tedi_9108 Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 http://btvnovinite.bg/article/lifestyle/ka...-otkroveno.html Поредното уникално интервю на Камелия. Отлична работа и винаги е удоволствие да я слуша човек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Саше, "Няма как" е прилична песен, но аз там си имам други фаворити в този албум. Много ме радва "Южна страст" от по-бързичките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Саше, "Няма как" е прилична песен, но аз там си имам други фаворити в този албум. Много ме радва "Южна страст" от по-бързичките. Абе Нещо горещо е един от най-силните авторски албума. До колкото помня там имаше само 3 кавъра. От 15 песни - 3 кавъра и всичко друго авторски песни и то мега хитове - Залеза и зората, Искаш да се върна, Така ми липсваш, другите неклипирани песни пак по-добрите са авторски. Дори тя направи голямя грешка, като неклипира Нещо горещо. Вместо нея направи - Редно или нередно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Хубав албум е, наистина. Но "Мистерия" тази въпросна година ми се нрави една идейка повече... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Хубав албум е, наистина. Но "Мистерия" тази въпросна година ми се нрави една идейка повече... Харесвам го , но за мен е по-слаб от Нещо горещо. Най-малкото Камелия беше по-продаваната съответната година. А и Мистерия беше пълен от-до с кавъри. Най-силните песни в албума - Две сърца, Истинска нощ, Мистерия, Само една - гръцки кавъри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 "Само една" май я нямаше в албума тогава. А и на мен кавърите е ясно, че не ми пречат... Въпрос на вкус е явно за двата албума. "Като бряг и вълна" е моята песен при Деса, при Камелче е "Няма те", която също е кавър. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 А тая не е ли топ ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Звучи ужасно. Но снимката е красива и нежна. :1000 (30): Това е топ: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Помним ли оранжевия й период Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Да, супер й беше! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Да, супер й беше! Напротив - тогава беше ужасна... само за да се прави на интересна... си изгори косата... Предпочитам си я с черните корени, но русааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Напротив - тогава беше ужасна... само за да се прави на интересна... си изгори косата... Предпочитам си я с черните корени, но русааа Е извинявай, но червенокоса беше уникална. Цяла България беше изумена тогава от промяната й. Да, после една година и трябвяше до като стане блондинка, но пък ефекта си заслужаваше за времето си. Тогава певиците не правиха такива резки промени във визията, както сега. Камелия определено го въведе това в поп-фолка. А имаше 1 концерт, където беше с черна перука и мега яка. Мисля, че беше по времето на Залеза и зората., но не мога да го намеря. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Е извинявай, но червенокоса беше уникална. Цяла България беше изумена тогава от промяната й. Да, после една година и трябвяше до като стане блондинка, но пък ефекта си заслужаваше за времето си. Тогава певиците не правиха такива резки промени във визията, както сега. Камелия определено го въведе това в поп-фолка. А имаше 1 концерт, където беше с черна перука и мега яка. Мисля, че беше по времето на Залеза и зората., но не мога да го намеря. За огнено червеното нищо не съм казал, Саше, и мен ме кефи. Но всички знаем, че го е направила заради Гергана, вдъхновявайки се от гъркините (Анна Виси?!). Просто си унищожи косата за едното нищо, но факт че тогава изглеждаше изумително. А и тия й песни и клипове са ми едни от най-любимите й. Топ изява ми е с къдравата косица и оранжевия губер, където се появяваше откъде ли не на сцената. Май пееше "Вярвах ти". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 На мен с всякакви цветове в косата ми харесва Кама. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 За огнено червеното нищо не съм казал, Саше, и мен ме кефи. Но всички знаем, че го е направила заради Гергана, вдъхновявайки се от гъркините (Анна Виси?!). Просто си унищожи косата за едното нищо, но факт че тогава изглеждаше изумително. А и тия й песни и клипове са ми едни от най-любимите й. Топ изява ми е с къдравата косица и оранжевия губер, където се появяваше откъде ли не на сцената. Май пееше "Вярвах ти". Еми то оранжевото дойде от червения цвят. Иначе не знаех, че заради Гергана се е боядисала. А тава за което ти говориш май беше и първото показване на зърно в чалгата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 За огнено червеното нищо не съм казал, Саше, и мен ме кефи. Но всички знаем, че го е направила заради Гергана, вдъхновявайки се от гъркините (Анна Виси?!). Просто си унищожи косата за едното нищо, но факт че тогава изглеждаше изумително. А и тия й песни и клипове са ми едни от най-любимите й. Топ изява ми е с къдравата косица и оранжевия губер, където се появяваше откъде ли не на сцената. Май пееше "Вярвах ти". Уникална Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 https://m.vbox7.com/play:d1940a9bfc Аз говорих ето за тази изява. Май е от първите концерти на Планета. Тук беше ослепителна <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Страхотни изяви е имала на концертната сцена, почти винаги е била с шантави визии и се е коментирало след това за нея: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Янева - коментирай Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Янева - коментирай На всичките снимки КАмелия изглежда най-добре, а е по-стара и от двете :1000 (29): Царица :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Не знам колко и е ген, колко е здравословно хранене и фитнес, но това което виждат очите, не може да се лъже - тряска ги в земята половината млади, то като извади крак става чудо... При първото гледане на клипа към "Куклите" почти не се заслушах в песента, а се загледах по клипа - каквото и да се обработва, и да не се обработва - перфектна е. Предполагам има някакви леки интервенции, но може и да греша. Но пък доста от по-младите и колежки имат интервенции, чиито резултат не е никак приятен. Камелия винаги е имала една натурална визия, а не плеймейтско излъчване, въпреки това е мега секси без значение от годините, то ако не ги знаеш, няма и да се замислиш. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Бяха златни времена, хит след хит времето летеше Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Не знам как по-рано не съм се сетил да пиша в тази тема и в онези за другите най-големи освен ДС. Нека първият ми пост тук да е с една от най-любимите ми песни на Камс, от нейния албум-емблема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Дам, Камелия - златната рибка. Ако я уловиш, какви ли желания ще сбъдне? Примерно - Преслава да не докопа повече награда, Димитров да фалира... ?! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Янева - коментирай Това ми е любимо пък на мен: А това е култово: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.