Сашо Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 А как е награбила Митко Пайнера - рева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Бях забравила тази снимка. Толкова са сладки и двете :1000 (29): Кама колко е ухилена :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 https://www.vbox7.com/play:6141582d80 Ей, тази песен ми е любима (това е снимано на новогодишното издание на Кис 13 ли е ? 1998 - 1999 година Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Бях забравила тази снимка. Толкова са сладки и двете :1000 (29): Кама колко е ухилена :1000 (29): На мен пък винаги ми е изглеждало все едно Глория никак не иска да бъде точно там в този момент. Много съм се смяла, като я видях в "Нов фолк". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 На мен пък винаги ми е изглеждало все едно Глория никак не иска да бъде точно там в този момент. Много съм се смяла, като я видях в "Нов фолк". Вероятно си права, имайки предвид придирчивата особа на Глория - тя не се снима с всеки особено с папагали Какаду, чиито цици са целите отвън, а зърната ми, прикрити с тиксо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 На мен пък винаги ми е изглеждало все едно Глория никак не иска да бъде точно там в този момент. Много съм се смяла, като я видях в "Нов фолк". А напротив, усмихната е и то доста. Просто тя си е такава и по снимки не винаги изглежда естествено. Обича повече чупки да прави. И на Камелия физиономията е култ с тази патешка муцка :1000 (29): Вероятно си права, имайки предвид придирчивата особа на Глория - тя не се снима с всеки особено с папагали Какаду, чиито цици са целите отвън, а зърната ми, прикрити с тиксо. Ох, не могаааа... Голямото пиле - Камейсън. С тази визия е потрес наистина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Какво като е усмихната? Вижте ръцете къде са, стойката... Има и език на тялото. Глория сякаш иска да изкрещи: "Оставете ме намира". А невръстната Симона е зад тях. Кой да предположи, че години по-късно, малката на два пъти ще отреже Кама за ментор. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Вероятно си права, имайки предвид придирчивата особа на Глория - тя не се снима с всеки особено с папагали Какаду, чиито цици са целите отвън, а зърната ми, прикрити с тиксо. Коментара ти.... Същият като на Вулева! Май те разкрих кой си фейк! Вулева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Коментара ти.... Същият като на Вулева! Май те разкрих кой си фейк! Вулева :1000 (29): Не си го спомням, може да ми се е набил в подсъзнанието. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 :1000 (29): Не си го спомням, може да ми се е набил в подсъзнанието. Точно коментира Планета Мура мега и на Кама вика това Азис или Папагал е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Ами този цирк Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Ами този цирк Това беше на РД-то и. Венета ги снимаше или се бъркам. Бяха Азо, Софка, Цветин, Чая и др. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Това беше на РД-то и. Венета ги снимаше или се бъркам. Бяха Азо, Софка, Цветин, Чая и др. Да, в "Горещо" се излъчи и счупи всички рейтинги този брой. Мисля, че дори го повтаряха поради голям интерес. Папагалът дори си направи устата за дует с Азис. Интересът клати феса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Крал Азо направи дуети с коя ли не.. но не и с Камелия. Само с целувката не се получи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Това беше на РД-то и. Венета ги снимаше или се бъркам. Бяха Азо, Софка, Цветин, Чая и др. Не, беше на откриването на тогавашния им ресторант. И Галенчето беше там. Лидерката още от тогава се е кефила на Камс Култов епизод! Камелия сама разкара Азис 1-2 години след това. Той е искал дует с нея Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Не, беше на откринането на тогавашния им ресторант. И Галенчето беше там. Лидерката още от тогава се е кефила на Камс Култов епизод! Ми не помня какъв бе повода, ама Кама беше яко в джаза Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Камелия сама разкара Азис 1-2 години след това. Той е искал дует с нея В предаването тя беше тази, която му предложи дует. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 В предаването тя беше тази, която му предложи дует. При положение, че Азис има дуети с Ваня и е записвал с коя ли не, дали не е искал дует с Камелия, която 2006 беше на 2 корици на Плейбой и като цяло е от големите имена. А Камелия по-принцип е тая която отказва дуети и не записва ей така. А относно вечерта - тя много неща каза, но нас ни е ясно, че беше пияна и го правеше за рейтинга. Тя милата не спря да говори и за вибратора си тогава... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Дълга история имат Василка и Камелия. Една от интересните чалга войни, водена тихичко и задкулисно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 https://www.vbox7.com/play:1a120c1c Този блиц между Емилия и Камелия през коя година е? Кама с този потник не беше ли на турнето? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Провокативна особа си е Камелия, не може да и се отрече. Тая провокация не е просто един костюм, при нея е смелост да се изрази. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Дълга история имат Василка и Камелия. Една от интересните чалга войни, водена тихичко и задкулисно. Много дълга война излезе... над 10 години Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Точно затова имах очаквания към тях, когато се засякоха в Брадъра. Но и двамата си живяха тихо и мирно, разбира се - лицемерничейки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Точно затова имах очаквания към тях, когато се засякоха в Брадъра. Но и двамата си живяха тихо и мирно, разбира се - лицемерничейки. Василка е била с железен договор да не и очернят името. Знаем я каква звезда е . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Не е само договор. Камелия в интервю за Лозанова беше казала, че нямало как те двамата пред хората да си извадят кирливите ризи. А имах такива очаквания... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.