бръснар и съм прихванал от занаята. Мога да помогна, ако трябва. :1000 (23):

Сподели в други сайтове

Абе верно, че беше се писал да учи философия, а не в духовната семинария, но много брадясал зета напоследък.... :bo:

Дядо ми 60 години беше бръснар и съм прихванал от занаята. Мога да помогна, ако трябва. :1000 (23):

Камс го харесва всякак. Нъ е факт, че така с брада изглежда по дърт . И аз ходя с брада, ама чак толкова...

9294460H.png

Сподели в други сайтове

От колко време не канят чалгарки за корици на списания. Но това за Камелия не важи. После да не казват, че не била голяма !

Като излезе клипа бях казал, че тази снимка трябва да е като рекламен плакат за участията и, но ето, че и за корица я харесвали хората. :1000 (29): Наистина Теди е изкарал максимума от тези безкрайни крака. Гледам му в профила в инстаграм качва фотосесии на някакви страхотни мадами, манекенки и фотомодели, но те изглеждат някак обрани, даже срамежливи на фотосите. Или тези, за които ги снима искат така да изглеждат. Ама тази "чипровската" е като отвързана. Всякак и иде да позира...

Сподели в други сайтове

Много народ се изреди в поп-фолка, откакто той стана печеливш бизнес, даже някой ехидно се пошегува, че личните имена вече се изчерпаха и на следващите поколения певици ще им се наложи да използват и фамилиите си. Но въпреки променливите в този жанр, има някои непоклатими величини, с които другите се съобразяват и по които се мерят. Една от тях е Камелия, която е сред треньорите на „Гласът на България“. Албумите й са със златни продажби, участията й са хиляди, наградите – безброй. Но най-впечатляващо в тази изящна блондинка не са наградите, нито безкрайните й крака. По-скоро иронията, откровеността, гордостта, с която носи красивото си 47-годишно тяло; излъчването й на човек, който се наслаждава на живота, но „има топки“ да приеме и тежката му страна. Камелия е истинско доказателство, че успехът е въпрос на характер.

Камелия, какви са впечатленията ти от този сезон на „Гласът на България“?

Той е по-мащабен, има повече участници, интересът към състезанието е по-голям, включително и от хора, живеещи в чужбина. Разнообразието е огромно, явяват се хора с най-различни професии, но наблюдавам и по-подготвени от друг път изпълнители. Определено има надграждане в „Гласът на България“.

Значи има и много талантливи млади певци?

Наистина са много – някои са подготвени старателно от професионалисти, други разчитат само на природна дарба, удоволствие е да ги слушаш.

Може ли добрата подготовка да компенсира липсата на природен талант?

В един от дните на прослушването Иван Лечев спомена формулата „1% талант, 99% труд“. Да не подценяваме дарбата, но моята практика и впечатления от успели хора в спорта и изкуствата, показват, че талантът никога не е достатъчен, ако не положиш усилия, търпение, постоянство, за да го развиеш. Ако разчиташ само на природните дадености, колкото и да са невероятни, започваш да се разглезваш, да се отпускаш, не се научаваш на дисциплина и отговорност. 50/50 е най-добрият баланс между талант и работа.

За да успееш, освен труд, изглежда, трябва и игра, шоу, флирт с публиката, дори скандал.

Шоу бизнесът предполага човек да е екстравагантен и провокативен. Но това се получава само ако му е вътрешно присъщо. Ако го прави единствено с цел да привлече внимание, докато в това време си пуска плейбек, няма как ексцентричността да прикрие липсата на професионализъм. Има певци, като например Адел, които въпреки статичността си впечатляват с голям глас и красиви песни. Тя не може да бъде танцувална, но при нея това няма значение. Обаче не всички изпълнители имат нейния глас. В операта трудно можеш да бъдеш скандален, там следващ чужд образ, докато в шоу бизнеса човек сам изгражда образа си. Ако всеки следва себе си, той ще бъде различен и това ще доведе неговата публика.

Защо след толкова много добри музикални формати много рядко победителите продължават с устойчива кариера?

Пазарът ни е толкова малък и въобще е странно, че има певци, които се издържат от тази професия. В този бизнес или се финансираш сам, ако имаш такива средства, или се съобразяваш с условията, които продуцентите налагат. Трябва да си наистина различен, да си отдаден на музиката, да намираш средства, за да правиш музика, доста е сложно. Проблемът днес е, че медиите и публиката са залети от пиар материали за хора, които не правят нищо съществено. Но за тях се чете непрекъснато. Количеството убива качеството. В България целта на много изпълнители е да се говори за тях, а какво предлагат – не е толкова важно. Та, нещата са малко изкривени. Много от звездите в моя бранш пеят на плейбек. Радвам се, че Азис например започна отново да пее на живо и наистина се разрасна.

Но пеенето на плейбек не прави ли лошо впечатление на публиката?

Явно това „върви“ и тези хора продължават да си получават хонорарите. Публиката продължава да идва, да гледа и слуша и недоволства, но по българския начин – без да променя на практика подкрепата си за тези хора.

Свърши ли „най-пошлият период“ на поп фолка?

Зависи какво определяме като „пошло“. За мен такова е по-скоро поведението на някои изпълнители, отколкото самата музика. Тя е с бърз ритъм, който се използва от много световни имена. Дори прословутото Despacito е с подобен ритъм. Чалгата е поведението, излъчването, посланието. Посланието в песните избяга. Отмина любовната тема в текстовете, песните станаха по-феминистки – за силната жена, за мъжете, които за нищо не стават… Но това остава най-слушаната музика в България.

Цялото интервю четете в новия брой на „Жената днес“.
Сподели в други сайтове

Да подкрепим правилната теза с аргумент, за да няма хър-мър и цитиране на мнения на задници от бг-мама@slavi.com. :1000 (19):

9297598a.jpg

9297604s.jpg

9297606x.jpg

Да не избягат някъде, че може да потрябват...

Сподели в други сайтове

Въпрос с повишена трудност.Къде са и хитовете след Пайнер?

Няма такива, тя дори няма права над нито една песен, клип, албум, концертните си изяви и няма право да изпълнява песните никъде освен на участия. Преманаха я, все едно никога не я е имало.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...